Its about time. .

Nå har jeg blogget på denne bloggen her i noen måneder, så da er det vel på tide å la dere bli enda mer kjent med meg! Lille meg. Jeg tenkte jeg kunne gjøre dette på Youtube også, men å svare på noen spørsmål her er vel en god start. Jeg har funnet noen spørsmål som er litt mer "personlige" og annerledes enn de typiske hva er din favorittfarge osv. Så jeg håper dere liker det!

1. Hvem ut av hvilken som helst person, skulle du ha likt å ha som middagsgjest?

Hmm.. Denne var rar, haha! En middag men noen venninner ville jeg nok valgt. Kommer ikke på en "kjent person" hvis det er det som er ment.

2. Skulle du ønske du var berømt? I så fall på hvilken måte?

Berømt og berømt. Jeg ønsker selvfølgelig å nå ut til fler med bloggen min og jobbe med det, men å bli typisk "berømt" ønsker jeg vel ikke, nei.

3. Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen? I så fall, hvorfor det?

JAAA. Haha! Det er så rart, men jeg hater å snakke i telefonen! Jeg er definitivt en teksteperson. Er veldig få jeg er 100% komfortabel å snakke i telefonen med.

4. Hvordan ser din “perfekte dag” ut?

Min perfekte dag. Dette må være en dag midt på sommeren. Enten på ferie eller hjemme. Bruke hele dagen på å slappe av i sola, være med mennesker jeg er glad i og spise digg mat.

5. Når sang du for noen sist og når sang du for noen andre?

Haha! De som kjenner meg godt vet at jeg går å synger på noe nesten hele tiden. Alltid en ny sang på hjernen eller bare humming. Siste var vel i dusjen.

6. Du er 30 år og har 60 år igjen å leve. Ville du helst beholdt en ung kropp, eller et ungt sinn i dine resterende år?

Hmm..det var vanskelig. Ville kanskje valgt ung kropp? Haha, aner ikke!

7. Har du en anelse om hvordan livet ditt kommer til å ta slutt?

Jeg har ingen anelse! Jeg har problemer med hjertet mitt, men det er ikke noe farlig på den måten. Jeg håper selvfølgelig jeg går bort stille og rolig i min egen seng, når jeg er selv er klar for det.

8. Hva er du mest takknemlig for?

Jeg er takknemlig for å har gode mennesker rundt meg. Både familie og venner. Jeg er takknemlig for å ha tak over hodet og mat. Jeg er takknemlig for å ha muligheten til å kunne jobbe med eller studere det jeg selv ønsker.

9. Fortell livshistorien din i korte trekk.

Jeg ble født den 23. september 1998 på Bærum Sykehus. Der møtte jeg min mamma og min pappa. I tillegg til mine to storesøsken, Karine og Kristoffer. Jeg ble alltid godt tatt vare på av de, og har alltid sett opp til dem og deres verdier. Jeg gikk for første gang på julaften 1999 og er så heldig at pappa hadde oppe filmkameraet og fikk fanget det øyeblikket. Jeg har alltid vært veldig nysgjerrig og har hatt lyst til å prøve ut mye forskjellig. Jeg prøvde ut mange sporter og fant etterhvert ut av fotball var min greie. Det slutta jeg med når det sluttet å være "for gøy" og ble mer seriøst. Fikk også problemer med knærne og som sagt over, hjertet. Overgangen fra barneskolen til ungdomsskolen var veldig vanskelig. Å tilpasse seg til nye miljøer har alltid vært veldig vanskelig for meg, og det tar meg lang tid å føle meg ordentlig komfortabel og trygg. Jeg kom meg til VGS og gikk der i 2 år før jeg sluttet der og tok mitt tredje år på folkehøgskole istedet. Beste valget jeg har tatt! Det var det beste året i mitt liv. Når året der sluttet så startet jeg i en praksisplass innen TV-produksjon. Der sluttet jeg nylig på grunn av at det ikke føltes riktig og jeg trengte en pause rett og slett. Finner meg vel en ny jobb etterhvert, men nå trives jeg veldig godt med å blogge og å være rundt de jeg er glad i. That`s my life.

10. Hvis du hadde en krystallkule som kunne fortelle deg en sannhet om deg, ditt liv, din fremtid eller hva som helst – hva skulle du ha likt å vite?

Hvordan livet mitt er om 10 år.

11. Har du en drøm du ikke har turt å følge? I så fall, hvorfor ikke?

Å blogge faktisk! Jeg har alltid syntes at det har virket så gøy! Men jeg har alltid brydd meg veldig om hva alle andre tenker og deres meninger, men ettersom jeg er blitt eldre så har jeg skjønt at jeg ikke kan fortsette sånn. Jeg elsker å blogge og alt som kommer med det, så da skal jeg gjøre det! Gjør ting for dere selv.

12. Hva verdsetter du mest i et vennskap?

Jeg verdsetter at man har tillit til hverandre og er der no matter what. Det er viktig å være tilstedet og vite hvor man har personen.

13. Si fem positive kvaliteter ved deg selv.

- Omsorgsfull.

- Trofast.

- Organisert/ryddig

- Hardtarbeidende.

- Kjærlig

14. Hva er ditt beste minne?

Det er veldig vanskelig! Det første jeg tenker på fra nå nylig må være når søsteren fortalte meg at hun er gravid. Da ble jeg altså såå lykkelig og glad på hennes vegne. Gleder meg til å bli tante!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

@emiliekvernhaug