THE PERFECT PAIR OF WINTER BOOTS

Nå har jeg ønsket meg noen kule, annerledes og edgy boots veldig lenge! Og hvilken bedre tid er det å kjøpe de på enn black friday. Jeg bestilte disse på førsalg så de ble bare kostende 450,-! Hihhii. De er så kule! Jeg ønsket meg noen som var litt annerledes enn de vanlige tighte bootsene jeg alltid har kjøpt, og det at de er i lakk gjør også at de skiller seg litt ekstra ut, som jeg digger! Jeg prøvde å gå med dem litt inne og de er veldig behagelige og ikke for høye til å kunne bruke på byturer, fester eller til daglig bruk. Perrrfect.

// I have been looking for some new winter boots for sooo long now! And what better time to get them then on black friday! I ordered them on thursday and they were already on sale so I got them for 450,- (norwegian price). Hihhii. They´re so cool! I wanted to get a pair that wasn`t the same tight boots that I always get, and the fact that the material is different make them stand out a bit, which i love! I tried to walk around in them a bit and they are very comfortable and not too high to wear in the city, to parties or just a normal day. Perrrfect.

gotta love black friday..

You can get them HERE!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

empty looks, coffee stops in the morning, new winter boots

bedroom done, slow days, long walks in the cold, christmas lights

Likes

Comments

Its about time. .

Nå har jeg blogget på denne bloggen her i noen måneder, så da er det vel på tide å la dere bli enda mer kjent med meg! Lille meg. Jeg tenkte jeg kunne gjøre dette på Youtube også, men å svare på noen spørsmål her er vel en god start. Jeg har funnet noen spørsmål som er litt mer "personlige" og annerledes enn de typiske hva er din favorittfarge osv. Så jeg håper dere liker det!

1. Hvem ut av hvilken som helst person, skulle du ha likt å ha som middagsgjest?

Hmm.. Denne var rar, haha! En middag men noen venninner ville jeg nok valgt. Kommer ikke på en "kjent person" hvis det er det som er ment.

2. Skulle du ønske du var berømt? I så fall på hvilken måte?

Berømt og berømt. Jeg ønsker selvfølgelig å nå ut til fler med bloggen min og jobbe med det, men å bli typisk "berømt" ønsker jeg vel ikke, nei.

3. Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen? I så fall, hvorfor det?

JAAA. Haha! Det er så rart, men jeg hater å snakke i telefonen! Jeg er definitivt en teksteperson. Er veldig få jeg er 100% komfortabel å snakke i telefonen med.

4. Hvordan ser din “perfekte dag” ut?

Min perfekte dag. Dette må være en dag midt på sommeren. Enten på ferie eller hjemme. Bruke hele dagen på å slappe av i sola, være med mennesker jeg er glad i og spise digg mat.

5. Når sang du for noen sist og når sang du for noen andre?

Haha! De som kjenner meg godt vet at jeg går å synger på noe nesten hele tiden. Alltid en ny sang på hjernen eller bare humming. Siste var vel i dusjen.

6. Du er 30 år og har 60 år igjen å leve. Ville du helst beholdt en ung kropp, eller et ungt sinn i dine resterende år?

Hmm..det var vanskelig. Ville kanskje valgt ung kropp? Haha, aner ikke!

7. Har du en anelse om hvordan livet ditt kommer til å ta slutt?

Jeg har ingen anelse! Jeg har problemer med hjertet mitt, men det er ikke noe farlig på den måten. Jeg håper selvfølgelig jeg går bort stille og rolig i min egen seng, når jeg er selv er klar for det.

8. Hva er du mest takknemlig for?

Jeg er takknemlig for å har gode mennesker rundt meg. Både familie og venner. Jeg er takknemlig for å ha tak over hodet og mat. Jeg er takknemlig for å ha muligheten til å kunne jobbe med eller studere det jeg selv ønsker.

9. Fortell livshistorien din i korte trekk.

Jeg ble født den 23. september 1998 på Bærum Sykehus. Der møtte jeg min mamma og min pappa. I tillegg til mine to storesøsken, Karine og Kristoffer. Jeg ble alltid godt tatt vare på av de, og har alltid sett opp til dem og deres verdier. Jeg gikk for første gang på julaften 1999 og er så heldig at pappa hadde oppe filmkameraet og fikk fanget det øyeblikket. Jeg har alltid vært veldig nysgjerrig og har hatt lyst til å prøve ut mye forskjellig. Jeg prøvde ut mange sporter og fant etterhvert ut av fotball var min greie. Det slutta jeg med når det sluttet å være "for gøy" og ble mer seriøst. Fikk også problemer med knærne og som sagt over, hjertet. Overgangen fra barneskolen til ungdomsskolen var veldig vanskelig. Å tilpasse seg til nye miljøer har alltid vært veldig vanskelig for meg, og det tar meg lang tid å føle meg ordentlig komfortabel og trygg. Jeg kom meg til VGS og gikk der i 2 år før jeg sluttet der og tok mitt tredje år på folkehøgskole istedet. Beste valget jeg har tatt! Det var det beste året i mitt liv. Når året der sluttet så startet jeg i en praksisplass innen TV-produksjon. Der sluttet jeg nylig på grunn av at det ikke føltes riktig og jeg trengte en pause rett og slett. Finner meg vel en ny jobb etterhvert, men nå trives jeg veldig godt med å blogge og å være rundt de jeg er glad i. That`s my life.

10. Hvis du hadde en krystallkule som kunne fortelle deg en sannhet om deg, ditt liv, din fremtid eller hva som helst – hva skulle du ha likt å vite?

Hvordan livet mitt er om 10 år.

11. Har du en drøm du ikke har turt å følge? I så fall, hvorfor ikke?

Å blogge faktisk! Jeg har alltid syntes at det har virket så gøy! Men jeg har alltid brydd meg veldig om hva alle andre tenker og deres meninger, men ettersom jeg er blitt eldre så har jeg skjønt at jeg ikke kan fortsette sånn. Jeg elsker å blogge og alt som kommer med det, så da skal jeg gjøre det! Gjør ting for dere selv.

12. Hva verdsetter du mest i et vennskap?

Jeg verdsetter at man har tillit til hverandre og er der no matter what. Det er viktig å være tilstedet og vite hvor man har personen.

13. Si fem positive kvaliteter ved deg selv.

- Omsorgsfull.

- Trofast.

- Organisert/ryddig

- Hardtarbeidende.

- Kjærlig

14. Hva er ditt beste minne?

Det er veldig vanskelig! Det første jeg tenker på fra nå nylig må være når søsteren fortalte meg at hun er gravid. Da ble jeg altså såå lykkelig og glad på hennes vegne. Gleder meg til å bli tante!

Likes

Comments

If you`re looking for your next love,

look in the mirror

Nå er det endelig fredag, og det kjennes er veldig godt. Fredager er så rolige og bra. Man ser frem til to dager med luft, med tid. Ikke noe annet man må tenke på. Nå har jeg vært stille i noen dager. Jeg har rett og slett vært veldig uinspirert. Jeg vet ikke hva det er gøy for dere å se og hva jeg ønsker å formidle på bloggen min.

Å være sårbar for meg har alltid vært veldig vanskelig, og det er ikke noe jeg ønsker å være med mindre det kommer fra meg selv og ingen andre som prøver å få meg til å være det., hvis dere skjønner. Derfor har jeg alltid hatt mye inni meg og har prøvd å vise følelsene mine så lite som mulig. Være som alle andre, ikke skille meg ut i mengden, ikke si for mye, ikke si for lite. Stick with the status quo. Men noe jeg alltid har sett opp til er mennesker som deler sine tanker og opplevelser for å vise at man ikke er alene der ute. Og det er akkurat det jeg ønsker. Jeg mener ikke til fler tusen mennesker, men hvis det bare er en person som leser denne bloggen en dag som kanskje opplever noe av det samme, så er du ikke alene.

Grunnen til at jeg ikke har hatt veldig kreative blogginnlegg med outfits og opplevelser er at jeg har vært mye hjemme rett og slett. I juni startet jeg i en praksisplass for å jobbe med noe jeg elsket. Elsket. Det viste seg å ikke bli så lett. Så jeg ga opp. Ga opp for at det ble for mye, ga opp for å jobbe på meg selv, ga opp for å finne min greie? Jeg trodde jeg kom til å starte et godt og nytt liv når jeg slutta, men i stedet falt jeg inn i det gamle igjen. Det gamle hvor mørket på rommet mitt var min beste venn og mitt sosiale liv var pretty much non existent. Det føles trygt. Og det føles jævlig. Jeg har ikke lyst til å være denne personen. Personen som sitter hjemme hver dag og tror det kalles et liv, personen som gjemmer seg bak skjermen og ser serie på serie på serie og tror det er måten å bruke dagen på. Jeg bestemte meg for at jeg har lyst til å jobbe med dette her, for jeg har ikke lyst til å ha det sånn. Jeg ønsker å stå opp for meg selv og bli kvitt denne mørke skyen over meg som egentlig aldri har gått bort. Jeg har bare slått opp paraplyen og latt som at den ikke har vært der. Så det er det jeg prøver på. Men tid. Tid, tid, tid. Det er det beste tipset jeg kan gi. Man blir ikke frisk på noen måneder og livet er fantastisk igjen. Jeg ble ikke frisk på noen år heller, men det var fordi at tankegangen min var helt feil. Jeg jobbet ikke mot noen ting. Jeg bare dro, satt i en stol og snakket med en person som ikke klarte jobben sin engang.

For å snu om på dette litt. Ja, det har vært vanskelig og det er vanskelig. Men nå vet jeg hva jeg jobber mot. Jeg vet at jeg ønsker å jobbe hardt med bloggen min, selvom jeg ikke har funnet min stil eller min talemåte enda. For det er det jeg har funnet ut av at jeg elsker. Jeg elsker å prøve ut nye stiler innen mote, jeg elsker å skrive, jeg elsker å være kreativ på min måte. Jeg er ikke låst lenger. Låst i en tankegang om at medier var det jeg skulle drive på med. Jeg elsker å klippe filmer, jeg elsker å ta bilder, jeg elsker å skape. Men jeg har vært redd for at andre syntes det er teit. At de tror at jeg mener at jeg "er noe" eller at jeg driver på med noe som ikke er alles kopp med te. Men noe jeg har lært det siste året. Ikke av mamma og pappa, ikke av venninner, ikke av noen andre enn meg selv. Det er at gjør det du ønsker da? Hvorfor skal man ikke drive på med noe man syntes er gøy og faktisk blir glad av å gjøre? Selvom ja, alle innlegg er ikke supre og noe blir også kjedelig for jeg finner ikke noe å ta bilde av. Og jeg har for guds skyld ikke hatt lyst til å ta bilder av meg selv. Alt har bare vært sort. Men det skal det ikke være lenger. Jeg skal få livet mitt tilbake, jeg skal kicke ass og blogge som bare rakkærn! For det er det jeg liker. Og du bør gjøre det du liker også.

Tusen takk til dere fine mennesker som trykker inn på bloggen min hver dag. I loove you!

Ha en fantastisk helg!

Likes

Comments

@emiliekvernhaug