Hei fininger, og god lille-fredag!

Idag sto jeg opp 05.15 som alltid og har vært på jobb hele dagen, zzz.. MEN, bare imorgen igjen så er det helg, og forhåpentligvis høstferie på meg! Det blir kjempe deilig, og jeg håper neste uke er fylt med masse fint vær sånn at ferien kan nytes fullt ut! Har skikkelig lyst til å gå masse turer i høstværet, og virkelig nyte luften og de fine fargene før snøen begynner å falle om ikke så lenge. Personlig liker jeg høst hakke bedre enn vinter, rett og slett fordi at vinteren blir litt for kald for meg, haha.

Idag tenkte jeg det hadde vært hyggelig at dere hadde blitt litt bedre kjent med meg, så her er 10 (litt rare) ting dere ikke vet om meg:

1. Som sagt over, så fryser jeg veldig lett!

I disse kalde tider så sitter jeg sjeldent hjemme uten en tykk og deilig genser, tøfler og et teppe helt opp til halsen.

2. Jeg vet ikke hva stjernetegnet mitt er

Noe som er forferdelig rart er at på alle steder jeg prøver å se hvilket stjernetegn jeg er, så står det forskjellig! Jeg står enten under jomfruen eller vekten. Kanskje jeg kan si jeg er en blanding av begge to?

3. Jeg er altfor dårlig til å si nei

Jeg er en person som drives veldig av samvittighet. Å si nei til folk har jeg aldri vært veldig flink til. Jeg prøver alltid å gi et godt inntrykk av meg selv og at folk ikke skal bli "skuffet" på en måte.

4. Jeg er ekstremt mørkredd

Jeg har ingen anelse hvorfor, men mørket er jeg svært lite komfortabel i. Det går fint når jeg skal sove, men når jeg er hjemme for eksempel så har jeg på så mange lys som mulig. Dette er også en grunn til at jeg ikke liker at vinteren, for da er det så mørkt når jeg går hjemmefra om morgenen, hehe. Jeg tror kanskje det har noe med at jeg liker å ha kontroll over alt rundt meg eller noe, vet ikke helt. Trives godt i lys.

5. Når jeg skal sove, så MÅ jeg ligge i en ball med fjeset helt inntil veggen

Jeg klarer seriøst ikke sovne, hvis jeg ikke ligger i den eksakt samme posisjonen hver kveld. Jeg har prøvd å sovne med fjeset ut mot rommet mitt, men det går rett og slett ikke. Det har sikkert noe med at jeg ikke liker mørket, haha. Jeg føler meg veldig trygg og god når jeg drar dyna helt opp til halsen, tar bena opp til magen og har hodet mot veggen. Jeg må forresten også ha den ene hånden min ved hode og den andre må holde fast dyna mi. Veldig rart..

6. Etter jeg sist var på tusenfryd, så har jeg seriøst fått traumer

Sist jeg var på tusenfryd med venninna mi Nora, så skulle jeg endelig klare å ta Spin-Spider. Den har jeg ALDRI turt og ta for jeg syntes den ser så fæl ut. DERE SKULLE BARE VISST HVOR MYE JEG SKREK. På starten så går det jo ganske sakte og jeg sa til Nora "Dette var jo ikke så ille da, det var litt gøy egentlig" uten å vite hva jeg snakket om, for fyyy det var helt forferdelig! Høydeskrekken min er trippel så ille etter jeg tok den. Stakkars Nora som satt ved siden av meg sier jeg bare. ALDRI IGJEN. Jeg slet med å sovne etter det, for jeg fikk typ flashbacks av hvor høyt vi var helt på toppen, hahha uff..

7. Jeg er en svært tankefull person

Hvis det er en person som vet hvordan å overtenke, så ærre hu her. Da snakker jeg ikke bare småting, men absolutt alt. Jeg planlegger det meste som skjer hvertfall noen minutter før det skal skje. For eksempel hvis jeg sitter på toget, og jeg er den som sitter innerst på den siden med 2 seter så krysser jeg fingrene at personen ved siden av meg enten går av før meg eller at de skal av samme sted så jeg slipper å gå forbi. Sånt er det med ca alle scenarioer. Hodet mitt er konstant fullt av tanker. Alt og ingenting.

8. Når jeg var liten så var jeg overbevist om at musikk var det jeg ville drive med

...og gud så glad jeg er for at det ikke skjedde, haha! Jeg elsker musikk over alt på jord, men hvis den lille jenta skulle melde seg på Norske Talenter (som var planen) så hadde hun bare blitt knust. For all del så var det bra jeg drev på med det, for jeg elsket det jo! Men det var bare for gøy på den tiden. Jeg liker fremdeles å synge, men det er bare over sanger og med venner på fest, hahha.

9. Jeg har et stort ønske om å studere enten i Stockholm, Paris eller New York

Hvis jeg ser bort ifra økonomi, så er drømmen min å studere utenlands. Jeg har veldig lyst til å studere PR, Fashion Merchandising eller noe innen Management. Tror jeg. Fremtiden for meg er skummel.

10. Jeg føler meg annerledes

Dette er en litt rar påstand å komme med for jeg er jo bare meg liksom, men jeg har alltid følt at jeg og hjernen min fungerer på andre måter enn vanlig. Aner ikke hvorfor eller helt hva jeg mener, men ja. Det henger kanskje litt med at jeg tenker veldig mye, men det gjør jo andre også..haha, vet ikke jeg. Surrehue er jeg hvertfall. Blablabla.

Ha en flott kveld videre, og en fiin fredag imorgen! xx

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Noe dere kanskje ikke vet er at jeg har en liten greie for tatoveringer. Selv har jeg to stykker, som jeg gjerne kan lage et innlegg om hvis det ønskes? I det siste har jeg tenkt veldig på at jeg ønsker meg en ny en! Jeg har søkt mye rundt for inspirasjon for å finne noe som virkelig traff meg, men har ikke funnet noe jeg var 100% sikker på at jeg elsker. Mine to første tatoveringer var ganske spontane begge to, så denne ville jeg virkelig være sikker på, og at det skulle være noe jeg kom frem til selv sånn at den har en mening for meg personlig.

Jeg satt på toget hjem fra jobb en dag og hørte på musikk som vanlig. Jeg er veldig glad i John Mayer og fant ut at han og en artist som heter Eric Clapton har samarbeidet på en sang som kalles Magnolia. Sangen var jo selvfølgelig helt nydelig, men jeg visste ikke helt hva magnolia betydde så jeg søkte det opp når jeg kom hjem.

Magnolia er en heelt nydelig blomst! Jeg elsker blomster, så med en gang ble jeg veldig nysgjerrig og glad for at det var en blomst det var. Jeg tenkte at det kunne vært en skikkelig fin tatovering når jeg så bilder av den, så jeg søkte om Magnolia har en spesiell mening i tillegg.

Det jeg fant ut er at Magnoliablomster er en blomst som ofte blir gitt som en gave hvor budskapet bak det er

Jeg syntes det var absolutt nydelig. Magnoliablomster er veldig sterke blomster som det er vist at skal overleve gjennom storm, regn, snø, sol. Det syntes jeg er et veldig fint budskap.

The strength of its bloom can also stand for self-respect and self-esteem leste jeg. Noe som for meg er veldig viktig. Gjennom vanskelige tider trenger jeg selvrespekt og å vite at akkurat jeg er verdt noe.

Så derfor ønsker jeg at min neste tatovering skal være en liten hvit Magnolia.

Likes

Comments

Kjole og sko_Zara

Veske_BikBok

Tusen takk til mine flotte venninner som gjorde 19-års dagen min til den flotteste dagen! Jeg er så takknemlig for alt dere gjør og er. Alt fra blomster til fine kort og gamle bilder. Kunne ikke bedt om en bedre dag

Likes

Comments

Et litt forsinket uken som gikk - innlegg fra forrige uke, men bedre sent enn aldri, eller hva?

UKENS CRAVINGS

..Må være pepsi max, haha. Det har gått litt for mange brusbokser i det siste, but it´s sooo good tho!

UKENS TANKE

..Denne uka har vært veldig opp og ned for min del. Jeg blir ekstremt fort sliten for tiden og energien min er altfor lav. Jeg begynner å tvile litt på valg jeg har gjort de siste årene, på grunn av at det har vist seg at det kan stå litt i veien for fremtidige ønsker, hvis det gir mening. Både når det gjelder jobb, utdanning og meg selv egentlig. Jeg føler jeg trenger tid til å falle litt ned igjen. Jeg trenger å puste, rett og slett.

UKENS MUSIKK

Cruel World - Active Child

Waking Up Slow / Piano Version - Gabrielle Aplin

Let It Be - Labrinth

Ønsker dere se mer av mine høstfavoritter, finner dere septemberlista mi HER

UKENS BOK

..Når jeg var på hytta sist så klarte jeg faktisk å lese ferdig en hel bok på 2 dager!! Det er personlig rekord, haha! Jeg leser ikke bøker fort i det hele tatt, men det var noe spesielt med å være på fjellet, koble helt av og bare slappe av. Boken jeg leste var Å Holde Pusten - Agate Øksendal Kaupang. Anbefales på det sterkeste!


UKENS SERIE

..Side om side! NRK slapp nettopp sesong 5, og den er såå morsom! Favoritten min er Frode, haha! Han minner meg litt om pappaen min faktisk.

UKENS LÆTTIS

..Å ha bestevenninnen min på besøk i helgen! Alltid latter med hun jenta der. Hun kommer også på fredag, for å bo med meg i bursdagshelgen min ♥ Det gleedes!

Likes

Comments

Guuud som jeg savner Paris!

Jeg har bare vært der 2 ganger selv. En gang på besøk hos søsteren min når hun bodde der, og en gang på skoletur. Ønsket mitt er å dra dit og bare leve. Finne et sentralt sted å bo, og oppleve alt Paris har å tilby. Kultur, mat, vin, mennesker, alt. Det er vakkert.

Skoleturen jeg var på var med den gamle fotoklassen min. Da opplevde vi alt fra Eiffeltårnet og Louvre, til Paris Photo. Paris Photo er en stor fotomesse hvor hundrevis av kjente fotografer stiller ut bildene sine. Dette er noe jeg virkelig anbefaler hvis du har en interesse innen foto. Jeg ble helt sjokkert og ikke minst inspirert over hvor flinke fotografer som finnes der ute, og alt de klarer å si gjennom bildene sine. Favoritten min var en serie av Nick Brandt som kalles Inherit The Dust. Denne serien er helt ubeskrivelig vakker og tar for seg et utrolig viktig tema. Ønsker dere se mer om det, så har han en veldig bra dokumentar om prosjektet sitt på YouTube, se HER. Behind the scenes filmen abefaler jeg virkelig også.

Her er et av bildene hans som jeg så på Det Fotografiske Museet i Stockholm.

Likes

Comments


Nå har endelig høsten kommet! Dette betyr at det er på tide med tykke gensere, mørke kvelder, tenning av peis, stearinlys og bare kos! Jeg elsker høst. Alt blir rolig og deilig. Noe som også kommer med en ny måned er noen nye mål. I det siste har jeg tenkt mye over noen forandringer jeg ønsker å gjøre, som jeg gjerne vil dele med dere!


1. Begynne med hjemmetrening

Jeg er ikke en person som liker treningssentre så godt, så å starte med hjemmetrening hadde vært perfekt for meg! Begynne å jogge, styrketrening osv. Jeg tror kroppen min hadde hatt veldig godt av det.


2. Bare spise godis i helger

Dette er rett og slett bare fordi jeg ønsker å bli sunnere og få en bedre livsstil. Jeg har vært utrolig dårlig på å holde tilbake på sjokkisspisinga i det siste, og det er ikke bra i det hele tatt.


3. Spare mer penger

Jeg er veldig dårlig på å spare penger. Jeg drar ut ofte for å spise lunsj når jeg er på jobb, i stedet for å ha med mat hjemmefra. Myye penger går på mat fortiden. Jeg har et stort ønske om å muligens ta opp fag neste høst, så å ha litt penger på sparekontoen da, hadde ikke vært så dumt.


4. Lese fler bøker

Jeg har aldri vært veldig glad i å lese, men jeg har så lyst til å bli flink til det! Jeg har ikke noe imot bøker i det hele tatt, jeg syntes det er veldig avslappende og koselig, men jeg tar meg rett og slett aldri tid til det. Spesielt nå som jeg er på hytta, så er det skikkelig koselig å sitte å lese en bok. Akkurat nå leser jeg Å holde pusten - Agate Øksendal Kaupang. Den er utrolig fin og veldig lettlest, så det er en god bok å starte med hvis man ønsker å bli en god bokleser.


5. Legge meg tidlig i hverdager

Nå som sommerferien er over og jobblivet er igang så er det viktig å ha nok energi til å komme seg gjennom dagene. Jeg har faktisk vært så sliten etter jobb i det siste, så det har ikke vært så vanskelig å legge seg tidlig, men jeg vil være flink og opprettholde det. Før kunne jeg legge meg 2 og stå opp 14, som ikke er bra i det hele tatt.


6. Drikke mer vann

Vann er så viktig! Til frokost ønsker jeg å erstatte f.eks juice eller sjokkomelk, med vann eller melk. Brus vil jeg også spare til helgen, som kommer til å bli vanskelig, hehe. Tips: Sett mugger med vann i kjøleskapet sånn at det er iskaldt og digg til morgenen etter!


7. Gå fler turer

Dette har jeg aldri vært veldig flink til, men det er så deilig og forfriskende når jeg først gjør det! Puste inn frisk luft og bruke beina, i stedet for å sitte inne hele dagen. Man må jo ikke gå fort, men bare rusle en runde er jo såå deilig. Jeg har jo hund også, så å gå turer er jo egentlig et must, haha! For å være ærlig, så er det vel mamma og pappa som har tatt seg av den delen..

8. Jeg fyller år!

Den 23. september blir jeg endelig ett år eldre. Jeg skal ut å spise med mine beste venninner, som blir skikkelig koselig! Planen er å dra på Olivia Aker Brygge, nammm! Venninner, digg mat og vin. Kunne ikke ønsket meg noe bedre ♥ Sist jeg var der bestilte jeg en skikkelig god rett som jeg leengter etter å bestille igjen. Det gledes!

Likes

Comments

@emiliekvernhaug