OPPLEVELSER

Kjole og sko_Zara

Veske_BikBok

Tusen takk til mine flotte venninner som gjorde 19-års dagen min til den flotteste dagen! Jeg er så takknemlig for alt dere gjør og er. Alt fra blomster til fine kort og gamle bilder. Kunne ikke bedt om en bedre dag

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

UKEN SOM GIKK

Et litt forsinket uken som gikk - innlegg fra forrige uke, men bedre sent enn aldri, eller hva?

UKENS CRAVINGS

..Må være pepsi max, haha. Det har gått litt for mange brusbokser i det siste, but it´s sooo good tho!

UKENS TANKE

..Denne uka har vært veldig opp og ned for min del. Jeg blir ekstremt fort sliten for tiden og energien min er altfor lav. Jeg begynner å tvile litt på valg jeg har gjort de siste årene, på grunn av at det har vist seg at det kan stå litt i veien for fremtidige ønsker, hvis det gir mening. Både når det gjelder jobb, utdanning og meg selv egentlig. Jeg føler jeg trenger tid til å falle litt ned igjen. Jeg trenger å puste, rett og slett.

UKENS MUSIKK

Cruel World - Active Child

Waking Up Slow / Piano Version - Gabrielle Aplin

Let It Be - Labrinth

Ønsker dere se mer av mine høstfavoritter, finner dere septemberlista mi HER

UKENS BOK

..Når jeg var på hytta sist så klarte jeg faktisk å lese ferdig en hel bok på 2 dager!! Det er personlig rekord, haha! Jeg leser ikke bøker fort i det hele tatt, men det var noe spesielt med å være på fjellet, koble helt av og bare slappe av. Boken jeg leste var Å Holde Pusten - Agate Øksendal Kaupang. Anbefales på det sterkeste!


UKENS SERIE

..Side om side! NRK slapp nettopp sesong 5, og den er såå morsom! Favoritten min er Frode, haha! Han minner meg litt om pappaen min faktisk.

UKENS LÆTTIS

..Å ha bestevenninnen min på besøk i helgen! Alltid latter med hun jenta der. Hun kommer også på fredag, for å bo med meg i bursdagshelgen min ♥ Det gleedes!

Likes

Comments

OPPLEVELSER

Guuud som jeg savner Paris!

Jeg har bare vært der 2 ganger selv. En gang på besøk hos søsteren min når hun bodde der, og en gang på skoletur. Ønsket mitt er å dra dit og bare leve. Finne et sentralt sted å bo, og oppleve alt Paris har å tilby. Kultur, mat, vin, mennesker, alt. Det er vakkert.

Skoleturen jeg var på var med den gamle fotoklassen min. Da opplevde vi alt fra Eiffeltårnet og Louvre, til Paris Photo. Paris Photo er en stor fotomesse hvor hundrevis av kjente fotografer stiller ut bildene sine. Dette er noe jeg virkelig anbefaler hvis du har en interesse innen foto. Jeg ble helt sjokkert og ikke minst inspirert over hvor flinke fotografer som finnes der ute, og alt de klarer å si gjennom bildene sine. Favoritten min var en serie av Nick Brandt som kalles Inherit The Dust. Denne serien er helt ubeskrivelig vakker og tar for seg et utrolig viktig tema. Ønsker dere se mer om det, så har han en veldig bra dokumentar om prosjektet sitt på YouTube, se HER. Behind the scenes filmen abefaler jeg virkelig også.

Her er et av bildene hans som jeg så på Det Fotografiske Museet i Stockholm.

Likes

Comments