#sponsoreret

Hej Bloggen!

Idag vil jeg skrive om min oplevelse med de her gule tassel øreringe fra en instagram konto som hedder @stenstropdesign, som laver nogen VILDT pæne øreringe.

Det startede med at de spurgte mig om de måtte sponsorere mig, ogå sagde jeg selvfølgelig ja! De sagde bare at jeg skulle lave et indlæg på min blog, om hvordan min oplevelse havde været.

Men jeg skulle egentlig bare skrive der hvor at jeg boede, mit navn, og hvilken farve jeg godt ville have dem i. Jeg valgte så farven og sagde mit navn og der hvor at jeg boede, også sendte de dem næste dag. Der gik 5 dage før at jeg fik dem, hvilket var ret hurtigt da de blev sendt fra Jylland til København.

Men de er ihvertfald vildt billige, holdbare og en fin længde. Altså de koster 69kr for et par og 100kr for to par, hvilket er ingen pris i forhold til at jeg har set nogen sælge dem til 140kr pr styk.

Men jeg syntes bare at i skulle gå ind og købe jer at par, hvis i er glade for tassel øreringe. Link til deres instagram - www.instagram.com/stenstropdesign

Vi ses! - Emilie!<3


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hei Bloggen!

Idag vil jeg komme med 10 ting du kan lave i din sommerferie.

1: Du kan begynde/se videre på en serie på netflix. fks. Vampire Diaries, Riverdale, Pretty little liars eller andre!

2: Giv dit værelse en makeover. Start med at rydde op, og derefter kan du jo rykke rund på nogen ting, og lave nogen diy's.

3: Løb en tur! Hvis du bor tæt ved en sø, som jeg gør, kan du jo løbe rundt om den!

4: Hvis du ikke er så meget til at løbe kan du jo cykle en tur! Lav en playliste med din yndlingsmusik, og tag nogen høre telefoner på og cykle afsted!

5: Lav Mad! Find en god opskrift og lav den med en veninde, familie medlem, eller bare alene.

6: Spil et spil! Hvis du er i sommerhus som jeg er lige nu, kan du jo spille et spil med familien. Altså min familie og jeg har spillet VILDT meget Yatzy, stress og Monopoly.

7: Tag ud og shop med en veninde! Hvis det er en kedelig regnvejrsdag kan dig og din veninde jo tage i et storcenter, eller hvis det er den perfekte sommerdag kan i jo tage på strøget. Også er det jo også perfekt hvis du mangæer noget nyt tøj!

8: Tag på stranden! Igen, hvis det er den perfekte sommerdag kan du jo tage på stranden. Det er jo bare at pakke tasken og ud af døren!<33

9: Hvis du ikke er så meget til at tage på stranden, kan dig og din familie eller dig og veninden jo tage på picnic! Pak et tæppe, drikkevare, mad og chips, også tag afsted!

10: Lav en bucketlist for hvad du skal nå inden din sommerferie er færdig! Skriv 10 ting ned som du gerne vil nå, og prøv at udfør dem en efter en!

Det var egentlig bare det, jeg håber at i kunne bruge dem!<33

Kram Emilie!

Likes

Comments

Hej Allesammen.

Idag som det første indlæg på bloggen vil jeg skrive 10 facts om mig, så i kan lære mig bedre at kende.

1 fact: Mit fulde navn er Emilie Nikoline Ledersborg.

2 fact: Jeg er 12 år gammel og bor i københavnerområdet.

3 fact: Mine forældre er skilt, og det har de været i 7 snart 8 år.

4 fact: Jeg går til dans som jeg har gjordt siden at jeg var 3 år

5 fact: Jeg er mm´er, som er at man er fan af Marcus & Martinus. Til jer som ikke ved hvem det er, er det to 15 årige norske tvillinger. Som synger, ahah!!

6 fact: Jeg HADER peberfrugt! Jeg kan slet ikke fordrage det, og LUGTEN?! (Sry til dem der elsker det)

7 fact: Min yndlingssange lige for tiden er First kiss - Marcus & Martinus. Og Despacito (Remix) - Luis Fonsi & Daddy Yankee feat. Justin Bieber.

8 fact: Min livret er Pizza og Mcdonalds! Det smager bare så mega goooodt!!

9 fact: Jeg har en IPhone 6s, i guld, aha!

10 fact: Mine yndlings apps er Instagram, Snapchat og Musical.ly!

Likes

Comments

Hej Bloggen!

Idag vil jeg give jer en mega lækker diy på en lemonade. Den smager virkelig godt og jeg syntes at i skulle prøve at lave den!<33 Men her kommer opskriften.


INGREDIENSER:

5 Citroner

1 dl Sukker

1 dl Vand

Ca. 1,5 dl vand til opblanding


FREMGANGSMÅDE:

1: Hæld sukker og vand i en gryde og vent til sukkeret er opløst.

2: Pres alt saften ud af citronerne.

3: Bland sukkersiruppen og citronsaften sammen.

4: Når du skal servere den skal du blande den op med ca. 1,5 dl vand. Bland det så i en stor kande og pynt det med citronskiver, mynteblade og en masse isterninger.


Jeg håber at i kunne lide denne opskrift, og vil prøve den derhjemme en varm sommerdag.

- Kram Emilie Nikoline!<3

Likes

Comments