Så ramte jeg 7 uger i Peru!!

Ikke så meget snak, nu til det, som denne uges indlæg skal handle om – nemlig noget, jeg har forberedt siden sidste uge, hvor jeg nemlig filmede hver dag. Jeg har lavet en "en uge i mit liv"-video (hvor lyder det kikset og youtuber-agtigt, er vi enige?). Jeg syntes, at det ville give et bedre indblik i hverdagen – også selvom jeg ikke laver det store dag, men tingene bliver altså også hverdag her.

Efter at have set videoen igennem mange gange, kan jeg godt se, at det måske for nogen går ret hurtigt, i forhold til klipningen, at der bliver snakket både dansk, engelsk og spansk, osv. – men det er også sådan, at jeg oplever det. Tiden går nemlig vildt hurtigt her.

Jeg skal også huske at fortælle, at jeg ikke kommer til at opdatere de næste 3 uger eller mere, på mandag tager jeg nemlig på min første rejse, sammen med en masse andre udvekslingsstudenter, hvor vi bl.a skal se Arequipa, Machu Picchu, Cusco og meget mere – men mere om det, når jeg kommer hjem. Jeg glæder mig i hvert fald enormt meget, og jeg er så spændt på alt det, vi kommer til at opleve.

Hasta luego!

- Emilie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments