Nu er det allerede en hel uge siden jeg ankom til Peru. Tiden er gået SÅ hurtigt, og jeg har allerede oplevet en hel masse! Først og fremmest vil jeg fortælle, at jeg er helt vild med det her sted. Jeg er vild med kulturen, gæstfriheden, musikken, stemningen, og ikke mindst maden (haha). Men meget mere om det i et kommende indlæg, nu vil jeg skrive lidt om min første uge.


21/7

Fredag var dagen hvor jeg skulle rejse. Det var enormt hårdt at sige farvel, særligt til mine bedste veninder. Det var med tårer ned ad kinderne at jeg måtte sige farvel, men vi ses jo igen om et år.

Billedet i midten er af de andre danske udvekslingsstudenter, som også skal til Peru, og jeg.

De ca. 16 timer rejsen i alt varede virkede som uendeligt lang tid, når man glædede sig så meget, og bestemt ikke kunne sove i flyet. Billedet til højre er taget ca. 70 km fra Lima, hvor der var super flot udsigt til bjerge.

Jeg fik den fineste velkomst i lufthavnen af min skønne værtsfamilie. Familien består af far (Martin), mor (Ana), og fire søstre; Viviana (8), Jessica (16), Tatiana (20) og Daniela (23). De er alle super søde og imødekommende, og jeg er glad for at have sådan en fantastisk familie. Jeg føler mig velkommen og rigtig hjemme.

Et par dage efter jeg ankom tog mine "forældre", Viviana og Daniela til USA på ferie, hvilket de havde planlagt siden sidste år, så det er kun Jessica, Tatiana og jeg, og så kommer mormoren, mosteren og kusinen næsten hver dag og spiser morgenmad og frokost med os.


22/7

Lørdag var jeg med min værtsfar- og søster på et Inkamarked ikke så langt fra vores lejlighed. Min søster, Jessica, skal nemlig selv på udveksling til USA, og skulle derfor købe nogle gaver til hendes værtsfamilier. Jeg endte også selv med at købe en alpaca-sweater, men jeg måtte begrænse mig, da de fortalte at det er meget billigere i Cusco, hvor jeg skal hen om et par måneder.


24/7

Mandag skulle jeg med min søster ud at spise sammen med en masse af hendes venner, nogle af dem er udvekslingsstudenter og har selv udvekslingsstudenter boende.

Jeg har mødt en masse nye, skønne mennesker som jeg allerede er så glad for at have lært at kende. Jeg er ked af at nogle af dem snart rejser, men jeg ønsker dem det aller bedste uanset om de skal til Finland, USA eller noget helt trejde.


25/7

Tirsdag var jeg igen sammen med min søster og hendes venner. På billedet til venstre ses José (som rejser til Finland) og jeg, ved en halv-gusten isbod (på spansk tía veneno – som betyder forgiftning, haha) Vi har det enormt sjovt allesammen, selvom der er maaange misforståelser angående sproget, men jeg lærer en del hver eneste dag, bare ved at forsøge at snakke. Når vi skriver sammen skriver vi "Spanglish", hvilket er en blanding af engelsk og spansk, hvor jeg skriver spansk, og fylder hullerne ud med engelsk. Det lærer jeg også en del af.


28/7

I dag, fredag har jeg været med mine to søstre i Miraflores, hvilket er det helt dyre distrikt (forestil jer Beverly Hills i en lidt billigere og mere primitiv udgave. Det er Miraflores). Vi tog en tur med en sight-seeing bus, som kørte rundt i det flotte kvarter.

I dag er det Peruvian Independence Day, så der har været enormt mange turister, og der har været flag over alt. Det er blevet fejret overalt i byen med markeder og koncerter med Peruviansk musik.


På mandag skal jeg på training-camp med alle de andre ca. 70 udvekslingsstudenter, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til.


- Emilie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments