1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER + HER

Hej derude

Jeg har for nyligt anskaffet mit nattøjssættet fra H&M, som I kan se på billedet ovenover. Måske har I også spottet det på min Insta ;-) Derved fik jeg idéen til dette indlæg, da man kan finde noget sindssygt lækkert nattøj til nærmest ingen penge. Jeg kunne ikke lade være med lige at dele det med jer. Håber I har en skøn torsdag!

- Emilie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER

Hej derude!

Der er en masse udsalg for tiden, og jeg simpelthen ikke lade være med at sidde og kigge på alle de lækre ting. Jeg har samlet nogle af mine favoritter inde fra Boozt.com, da der er nogle sindssygt nice items derinde. Håber at det kan give noget inspiration!

- Emilie

Likes

Comments

Hej derude

Endelig en update her på bloggen hehe - som I nok ved, er YouTube mit hovedfokus, så derfor har det været lidt tomt her. Jeg elsker at have bloggen til at udfolde mig på en anderledes måde, det er virkelig en dejlig mulighed at have.
De overstående stemningsbilleder viser et lille udpluk af, hvad min tur til Hamborg bestod af. Jeg var afsted med min mor, lillesøster og to papsøtre, så det var en hyggelig tøsetur fyldt med shopping og en del cafébesøg ;-)

Hamborg er en sindssygt lækker by, og jeg kommer uden tvivl til at vende tilbage dertil. I kan glæde jer til en vlog, som kommer op på kanalen om et par timer.

Jeg håber, at I nyder ferien i fulde drag!

- Emilie

Likes

Comments

Hej derude

Håber I har en skøn dag og nyder vejret!

Jeg har endelig været oppe i min sidste årsprøve i dag, hvilket betyder at jeg nu har sommerferie. Den eneste eksamen jeg har haft, var skriftlig matematik, som jeg allerede var oppe i d. 23/5. Ellers har jeg haft nogle forskellige årsprøver, men nu er jeg done. Det er SÅ rart! Hold da op, hvor er det mærkelig at være færdig med 2.g. Tiden går sindssygt hurtigt.

Jeg har virkelig glædet mig til at få ferie, da jeg ikke er kæmpe fan af læseferie, fordi mine tanker kan ikke gå på andet end de prøver, jeg skal op til. Derfor havde jeg virkelig svært ved at slappe af, når holdt pause fra at læse, eftersom jeg hele tiden havde prøverne i baghovedet. Men nu kan heldigvis jeg komme på andre tanker - ih det er skønt.

Min sommerferie består faktisk ikke af nogle vilde planer, men jeg ville elske at høre, hvad I skal. Skriv gerne en kommentar ;-)

- Emilie

Likes

Comments

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER

Hej derude

I dette indlæg har jeg samlet en masse lækre items, som jeg stærkt overvejer at anskaffe mig. Jeg har virkelig forelsket mig i tingene på collagen, og jeg tænkte, at jeg ville dele det med jer, så I muligvis kan få inspiration til, hvad jeres næste køb skal være. Bæltet fra Gucci står højt på min ønskeliste, men det er helt klart et mere overvejet køb, da det er lidt pricey ;-)

Hvilke items drømmer I om lige pt.?

God weekend!
- Emilie

Likes

Comments

Hej derude

I videoen herunder kan I se hvordan man nemt og hurtigt kan opnå lækre sommerkrøller. Det er perfekt til hverdag, men kan også sagtens bruges til festlige begivenheder. Resultatet giver en effekt af at man har sovet med fletninger. Jeg synes dog, at resultatet bliver flottere ved brug af bølgejernet. Jeg er virkelig overrasket over hvor nemt og hurtigt det var.

Krøllerne/bølgerne er lavet med EasyWaves fra BaByliss og kan findes lige her. I kan vinde bølgejernet ved at gøre følgende:

Beskriv hvordan du vil anvende bølgejernet, uanset om det er fest eller hverdag. Skriv også hvorfor det netop er dig, der skal vinde. Held og lykke til jer alle ;-)


God dag!

- Emilie

Likes

Comments

Hej derude

Jeg håber I har det skønt!
I morgen (den 31. maj) kan I møde mig i Vero Moda i herningCentret fra kl. 19-21. Butikken afholder en Fashion Night, og det kunne være SÅ hyggeligt at se jer. Det er nok mest aktuelt, hvis I bor i Midtjylland, men det kunne i hvert fald være dejligt at møde jer - jeg elsker at få sat ansigt på jer ;-)
I kan læse lidt ekstra info i begivenheden 'Fashion Night' på Facebook. Hvis I tilmelder jer i butikken (koster 20 kr.) kan I shoppe med 20% samt deltage i lodtrækninger. Så tag jeres mor, søster eller veninde under armen, det bliver så nice hehe.

God aften!
- Emilie

Likes

Comments

Hej derude

Der er mange begivenheder i vente her til sommer, og derfor vil jeg vise jer denne frisure, der passer perfekt til de lidt finere arrangementer. Håret er passende hvad end man skal til studenterfest eller bryllup. I videoen herunder viser jeg, hvordan man nemt og hurtigt opnår looket med iCurl fra BaByliss som kan findes lige her . Det er et 2-i-1 produkt, som både kan bruges som krølle- og glattejern. Virkelig smart ;-)

Du har muligheden for at vinde dette produkt, og her er hvad du skal gøre:

Beskriv hvordan du vil anvende produktet, uanset om det er fest eller hverdag. Skriv også hvorfor det netop er dig, der skal vinde. Held og lykke til jer alle sammen!


Håber I får en dejlig Kristi himmelfartsdag

- Emilie

Likes

Comments

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER

Hej derude

Overstående collage består af en masse lækre jeans, som alle er under 500 kr. Jeg er især vild med mom-jeans-fittet, da de altid sidder godt. Nummer 7, 10 og 12 er perf til sommer, da de er lyse i farven. Jeg elsker lyse jeans, da det virkelig spicer et outfit op.

Håber det kan give noget inspiration :-)
- Emilie

Likes

Comments

1 HER + HER // 2 HER // 3 HER + HER // 4 HER + HER // 5 HER + HER // 6 HER + HER

Hej derude

I dette indlæg har samlet en masse lækkert badetøj, hovedsageligt bikinier, men jeg kunne ikke undlade den klassiske hvide badedragt fra Asos - wow den er smuk! Jeg har valgt at finde nogle budgetvenlige items, da jeg personligt ikke er meget for at betale kassen for badetøj. Den grønne bikini fra Sandra Willers kollektion i samarbejde med Missya samt den hvide badedragt har virkelig fanget mig, og jeg overvejer stærkt at bestille det hjem.

Håber indlægget kan give noget inspiration!

- Emilie

Likes

Comments

INSTAGRAM @emiliemalou