Hej derude

Jeg er blevet kæmpe tilhænger af at gå i striktrøjer, nu hvor efterårsvejret for alvor er trådt ind. Både neutrale og farverige sweatre er virkelig et must efter min mening. Jeg har samlet nogle i en billig prisklasse samt nogle i en lidt dyrere - derved tænker jeg, at der er lidt til enhver smag. Håber I kan lide dem.

- Emilie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Strik HER, nederdel HER, støvler (look-a-like) HER, solbriller HER, taske HER

Hej derude

Forleden var jeg iført dette outfit, som bl.a. bestod af den mest komfortable strik nogensinde og en SÅ lækker leopard nederdel. Jeg er kæmpe tilhænger af at mikse noget afslappet med noget lidt finere - fx som i outfittet her. Det overstående look bliver helt klart også et, som jeg kommer til at bruge meget her i efterårsperioden.

Hvad synes I om outfittet?
- Emilie

Likes

Comments

INSPO

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER

Hej derude

Jeg har sammensat en collage med en masse lækre støvler. Et par sorte boots er virkelig et musthave, når man går efteråret i møde.

Hvilet par kan I bedst lide?

- Emilie

Likes

Comments

Hej derude!

Som I måske har set på min Insta-story var jeg i Aarhus i tirsdags. Her var jeg inde i Marc Jacobs, hvor jeg fandt denne vildt skønne sag. Modellen hedder "Shutter Small Camera", og den er perfekt til hverdagsbrug, eftersom den er vildt rummelig.

Marc Jacobs er ejet af MN Retail, og derfor hedder butikkens Instagram @mnretailaarhus - jeg var selv en smule forvirret hehe. Jeg er SÅ vild med at gå i en fysisk butik, når jeg skal anskaffe mig et lidt dyrere item. Oplevelsen er meget mere speciel, end når man bestiller online. Personalet er så dejlige, og de står klar til at hjælpe med alt, hvilket er super rart.

- Emilie

Likes

Comments

Hej derude!

Jeg er efterhånden blevet ret stor fan af H&M, og derfor har jeg sammensat tre outfits med items fra hjemmesiden. Håber det kan give inspiration til efterårsgarderoben.

Kunne I forresten tænke jer et indlæg omkring Guldtuben? Skriv en kommentar, hvis det kunne være interessant.

- Emilie

Likes

Comments

Sponsoreret af Minimum: Striktrøje HER & Jakke HER

Hej derude

For nyligt fik jeg noget overdrevet lækkert tøj hjem fra Minimum, og jeg kunne ikke lade være med at dedikere et indlæg til mine nye tilføjelser. Det er uden tvivl nogle perfekte efterårs-items, som jeg slet ikke kan vente med at bruge, når det lidt koldere vejr melder sig. Jakken er SÅ skøn - jeg er virkelig forelsket haha. Striktrøjen bliver perfekt til de kolde dage, hvor man vil opnå et komfortabelt outfit.

Hvad synes I?
- Emilie

Likes

Comments

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER + HER

Hej derude

Jeg har for nyligt anskaffet mig nattøjssættet fra H&M, som I kan se på billedet ovenover. Måske har I også spottet det på min Insta ;-) Derved fik jeg idéen til dette indlæg, da man kan finde noget sindssygt lækkert nattøj til nærmest ingen penge. Jeg kunne ikke lade være med lige at dele det med jer. Håber I har en skøn torsdag!

- Emilie

Likes

Comments

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER

Hej derude!

Der er en masse udsalg for tiden, og jeg simpelthen ikke lade være med at sidde og kigge på alle de lækre ting. Jeg har samlet nogle af mine favoritter inde fra Boozt.com, da der er nogle sindssygt nice items derinde. Håber at det kan give noget inspiration!

- Emilie

Likes

Comments

Hej derude

Endelig en update her på bloggen hehe - som I nok ved, er YouTube mit hovedfokus, så derfor har det været lidt tomt her. Jeg elsker at have bloggen til at udfolde mig på en anderledes måde, det er virkelig en dejlig mulighed at have.
De overstående stemningsbilleder viser et lille udpluk af, hvad min tur til Hamborg bestod af. Jeg var afsted med min mor, lillesøster og to papsøtre, så det var en hyggelig tøsetur fyldt med shopping og en del cafébesøg ;-)

Hamborg er en sindssygt lækker by, og jeg kommer uden tvivl til at vende tilbage dertil. I kan glæde jer til en vlog, som kommer op på kanalen om et par timer.

Jeg håber, at I nyder ferien i fulde drag!

- Emilie

Likes

Comments

Hej derude

Håber I har en skøn dag og nyder vejret!

Jeg har endelig været oppe i min sidste årsprøve i dag, hvilket betyder at jeg nu har sommerferie. Den eneste eksamen jeg har haft, var skriftlig matematik, som jeg allerede var oppe i d. 23/5. Ellers har jeg haft nogle forskellige årsprøver, men nu er jeg done. Det er SÅ rart! Hold da op, hvor er det mærkelig at være færdig med 2.g. Tiden går sindssygt hurtigt.

Jeg har virkelig glædet mig til at få ferie, da jeg ikke er kæmpe fan af læseferie, fordi mine tanker kan ikke gå på andet end de prøver, jeg skal op til. Derfor havde jeg virkelig svært ved at slappe af, når holdt pause fra at læse, eftersom jeg hele tiden havde prøverne i baghovedet. Men nu kan heldigvis jeg komme på andre tanker - ih det er skønt.

Min sommerferie består faktisk ikke af nogle vilde planer, men jeg ville elske at høre, hvad I skal. Skriv gerne en kommentar ;-)

- Emilie

Likes

Comments

INSTAGRAM @emiliemalou