Hej derude

Håber I har en skøn dag og nyder vejret!

Jeg har endelig været oppe i min sidste årsprøve i dag, hvilket betyder at jeg nu har sommerferie. Den eneste eksamen jeg har haft, var skriftlig matematik, som jeg allerede var oppe i d. 23/5. Ellers har jeg haft nogle forskellige årsprøver, men nu er jeg done. Det er SÅ rart! Hold da op, hvor er det mærkelig at være færdig med 2.g. Tiden går sindssygt hurtigt.

Jeg har virkelig glædet mig til at få ferie, da jeg ikke er kæmpe fan af læseferie, fordi mine tanker kan ikke gå på andet end de prøver, jeg skal op til. Derfor havde jeg virkelig svært ved at slappe af, når holdt pause fra at læse, eftersom jeg hele tiden havde prøverne i baghovedet. Men nu kan heldigvis jeg komme på andre tanker - ih det er skønt.

Min sommerferie består faktisk ikke af nogle vilde planer, men jeg ville elske at høre, hvad I skal. Skriv gerne en kommentar ;-)

- Emilie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER

Hej derude

I dette indlæg har jeg samlet en masse lækre items, som jeg stærkt overvejer at anskaffe mig. Jeg har virkelig forelsket mig i tingene på collagen, og jeg tænkte, at jeg ville dele det med jer, så I muligvis kan få inspiration til, hvad jeres næste køb skal være. Bæltet fra Gucci står højt på min ønskeliste, men det er helt klart et mere overvejet køb, da det er lidt pricey ;-)

Hvilke items drømmer I om lige pt.?

God weekend!
- Emilie

Likes

Comments

Hej derude

I videoen herunder kan I se hvordan man nemt og hurtigt kan opnå lækre sommerkrøller. Det er perfekt til hverdag, men kan også sagtens bruges til festlige begivenheder. Resultatet giver en effekt af at man har sovet med fletninger. Jeg synes dog, at resultatet bliver flottere ved brug af bølgejernet. Jeg er virkelig overrasket over hvor nemt og hurtigt det var.

Krøllerne/bølgerne er lavet med EasyWaves fra BaByliss og kan findes lige her. I kan vinde bølgejernet ved at gøre følgende:

Beskriv hvordan du vil anvende bølgejernet, uanset om det er fest eller hverdag. Skriv også hvorfor det netop er dig, der skal vinde. Held og lykke til jer alle ;-)


God dag!

- Emilie

Likes

Comments

Hej derude

Jeg håber I har det skønt!
I morgen (den 31. maj) kan I møde mig i Vero Moda i herningCentret fra kl. 19-21. Butikken afholder en Fashion Night, og det kunne være SÅ hyggeligt at se jer. Det er nok mest aktuelt, hvis I bor i Midtjylland, men det kunne i hvert fald være dejligt at møde jer - jeg elsker at få sat ansigt på jer ;-)
I kan læse lidt ekstra info i begivenheden 'Fashion Night' på Facebook. Hvis I tilmelder jer i butikken (koster 20 kr.) kan I shoppe med 20% samt deltage i lodtrækninger. Så tag jeres mor, søster eller veninde under armen, det bliver så nice hehe.

God aften!
- Emilie

Likes

Comments

Hej derude

Der er mange begivenheder i vente her til sommer, og derfor vil jeg vise jer denne frisure, der passer perfekt til de lidt finere arrangementer. Håret er passende hvad end man skal til studenterfest eller bryllup. I videoen herunder viser jeg, hvordan man nemt og hurtigt opnår looket med iCurl fra BaByliss som kan findes lige her . Det er et 2-i-1 produkt, som både kan bruges som krølle- og glattejern. Virkelig smart ;-)

Du har muligheden for at vinde dette produkt, og her er hvad du skal gøre:

Beskriv hvordan du vil anvende produktet, uanset om det er fest eller hverdag. Skriv også hvorfor det netop er dig, der skal vinde. Held og lykke til jer alle sammen!


Håber I får en dejlig Kristi himmelfartsdag

- Emilie

Likes

Comments

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER

Hej derude

Overstående collage består af en masse lækre jeans, som alle er under 500 kr. Jeg er især vild med mom-jeans-fittet, da de altid sidder godt. Nummer 7, 10 og 12 er perf til sommer, da de er lyse i farven. Jeg elsker lyse jeans, da det virkelig spicer et outfit op.

Håber det kan give noget inspiration :-)
- Emilie

Likes

Comments

1 HER + HER // 2 HER // 3 HER + HER // 4 HER + HER // 5 HER + HER // 6 HER + HER

Hej derude

I dette indlæg har samlet en masse lækkert badetøj, hovedsageligt bikinier, men jeg kunne ikke undlade den klassiske hvide badedragt fra Asos - wow den er smuk! Jeg har valgt at finde nogle budgetvenlige items, da jeg personligt ikke er meget for at betale kassen for badetøj. Den grønne bikini fra Sandra Willers kollektion i samarbejde med Missya samt den hvide badedragt har virkelig fanget mig, og jeg overvejer stærkt at bestille det hjem.

Håber indlægget kan give noget inspiration!

- Emilie

Likes

Comments

Hej derude

I går aftes var jeg til et super hyggeligt event hos Meraki sammen med nogle andre influencers. Jeg var så heldig at få lov til at tage min søster Caroline med, som I nok alle kender fra min YouTube kanal. I har måske set mit outfit fra aftenen på min Instagram (emiliemalou). Hvis ikke, kan I se det lige her - husk også at tjekke Caro's Insta (caroline_lykke) da hun også har postet billeder fra eventet.

Det var en skøn aften der bl.a. bød på lækker mad og fodbad. Meraki laver livsstilsprodukter og hudpleje, og vi blev introduceret for en masse forskellige produkter. Jeg er vild med det skandinaviske look, og man fik fornemmelse af, at de virkelig gør sig umage i forhold til udviklingen af produkterne. Derudover kan produkterne anvendes og kombineres på mange forskellige måder, hvilket jeg er kæmpe fan af.
Som I kan se på overstående billeder, var det SÅ flot, og jeg kunne derfor ikke undlade at vise jer et par billeder derfra.

Ønsker jer den bedste weekend
Knus

Likes

Comments

Asos frakke // Vero Moda bukser // Adidas sneakers // Envii strik // Selected tørklæde // Stella McCartney taske

På overstående billeder kan I se mit outfit fra i dag, hvor jeg havde en super hyggelig dag med min lillesøs Caroline i Aarhus. Jeg er især fan af min hvide frakke fra Asos, som er en forholdsvis ny tilføjelse til min garderobe. Den giver virkelig oufittet et pift, og den er perfekt til forår og sommer.

Hvad synes I om outfittet?
- Emilie

Likes

Comments

Hej alle
I fredags, den 7. april, fyldte jeg (endelig) 18 år, hvilket jeg har set frem til længe. Jeg fejrede dagen med min familie og kæreste, hvorefter jeg tog i byen om aftenen med nogle venner.
Lørdag aften var virkelig hyggelig, da jeg havde inviteret nogle af mine tætteste veninder over til sushi og drinks - det var en skøn aften! På søndag, den 16. kommer min familie fra både min mor og fars side for at fejre mig. Det kan kun blive godt.
Jeg har virkelig glædet mig til at 'træde ind i de voksnes rækker', nok mest af alt fordi jeg snart får kørekort - forhåbentlig hehe. Jeg er ret langt i forløbet, så kortet skulle gerne snart være i hus ;-)

Kunne I tænke jer at se mine gaver? Evt. i en video på kanalen?

Håber I har det godt
- Emilie

Likes

Comments

INSTAGRAM @emiliemalou