Hey skønneste jer,
I lørdags kom jeg hjem fra en virkelig fed studietur med min klasse, hvor destinationen, som I måske ved, var Berlin. Jeg har samlet et lille udpluk af de mange billeder, vi fik taget i løbet af ugen, så I kan få en lille fornemmelse af, hvad vi lavede. Derudover uploadede jeg min vlog derfra i dag - tjek den ud her.
I forhold til min hverdag for tiden, har jeg sindssygt meget at se til. Jeg er ved at tage kørekort, så køre- og teoritimer fylder ekstremt meget. Ydermere er 2.g ret hårdt med afleveringer osv., så jeg kommer hurtigt til at føle mig presset. Hold da op, jeg glæder mig til at få mit kørekort, og så ser jeg virkelig frem til påskeferie hehe.

Håber I har det godt!!
- Emilie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hey alle,

Jeg ville lige lave et indlæg bestående af en update. I dag og igår har jeg haft terminsprøver i skriftlig matematik og skriftlig engelsk - vildt rart at få overstået!! Det gik meget bedre end forventet, også i matematik, hvilket jeg ellers er virkelig dårlig til haha.

På søndag (den 12. marts) smutter jeg til Berlin med min klasse på studietur - wow jeg glæder mig, det bliver så hyggeligt. Vi skal være der indtil den 18. marts, så vi har næsten en hel uge dernede. Vi skal selvfølgelig lave en masse fagligt, men vi får heldigvis også fritid ind imellem. I den anledning ville jeg høre jer, om I har noget at anbefale? Butikker, caféer osv.? Jeg har aldrig besøgt Berlin før, så det bliver virkelig nice. Der kommer også en vlog derfra, så det kan I glæde jer til ;-)

Ha' en skøn fredag
Emilie

Likes

Comments

FASHION

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER


Hey!!

Jeg har længe ville lave et indlæg med items fra herreafdelingen, for hold da op, der er virkelig nogle fede ting. Det er nok hovedsageligt overdele, da herrebukser formentlig ikke sidder så godt ;-)
Jeg er kæmpe fan af oversize items, og jeg synes virkelig, at herrebrands tilbyder noget sygt cool samt basic tøj. Min garderobe består af samtlige herre t-shirts, da de er så komfortable. Yderemere elsker jeg også at nakke min kærestes trøjer hehe.
Håber at collagen kan give lidt inspiration i forhold til at tilføje et par herreitems til garderoben.

Ha' en dejlig onsdag
- Emilie

Likes

Comments

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER


Foråret begynder at nærme sig, og jeg er vild med at kigge alle nyhederne igennem på diverse hjemmesider. Jeg kan ikke få nok af online shopping, hvilket fik mig til at tænke på, at jeg basically kigger på tøj online hver dag (addicted, I know hehe). Det giver mig så meget inspiration at se de nye kollektioner, og derfor vil jeg i slutningen af hver måned lave et opslag med mine bedste fund - altså items der har tiltrukket min opmærksomhed i løbet af måneden.
Jeg har især forelsket mig i t-shirten med blomsterbroderi samt de beige habitbukser!

Håber I har en skøn tirsdag
- Emilie

Likes

Comments

FASHION

FAIRE DU BIEN t-shirt // Dressforsucces jakke // Nike sneakers // Stella McCartney taske // Selected tørklæde // Just Female bukser


Her kan I se mit outfit fra i går, hvor jeg havde en dejlig og afslappet dag med min kæreste Oliver (@oliverskov_ på Instagram). Vi fik lækker frokost på Jensen's og kiggede lidt i butikker. Mit outfit bestod bl.a. af en ny tilføjelse til min garderobe, nemlig den sorte pelsjakke. Den er heldigvis lavet i imiteret pels, hvilket jeg er stor fan af!

Go' mandag skønne mennesker
- Emilie

Likes

Comments

INTERIOR

Desenio plakater her & her // Rundt spejl her // Sofabord her // Pudebetræk her // Ur i træ her // Smykkeskrin her // Skrivebordslampe her


Jeg elsker at kigge på ting til mit værelse. Nye tilføjelser kan dog hurtigt blive en dyr affære, så jeg har virkelig fået øjnene op for bl.a. H&M Home samt Ellos. De har nogle vildt lækre ting! Overstående collage består af nogle ting, jeg ville elske at eje - håber det kan give lidt inspiration.

Ha' en dejlig søndag
- Emilie

Likes

Comments

INSPO

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER


Hej skønneste jer

Overstående collage består af nogle virkelig lækre og budgetvenlige items. Det er sjældent, at jeg betaler mange penge for tøj til min hverdagsgarderobe. Jeg er kæmpe fan af highstreet mode, og jeg håber, at mine fund kan give lidt inspiration.

I morgen står den på skole igen. Det bliver rart at komme lidt i gang igen, men vinterferien var nu meget dejlig hehe ;)

- Emilie

Likes

Comments

Contains affiliate links FASHION

Hey!

Jeg har haft en hyggedag med min dejlige storesøster (følg hende på Insta @simonenatalie). Vi gik rundt i Herning, snakkede og drak kaffe. Hun fik taget et par outfit billeder af mig med min nye tote bag fra LIMI COPENHAGEN - så cool!

Ha' en dejlig lørdag

- Emilie

Likes

Comments

Contains affiliate links INSPO

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER

Hey skønneste jer

Jeg har samlet en collage med inspiration til, hvad man kan ønske sig til sin konfirmation. Ønskerne kan selvfølgelig også bruges til fødselsdags osv. Jeg håber virkelig, at I kan bruge det.

Jeg kunne godt finde på at lave en 2'er med endnu flere idéer - kunne I tænke jer det?

- Emilie

Likes

Comments

FASHION

Vero Moda jakke // FAIRE DU BIEN sweatshirt // Nike sneakers // Stella McCartney taske // H&M nederdel

Jeg modtog for et par dage siden min ordre fra H&M som bl.a. bestod af denne lækre denim nederdel. Wow, jeg synes den er cool, og jeg glæder mig virkelig til at bruge den, nu hvor foråret (endelig!!) nærmer sig.

Håber I har det dejligt - og hvad synes I om nederdelen?

- Emilie

Likes

Comments

INSTAGRAM @emiliemalou