OUTFITS

Sponsoreret af Richmond & Finch

Jeg har fået dette cover, som jeg simpelhent bare elsker! Richmond & Finch tilbyder de fineste covers i det største udvalg. Du kan finde dit eget lige HER og endda få 20% rabat med koden "emilielaursen20".

Emilie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

SHOPPING GUIDE
Nederdel fra Neo Noir str 38 mp 250 dkk //SOLGT
Nederdel fra Envii str 38 mp 150 dkk
Orange blazer fra minimum str 38 mp 300 dkk
Top fra zara str small mp 200 dkk //SOLGT
Flæsekjole fra moves by minimum str 38 mp 200 dkk
Blomster bukser, aldrig brugt str38 mp 180 dkk
H&m skjorte str38 mp150 dkk
Jakke fra h&m str44 (oversize) mp 180 dkk
Sko fra zara str 39 mp200 dkk
Str 38 mp 200 dkk
Zara sko str38 mp180 dkk //SOLGT
Zara sandaler str38 mp200 dkk
Nike air max str38 mp200 dkk //SOLGT

Hvis du er interesseret i nogle af de overstående ting, så er du meget velkommen til at skrive til mig over Instagram direct "emilielaursen".

Likes

Comments

OUTFITS

Min garderobe bliver mere og mere sommerlig, og dette er egentlig et simpelt outfit, som både kan bruges til hverdag, men også kan piftes op med et par stilletter eller andet, hvis du skal til et sommer-arrangement. Nederdelen er købt HER, toppen er fra Mango, og er desværre udgået, men du kan finde en der minder om lige HER

Emilie

Likes

Comments

SHOPPING GUIDE

Strandtaske// HER Solbriller//HER Cover-up//HER Orange bikini//HER Mønstret bikini//HER Espadrillers//HER Sort bikinitop//HER Sort strandtaske// HER Badedragt//HER

Jeg er gået på læseferie, og det betyder, at der bliver meget mere aktivitet fra min side af herinde på bloggen. Jeg må ærligt erkende, at jeg har været lidt inaktiv i den seneste periode, men det håber jeg på at lave om på nu. Sommerenferien er nemlig lige om hjørnet, og ovenover finder du 9 must til sommeren 2017.

Sommeren er den bedste tid på året, da den byder på varme, lette sommerkjoler, kolde drinks og solbadning ved stranden. Jeg kan ikke vente til at sommerferien for alvor bliver sparket i gang, og solens stråler rammer DK. Dog rejser jeg også 3 uger på ferie, men disse planer kommer der mere om senere hen, så stay tuned.

sommerkys,


Emilie 

Likes

Comments

TRAVELLING

Jeg er lige kommet hjem fra de skønneste 5 dage i Barcelona, sammen med min kæreste og min søster. Jeg er velkendt I byen, så vi fik gået en del rundt og fik set de hyggelige steder, som Barcelona har at byde på. Ovenover er et lille udpluk af stemningsbilleder fra turen.

Barcelona er en af mine absolutte favorit byer, ikke mindst fordi min søster bor der, men også fordi byen har så meget at byde på; strand, shoppingmuligheder, seværdigheder og en helt masse lækkert mad.

Udover at jeg lige er kommet hjem fra en lækker ferie, så er jeg også I denne uge blevet udnævnt som ugens blogger, hvilket jeg synes i skal gå ind og læse - I kan finde det lige HER.


Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Dagene hernede flyver afsted, og jeg nyder hvert og ét sekund, inden jeg vender snuden hjemad mod DK igen. Dagen i går stod på zoologisk have, lidt shopping i byen, lækkert Italiensk mad ved havnen og til sidst et stop ved den vildeste shots-bar. Outfittet er let og sommerligt - det passer perfekt til en aften i byen. Det består af bukser fra H&M, top købt i Zara i Barcelona og stilletter fra Mango.

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Jeg er smuttet ned til min søster, i min absolut yndlingsby, nemlig Barcelona. Det er nu ved at være 4. gang, at jeg er hernede, og jeg bliver simpelthent aldrig træt af denne by. I denne omgang er jeg hernede med min dejlige kæreste. Aftenen står på lækkert mad og dejligt selskab - Jeg er iført Mango fra top til tå. Find kjolen HER og stilletterne HER.

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Denim er og forbliver altid lækkert. Jeg er selv helt vildt med "all denim outfits" som dette, da jeg synes, at det giver et mega cool udtryk.


Sko//HER Jakke//Zara

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Indlæg sponsoreret af minimum.

Så blev det endelig fredag, og jeg er hoppet i den fineste orange blazer, som jeg virkelig bare elsker! Jeg synes den er en smule vovet, men samtidig også sofistikeret og klassisk. Derudover så elsker jeg bare denne farve, især til sommer hvor min brune kulør (forhåbenligt) kan få lov til at skinne igennem.

Personligt synes jeg, at et item som dette, kan være lidt af en udfordring at style, men det passer perfekt udover et ellers enkelt outfit. Det giver nemlig både lidt spil og farve. Så hvis du tør at vove dig ud i en af sommerens lækreste farver, så få fat i blazeren lige HER.

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Indlæg sponsoreret af Minimum Fashion.

Endelig blev det weekend, og jeg er hoppet i den fineste nederdel fra Minimum, da jeg er på vej til Fødselsdagsbrunch hos min søde veninde. Jeg synes simpelthent, at den er så sød, og derudover så er store flæser og det ternet myntser vildt trendy i øjeblikket.

- Hop ind og find din egen lige HER, eller se hvilke andre fine ting de har.

Emilie

Likes

Comments

Contains affiliate links
Blue

Kjole// HER Nederdel// HER Sandal// HER Taske//HER Jakke//HER Bluse//HER Støvler//HER

Yellow

Nederdel//HER Leopardsko//HER Kjole//HER Blomstersæt: Top//HER Nederdel//HER Sandal//HER Nederdel//HER

Red

Blazer//HER Frynseøreringe//HER Bluse//HER Øreringe//HER Jakke//HER Stiletter//HER Bukser//HER Taske//HER

Da vi stille og roligt går sommeren i møde, skal i da ikke snydes for de utrolig lækre og farverige summeritems, der allerede er kommet frem i butikkerne. Jeg elsker de her tre forskellige farver, og de giver mig sådan en lyst til sommer og sol.

Påsken er hermed ovre, og ferien varer jo heller ikke for evigt. Det betyder for mit vedkommende tilbage til virkeligheden, som desværre står på skole. Men heldigvis så træder vi ind i en virkelig god periode, da vi går en masse helligdage i møde, og så nærmer læseferien sig også lige så stille. Jeg glæder mig utrolig meget til næste måned, da jeg smutter en uge til Barcelona med min dejlige kæreste, da vi skal ned og besøge min søster. Nu hvor der heller ikke er meget sol her, så må vi jo rejse lidt for at få en smag af sommer.

Emilie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Jeg vil lige dele dagens outfit med jer. I dag har stået på tøsetur til Silkeborg med min søde mor. Vi fik shoppet og spist lækkert frokost, hvilket jo var super hyggeligt.

Uhh hvor jeg kan mærke sommerstemningen i min garderobe begynde at brede sig, og det er jo så skønt. Nu krydser jeg bare fingre for, at resten af påsken byder på solskin og dejligt vejr.

Bukser (buksedragt)//HER T-shirt//HER

#nouwoutfit

Emilie

Likes

Comments

Det er ferie, og kan man andet end at nyde det??

Eftersom at der ingen rejser i påskeferien er fra min side af, så nyder jeg at slappe af herhjemme, sove længe og være sammen med mine veninder. Det værste er dog, at min computeroplader er gået i stykker, så ingen Netflix til mig haha...

Jeg har faktisk ikke de helt store planer her i påsken, da jeg lader op til at skulle rejse i Maj med min søde kæreste, hvor turen igen igen går til Barcelona, hehe.

Resten af påsken står på venindehygge, køretimer, familietid og påskefrokoster. Eftersom at jeg ikke har de store planer i påsken, så får jeg jo massere tid til at blogge, hvilket jo er super dejligt, da jeg ikke har været så aktiv herinde på det seneste. Dog kun over min mobil, da der vil gå noget tid før, at jeg får en ny oplader...

Sandaler// (udgået) Zara Pyjamas// (udgået) ASOS

#nouwoutift

Emilie

Likes

Comments

Sponsoreret indlæg af: Caseapp
Jeg har ikke været så aktiv herinde på det seneste, og det skyldes simpelthent skolearbejde. Jeg går som sagt på gymnasiet, og der er en del afleveringer og lektier der skal ordnes, især nu hvor påskeferien presser sig på.

Meeen nu til sagen.. Jeg har nemlig fået det flotteste marmor skin til min Mac (som ses på billederne ovenover), for at pimpe den lidt op, haha. Jeg synes selv, at det ser mega fedt ud. Så hvis du ligesom jeg, gerne vil eje en MacBook der skiller sig ud og er anderledes, så skynd dig ind på https://caseapp.dk/ og få 20% rabat med koden "EMILIEL20" - De har også mange andre utrolig fede covers.

Emilie

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg har fundet disse 2 vildt fine outfits, og de stråler jo af forår og sol. Jeg elsker selv, at eksperimentere og mikse med forskellige og anderledes items. Derudover er lange nededele, så perfekte på denne tid af året, da de både er lange, men stadig luftige og lette, så det hverken bliver for koldt eller for varmt. Derudover synes jeg også, at det er fedt hvis man tør, at blande forskellige farver sammen, da det giver et super sødt udtryk.

Outfit 1: Øreringe//HER T-shirt//HER Nederdel//HER Taske//HER Sandaler//HER

Outfit 2: Solbriller//HER T-shirt//HER Nederdel//HER Taske//HER Sandaler//HER

Emilie

Likes

Comments

I går aftes var jeg så heldig, at blive inviteret til event hos Miqura og Your Age. Jeg modtog en besked, da jeg sad i flyet på vej hjem fra Barcelona, fra min søde veninde Olivia som spurgte, om jeg havde lyst til at komme. Det kunne jeg selvfølgelig ikke stå for, så vi smuttede en lille tur forbi Aarhus midtby, hvor eventet blev afholdt, direkte efter, at jeg var landet i Billund lufthavn. Det var en super hyggelig og spændene aften i skønt selvskab. Som der ses på billederne ovenover, var der disket op med de lækreste snacks og søde sager. Vi fik hørt en masse om produkterne, og fik lov til at afprøve dem, hvilket jo var super interessant.

Derudover så vil jeg lige vise jer mit nyeste køb fra Barcelona, nemlig denne super lækre jakke fra mango. Du kan finde den lige HER. Dog er min lidt speciel, da jeg selv har købt nogle patches ved siden af, som jeg har udskiftet med de andre, da de ikke helt faldt i min smag. Jeg elsker, at være kreativ, og gøre noget til mit helt "eget".

Emilie

Likes

Comments

Godmorgen søde læsere,
solen har sat sine spor her i Barcelona, og den har allerede erobret min næse, med en lidt for skarp stråle, så nu ligner jeg Rudolf haha.
Jeg nyder selvskabet og solen her i BCN, men dsv. Står dagen i dag på hjemrejse, og jeg håber på at pakke en lille solstråle eller to med ned i min kuffert hjem til DK, så vi kan få en lille smag af sommer her også.

Taske//Kenzo Nederdel//H&M Sko//Mango T-shirt//Commes des garcons

Emilie

Likes

Comments

Så blev det lørdag, og jeg vil nu drage mod Barcelona med min familie. Vi sidder nu endelig i flyet, og er klar til at lette om nogle få minutter. Nu glæder jeg mig bare til, at vi ankommer til BCN, så vi kan nyde en kold og lækker sangria i min søsters lejlighed.
Det første der skal ske i morgen tidlig, er at nyde solen på terrassen. Jeg glæder mig allerede til at blive varmet op i hele kroppen.
Udover at jeg vil gøre mit bedste for, at opdatere hernede, kan i allerede nu, glæde jer til min første video her på bloggen.

Emilie

Likes

Comments