OUTFITS

Så blev det endelig tid til en lille update hernede fra. Jeg ankom torsdag formiddag, hvor dagene ellers bare har stået på en masse lækkert mad og hygge, dernæst selvfølgelig også en del sol og shopping.
Ovenover er jeg iført en nederdel fra Stella Nova HER, sko fra Valentino, skjorte fra Zara HER samt taske fra Zara HER.


Jeg håber, at I alle nyder efterårsferien!

Emilie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

OUTFITS

På sådan en solrig mandag skal outfittet selvfølgelig luftes. Jeg er hoppet i den lækreste røde sag fra H&M, som er en af mine fund fra Berlin, sammensat med denne fine silke kimono, som jeg bare er helt vild med.

Jeg lader op til endnu mere shopping, da jeg torsdag morgen smutter alene ned til min søster i Barcelona, og det bliver ALT for lækkert!


Glæder mig utroligt til, at opdatere jer dernede fra - Vi snakker lidt om at få lavet en tattoo, hvis vi kan finde det rette sted, uhh! Ellers skal dagene bare stå på en masse søskende hygge.

Emilie

Likes

Comments

SHOPPING GUIDE

1//HER 2//HER 3//HER 4//HER 5//HER 6//HER

Vi er nu gået oktober måned i møde, og det betyder varmere tøj og mørkere nuancer. Jeg har selv mega let til kulde, og fryser næsten altid, så jeg har prøvet at finde nogle fede items, som både er vanvittig lækre, men også til at holde varmen i. Selv er jeg helt forelsket i blazeren, som nu er på sale, så skynd dig inden, at den er udsolgt.

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Strik//Ganni Nederdel//HER

Efter min hjemkost til dk, er min garderobe nu endelig blevet udvidet med mere efterårstøj. Jeg er iført en vildt lækker strik fra Ganni, kombineret med denne smukke og luftlige nederdel fra & Other Stories, som er en af mine yndlings køb fra Berlin. Efter min mening, er dette den bedste kombination til efterårets uforudsigelige vejr, som vi har lige i tiden.

Likes

Comments

FOOD
Zeit für brot

Hvis du ønsker en billig og vildt lækker morgenmad, kan dette sted bestemt anbefales. Bageriet ligger i en af de hyggeligste gader tæt ved Alexandra Platz, og er især kendt for deres lækre kanelsnegle, som du bare må sætte tænderne i.

Adresse: Alte Schönhauser Str. 4, 10119 Berlin

Rose garden

Rose garden laver sindssyge delikate og pæne retter, uanset om det er til brunch eller frokost. Stedet her skal du forbi, hvis sulten melder sin ankomst, ellers så snup en kop kaffe og nyd stedets hyggelige aroma.

Adresse: Alte Schönhauser Str. 61, 10119 Berlin

Oliv

Dette sted er absolut instaværdigt, og disse avokadomadder slår alt og alle. Hvis du ønsker en af de mere sunde frokoster, så slå et smut forbi Oliv, som byder på det mest delikate menukort.

Adresse: Potsdamer Straße 91, 10785 Berlin

Pasifico

Pacifico er placeret i kreutzberg, som også er et vildt hyggeligt kvarter, men også specielt fra resten af Berlin. Caféen skiller sig ud med dens unikke indretning og deres californiske seoul-fod.

Adresse: Prinzenstraße 84.1, Moritzpl., 10969 Berlin

Sisho burger

Denne hyggelige café byder på de lækreste bugers, og er ovenikøbet overraskende billigt. Sving forbi dette sted, for at nyde en lækker men kalorierig burger, som er det hele værd.

Adresse: Auguststraße 29 c, 10119 Berlin

Ma'loa

Dette sted specialiserer sig i hawaiianske poké bowls, så hvis du trænger til en sund snack eller frokost, er dette stedet, som du skal besøge. Caféen er forholdsvis lille, men dette er en af de charmerende ting ved stedet.

Adresse: Oranienburger Str. 7, 10178 Berlin

Vapiano

Vapiano er et sindssygt lækkert italiensk sted, som er placeret flere forskellige steder i Berlin. Her "designer" du selv din ret, som enten er pizza, salat eller pasta.

Adresse: Potsdamer Platz 5, 10785 Berlin

Hvis din næste destination går til Berlin, så sørg for at besøge et af de overnævnte steder, da du ikke vil fortryde. Berlin har mange skønne spisesteder, men disse var hvad jeg nåede at opleve, mens jeg var her.

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Berlin byder på en masse sol her den sidste dag, efter en hel del overskyet dage, derfor skal sommeroutfittet selvfølgelig luftes. Dagene hernede har stået på shopping, turistattraktioner og en masse kulturelle oplevelser - Der vil senere komme en lille Update, so stay tuned.

Skjorte//& other stories Blazer//H&M Sko//Valentino Taske//Zara Solbriller//Chloé

Emilie

Likes

Comments

SHOPPING GUIDE

1//HER 2//HER 3//HER 4//HER 5//HER 6//HER 7//HER 8//HER

Jeg smutter på studietur med min klasse allerede på denne fredag, hvor turen går til Berlin. Dog har jeg været i Berlin en del gange i forvejen, men en ekstra gang skader vel ikke. Ovenover har jeg fundet nogle items, som jeg virkelig ønsker at finde i butikkerne, når jeg befinder mig i Berlins shoppinggader.

Emilie

Likes

Comments

PERSONAL

Efter en forholdsvis lang uge er overstået, har jeg nu endelig weekend. Nedenstående ville jeg lige hurtig opdatere jer om, hvad mine kommende planer i weekenden står på.

Lørdag: Selvom det er weekend, kan jeg alligevel ikke sove helt længe, da jeg skal tidlig op og arbejde. Derefter skal jeg til min skønne venindes fødselsdag, som selvfølgelig skal fejres med en masse tapas og vin mhhhh...

Søndag: Skal vi holde afskedsmiddag for min søster, da hun desværre rejser tilbage til Barcelona allerede på mandag. Dog er den næste ferie derned allerede bestilt, da jeg smutter ned, og besøger hende igen i efterårsferien, hvilket jeg glæder mig ekstremt meget til...

Til sidst vil jeg også lige pointere, at jeg endelig har fået overtalt min mor til at klippe mit hår, og jeg er sååå glad for det. Elsker at det er så kort og luftigt, og så kommer mine naturlige krøller meget mere frem.

Bukser//HER Top//Find den I blå HER

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Jeg har længe haft øje på denne smukke sweater, og den hænger nu endelig i mit klædeskab. Jeg er SÅ glad for den, og den er simpelhent så smuk med dens enkelte design, og så er den desuden vildt behagelig at have på. Derudover stod dagen i går på, at fejre min mormors 80 års fødselsdag, og det skulle selvfølgelig fejres med en masse kage. Min mor er utrolig kreativ og kreerede denne vildt delikate chokolade-bombe.

Find trøjen lige HER.

Emilie

Likes

Comments

Contains affiliate links SHOPPING GUIDE

1. Kjole//HER Strik//HER 2. Kjole//HER Strik//HER 3. Kjole//HER Strik//HER

Noget som jeg bare elsker, på denne tid af året, er lette kjoler sammensat med lækre striktrøjer. Jeg synes simpelhent, at denne kombination er så fin, og derudover er det selvfølgelig også mega komfortabelt at have på.

Ovenover har jeg fundet nogle af mine personlige favoritter, og jeg synes, at det er så fedt at eksperimentere og mikse med forskellige items. Selv er jeg helt forelsket i disse tre sæt, og de står højt på ønskelisten.

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Efteråret er over os, og det betyder, at de varme striktrøjer skal frem fra klædeskabet. Det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg købte disse helt vildt søde jeans, men jeg er simpelhent så glad for dem. De kan findes lige HER og er endda på sale - Så skynd dig at gør et kup. Strikken kan således findes lige HER.

Emilie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

SHOPPING GUIDE

1//HER 2//HER 3//HER 4//HER 5//HER 6//HER

Efteråret er henne over os, og disse items er simpelhent et must, til denne tid på året. Jeg selv, er helt vild med camel-farven, jeg synes simpelthent den er så lækker i efterårs-perioden. Hop ind og find disse lækre items ovenover.

Emilie

Likes

Comments

PERSONAL

1. Jeg kan virkelig ikke fordrage sushi, selvom jeg synes det ser SÅ flot og delikat ud.

2. Jeg har haft bøjle på, i en periode af 2 år.

3. Jeg kan ikke finde ud af at gå i høje stiletter. Selvom jeg virkelig prøver, så ender jeg næsten altid med at snuble over mine klodsede ben og falde, haha.

4. Jeg har en kæmpe fobi for mørke, og generelt bare at være alene.

5. Jeg er virkelig dårlig til matematik - Nok også grunden til, at jeg kun har det på C-niveau.

6. Det eneste mad jeg er god til at lave er; scramble eggs, Avokado-madder og tapas, alt andet ender ikke ud i noget godt.

7. Jeg kan ikke have hvidt tøj på, uden enten at spilde udover mig selv, eller gøre det beskidt - Det hænder i hvert fald ofte.

8. Når jeg fylder 18 ( i februar ), skal jeg have lavet en tatovering, sammen med min søster.

9. Jeg bærer kun sølvsmykker, og jeg tager dem aldrig af - Jeg både sover og går i bad med dem på.

10. Jeg går ALDRIG med neglelak, da jeg altid kommer til at pille det af efter 2 dage.

Emilie

Likes

Comments

SHOPPING GUIDE

1//HER 2//HER 3//HER 4//HER 5//HER 6//HER 7//HER

September måned er lige så stille henne over os, og i den anledning har jeg fundet nogle helt vildt lækre sko. Jeg er selv helt forelsket i nr 1, og jeg overvejer stærkt at købe dem, når budgettet rækker. I kan finde dem alle lige ovenover.

Emilie

Likes

Comments

PERSONAL

På det seneste, har bloggen stået lidt stille, og jeg har ikke været så aktiv herinde. Det skyldes blandt andet skolestart, og en masse dovenhed efter ferien. Men nedenfor finder du et lille udpluk af, hvad de seneste uger har gået med.

Jeg har....

....Endelig kommet hjem til min dejlige kæreste, efter en lang sommerferie væk fra hinanden.

....Været på smukfestival med de sødeste piger, hvilket var det fedeste, men også virkelig hårdt.

....Startet på mit andet år på handelsgymnasiet, hvilket byder på en masse kaffe og lektier.

....Nydt de sene sommeraftener med en masse hyggeaftner i vores nye udestue, men også nydt det dejlige vejr med gåture ved havnen.

....Lavet lækkert tapas, til en hyggelig aften med veninderne, hertil selvfølgelig en masse vin.

Det var lige et lille udkast fra mig denne gang. Jeg regner med at få opdateret noget mere herinde, nu hvor den normale hverdag er vendt tilbage, og det er tilbage til de gamle rutiner. Udover billederne ovenfor, er der selvfølgelig også sket meget mere, så' som at jeg har fået et arbejde, og jeg er begyndt til dans igen. Derudover har vi holdt 21 års fødselsdag for min søster, og til sidst også fejret min fars 50 års med en kæmpe studenterfest. Meget har stået på programmet for August måned, men nu går jeg en mere `stille` måned i møde - hvilket også er rart.

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Dagens outfit er bestående af en kjole fra Zara, en stribet lækker strik (køb den HER), og en sort blazer fra H&M (minder om HER ). Jeg elsker denne kombination af sommernederdele og strik-trøjer, da det passer perfekt til det vejr vi har lige i tiden.

Emilie

Likes

Comments

Contains affiliate links SHOPPING GUIDE

Skjorte//HER Nederdel//HER Striktrøje//HER Sandal1//HER T-shirt//HER Bælte//HER Uldtrøje//HER Sandal2//HER

Som vejret også viser her idag, så er sensommeren henne over os. Det betyder som sagt, at garderoben lige så stille skal skiftes ud med noget varmere tøj. Hvilket både er lidt trist, men også mega lækkert, da vi byder lækre og varme uldtrøjer velkommen. De otte items ovenover står højt på min ønskeliste, selvom jeg ikke har fødselsdag lige foreløbigt, haha. Størstedelen af tøjet ovenover er i den lidt dyrere priskategori, men jeg har dog fundet nogle ekstrem lækre midseasonsales til jer, som jo næsten ikke er til at stå for - Så skynd dig at hop ind og få fat i nogle af disse lækre sager, inden at det er for sent.

Emilie

Likes

Comments

TRAVELLING

Endnu en lille ferieupdate fra min side af. Dagene i Cancun flyver afsted, og vi har allerede kun 2 dage tilbage i paradiset. Et paradis, der består af de smukkeste strande og den sødeste befolkning.

Vi har brugt godt og vel 9 dage hernede, hvori tiden er spenderet med at bade og nyde solens stråler ved poolen, snorklet med hvalhajer, svømmet i laguner, set et af verdens 7 vidundere, betragtet havskilpadder på stranden, oplevet den mexicanske kultur og sejlet på det Caribiske hav i torden og regn. Derudover har øen 100 andre ting at byde på.

Næste stop bliver Canada, hvor vi skal opleve Niagara falls, og et hurtigt Roadtrip tilbage til New York, hvor vi dernest slår snuden hjemad mod lille Danmark igen.

Varme feriekys herfra,

Emilie

Likes

Comments

TRAVELLING

Endelig er det blevet tid til en lille ferie-update, efter en forholdsvis lang pause herinde. Jeg har nemlig tilbragt mine dage i skønne skønne New York.

Vi opholdte os på Empire Hotel, og dagene blev udnyttet i fulde drag pga. at vi alle var jeglagged og hverken kunne finde rundt i nat og dag. Vi har selvfølgelig været rundt og se en masse seværdigheder, så som The MET museum, Statue of Liberty, Empire og en masse andet. Derudover har vi fået tilfredsstillet shoppetrangen og oplevet New York på bedste vis.

Ovenover er et lille udpluk fra turen, og hvis du ikke ved hvad din næste feriedestination skal være, så kan jeg stærkt anbefale dig at tage til New York!!

Meeen ferien er endnu ikke slut og dette var kun et kort stop på vores rejse, og vi befinder os nu i Cancun i Mexico, hvor vi skal nyde stranden og solen den næste uges tid.

Jeg håber, at I alle har en dejlig ferie

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Sponsoreret af Richmond & Finch

Jeg har fået dette cover, som jeg simpelhent bare elsker! Richmond & Finch tilbyder de fineste covers i det største udvalg. Du kan finde dit eget lige HER og endda få 20% rabat med koden "emilielaursen20".

Emilie

Likes

Comments