OUTFITS

Hello sunday and hello sun.
Lige et lille outfit på denne solrige søndag. Kjolen har jeg selv "kreeret", haha. Jeg har egentlig bare købt skjorten i H&M, og derefter syet denne søde patch på, for at give den lidt mere spild og farve. Jeg er selv helt vild med de her små "patches", og jeg synes det giver et super sødt og sommerligt udtryk.
Derudover passer skoene jo også perfekt til denne lille smag af sommer, vi fik her i dag. Nu håber jeg bare på meget mere af dette vejr, så jeg kan få luftet disse fusser. Skoene kan du finde lige HER.

Emilie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

PERSONAL

I går aftes var jeg så heldig, at blive inviteret til event hos Miqura og Your Age. Jeg modtog en besked, da jeg sad i flyet på vej hjem fra Barcelona, fra min søde veninde Olivia som spurgte, om jeg havde lyst til at komme. Det kunne jeg selvfølgelig ikke stå for, så vi smuttede en lille tur forbi Aarhus midtby, hvor eventet blev afholdt, direkte efter, at jeg var landet i Billund lufthavn. Det var en super hyggelig og spændene aften i skønt selvskab. Som der ses på billederne ovenover, var der disket op med de lækreste snacks og søde sager. Vi fik hørt en masse om produkterne, og fik lov til at afprøve dem, hvilket jo var super interessant.

Derudover så vil jeg lige vise jer mit nyeste køb fra Barcelona, nemlig denne super lækre jakke fra mango. Du kan finde den lige HER. Dog er min lidt speciel, da jeg selv har købt nogle patches ved siden af, som jeg har udskiftet med de andre, da de ikke helt faldt i min smag. Jeg elsker, at være kreativ, og gøre noget til mit helt "eget".

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Godmorgen søde læsere,
solen har sat sine spor her i Barcelona, og den har allerede erobret min næse, med en lidt for skarp stråle, så nu ligner jeg Rudolf haha.
Jeg nyder selvskabet og solen her i BCN, men dsv. Står dagen i dag på hjemrejse, og jeg håber på at pakke en lille solstråle eller to med ned i min kuffert hjem til DK, så vi kan få en lille smag af sommer her også.

Taske//Kenzo Nederdel//H&M Sko//Mango T-shirt//Commes des garcons

Emilie

Likes

Comments

TRAVELLING

Så blev det lørdag, og jeg vil nu drage mod Barcelona med min familie. Vi sidder nu endelig i flyet, og er klar til at lette om nogle få minutter. Nu glæder jeg mig bare til, at vi ankommer til BCN, så vi kan nyde en kold og lækker sangria i min søsters lejlighed.
Det første der skal ske i morgen tidlig, er at nyde solen på terrassen. Jeg glæder mig allerede til at blive varmet op i hele kroppen.
Udover at jeg vil gøre mit bedste for, at opdatere hernede, kan i allerede nu, glæde jer til min første video her på bloggen.

Emilie

Likes

Comments

PERSONAL

Efter en laaang dag på gymnasiet, er jeg nu endelig kommet hjem. Jeg har lavet mig en lækker kop kaffe, og er smuttet under dynen. Jeg tænkte, at jeg lige ville fortælle jer lidt om, hvad mine planer er resten af ugen.

Allerede om nogle få timer smutter jeg til teori, da jeg skal starte på kørekort (selvom jeg kun er 17). Det er min første teoritime i dag, så jeg ved endnu ikke hvad der venter mig, men jeg forbereder mig på 3 laaaange kedelige timer.. Jeg skal nok lige have en kaffe med i hånden, så jeg ikke falder alt for meget i søvn, haha.

Torsdag er mig er min kærestes dag, haha. Det lyder måske lidt åndssvagt, men jeg har en kæreste med en meget stram tidsplan ifølge min mening. Han dyrker meget fodbold, så torsdag er vores fortrukne dag i hverdagen, hvor vi har tid til at hygge lidt. Det er klart den dag i ugen, som jeg ser mest frem til. Derudover så hænger han selvfølgelig på mig i weekenderne, udover når han skal spille kamp - jeg er ikke den største fodbold elsker, så det er utrolig sjældent jeg ser ham spille. Vi har været sammen i snart et år, og jeg har taget mig sammen til at komme og se knap 2 kampe i alt..

Lørdag smutter jeg en tur ned i varmen med min familie. Jeg skal nemlig ned og besøge min søster i Barcelona i et par dage - dog ikke så lang tid, da vi flyver hjem igen om tirsdagen, så jeg ikke får for høj fraværsprocent. Den næste tur derned er allerede planlagt, da jeg nemlig også smutter derned igen i maj med min søde kæreste, så han også kan få oplevet byen, og se hvor min søster bor. Jeg glæder mig enormt meget til at vise ham rundt dernede, jeg føler allerede, at denne by er mit andet hjem, hehe.

Resten af weekenden kommer ellers bare til at stå på hygge i solen. Jeg glæder mig SÅ meget til at komme ned og blive varmet godt og grundigt op i min krop. Lige nu er der 18 grader dernede, som jo er det perfekte 'shoppevejr' haha. Solen begynder lige så stille at vise sig i DK, men slet ikke nok, efter min mening.

Det var lige lidt fra mig denne gang, men jeg håber, at i kommer til at nyde ugens løb, den går trods alt hurtig, når man først har set sig om.


Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Jeg er i dag iført helt hvid, med et lille strejf af pastelblå. Jeg er nemlig vild med, at man kan have et helt simpelt outfit på, og så pifte det op med et enkelt item i en lækker farve, så det giver lidt spil.

Trøje//Neo Noir Bukser// Zara Sko//Stradivarius Jakke//Ganni

Emilie

Likes

Comments

FOOD

Denne lørdag formiddag har stået i hyggens tegn. Jeg har tilbragt min weekend i Vejle, hos min søde veninde Line. Vi ses ikke så tit pga. Afstanden, så det er jo skønt når vi endelig ses. Indtil videre har weekenden stået på hygge, dejligt forårsvejr og lækkert mad.

Hvis i noglesinde skal en smuttur forbi Vejle, så hop ind forbi 1401 - Tapas and burgers og få den lækreste brunch! Det kan virkelig anbefales. Jeg elsker Tapas, og jeg er vild med, at deres brunch er små retter, man selv sammensætter til sin egen brunch! Det er simpelthent så lækkert og smart (især hvis du er kræsen ligesom mig, haha).


Emilie

Likes

Comments

PERSONAL

Jeg har nu blogget i et stykke tid, men mest om mine interesser og mit syn på mode og tøj. Jeg har tidligere lavet et kort indlæg med nogle få facts om mig selv, men jeg synes ikke helt, at det var nok til, at i kunne danne jer et ordenligt overblik over, hvem jeg egentlig er som person. Så jeg tænkte, at det ikke ville skade, hvis jeg skrev et personligt hygge-indlæg om mig selv, så i kan lære mig endnu bedre at kende.Jeg tør ikke at være alene hjemme.

Generelt er jeg ikke så vild med at være alene, jeg er bedst tilpas i andres selvskab. Jeg overtænker tit alle situationer jeg står i, når jeg er alene til et eller andet mega creepy, haha. F.eks. tør jeg heller ikke, at gå tur med min hund om aftenen. Jeg har set mange gyserfilm gennem tiden, så jeg er ikke så vild med at være alene.. Derudover bor jeg i et ret stort hus med to etager, så det er liiidt for stort at være alene i om aftenen.

Jeg er sindssygt kræsen.

Jeg har en kæreste der kan lide næsten alt mad, så jeg får tit af vide, at jeg er utrolig kræsen. Noget af det folk bliver mest overrasket over er, at jeg hverken kan lide nogen form for fisk (andet tunmousse), og så kan jeg heller ikke fordrage lakrids. Jeg kunne skrive en hel roman om, hvad jeg ikke kan lide, men det vil jeg ikke udsætte jer for.

Fejlkøb.

Det jeg mestre allemest i er nok fejlkøb. Jeg har ikke tal på hvor mange gange, jeg har stået i en butik, følt stemningen i øjeblikket og tænkt "sikke et kup, den kommer jeg til at bruge mange gange" og så bliver det max brugt én gang, og så hænger det ellers bare i skabet og er overflødig. Jeg skal virkelig lære at overveje mine køb noget mere.

Serienakoman.

Selvom jeg nok ikke vil indrømme det, så er jeg lidt af en serienakoman. Når jeg først er gået i gang med en virkelig god serie, så stopper jeg simpelthent ikke. Jeg kan altid liiige presse et afsnit ind, næsten uanset hvad jeg laver - det hænder også, at jeg måske lige kommer nogle minutter for sent pga. Det.

Shoppaholic.

Noget mine forældre og min søster altid har sagt er, at jeg er lidt af en ´shoppaholic´. Det er oftest mig, der ender med en pose under armen, selvom det bare er en hyggetur i byen. Jeg kan næsten altid finde noget, som jeg forelsker mig i, i næsten hver butik jeg træder ind i. Det er nok også derfor, at jeg ender med så mange fejlkøb...

Jeg elsker tiramisu.

Jeg er stor fan af desserter og kaffe. Heldigt for mig, så er der lavet en kombination af disse to ting. Jeg elsker virkelig tiramisu, og jeg kunne spise det til hver en tid. Jeg deler denne svaghed med min far, så hvis det skulle ske at stå på menukortet, kan vi altid lige snuppe en til deling, haps.

Rodehoved med et tvist af OCD.

Jeg er et kæmpestort rodehoved, men samtidig har jeg også en smule OCD. På nogle punkter roder jeg virkelig meget. Hvis jeg har haft tøjkrise eller lign. kan mit værelse virkelig ligne lort. På andre punkter, så kan jeg få helt stress, hvis tingene ikke står helt lige, hvis det ikke er overskueligt og hvis det ikke er perfekt ned til sidste detalje - jeg er meget perfektionist på mange punkter.

Jeg hader at løbe.

Hvis der er noget jeg virkelig bare hader, når jeg er i fitness, er det at løbe. Puha, jeg synes det er så hårdt og træls. Det er virkelig bare det værste jeg ved, men jeg ender alligevel med at tvinge mig selv til at gøre det. Jeg har en meget stor viljestyrke, så når jeg har sat mig noget for, så gør jeg det.Det var lidt om mig.. Jeg håber, at i har fået lært mig lidt bedre at kende, og at i kunne lide indlægget. Hvis i ønsker en Q&A eller andet i denne stil, så er i meget velkommen til, at stille mig en masse spørgsmål her eller over min Instagram direct, så vil jeg gøre mit bedste for at besvare dem.

Emilie

Likes

Comments

Jeg er blevet klippet!!

Som frisørdatteren jeg er, så synes jeg tit, at mit hår bliver utrolig kedeligt i længden. Derfor har jeg valgt, at der skulle ske noget nyt.
Takket være min søde mor, er jeg nu blevet klippet korthåret, og mit hår er blevet farvet mørkere. Jeg elsker når der sker noget nyt, og jeg er helt vild med mit nye hår.

Jeg håber, at i alle har en dejlig søndag, og har nydt weekenden.

Emilie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links
White
Blue
Pink

Jeg behøver vidst ikke sige, at jeg er den eneste der synes, at mandag er en hård og sløv dag. Der er ikke noget jeg elsker mere end at kunne sove længe i weekenden, og bare tage dagen som den kommer. Så når weekenden slutter, er det tilbage til virkligheden, som står på skole, tideligt op om morgenen og en masse lektier.

Mandag er min foretrukne "stay in bed day". Der er nemlig intet bedre efter en lang og kedelig skoledag, end at tage et langt bad, lave en kop kaffe og så ellers bare smutte i hyggetøjet og se en masse serie under dynen. Min absolut yndlings serie er helt klart 'How I met you'r mother'.

Emilie

Likes

Comments

Foråret nærmer sig, og i den anledning har jeg fundet nogle helt vildt fine sommer sko. Man kan jo ikke andet end at komme i forårs humør af at se disse. Jeg glæder mig helt vildt til at kunne lufte fusserne i nogle af disse lækre sandaler, som er spækket med farver og blomster. Det eneste der mangler nu er bare solen.

Find dem alle lige her.

1//HERE 2//HERE 3//HERE 4//HERE 5//HERE 6//HERE 7//HERE 8//HERE 9//HERE 10//HERE

Emilie

Likes

Comments

Contains affiliate links
     Gucci    //   Aternativ       

Jeg er helt vild med Gucci´s tasker og deres meget fine designs. Der er gået helt ned i alle detaljerne, og så er de spækket med farver og mønstre. Jeg synes, at designet gør dem unikke men heller ikke alt for "over the top", de finder nemlig balancen mellem det klassiske og det spraglende....

Meeeeeen som mange andre, så er der altså ikke lige penge til sådan en dyr taske på min bank konto, så derfor har jeg valgt at finde nogle billige alternativer, som er i stil med Gucci´s koncept. Jeg håber, at dette kan bruges som lidt inspiration.

Emilie

Likes

Comments

Her er et lille udpluk af billeder fra mit besøg hos min søster i Barcelona. Vi har haft en utrolig lækker uge med massere af hygge, shopping, dejligt vejr og selvfølgelig en masse lækkert mad. Dsv. varer ferien ikke for evigt, så dagen i dag står på hjemrejse tilbage til Danmark.

Jeg håber, at i alle nyder feriens sidste dage, inden at den normale hverdag starter igen.

Emilie

Likes

Comments

Som i jo ved, så er jeg i Barcelona her i Vinterferien. Vi ankom lørdag aften, så vi har været her i små 5 dage, og rejser hjem igen på Lørdag.

I går var det valentines day, men også min fødselsdag. Og den fik jeg fejret hernede i solskinsvejret med min mor og min søster. Dagen stod egentlig bare på at hygge med min mor og søster. Min mor og jeg startede dagen ud med en lille løbetur i park Güell. Dernæst stod dagen ellers bare på shopping, lækkert mad og godt humør. Alt i alt havde jeg en super dejlig dag.

Billederne ovenover viser de helt vildt fine gaver, som jeg fik. Jeg er utrolig glade for dem alle, men jeg vil lige udpege en af gaverne, og det er denne utrolig lækre Kenzo takske, som jeg var så heldig at få. Jeg fik den af mine søde forældre og min søster, og jeg er simpelthent SÅ vild med den.

- Jeg håber, at i alle nyder ferien i fulde drag.

Emilie

Likes

Comments

Da min mor og jeg gerne ville en lille tur væk fra kolde danmark og sneen, valgte vi at turen skulle gå til Barcelona. Ikke mindst fordi min søster bor der, men også fordi det er en fantastisk by, som vi har tabt vores hjerter til. Nu er det heller ikke så tit, at jeg ser min søster, så jeg glæder mig enormt meget til at komme ned og besøge hende. Kufferterne er nu pakket, og vi vil smutte en tur sydpå, imens i andre pakker jer ind i de varme jakker og tager skiene på. (billederne ovenover er et lille udpluk, fra da jeg sidst var der i efterårsferien).

Hvis i har lyst til at vide, hvad min søster går og laver i Barcelona så hop ind på hendes blog lige HER

kys, og rigtig god ferie.

Emilie

Likes

Comments

Det centrale i outfittet nemlig skjorte/kjolen og jakken er købt HER, men da de begge er udgået, har jeg fundet noget lignende lige HER, og så er det endda på udsalg, så skynd dig at gør et kup! Du kan aldrig gå galt i byen med noget lækkert denim, og derudover så har Zara et stort og lækkert udvalg.

Emilie

Likes

Comments

Som nogle af jer nok allerede har set på min Instagram, så holdte jeg i Lørdags fødselsdags-brunch for mine veninder, da jeg i vinterferien fylder 17, og fejrer den i Barcelona.

Min mor var så sød, at hjælpe mig med at lave en helt masse lækkert mad; Som der ses på billederne ovenover, var der jo næsten alt, som hører til en brunch. Det var en super dejlig og hyggelig dag, som jeg nød med alle mine skønne veninder i fulde drag. Jeg havde ikke regnet med at næsten alle kom, men det var SÅ dejligt at have dem alle samlet på én gang.

Jeg fik nogle vildt fine gaver, som jeg er utrolig glade for. Alt i alt var det en vildt hyggelig og fuldendt brunch i dejligt selvskab.

Emilie

Likes

Comments