Contains affiliate links INSPIRATION

Indlæg lavet i samarbejde med ENIITO.

Grøn, grøn og atter grøn er bare en af de fine farver, der kommer til at være synlig i gaderoben til denne sommer. Derudover så er det altså også bare i år, at du skal afprøve dine grænser med de prikkede, stribede og blomstrede mønstrer. Jeg er i hvert fald fuldstændig forelsket i disse søde futter, som kan købes hos ENIITO, og du kan købe dem lige her, ved at føre musen hen over billedet og klikke.

Dette er bare et lille udvalg fra deres meget fine hjemmeside, men du kan finde alt lige fra interiør til tøj og accessories, så hop ind og tjek den ud lige HER.

Emilie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

OUTFITS

Indlæg sponsoreret af Minimum Fashion.

Endelig blev det weekend, og jeg er hoppet i den fineste nederdel fra Minimum, da jeg er på vej til Fødselsdagsbrunch hos min søde veninde. Jeg synes simpelthent, at den er så sød, og derudover så er store flæser og det ternet myntser vildt trendy i øjeblikket.

- Hop ind og find din egen lige HER, eller se hvilke andre fine ting de har.

Emilie

Likes

Comments

Contains affiliate links SHOPPING GUIDE
Blue

Kjole// HER Nederdel// HER Sandal// HER Taske//HER Jakke//HER Bluse//HER Støvler//HER

Yellow

Nederdel//HER Leopardsko//HER Kjole//HER Blomstersæt: Top//HER Nederdel//HER Sandal//HER Nederdel//HER

Red

Blazer//HER Frynseøreringe//HER Bluse//HER Øreringe//HER Jakke//HER Stiletter//HER Bukser//HER Taske//HER

Da vi stille og roligt går sommeren i møde, skal i da ikke snydes for de utrolig lækre og farverige summeritems, der allerede er kommet frem i butikkerne. Jeg elsker de her tre forskellige farver, og de giver mig sådan en lyst til sommer og sol.

Påsken er hermed ovre, og ferien varer jo heller ikke for evigt. Det betyder for mit vedkommende tilbage til virkeligheden, som desværre står på skole. Men heldigvis så træder vi ind i en virkelig god periode, da vi går en masse helligdage i møde, og så nærmer læseferien sig også lige så stille. Jeg glæder mig utrolig meget til næste måned, da jeg smutter en uge til Barcelona med min dejlige kæreste, da vi skal ned og besøge min søster. Nu hvor der heller ikke er meget sol her, så må vi jo rejse lidt for at få en smag af sommer.

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Jeg vil lige dele dagens outfit med jer. I dag har stået på tøsetur til Silkeborg med min søde mor. Vi fik shoppet og spist lækkert frokost, hvilket jo var super hyggeligt.

Uhh hvor jeg kan mærke sommerstemningen i min garderobe begynde at brede sig, og det er jo så skønt. Nu krydser jeg bare fingre for, at resten af påsken byder på solskin og dejligt vejr.

Bukser (buksedragt)//HER T-shirt//HER

#nouwoutfit

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Det er ferie, og kan man andet end at nyde det??

Eftersom at der ingen rejser i påskeferien er fra min side af, så nyder jeg at slappe af herhjemme, sove længe og være sammen med mine veninder. Det værste er dog, at min computeroplader er gået i stykker, så ingen Netflix til mig haha...

Jeg har faktisk ikke de helt store planer her i påsken, da jeg lader op til at skulle rejse i Maj med min søde kæreste, hvor turen igen igen går til Barcelona, hehe.

Resten af påsken står på venindehygge, køretimer, familietid og påskefrokoster. Eftersom at jeg ikke har de store planer i påsken, så får jeg jo massere tid til at blogge, hvilket jo er super dejligt, da jeg ikke har været så aktiv herinde på det seneste. Dog kun over min mobil, da der vil gå noget tid før, at jeg får en ny oplader...

Sandaler// (udgået) Zara Pyjamas// (udgået) ASOS

#nouwoutift

Emilie

Likes

Comments

PERSONAL

Sponsoreret indlæg af: Caseapp
Jeg har ikke været så aktiv herinde på det seneste, og det skyldes simpelthent skolearbejde. Jeg går som sagt på gymnasiet, og der er en del afleveringer og lektier der skal ordnes, især nu hvor påskeferien presser sig på.

Meeen nu til sagen.. Jeg har nemlig fået det flotteste marmor skin til min Mac (som ses på billederne ovenover), for at pimpe den lidt op, haha. Jeg synes selv, at det ser mega fedt ud. Så hvis du ligesom jeg, gerne vil eje en MacBook der skiller sig ud og er anderledes, så skynd dig ind på https://caseapp.dk/ og få 20% rabat med koden "EMILIEL20" - De har også mange andre utrolig fede covers.

Emilie

Likes

Comments

Contains affiliate links SHOPPING GUIDE

Jeg har fundet disse 2 vildt fine outfits, og de stråler jo af forår og sol. Jeg elsker selv, at eksperimentere og mikse med forskellige og anderledes items. Derudover er lange nededele, så perfekte på denne tid af året, da de både er lange, men stadig luftige og lette, så det hverken bliver for koldt eller for varmt. Derudover synes jeg også, at det er fedt hvis man tør, at blande forskellige farver sammen, da det giver et super sødt udtryk.

Outfit 1: Øreringe//HER T-shirt//HER Nederdel//HER Taske//HER Sandaler//HER

Outfit 2: Solbriller//HER T-shirt//HER Nederdel//HER Taske//HER Sandaler//HER

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Jeg har fundet hyggesættet frem i dag, da det små regner og er koldt udenfor. Derfor finder jeg det mest komfortabel med et behageligt og afslappende outfit.

Jeg elsker simpelthent de her sko af hele mit hjerte, haha. Jeg købte dem i Barcelona i vinterferien, men de fås også online. Jeg har dog ikke fået dem brugt så meget pga. det dårlige vejr, men de er jo så dejlige og lækre at tøffe rundt i.
Derudover er mit nyeste køb denne lækre skjorte fra Ganni, som jeg er utrolig glad for - jeg er så vild med det blomstrede mønster.
Find de to items lige her Skjorte // Sko

#nouwoutfit

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Hello sunday and hello sun.
Lige et lille outfit på denne solrige søndag. Kjolen har jeg selv "kreeret", haha. Jeg har egentlig bare købt skjorten i H&M, og derefter syet denne søde patch på, for at give den lidt mere spild og farve. Jeg er selv helt vild med de her små "patches", og jeg synes det giver et super sødt og sommerligt udtryk.
Derudover passer skoene jo også perfekt til denne lille smag af sommer, vi fik her i dag. Nu håber jeg bare på meget mere af dette vejr, så jeg kan få luftet disse fusser. Skoene kan du finde lige HER.

Emilie

Likes

Comments

I går aftes var jeg så heldig, at blive inviteret til event hos Miqura og Your Age. Jeg modtog en besked, da jeg sad i flyet på vej hjem fra Barcelona, fra min søde veninde Olivia som spurgte, om jeg havde lyst til at komme. Det kunne jeg selvfølgelig ikke stå for, så vi smuttede en lille tur forbi Aarhus midtby, hvor eventet blev afholdt, direkte efter, at jeg var landet i Billund lufthavn. Det var en super hyggelig og spændene aften i skønt selvskab. Som der ses på billederne ovenover, var der disket op med de lækreste snacks og søde sager. Vi fik hørt en masse om produkterne, og fik lov til at afprøve dem, hvilket jo var super interessant.

Derudover så vil jeg lige vise jer mit nyeste køb fra Barcelona, nemlig denne super lækre jakke fra mango. Du kan finde den lige HER. Dog er min lidt speciel, da jeg selv har købt nogle patches ved siden af, som jeg har udskiftet med de andre, da de ikke helt faldt i min smag. Jeg elsker, at være kreativ, og gøre noget til mit helt "eget".

Emilie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Godmorgen søde læsere,
solen har sat sine spor her i Barcelona, og den har allerede erobret min næse, med en lidt for skarp stråle, så nu ligner jeg Rudolf haha.
Jeg nyder selvskabet og solen her i BCN, men dsv. Står dagen i dag på hjemrejse, og jeg håber på at pakke en lille solstråle eller to med ned i min kuffert hjem til DK, så vi kan få en lille smag af sommer her også.

Taske//Kenzo Nederdel//H&M Sko//Mango T-shirt//Commes des garcons

Emilie

Likes

Comments

Så blev det lørdag, og jeg vil nu drage mod Barcelona med min familie. Vi sidder nu endelig i flyet, og er klar til at lette om nogle få minutter. Nu glæder jeg mig bare til, at vi ankommer til BCN, så vi kan nyde en kold og lækker sangria i min søsters lejlighed.
Det første der skal ske i morgen tidlig, er at nyde solen på terrassen. Jeg glæder mig allerede til at blive varmet op i hele kroppen.
Udover at jeg vil gøre mit bedste for, at opdatere hernede, kan i allerede nu, glæde jer til min første video her på bloggen.

Emilie

Likes

Comments

Efter en laaang dag på gymnasiet, er jeg nu endelig kommet hjem. Jeg har lavet mig en lækker kop kaffe, og er smuttet under dynen. Jeg tænkte, at jeg lige ville fortælle jer lidt om, hvad mine planer er resten af ugen.

Allerede om nogle få timer smutter jeg til teori, da jeg skal starte på kørekort (selvom jeg kun er 17). Det er min første teoritime i dag, så jeg ved endnu ikke hvad der venter mig, men jeg forbereder mig på 3 laaaange kedelige timer.. Jeg skal nok lige have en kaffe med i hånden, så jeg ikke falder alt for meget i søvn, haha.

Torsdag er mig er min kærestes dag, haha. Det lyder måske lidt åndssvagt, men jeg har en kæreste med en meget stram tidsplan ifølge min mening. Han dyrker meget fodbold, så torsdag er vores fortrukne dag i hverdagen, hvor vi har tid til at hygge lidt. Det er klart den dag i ugen, som jeg ser mest frem til. Derudover så hænger han selvfølgelig på mig i weekenderne, udover når han skal spille kamp - jeg er ikke den største fodbold elsker, så det er utrolig sjældent jeg ser ham spille. Vi har været sammen i snart et år, og jeg har taget mig sammen til at komme og se knap 2 kampe i alt..

Lørdag smutter jeg en tur ned i varmen med min familie. Jeg skal nemlig ned og besøge min søster i Barcelona i et par dage - dog ikke så lang tid, da vi flyver hjem igen om tirsdagen, så jeg ikke får for høj fraværsprocent. Den næste tur derned er allerede planlagt, da jeg nemlig også smutter derned igen i maj med min søde kæreste, så han også kan få oplevet byen, og se hvor min søster bor. Jeg glæder mig enormt meget til at vise ham rundt dernede, jeg føler allerede, at denne by er mit andet hjem, hehe.

Resten af weekenden kommer ellers bare til at stå på hygge i solen. Jeg glæder mig SÅ meget til at komme ned og blive varmet godt og grundigt op i min krop. Lige nu er der 18 grader dernede, som jo er det perfekte 'shoppevejr' haha. Solen begynder lige så stille at vise sig i DK, men slet ikke nok, efter min mening.

Det var lige lidt fra mig denne gang, men jeg håber, at i kommer til at nyde ugens løb, den går trods alt hurtig, når man først har set sig om.


Emilie

Likes

Comments

Jeg er i dag iført helt hvid, med et lille strejf af pastelblå. Jeg er nemlig vild med, at man kan have et helt simpelt outfit på, og så pifte det op med et enkelt item i en lækker farve, så det giver lidt spil.

Trøje//Neo Noir Bukser// Zara Sko//Stradivarius Jakke//Ganni

Emilie

Likes

Comments

Denne lørdag formiddag har stået i hyggens tegn. Jeg har tilbragt min weekend i Vejle, hos min søde veninde Line. Vi ses ikke så tit pga. Afstanden, så det er jo skønt når vi endelig ses. Indtil videre har weekenden stået på hygge, dejligt forårsvejr og lækkert mad.

Hvis i noglesinde skal en smuttur forbi Vejle, så hop ind forbi 1401 - Tapas and burgers og få den lækreste brunch! Det kan virkelig anbefales. Jeg elsker Tapas, og jeg er vild med, at deres brunch er små retter, man selv sammensætter til sin egen brunch! Det er simpelthent så lækkert og smart (især hvis du er kræsen ligesom mig, haha).


Emilie

Likes

Comments

Jeg har nu blogget i et stykke tid, men mest om mine interesser og mit syn på mode og tøj. Jeg har tidligere lavet et kort indlæg med nogle få facts om mig selv, men jeg synes ikke helt, at det var nok til, at i kunne danne jer et ordenligt overblik over, hvem jeg egentlig er som person. Så jeg tænkte, at det ikke ville skade, hvis jeg skrev et personligt hygge-indlæg om mig selv, så i kan lære mig endnu bedre at kende.Jeg tør ikke at være alene hjemme.

Generelt er jeg ikke så vild med at være alene, jeg er bedst tilpas i andres selvskab. Jeg overtænker tit alle situationer jeg står i, når jeg er alene til et eller andet mega creepy, haha. F.eks. tør jeg heller ikke, at gå tur med min hund om aftenen. Jeg har set mange gyserfilm gennem tiden, så jeg er ikke så vild med at være alene.. Derudover bor jeg i et ret stort hus med to etager, så det er liiidt for stort at være alene i om aftenen.

Jeg er sindssygt kræsen.

Jeg har en kæreste der kan lide næsten alt mad, så jeg får tit af vide, at jeg er utrolig kræsen. Noget af det folk bliver mest overrasket over er, at jeg hverken kan lide nogen form for fisk (andet tunmousse), og så kan jeg heller ikke fordrage lakrids. Jeg kunne skrive en hel roman om, hvad jeg ikke kan lide, men det vil jeg ikke udsætte jer for.

Fejlkøb.

Det jeg mestre allemest i er nok fejlkøb. Jeg har ikke tal på hvor mange gange, jeg har stået i en butik, følt stemningen i øjeblikket og tænkt "sikke et kup, den kommer jeg til at bruge mange gange" og så bliver det max brugt én gang, og så hænger det ellers bare i skabet og er overflødig. Jeg skal virkelig lære at overveje mine køb noget mere.

Serienakoman.

Selvom jeg nok ikke vil indrømme det, så er jeg lidt af en serienakoman. Når jeg først er gået i gang med en virkelig god serie, så stopper jeg simpelthent ikke. Jeg kan altid liiige presse et afsnit ind, næsten uanset hvad jeg laver - det hænder også, at jeg måske lige kommer nogle minutter for sent pga. Det.

Shoppaholic.

Noget mine forældre og min søster altid har sagt er, at jeg er lidt af en ´shoppaholic´. Det er oftest mig, der ender med en pose under armen, selvom det bare er en hyggetur i byen. Jeg kan næsten altid finde noget, som jeg forelsker mig i, i næsten hver butik jeg træder ind i. Det er nok også derfor, at jeg ender med så mange fejlkøb...

Jeg elsker tiramisu.

Jeg er stor fan af desserter og kaffe. Heldigt for mig, så er der lavet en kombination af disse to ting. Jeg elsker virkelig tiramisu, og jeg kunne spise det til hver en tid. Jeg deler denne svaghed med min far, så hvis det skulle ske at stå på menukortet, kan vi altid lige snuppe en til deling, haps.

Rodehoved med et tvist af OCD.

Jeg er et kæmpestort rodehoved, men samtidig har jeg også en smule OCD. På nogle punkter roder jeg virkelig meget. Hvis jeg har haft tøjkrise eller lign. kan mit værelse virkelig ligne lort. På andre punkter, så kan jeg få helt stress, hvis tingene ikke står helt lige, hvis det ikke er overskueligt og hvis det ikke er perfekt ned til sidste detalje - jeg er meget perfektionist på mange punkter.

Jeg hader at løbe.

Hvis der er noget jeg virkelig bare hader, når jeg er i fitness, er det at løbe. Puha, jeg synes det er så hårdt og træls. Det er virkelig bare det værste jeg ved, men jeg ender alligevel med at tvinge mig selv til at gøre det. Jeg har en meget stor viljestyrke, så når jeg har sat mig noget for, så gør jeg det.Det var lidt om mig.. Jeg håber, at i har fået lært mig lidt bedre at kende, og at i kunne lide indlægget. Hvis i ønsker en Q&A eller andet i denne stil, så er i meget velkommen til, at stille mig en masse spørgsmål her eller over min Instagram direct, så vil jeg gøre mit bedste for at besvare dem.

Emilie

Likes

Comments

Jeg er blevet klippet!!

Som frisørdatteren jeg er, så synes jeg tit, at mit hår bliver utrolig kedeligt i længden. Derfor har jeg valgt, at der skulle ske noget nyt.
Takket være min søde mor, er jeg nu blevet klippet korthåret, og mit hår er blevet farvet mørkere. Jeg elsker når der sker noget nyt, og jeg er helt vild med mit nye hår.

Jeg håber, at i alle har en dejlig søndag, og har nydt weekenden.

Emilie

Likes

Comments