Contains affiliate links SHOPPING GUIDE

Skjorte//HER Nederdel//HER Striktrøje//HER Sandal1//HER T-shirt//HER Bælte//HER Uldtrøje//HER Sandal2//HER

Som vejret også viser her idag, så er sensommeren henne over os. Det betyder som sagt, at garderoben lige så stille skal skiftes ud med noget varmere tøj. Hvilket både er lidt trist, men også mega lækkert, da vi byder lækre og varme uldtrøjer velkommen. De otte items ovenover står højt på min ønskeliste, selvom jeg ikke har fødselsdag lige foreløbigt, haha. Størstedelen af tøjet ovenover er i den lidt dyrere priskategori, men jeg har dog fundet nogle ekstrem lækre midseasonsales til jer, som jo næsten ikke er til at stå for - Så skynd dig at hop ind og få fat i nogle af disse lækre sager, inden at det er for sent.

Emilie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

TRAVELLING

Endnu en lille ferieupdate fra min side af. Dagene i Cancun flyver afsted, og vi har allerede kun 2 dage tilbage i paradiset. Et paradis, der består af de smukkeste strande og den sødeste befolkning.

Vi har brugt godt og vel 9 dage hernede, hvori tiden er spenderet med at bade og nyde solens stråler ved poolen, snorklet med hvalhajer, svømmet i laguner, set et af verdens 7 vidundere, betragtet havskilpadder på stranden, oplevet den mexicanske kultur og sejlet på det Caribiske hav i torden og regn. Derudover har øen 100 andre ting at byde på.

Næste stop bliver Canada, hvor vi skal opleve Niagara falls, og et hurtigt Roadtrip tilbage til New York, hvor vi dernest slår snuden hjemad mod lille Danmark igen.

Varme feriekys herfra,

Emilie

Likes

Comments

TRAVELLING

Endelig er det blevet tid til en lille ferie-update, efter en forholdsvis lang pause herinde. Jeg har nemlig tilbragt mine dage i skønne skønne New York.

Vi opholdte os på Empire Hotel, og dagene blev udnyttet i fulde drag pga. at vi alle var jeglagged og hverken kunne finde rundt i nat og dag. Vi har selvfølgelig været rundt og se en masse seværdigheder, så som The MET museum, Statue of Liberty, Empire og en masse andet. Derudover har vi fået tilfredsstillet shoppetrangen og oplevet New York på bedste vis.

Ovenover er et lille udpluk fra turen, og hvis du ikke ved hvad din næste feriedestination skal være, så kan jeg stærkt anbefale dig at tage til New York!!

Meeen ferien er endnu ikke slut og dette var kun et kort stop på vores rejse, og vi befinder os nu i Cancun i Mexico, hvor vi skal nyde stranden og solen den næste uges tid.

Jeg håber, at I alle har en dejlig ferie

Emilie

Likes

Comments

PERSONAL

De seneste par dage har jeg været en smut tur til København med min søster og hendes veninde. Udover at have shoppet og spist lækkert mad i solen, har vi besøgt min farfar, som bor derovre.

I går stod på shopping i Centrum hvori jeg fik købt denne lækre sommerjakke i Zara og nogle andre fine items. Derudover rejser jeg jo til New York om en lille uges tid, så der skal der shoppes på fuld skrue. Vi fik en lækker frokost på Café Norden og nød solen på Nyhavn.


Ringe//Tom Wood & Jane Kønig Armbånd//Amazing jewelry Støvler//Givenchy Blazer//H&M Nederden//Stella Nova Jakke//Zara Cover//Richmond & Finch

Emilie

Likes

Comments

PERSONAL

I den foregående weekend, var jeg til min kusines smukke bryllup. Det var en sand fornøjelse og ære, at være med til at fejre deres store dag.

Jeg håber, at I alle nyder sommerferien og får slappet af. Min sommer er i hvert fald fuld booket, da jeg smutter til København med min søster fra i morgen af, og dernest står den på 3 ugers ferie i New York og Mexico.

Kjolen er fra ASOS og kan således findes lige HER og skoene er fra Mango.

Sommerkys,

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Sponsoreret af Richmond & Finch

Jeg har fået dette cover, som jeg simpelhent bare elsker! Richmond & Finch tilbyder de fineste covers i det største udvalg. Du kan finde dit eget lige HER og endda få 20% rabat med koden "emilielaursen20".

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Min garderobe bliver mere og mere sommerlig, og dette er egentlig et simpelt outfit, som både kan bruges til hverdag, men også kan piftes op med et par stilletter eller andet, hvis du skal til et sommer-arrangement. Nederdelen er købt HER, toppen er fra Mango, og er desværre udgået, men du kan finde en der minder om lige HER

Emilie

Likes

Comments

SHOPPING GUIDE

Strandtaske// HER Solbriller//HER Cover-up//HER Orange bikini//HER Mønstret bikini//HER Espadrillers//HER Sort bikinitop//HER Sort strandtaske// HER Badedragt//HER

Jeg er gået på læseferie, og det betyder, at der bliver meget mere aktivitet fra min side af herinde på bloggen. Jeg må ærligt erkende, at jeg har været lidt inaktiv i den seneste periode, men det håber jeg på at lave om på nu. Sommerenferien er nemlig lige om hjørnet, og ovenover finder du 9 must til sommeren 2017.

Sommeren er den bedste tid på året, da den byder på varme, lette sommerkjoler, kolde drinks og solbadning ved stranden. Jeg kan ikke vente til at sommerferien for alvor bliver sparket i gang, og solens stråler rammer DK. Dog rejser jeg også 3 uger på ferie, men disse planer kommer der mere om senere hen, så stay tuned.

sommerkys,


Emilie 

Likes

Comments

TRAVELLING

Jeg er lige kommet hjem fra de skønneste 5 dage i Barcelona, sammen med min kæreste og min søster. Jeg er velkendt I byen, så vi fik gået en del rundt og fik set de hyggelige steder, som Barcelona har at byde på. Ovenover er et lille udpluk af stemningsbilleder fra turen.

Barcelona er en af mine absolutte favorit byer, ikke mindst fordi min søster bor der, men også fordi byen har så meget at byde på; strand, shoppingmuligheder, seværdigheder og en helt masse lækkert mad.

Udover at jeg lige er kommet hjem fra en lækker ferie, så er jeg også I denne uge blevet udnævnt som ugens blogger, hvilket jeg synes i skal gå ind og læse - I kan finde det lige HER.


Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Dagene hernede flyver afsted, og jeg nyder hvert og ét sekund, inden jeg vender snuden hjemad mod DK igen. Dagen i går stod på zoologisk have, lidt shopping i byen, lækkert Italiensk mad ved havnen og til sidst et stop ved den vildeste shots-bar. Outfittet er let og sommerligt - det passer perfekt til en aften i byen. Det består af bukser fra H&M, top købt i Zara i Barcelona og stilletter fra Mango.

Emilie

Likes

Comments

Jeg er smuttet ned til min søster, i min absolut yndlingsby, nemlig Barcelona. Det er nu ved at være 4. gang, at jeg er hernede, og jeg bliver simpelthent aldrig træt af denne by. I denne omgang er jeg hernede med min dejlige kæreste. Aftenen står på lækkert mad og dejligt selskab - Jeg er iført Mango fra top til tå. Find kjolen HER og stilletterne HER.

Emilie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Denim er og forbliver altid lækkert. Jeg er selv helt vildt med "all denim outfits" som dette, da jeg synes, at det giver et mega cool udtryk.


Sko//HER Jakke//Zara

Emilie

Likes

Comments

Indlæg sponsoreret af minimum.

Så blev det endelig fredag, og jeg er hoppet i den fineste orange blazer, som jeg virkelig bare elsker! Jeg synes den er en smule vovet, men samtidig også sofistikeret og klassisk. Derudover så elsker jeg bare denne farve, især til sommer hvor min brune kulør (forhåbenligt) kan få lov til at skinne igennem.

Personligt synes jeg, at et item som dette, kan være lidt af en udfordring at style, men det passer perfekt udover et ellers enkelt outfit. Det giver nemlig både lidt spil og farve. Så hvis du tør at vove dig ud i en af sommerens lækreste farver, så få fat i blazeren lige HER.

Emilie

Likes

Comments

Indlæg sponsoreret af Minimum Fashion.

Endelig blev det weekend, og jeg er hoppet i den fineste nederdel fra Minimum, da jeg er på vej til Fødselsdagsbrunch hos min søde veninde. Jeg synes simpelthent, at den er så sød, og derudover så er store flæser og det ternet myntser vildt trendy i øjeblikket.

- Hop ind og find din egen lige HER, eller se hvilke andre fine ting de har.

Emilie

Likes

Comments

Contains affiliate links
Blue

Kjole// HER Nederdel// HER Sandal// HER Taske//HER Jakke//HER Bluse//HER Støvler//HER

Yellow

Nederdel//HER Leopardsko//HER Kjole//HER Blomstersæt: Top//HER Nederdel//HER Sandal//HER Nederdel//HER

Red

Blazer//HER Frynseøreringe//HER Bluse//HER Øreringe//HER Jakke//HER Stiletter//HER Bukser//HER Taske//HER

Da vi stille og roligt går sommeren i møde, skal i da ikke snydes for de utrolig lækre og farverige summeritems, der allerede er kommet frem i butikkerne. Jeg elsker de her tre forskellige farver, og de giver mig sådan en lyst til sommer og sol.

Påsken er hermed ovre, og ferien varer jo heller ikke for evigt. Det betyder for mit vedkommende tilbage til virkeligheden, som desværre står på skole. Men heldigvis så træder vi ind i en virkelig god periode, da vi går en masse helligdage i møde, og så nærmer læseferien sig også lige så stille. Jeg glæder mig utrolig meget til næste måned, da jeg smutter en uge til Barcelona med min dejlige kæreste, da vi skal ned og besøge min søster. Nu hvor der heller ikke er meget sol her, så må vi jo rejse lidt for at få en smag af sommer.

Emilie

Likes

Comments

Jeg vil lige dele dagens outfit med jer. I dag har stået på tøsetur til Silkeborg med min søde mor. Vi fik shoppet og spist lækkert frokost, hvilket jo var super hyggeligt.

Uhh hvor jeg kan mærke sommerstemningen i min garderobe begynde at brede sig, og det er jo så skønt. Nu krydser jeg bare fingre for, at resten af påsken byder på solskin og dejligt vejr.

Bukser (buksedragt)//HER T-shirt//HER

#nouwoutfit

Emilie

Likes

Comments

Det er ferie, og kan man andet end at nyde det??

Eftersom at der ingen rejser i påskeferien er fra min side af, så nyder jeg at slappe af herhjemme, sove længe og være sammen med mine veninder. Det værste er dog, at min computeroplader er gået i stykker, så ingen Netflix til mig haha...

Jeg har faktisk ikke de helt store planer her i påsken, da jeg lader op til at skulle rejse i Maj med min søde kæreste, hvor turen igen igen går til Barcelona, hehe.

Resten af påsken står på venindehygge, køretimer, familietid og påskefrokoster. Eftersom at jeg ikke har de store planer i påsken, så får jeg jo massere tid til at blogge, hvilket jo er super dejligt, da jeg ikke har været så aktiv herinde på det seneste. Dog kun over min mobil, da der vil gå noget tid før, at jeg får en ny oplader...

Sandaler// (udgået) Zara Pyjamas// (udgået) ASOS

#nouwoutift

Emilie

Likes

Comments

Sponsoreret indlæg af: Caseapp
Jeg har ikke været så aktiv herinde på det seneste, og det skyldes simpelthent skolearbejde. Jeg går som sagt på gymnasiet, og der er en del afleveringer og lektier der skal ordnes, især nu hvor påskeferien presser sig på.

Meeen nu til sagen.. Jeg har nemlig fået det flotteste marmor skin til min Mac (som ses på billederne ovenover), for at pimpe den lidt op, haha. Jeg synes selv, at det ser mega fedt ud. Så hvis du ligesom jeg, gerne vil eje en MacBook der skiller sig ud og er anderledes, så skynd dig ind på https://caseapp.dk/ og få 20% rabat med koden "EMILIEL20" - De har også mange andre utrolig fede covers.

Emilie

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg har fundet disse 2 vildt fine outfits, og de stråler jo af forår og sol. Jeg elsker selv, at eksperimentere og mikse med forskellige og anderledes items. Derudover er lange nededele, så perfekte på denne tid af året, da de både er lange, men stadig luftige og lette, så det hverken bliver for koldt eller for varmt. Derudover synes jeg også, at det er fedt hvis man tør, at blande forskellige farver sammen, da det giver et super sødt udtryk.

Outfit 1: Øreringe//HER T-shirt//HER Nederdel//HER Taske//HER Sandaler//HER

Outfit 2: Solbriller//HER T-shirt//HER Nederdel//HER Taske//HER Sandaler//HER

Emilie

Likes

Comments