PERSONAL

Jeg kan umuligt være den eneste, der er fanget i en lille "vinterdepression" og drømmer mig tilbage til solskin og lyse sommeraftener. Dog så holder jeg utrolig meget af december måned, men skoletrætheden har meldt sin ankomst, og jeg går lige så stille og tæller ned til juleferie.

Derudover er december måned spækket med diverse begivenheder og juletraditoner, som jeg virkelig elsker. Indtil videre har december budt på en hel del julefrokoster, både med min gymnasieklasse, men også med veninderne. Min mor og jeg har haft gang i den helt store julebagedag, og yderligere har vi set de nyeste julefilm i biffen, hvor jeg varmt kan anbefale "A bad moms Christmas" og "Daddys home 2".

Udover alt dette, kommer der selvfølgelig meget mere hygge på programet, nå min søster kommer hjem fra Barcelona for at fejre jul med os.

Julekys,

Emilie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

OUTFITS, FOOD

Jeg er iført min elskede nye skjorte/kjole fra Mango, som jeg bare er så vild med. Ovenikøbet kan den både bruges til hverdag med et par jeans under, som her, men den kan også benyttes med et par stiletter til diverse begivenheder her i julen. Køb den HER.

Emilie

Likes

Comments

SHOPPING GUIDE

1//HER 2//HER 3//HER 4//HER 5//HER 6//HER 7//HER 8//HER 9//HER

Nu er der ikke længe til 1.dec, og jeg er allerede gået på julegavejagt. Både gaver til min mor og søster er allerede købt, men jeg har dog vildt svært ved, at finde gaver til min far og min kæreste, da de aldrig har nogle ønsker til jul. Istedet for at rende håbløst rundt i diverse butikker dagen før jul, har jeg gjort det lidt mere overskueligt med denne inspirationscollage, hvis du netop står i samme situation som mig. Disse er nogle vildt gode alternativer til ønsker, og noget man næsten altid kan mangle som mand.

Emilie

Likes

Comments

Contains affiliate links SHOPPING GUIDE

1//HER brug koden "BLACK17" og få 30% 2//HER få 50%

3//HER brug koden "BLACKFRIDAY25" og få 25% 4//HER få 25%

5//HER brug koden "BLACKFRIDAY25" og få 25% 6//HER brug koden "BLACKFRIDAY25" og få 25%

7//HER brug koden "BLACKFRIDAY25" og få 25% 8//HER få 30%

9//HER brug koden "blackfriday" og få 30% 10//HER få 20% 11//HER

Så blev det black friday, og er du gal en masse gode tilbud der er online. Jeg har samlet nogle af mine favoritter ovenover, som er sat ned til nogle lækre priser. Disse er også nogle gode julegaveønsker, som nu kan købes i forholdsvis god tid, men til en god pris, sikke et kup.

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Frakke//Mango Bukser//Missguided Sneaks//ICHI Net//Cecilie copenhagen

Jeg kan umuligt være den eneste, der har brug for en stor kop kaffe for at komme igennem mandagen. Jeg er iført et altid sikkert og stilrent outfit, som kan benyttes alle dage i ugen. Disse jeans er mit nyeste køb, og jeg er utrolig glad for dem, da jeg længe har manglet bukser som disse - Dog skal de liiige lægges et par cm. op, da mine ben er alt for korte haha.

Emilie

Likes

Comments

PERSONAL

Sikke en sløv søndag jeg har mig i dag. Weekenden har generelt ikke budt på det helt store, andet end en hyggelig date night med min kæreste lørdag aften, som stod på god mad og biograftur, hvor vi så "A bad moms christmas", hvilket jeg kom ekstremt meget i julestemning af. Dog er det dejligt med en stille og rolig weekend, da de næste par weekender kommer til, at stå på en helt masse julefrokoster.

knus

Emilie

Likes

Comments

Contains affiliate links SHOPPING GUIDE

1//HER 2//HER 3//HER 4//HER 5//HER 6//HER 7//HER 8//HER 9//HER

Selvom der stadig er længe til jul, kan jeg alligevel ikke lade være med at lave en lille "juleønske" collage, da F/W kollektionerne er så smukke. Derudover kan jeg heller ikke komme helt uden om julestemningen, da min mor allerede er gået igang med at pynte hele det lille hjem op med julepynt, imens min far hører julemusik. Dog så glæder jeg mig utrolig meget til jul, og december er for mit vedkommende den hyggeligste måned på året.

For at komme godt igang med ønskelisten, har jeg fundet nogle af mine personlige ønsker ovenover, så du kan få lidt inspiration, hvis du går, og ikke ved hvad du skal ønske dig.

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Hvis der er noget, jeg elsker, så er det flæser! Jeg tror næsten, at jeg ejer 10 skjorter som denne, og jeg kan simpelthen ikke få nok. Flæsen er den fineste lille detalje, som både fungerer i bluser, nederdele og bukser. Køb skjorten HER

Emilie

Likes

Comments

Contains affiliate links SHOPPING GUIDE

1//HER 2//HER 3//HER 4//HER 5//HER 6//HER 7//HER

Så blev det igen mandag, og en ny uge er hermed sat igang. For at komme i ordentlig mandagsstemning, har jeg fundet nogle ekstrem lækre hygge-items ovenover. Jeg elsker selv, bare at slappe af og tøffe rundt i en hyggelig pyjamas en hel dag, og især på en mandag. Nyd din mandag med den overstående collage og måske en lille kop kaffe.

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Søndagshumøret er højt, og har budt på en hyggelig gåtur i efterårsvejret, et forsøg på at bage kanelsnegle og en hel masse modern family. Jeg elsker søndage som disse, efter en hård weekend med fest og farver. Dog er den triste del, at vi skal tidligt op og tilbage til "virkeligheden" allerede i morgen...

Jeg er iført min absolut yndlings sweater fra Isabel marant, vinterstøvler fra Ganni, Blazer/Jakke fra Zara, og denne smukke efterårsnederdel fra & Other stories

Emilie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links SHOPPING GUIDE

1//HER 2//HER 3//HER 4//HER 5//HER 6//HER 7//HER 8//HER

Nu hvor vi snart går en (endnu) koldere måned i møde, betyder det også, at garderoben skal skiftes ud med en masse lækre vinter items, og at vi dermed også skal begynde at pakke os ind i store cozy sweaters. Den mørkegrønne farve er især en af de farver, jeg er utrolig vild med for tiden. Hop ind og find dine yndlings items, ved hjælp af linkene ovenover.

Emilie

Likes

Comments

TRAVELLING

Eftersom min søster har boet i Barcelona i lidt over et år, er vi efterhånden ved at kende de lækre lokale perler, som Barcelona har at byde på.

Det er ingen hemmlighed, at min søster og jeg har en stor forkærlighed for kager og diverse søde sager. Dagens snack stod på tiramisu -og blueberry cheesecake cinnamon rolls, og det var ALT for lækkert. Så hvis du har en sød tand, er Demasié stedet, du skal besøge næste gang destinationen lyder på Barcelona.

Jakke//H&M Nederdel//Minimum Top//Forever 21 Taske//Zara

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Så blev det endelig tid til en lille update hernede fra. Jeg ankom torsdag formiddag, hvor dagene ellers bare har stået på en masse lækkert mad og hygge, dernæst selvfølgelig også en del sol og shopping.
Ovenover er jeg iført en nederdel fra Stella Nova HER, sko fra Valentino, skjorte fra Zara HER samt taske fra Zara HER.


Jeg håber, at I alle nyder efterårsferien!

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

På sådan en solrig mandag skal outfittet selvfølgelig luftes. Jeg er hoppet i den lækreste røde sag fra H&M, som er en af mine fund fra Berlin, sammensat med denne fine silke kimono, som jeg bare er helt vild med.

Jeg lader op til endnu mere shopping, da jeg torsdag morgen smutter alene ned til min søster i Barcelona, og det bliver ALT for lækkert!


Glæder mig utroligt til, at opdatere jer dernede fra - Vi snakker lidt om at få lavet en tattoo, hvis vi kan finde det rette sted, uhh! Ellers skal dagene bare stå på en masse søskende hygge.

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Strik//Ganni Nederdel//HER

Efter min hjemkost til dk, er min garderobe nu endelig blevet udvidet med mere efterårstøj. Jeg er iført en vildt lækker strik fra Ganni, kombineret med denne smukke og luftlige nederdel fra & Other Stories, som er en af mine yndlings køb fra Berlin. Efter min mening, er dette den bedste kombination til efterårets uforudsigelige vejr, som vi har lige i tiden.

Emilie

Likes

Comments

FOOD
Zeit für brot

Hvis du ønsker en billig og vildt lækker morgenmad, kan dette sted bestemt anbefales. Bageriet ligger i en af de hyggeligste gader tæt ved Alexandra Platz, og er især kendt for deres lækre kanelsnegle, som du bare må sætte tænderne i.

Adresse: Alte Schönhauser Str. 4, 10119 Berlin

Rose garden

Rose garden laver sindssyge delikate og pæne retter, uanset om det er til brunch eller frokost. Stedet her skal du forbi, hvis sulten melder sin ankomst, ellers så snup en kop kaffe og nyd stedets hyggelige aroma.

Adresse: Alte Schönhauser Str. 61, 10119 Berlin

Oliv

Dette sted er absolut instaværdigt, og disse avokadomadder slår alt og alle. Hvis du ønsker en af de mere sunde frokoster, så slå et smut forbi Oliv, som byder på det mest delikate menukort.

Adresse: Potsdamer Straße 91, 10785 Berlin

Pasifico

Pacifico er placeret i kreutzberg, som også er et vildt hyggeligt kvarter, men også specielt fra resten af Berlin. Caféen skiller sig ud med dens unikke indretning og deres californiske seoul-fod.

Adresse: Prinzenstraße 84.1, Moritzpl., 10969 Berlin

Sisho burger

Denne hyggelige café byder på de lækreste bugers, og er ovenikøbet overraskende billigt. Sving forbi dette sted, for at nyde en lækker men kalorierig burger, som er det hele værd.

Adresse: Auguststraße 29 c, 10119 Berlin

Ma'loa

Dette sted specialiserer sig i hawaiianske poké bowls, så hvis du trænger til en sund snack eller frokost, er dette stedet, som du skal besøge. Caféen er forholdsvis lille, men dette er en af de charmerende ting ved stedet.

Adresse: Oranienburger Str. 7, 10178 Berlin

Vapiano

Vapiano er et sindssygt lækkert italiensk sted, som er placeret flere forskellige steder i Berlin. Her "designer" du selv din ret, som enten er pizza, salat eller pasta.

Adresse: Potsdamer Platz 5, 10785 Berlin

Hvis din næste destination går til Berlin, så sørg for at besøge et af de overnævnte steder, da du ikke vil fortryde. Berlin har mange skønne spisesteder, men disse var hvad jeg nåede at opleve, mens jeg var her.

Emilie

Likes

Comments

OUTFITS

Berlin byder på en masse sol her den sidste dag, efter en hel del overskyet dage, derfor skal sommeroutfittet selvfølgelig luftes. Dagene hernede har stået på shopping, turistattraktioner og en masse kulturelle oplevelser - Der vil senere komme en lille Update, so stay tuned.

Skjorte//& other stories Blazer//H&M Sko//Valentino Taske//Zara Solbriller//Chloé

Emilie

Likes

Comments

SHOPPING GUIDE

1//HER 2//HER 3//HER 4//HER 5//HER 6//HER

Efteråret er henne over os, og disse items er simpelhent et must, til denne tid på året. Jeg selv, er helt vild med camel-farven, jeg synes simpelthent den er så lækker i efterårs-perioden. Hop ind og find disse lækre items ovenover.

Emilie

Likes

Comments