Iaften går turen til prag, yay! Jeg ved faktisk ikke så meget om Prag, udover at de har billigt tøj, ahah.

Men jeg skal jo ikke bruge hele turen på at shoppe(eller måske?) ej, vi skal faktisk se nogle ret spændende ting. Vi skal ud og besøge en koncentrationslejr....Jeg er meget spændt på det besøg, og jeg er sikker på at jeg bliver ekstremt følelseladet derude. Det bliver i hvert fald fedt at kunne se med egne øjne, hvad man har hørt om i skolen osv.

Jeg har altid nogle must-haves til ferier. Især til turen.

Vi skal nemlig køre i bus HELE vejen til Prag, så hvis jeg ikke har en motherfucker stor bland selv slik pose med, går jeg psykisk ned, ahaha. Udover slik, SKAL jeg have min malebog med(please don't jugde) og mine figdet spinner!!! Ellers er det umuligt for mig, at overleve så lang en bustur...

Jeg regner jo med at få købt en masse lækre ting dernede, så jeg tænker der kommer et indlæg med hvad jeg har fundet;)))


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey

Jeg har i lang tid overvejet og leget med tanken om at blogge. Det har lydt interesant og som en spændende måde at dele sine tanker og oplevelser på. Meeeeen, nu har jeg besluttet at prøve. Jeg har ingen anelse om hvad bloggen som sådan skal handle om eller føre til...men det finder jeg nok ud af hen af vejen. 

Mit navn er Emilie Josefine Kvist Jensen, jeg er 17 år gammel. Jeg er på mange måder ligesom alle andre, men ligesom alle andre, har jeg også mine ting at slås med, mine egne oplevelser og syn på tingene. Jeg er lige flyttet til Viborg i min egen lejlighed!! Wuhuuu! Det er et spændende, sjovt og til dels skræmmende kapitel i mit liv. Der er mange nye ting jeg skal lære, samt jeg er startet på ungdomsuddannelse. Jeg går på Viborg Handelskole hvor jeg studerer EUX - Bussines. Det gør jeg fordi jeg gerne en dag vil starte mit eget, indenfor innovation(Forhåbenlig) 

Nu har jeg fortalt lidt om selv, selvfølgelig mest det overfladiske. Men man skal jo starte et sted. Jeg glæder mig SÅ meget til at starte det her op og se hvor det fører hen:)


Likes

Comments