Header

Hej bloggen. I søndags var jeg oppe i Svenstrup kirke, for at give tre af dem, som jeg spiller håndbold med en rose, da de blev konfirmeret. Jeg synes virkeligt det er vildt, at det allerede er mere end et år siden jeg blev konfirmeret. Alle konfirmanderne var bare så flotte og man blev bare så rørt indeni, fordi det virkeligt bragte nogle fantastiske minder frem. Jeg ville ønske det var mig! Specielt rørte det mig da jeg så en pige i en kjole magen til den jeg havde på... Mærkeligt I know.

Jeg tænkte det ville være oplagt med lidt råd til de nye konfirmander, så i får lige mine fem bedste råd:

  1. Nyd dagen! Du har sikkert hørt det tusind gange før, men nyd den, fordi inden du når at se dig om er dagen gået.
  2. Husk at få taget billeder med dine venner og veninder oppe i kirken, og tag dig god tid til det.
  3. Sørg for at komme op i ordentlig tid, så du ikke kommer til at stresse, men istedet får en dejlig og afslappet morgen.
  4. Gå i seng okay tidligt aftenen før, selvom det kan være svært at falde i søvn.
  5. Og til sidst bare vær glad og smil!

- Emilie Kristine<3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej bloggen. Sidste år i april blev jeg jo konfirmeret, og en af mine fedeste gaver, var en tur til London! Så i torsdags tog min mor, mormor og jeg til London. Det var simpelhenten fantastisk. Vi så alle de seværdigheder, som man absolut SKAL se, når man er i London. Jeg blev specielt fascineret af Elizabeth Tower (også kaldet Big Ben), fordi det simpelhenten var så stort og flot. Jeg synes også London Eye var fedt at se, specielt om aftenen, da der var lys på. Jeg er lidt en bangebuks, når det kommer til højder, så jeg skulle ihvertfald ikke op i hjulet. Når man er teenager, eller bare generelt shopping glad, som jeg er, skal man selvfølgelig også et "lille" smut forbi Oxford Street... Jeg har aldrig set så mange fede butikker samlet på et sted, wauw siger jeg bare! Efter en lang shoppingtur på Oxford Street, gik vi igennem Hyde park, hvilket var mega dejligt, fordi så fik man lige en lille pause fra storbyens mylder. Da vi kom ud fra Hyde park, skulle vi en tur på Hard Rock Café for at spise frokost. Ikke nok med, at selve stemingen og caféen var en oplevelse i sig selv, smagte maden også mega godt... Efter vi havde spist, skulle vi selvfølgelig lige i Rock Shop, så jeg kunne købe min "Hard Rock Café sweater". En af de andre dage tog vi ind på Lyceum theater, for at se musicalen The Lion king (lyder barnligt I know), men det var virkeligt en oplevelse og jeg er så glad for at jeg valgte The Lion King, fordi hele scenografien var bare fantastisk, ligesom alle sangene og musikken var!

Hvis man skal konfirmeres i år (nok lidt for sent), eller næste år, kan jeg bestemt anbefale, at ønske sig en tur til London.

Alt i alt var det en virkeligt spænende og oplevelsesrig tur til London, som jeg er mega glad for jeg fik i konfi-gave.

- Emilie Kristine<3

Ps. Vi boede på hotellet Hampton by Hilton i Waterloo, og det kan varmt anbefales.

Link til hotel: http://hamptoninn3.hilton.com/en/hotels/united-kingdom/hampton-by-hilton-london-waterloo-LONWLHX/index.html

Likes

Comments