Header
Shopping Guide

Contains affiliate links

HEEY!

Da vejret som vi alle har mærket, har været strålende (HEHE), mærkede jeg i hvert fald at det var tiden til at finde noget regntøj. Jeg tænkte at jeg måske ikke var den eneste der manglede det. Derfor gik jeg på udkig.

Det ville være på sin plads at dele mine 'fund' med jer. Så det har jeg altså gjort ;)

Jeg håber i har haft en dejlig dag, trods vejret <3

Godnat tøser

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Life

Shirt - Zara // Trousers - Trifted // Jacket - Moves By Minimum // Shoes - Adidas

HALLØØJ PIGER!

Hej håber at I har det godt, hvor I er!

I fredags var jeg til regatta inde i Silkeborg, med mine dejlige veninder. Det var en vildt hyggelig aften, selvom det danske vejr ikke mestrede (igen igen).

Til jer som ikke var med: det skal I gøre næste gang. Der er så god stemning, og aftenen slutter at med et kæmpe brag, der bliver nemlig fyret med fyrværkeri. OOOOG det er vildt.

HAV EN GOD AFTEN

KNUS

Likes

Comments

Life

Heeey piger!
Det er nu ved at være nogle dage siden. Men det går jo nok.
I dag er de fleste vel ved at være startet i skole:) Jeg håber I har haft en god start på det nye skoleår, og starten på madpakkerne...igen igen. Det er i hvert fald en ting jeg ikke har savnet. Så jeg håber der er nogle heldige efterskoleelever;).

Nå men, jeg var i søndags til marked ude foran Musikhuset i Aarhus. Det er et marked der ca. er der 1 gang om måneden. Og jeg synes det er det feeedeste! Der er rigtig mange stande, mest unge piger som står og sælger det tøj de ikke bruger længere. Fedt tøj til billige penge. Det er helt klart værd at bruge sin søndag på!
God mandag aften til jer!
KNUS

Likes

Comments

Shopping Guide

Contains affiliate links

Heey piger!

Jeg håber I hygger jer! Nu da jeg snart starter på gymnasie og et nyt skoleår, ved jeg at mange (og også fra mig selv), at vi vil have noget nyt ind i skabet. Jeg var på nettet for at kigge, og faldt (som altid) over en masse ting, som var reeet cool. Meeeeen i stedet for at købe det, vil jeg vise det til jer, så det måske kan give jer lidt inspiration til skolestart.

Som I nok har bemærket har sommeren her i Danmark ikke været sådan super. Det er ikke ens betydning med at man ikke kan gå i farver. Jeg har derfor valgt at kombinere nogle sommerlige outfits, som man sagtens kan have på i det danske vejr.

Jeg håber I får en god skolestart!

KNUS

Likes

Comments

Shopping Guide

1. Here 275kr. // 2. Here 125kr. // 3. Here 520kr. // 4. Here 98kr. // 5. Here 307kr. // 6. Here // 7. Here 150kr. // 8. Here 142kr.

Godaften piger!

Jeg håber I har haft en skøn weekend. Jeg sad på mit værelse og så Riverdale (kan anbefales), og besluttede mig så for at nu var det tid til at lave noget andet.

Jeg har set andre lave collager med tøj, og det fik mig til at få lyst til at prøve det af selv. Ooog jeg er vild med det. Der er så meget tøj, som jeg godt kunne tænke mig. Så istedet for at købe til mit tøj skab flyder over, vil jeg bruge det til at giver jer lidt inspiration, så I måske kan få glæde af det.

Håber I kunne lide det, I må have en god aften!

KNUS


Likes

Comments

Life

Jakke // Bluse - Y.A.S // Jeans // Støvler // Taske

Jeg nyder den sidste tid af ferien, i dag med min gode veninde, som snart rejser til Canada. Det er lidt øv at der skal regne, men det skal ikke sætte en stopper for en hyggelig dag;).

Vi startede ud med at gå i genbrugsbutikker, da jeg synes det er enormt fedt at man ikke betaler særlig meget for noget rigtig flot tøj.

Derefter tog vi på en lille hyggelig helsecafé, som hed 'Den Gode Fé'. Da jeg følte lidt at jeg skulle bevare min sunde linje, som startede ud med mine næringsrige cocopops (som vi alle ved jo indeholder 45% fuldkorn ;).

Så besluttede vi os for at købe hårfarve til min veninde fordi, new country new her.

Nu må I have en god aften, imens vi farver håret (7-9-13).


🎶 Her er der nogle sange vi viber til, i vores lille hårfarvnings session 🎶


Likes

Comments

Outfits

Hey, velkommen til min blog!

Vi træder nok alle ind i et nyt år, efter vores såkaldte 'lange' ferie. Jeg begynder på gymnasiet, og på denne blog. Det betyder også at der er mange studerende, som vil spare lidt på budgettet, og samtidig også vil gå op i mode, sæsonernes trends og gøre dem til sine egne. Derfor blev jeg inspireret til at vise jer min stil, hvor alting ikke behøves at være så dyrt.

Dette er mit første opslag, som jeg håber I vil tage godt imod.

Som alle vi danskere ved, har sommeren i Danmark ikke været super fantastisk ;). Derfor er vi nødt til at finde de lange bukser frem, og gemme shortsene til en anden god gang. Jeg har valgt at give en eksempel på hvordan sådan et outfit kunne se ud. Jeg har taget brug af farven brun, da jeg mener den er rigtig god. Den skriger ikke ligefrem sommer, men derudover er det en mere 'efterårs' farve. Som jo også passer ret godt til vejret ;) Hoodieen er designet af min skønne veninde. Selvom den er ret simpel, elsker jeg detaljen med de lange vide ærmer, der gør blusen unik.

Jakke // Hoodie By Malou Hansen // Bukser // Støvler


Likes

Comments