De siste dagene har gått til avslapning, god mat og forsøk på eksamensforberedelser. Merker at hjernen er klar for juleferie, heldigvis er det kun én uke igjen til fri for min del!

Bestilte sushi på Strømmen tidligere denne uken, kylling maki og scampi! Kjempe godt! Og jeg som alltid har vært så unødvendig skeptisk...

Her trenger man ikke bekymre seg for at måltidene blir ensomme, alltid selskap av Tinka, hunden til Aleksander!

For øyeblikket står det ikke bare én, men tre kaffekopper på bordet. Jeg drikker vanligvis ikke kaffe. Det er likevel et must under eksamensperioder! I tillegg til redbull, da.

Det har kommet mye snø hjemme i leiligheten. Noe som ikke gjør meg spesielt mye, synes utsikten er koselig.

Aleksander hang opp julelys på soverommet hos han, ble kjempe fint!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg pleier som regel ikke å være i Oslo, med mindre jeg har forelesning eller skal noe i forbindelse med jobb.

Fredag var et unntak! Etter skoletid gikk jeg og venninnene mine til «julemarkedet» ved Nationaltheatret, og det var kjempe koselig!

Det var satt opp boder med salg av forskjellige ting. Vi måtte selvfølgelig kjøpe donuts!

Nam!

Det har blitt mange julerelaterte innlegg den siste tiden, men det er tross alt desember og da er det litt lov?

Akkurat nå ser jeg og Aleksander på Jul i blodfjell, et program vi vanligvis ikke ser på, men er det som vises på tv nå.

Julehilsen fra oss!

Likes

Comments

Som kanskje noen av leserne mine vet - så har jeg jobbet som sosionomstudent på et somatisk sykehus i et halvt semester, og i dag hadde jeg min siste arbeidsdag. Tiden har gått så raskt! Jeg sitter igjen med mange inntrykk, og føler at jeg har lært masse.

Det var merkelig å levere tilbake arbeidsutstyr, som har blitt flittig brukt en god stund!

Samtidig merker jeg at det skal bli fint å komme tilbake til studenttilværelsen, i hvert fall for en liten stund til. Det er ingen hemmelighet at tredjeårspraksis kan være krevende. 

Kjøpte roser til sosionomtjenesten som en liten takk for praksisperioden.

Resten av dagen gikk med til familiebesøk! Da ble det servering av gløgg, kaffe, vaffler og sjokolade.

Deilig avslutning på dagen!

Likes

Comments

...of the year!

Jeg er i skikkelig julemodus for tiden. Det er så deilig! Desember kom med en enorm julestemning, og jeg har gjort mye koselig de siste dagene.

Før helgen var jeg og to av bestevennene mine på utdanningsmessen i Lillestrøm. Det var satt opp forskjellige stands for de ulike utdanningene, i tillegg til masse julelys mot inngangen!

På lørdag dro jeg og Aleksander til Strømmen storsenter. I den nye delen av senteret var det organisert en liten «verden» med bare julefigurer!

Det var mye mennesker på senteret, så det er tydelig at de fleste kanskje begynner gavehandelen tidlig.

Vi fikk i hvert fall kjøpt hver vår julegenser, som vi hadde tenkt på en stund. I tillegg til at vi kapret et bord på Egon.

Det ble en liten feiring av 9 måneder som offisielt kjærester.

En litt tidligere gave fra Aleksander: I år er julekalenderen min fra Smarties, som betyr sjokolade hver dag!

I kveld skal vi til mammaen min å spise ordentlig julemiddag. Ønsker deg en fin første søndag i advent!

Likes

Comments

Jeg søkte litt rundt på Facebook, og kom tilfeldigvis over noen gamle bilder fra da jeg gikk på ungdomsskolen. Veldig morsomt å se igjen, så tok meg friheten til å dele et par av bildene på bloggen!

Her gikk vi kanskje i tiende klasse? Mellom 15 og 16 år gamle. Dette var fra en utdanningsmesse i Lillestrøm. Bilde er av meg og bestevenninnen min Ann-Sylvia. Vi pleide å være sammen hele tiden da vi både var naboer og gikk i samme klasse, som er et lite savn selv om vi fortsatt har kontakt nå!

Husker det var så populært med store ytterjakker fra Cubus! I tillegg til kull-svart hår med extensions... Og generelt mye mørk sminke.

Når jeg tenker tilbake så var vel det hele en ganske ambivalent periode. Jeg ville både være kul ved å snike meg til fester og alkohol, samtidig som jeg ville være skoleflink. Noe som også gjorde det litt vanskelig å vite «hvem jeg var», og hvilken type «gjeng» jeg tilhørte.

Tenker likevel at dette er helt normale tenåringsdilemmaer (i den grad jeg opplevde det), og at de fleste tester ut litt forskjellige stiler!

Likes

Comments

I dag var vi på julemarked på Fredriksten Festning. Det regnet litt, men det gjorde ingenting. Stemningen var topp, og det var satt opp boder og juledekor både inne og ute. I tillegg til julekor!

Jeg bestemte meg for å bli over en dag ekstra. Føler meg både bra og hjemme i Halden, kanskje ikke så rart ettersom jeg har tilbrakt store deler av livet mitt her. Også er det jo veldig fint her da!

I morgen reiser jeg hjem igjen. Gleder meg til å se Aleksander, som også har vært på en liten weekendtur.

Likes

Comments

Togturen til Halden gikk greit. Formen hadde ikke blitt særlig bedre, men fikk i meg litt paracet og cola. Turen tok i overkant av to timer hjemmefra, så det gikk også forholdsvis raskt!

Da jeg kom frem dro jeg, @marthebydesign og samboeren til Tistasenteret og seinere Nordby i Sverige. Jeg har aldri pleid å handle spesielt mye på Black Fridays, men kjøpte litt klær, sminke (og selvfølgelig godteri) ++

Spesielt fornøyd med denne grønne genseren fra Bikbok, så deilig!

Akkurat nå har vi spist en god frokost. Planen i dag er å reise til festningen for å være med på Julemarkedet. Dessverre er været ganske grått her, i tillegg har det regnet en del, forhåpentligvis bedrer det seg etterhvert!

Likes

Comments

Akkurat nå ligger jeg rett ut, og ser på Keeping up with the Kardashians. Ikke et program jeg vanligvis følger med på. Jeg ser generelt lite på tv eller serier, men i dag (og kanskje de siste dagene) har det blitt mer. Merker at formen ikke har vært på sitt beste, da blir det litt ekstra ork å gjøre andre ting etter jobb.

Forhåpentligvis bedrer formen seg snart! Planen er nemlig en ny weekendtur for å besøke @marthebydesign og samboeren hennes i Halden. Det arrangeres et kjempe koselig og stort julemarked der hvert år. Jeg var med i fjor, og skal igjen til helgen. Drar som regel kun til Halden når det er sommer og sol da jeg har hytte der, men gleder jeg meg til å få litt jul- og vinterfølelse igjen i Halden også. Tenker at jeg reiser med toget fra Oslo rett etter jobb så da er det bare å pakke!

Pakker med meg denne fine sminkevesken jeg fikk av Aleksander etter ferien sin i USA (tenker kanskje å lage et eget innlegg om innkjøpene han gjorde for meg). I denne vesken får jeg plass til alt jeg trenger av sminke for en gangs skyld, selv om jeg egentlig ikke bruker så mye sminke til vanlig.

Sminkefri! Litt deilig også. Slipper alt dette med fjerning, rensing og vask før jeg legger meg. I tillegg kan jeg tenke meg at huden blir litt mer fornøyd.

Nå får jeg hive meg rundt å pakke ferdig. God helg til dere når den tid kommer!

Likes

Comments

Jeg hadde egentlig laget en liten plan for dagens innlegg, men den gang ei! Etter jobb så jeg nemlig det florerte av screenshots med "mentalhelse" til 26606 over alle medier. Det så nesten ut til å bli en trend?

Men flott er det! Jeg gjorde litt research, og tenkte at dette er noe som er viktigere å blogge om.

Kortversjonen er at dette er en underskriftkampanje (koster ikke penger) i regi av Mental helse. Tanken er å få nok underskrifter til å iverksette midlertidige tiltak i ungdomsskolen før psykisk helse blir et eget tema i læreplanen, som ikke vil skje før i 2020. Underskriftene blir lagt frem for Stortinget etter at kampanjen avsluttes, den 28. November.

Kan tenke meg at dette er viktig både for at ungdommer skal få kjennskap til hvilke tilbud som er der ute, og ikke minst det grunnleggende, at psykiske helseplager og lidelser faktisk eksisterer. Noen vedvarer, andre ikke. Viktig er det å spre ordet uansett! Ungdomstiden er tøff, spesielt i dagens generasjon prestasjon. For å ikke nevne hvor mye ensomhet det er og andre vonde ting ungdom (og voksne) kan føle på, men som de samtidig tror de alene om.

Dette innlegget kunne vært mye lenger, men velger å avslutte her. Dersom temaet blir veldig hett kan jeg eventuelt skrive mer utdypende seinere. Det viktigste er ikke tankene mine rundt dette, men at det stemmes, så send masse meldinger! Det er faktisk ganske kult!

Likes

Comments

I helgen har jeg kost meg masse!
På fredag jobbet jeg, da var jeg på besøk hos en av klientene mine. I går dro jeg og ei venninne til Årnes for å være med på bursdagsfeiring. Utover kvelden dro vi videre til utestedet La Perla. Selv hadde jeg aldri vært der før, men synes det var god stemning og stor plass, som er veldig deilig når det blir mye mennesker!

Nå er jeg på besøk hos mamma og stefaren min. Alltid like koselig å komme hit, med god middag og så pent interiør! Trives veldig godt her.

Planen nå er å hvile, det er viktig. Jeg har forresten lastet ned nouw som app nå, var mye enklere å blogge fra mobilen! Ha en fin søndag!


Likes

Comments