Hej igen! Nu har det varit dagar fyllda med städning, jobb och förberedelser inför midsommar! Vi har folk över från Piteå och de är så kul att träffa dom igen. Däribland Daniels kusin och Bellas sysslingar. Jättemysigt!
Vi började dagen med utomordentligt fint väder och var så glada för det, men vidare så har det nu börjat regna vilket var mindre kul, men har inte heller förväntat oss annat haha!

De va tröjfritt väder imorse som vi hoppades skulle hålla i sig, men icke! Vi har både folk och alkohol för att kunna hålla igång hela dagen! De får bli mer uppdatering ikväll för nu är de mycket som händer! Ha de fint o GLAD MIDSOMMAR!!!!

Likes

Comments

Tjena!

I mitt förra inlägg kunde ni läsa om Norge-resan. En fantastisk upplevelse verkligen ! Där kan ni också se hur mitt hår såg ut förut. Nu har jag klippt och färgat det!!! Vilken befrielse att korta ner håret så de ser bra ut igen! Inte så slitet och tråkigt som de gjorde förut.

Jag fick också till att färga håret så det blev mörkare! Är tyvärr inte riktigt nöjd med slutresultatet, men då vet jag det till nästa gång. Nu kan jag gå ut i solen och bleka det lite.
Jag klippte till lite lugg och toppade bort ca 5-8cm av längden.

Man lär sig mycket inför nästa gång och kan bara bli bättre.
Nästa inlägg blir nog om familj.
Helgstatus - Dottern är sjuk, jag är ledig och sambon ska jobba lördag. Blir mys hemma i soffan med kaffe och någon mysig film/bok för dottern.

Likes

Comments

Asså Hej!!
Första inläggen inleder jag med resan till Norge med jobbet för utbildning och campus med en massa olika leverantörer som visar upp olika produkter!
Gårdagen inleddes med mycket information och träffa massa nya människor!! Det här var en sjukt rolig upplevelse som jag gärna gör igen!

Vi åkte från Göteborg kl 5 tisdag morgon och var framme 9 för att checka in och började hela evenemanget kl 10!
Där bjöds det på smörgås och kaffe!

Det bjöds på mat i form av skaldjur och endel kallskuret men också varm mat! Var gott, men kvällen tisdagen gjorde hela grejen så bra!!

Bjöds där på buffé med olika minihamburgare, nudelsallad, heta köttbullar och lite annat. Blev inte så mycket där, men blev mer dricka däremot! Alkohol fick man 2 gratis o betala för resten! Fruktansvärt gott !!!

Jag drack o dansade, till en början ensam Hahahah! Ingen annan dansade, men tror jag fick igång folket för sen dansade typ alla!
Fick många fina kommentarer o träffade massa trevliga från andra Elgigantenbutiker! De sa att "fan man skulle flytta till Bäckebol om de är såhär bra man partar! Jag dansade sönder fötterna alltså! Jag hade SÅÅÅ ont när vi skulle åka hem med sista bussen onsdagen kl 00:30 men överlevde den korta promenaden till hotellet sen däckade jag rätt gött på hotellet! Som va riktigt Nice, men tyvärr blev det inga bilder på det! Glömde fota Hahaha. Men men, en annan gång.

Dagen efter då! Det blev 5 knappa timmar sömn, men de var okej! Skön säng iaf, men hela dagen höll jag på att somna. Tyckte däremot att mycket var bra, fick träffa några från verkstäderna vi skickar produkter till och det var riktigt roligt!! Sen fick vi också lyssna på en enormt bra talare som hette Pellegrino Riccardi som berättade lite om olika kulturer och hur man minns saker olika och därifrån formar sina tankar och idéer kring saker man ser och är med om. Som något man är uppvuxen med som man sedan ser på ett annat sätt och tycker det är underligt. Det gjorde verkligen min dag och var precis vad jag behövde! Jag inser att det han sa, det lever jag efter. Man får liksom respektera att alla är olika! Därför älskar jag mitt jobb inom serviceyrket!!

Resan hem har varit trevlig! Vi fick sällskap av några fler och är snart Hemma igen! Hemma hos min lilla älskling som jag saknat extremt mycket!!!
Min lilla 1-åring!
Så tack för denna gången! Vi ses snart igen!
Nästa inlägg kommer handla om skönhet.

Hare bäst!!

Likes

Comments