Shopping
Canon EOS 700D | Sigma 30mm f/1.4

De ska föreställa Navy Blue, dock tycker jag dem lutar lite åt det svarta hållet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fun stuff
Canon EOS 700D | Sigma 30mm f/1.4 

Jag hade turen att fylla 20 år på en lördag, detta innebar att jag kunde ta en rejäl sovmorgon, vilket i detta fallet verkligen behövdes. Just för idag hade jag bestämt mig för att lägga allt skolarbete åt sidan och bara göra lite vad jag ville, så det blev att spela lite URF. Senare på dagen hade jag och Viktor bestämt att vi skulle träffas, så han kom förbi mig med en blombukett, ett meddelande och en QR-kod. Till min förvåning hade han gjort en liten skattjakt, så runt i området hade han satt upp massor av QR-koder, till varje QR-kod fanns det en eller flera frågor som jag var tvungen att skriva in svaret i en länk för att få nästa destination. Skattjakten pågick ett bra tag innan vi tillslut landade hemma hos Viktor. Där hade han förbett med middag, paket, en egen skriven låt, ballonger och annat pynt. Hur gulligt som helst verkligen, kan helt klart säga att det blev en av de bättre födelsedagarna jag haft!

Likes

Comments

Fun stuff

Jag hade tidigare lyckas vinna en av 4000 biljetter till Utekravallen i Linköping. UK är den största kravallen som anordnas, så det kom även studenter från Lund, KTH och Chalmers för att ta del av festligheterna. Eftersom det var på fredagen hade vi fortfarande lektioner på dagen, så tror vi kom fram till Linköping runt 18, gick runt till några ställen ute, men eftersom det börja regna tog vi oss till en förfest där min syster höll hus. När vi började röra oss till området hade det redan blivit väldigt lång kö vilket resulterade i att jag fyllde 20 år(!) i kön (det var ju natten till min födelsedag). Direkt när jag kom in gick Hoffmaestro på scenen, så det blev en väldigt bra start ändå. Dock blev det lite rörigt i slutet av kvällen då jag tappade bort min bussbiljett, men det löste sig till slut! Utöver det var det en jätterolig kväll!

Likes

Comments

Vardag

 

I torsdag åkte jag och Viktor till Linköping efter skolan, vi hade sen tidigare planerat att åka för att träffa Paulina och Viktor och vara med på torsdagsquizen som brukar anordnas på Kårhuset Kollektivet. Denna gången var det en musikquiz, som var riktigt svår. Vi passade även på att äta där innan quizen, då de har riktigt goda burgare! Jag och Viktor kom sedan hem strax efter elva och det blev bums i säng då vi hade en föreläsning åtta dagen efter.

Likes

Comments

Vardag
Cred till Johanna som både tagit och redigerat denna bild
 
Efter skolan bestämde vi oss för att ta oss till Folkparken med en liten engångsgrill, inte jättefancy, men otroligt mysigt! 

Likes

Comments

Vardag

Eftersom vi hade långledigt passade jag på att åka och hälsa på min syster och hennes pojkvän i Linköping. På fredagen var det väldigt fint väder så vi passa på att grilla, vilket är lite av en lyx för mig då jag inte har ett ordentligt ställe att grilla på i Norrköping. På lördagen så gick vi in till stan och åt på uteserveringen för första gången iår, det var riktigt härligt och vi har verkligen haft tur med vädret hela veckan då solen har vart framme, efter lunchen gick vi till Bosse's glassbar och sen strossade vi runt på stan och jag hitta lite fina sommarkläder!

Likes

Comments

Vardag
Canon EOS 700D | Sigma 30mm f/1.4
- Lite bilder från min bakgård som fotades innan middagen

Förra veckan var Viktors mormor och morfar i Norrköping, så efter sista föreläsningen på onsdagen tog vi oss ner till stan för att träffa dem. Det blev först en runda till Lindö där vi tog några kulor glass och kaffe på Abborrebergs. Sen på kvällen gick vi till Gamla Bryggeriet för middag vilket var väldigt mysigt då det var precis intill vattnet! Viktor och jag tog sedan en prommenad efter middagen innan vi tog oss hem. I helhet var det en trevlig kväll!

Likes

Comments

Fun stuff
 

Jag, Johanna och Molly satte oss klockan 07:43 på ett tåg till Uppsala, det första på vår lista var att ha champagnefrukost i Ekoparken. Så när vi kom fram inväntade vi att Hanna och hennes kompisar skulle anlända till Uppsala, sen gick vi tillsammans till parken. Det blev massor av gott och ett fint väder till det också. När det var dags för galoppen splittade vi på oss och jag, Johanna och Hanna gick på eget äventyr och kvällen ledde oss till flera festliga ställen i Uppsala. Men det var en riktigt fartfylld dag där jag bland annat träffade på massor av gamla kompisar från Enköping!

Likes

Comments