Fun stuff
Tog tåget ner till Göteborg för att hälsa på min syster och Viktor i Söndags. Var där i fyra dagar, vi tillbringade en heldag på Liseberg och resten av dagarna tog vi det bara lugnt, sen shoppa vi lite också. Tog typ inga bilder, några med polaroidkameran.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Åkte till Veckholm rätt sent i lördags och var med mina vänner och lite annat folk, men för mig blev det en relativ tidig kväll eftersom jag inte mådde så bra. Helgen i övrigt har inte vart något speciellt, då jag mest vart ute i solen och gjort ingenting.


Likes

Comments

Vardag
Nu är min syster hemma efter ett år som utbytesstudent i Taiwan. Hon kom hem i lördags förra veckan och det känns lite overkligt nu då hon kommer bo hemma hela sommaren och jag kommer få sen henne nästan varje dag. Hon hade massor av saker och berätta och samt fick jag lite saker. Vi åt vi middag på Uno eftersom Paulina hade längtat efter Kebab sen tog vi en promenad till våran moster och var där resten av kvällen. 
Här är några få saker jag fick av min syster. Bad henne att köpa två produkter från benefit som jag velat ha under en längre period men sen fick jag även produkter från Skin Food, Tony Moly och Etude House.

Likes

Comments

Vardag
Har nyss kommit hem från Rebecka, var där ett par timmar med några kompisar och vi har både solat och badat. Drog mig hemmåt för att bemöta min syster som just nu blir hämtad på flygplatsen.Vad som står på schemat nu är middag med familjen och kanske till och med lite festligheter i stan senare på kvällen. 

Likes

Comments