Vardag
Bara det gamla vanliga, umgås med släkten, kolla Kalle Anka, äta julbord, träffa jultomten och öppna klappar. Här är lite bilder från min jul och vad jag fick...Likes

Comments

Vardag
Slog in alla julklappar idag och det tog längre tid än jag väntat mig, särskilt när tejpen och saxen hela tiden bestämde sig för att gå spårlöst försvunna. Nej men jag skippade min träning på morgonen men körde träningen på kvällen. Konståkningen ger sig inte oavsett om det är dagen innan julafton. Sen forsätter de precis som vanligt den 26 december. 
Mitt rum är kaos.

Likes

Comments

Like a baus
Var och firade Lukas som blev 17 år idag, med Sanna, pojkarna och smörgåstårtan. Hoppas du blev glad över presenterna och fick en riktigt bra dag med oss.

Likes

Comments

Fun stuff
Fredag - Sista dagen i skolan innan jullov, det bestod mest av lekar och fika. Vid fyra-tiden hade jag träning och sedan julshow. Och kvällen spenderades i Litslena Bygdegård med festligheter och härligt folk. En riktigt lyckad dag, men en aning stressig.

Likes

Comments

Vardag
Allt skolarbete avklarad för jullov! Och i torsdags efter matteprovet så får man se att det ligger en julklapp i skåpet - Hur snällt är inte det?

Likes

Comments

Vardag
Allt går så himla fort just nu... Veckorna har verkligen bara flygit förbi och jag har fortfarande en hel del med saker att göra, att köpa julklappar i sista minuten är så standard mig. Men idag har jag fått ett prov avklarat i skolan, två träningar och hunnit med lite julbak.

Likes

Comments