Fun stuff
Igår så var jag ute på landet med riktigt härligt folk. Jag åt middag och hade det trevligt med tjejerna först, senare på kvällen droppade det in lite annat folk och egentligen skulle vi ha badat men ingen fann orken.. Men jag hade iallafall en bra kväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag
Igår var jag med mina fina tjejer under dagen, vi åt jag på wickmans och sen satt vi i solen. Skönt att bara vara med er och prata massor om allt mellan himel och jord...

Likes

Comments

Vardag
Har haft lite dålig uppdatering senaste dagarna, men jag började sommarjobba på ett dagis i måndags. Och det är helt okej, kan vara lite jobbigt ibland (Jobbar från 8 - 15:30, måndag - fredag), men nu har jag klarat första veckan! Egentligen inte så mycket att berätta om det..
Men ikväll väntas iaf grillning, kubb och trekamp med lite folk.

Likes

Comments

Vardag
Idag fyller världens bästa Sandlåda år, så jag och grabbarna åkte och firade henne! Hoppas du fick en bra kväll med oss.. Och jag vill bara tillägga att jag ramlade på ett bord och dog.

Likes

Comments

Fun stuff
Träffade mina underbara vänner idag, vi åt först och sen kollade vi på när Darin uppträdde och några timmar senare på Petter, var faktiskt bättre än vad jag förväntat mig, tack för en bra kväll... Tog även ett foto med Darin, men det behåller jag för mig själv, haha.

Likes

Comments

Fun stuff

Drog till Rebecka efter avslutningen och umgicks med några härliga vänner. Eftersom det var fint väder så chillade vi i poolen. Senare på kvällen åkte jag ut till landet för andra festligheter med lite annat folk och hade det trevligt. Kändes som en helt okej start på sommarlov, önskade dock att jag hade stannat längre hos Becka. 


Tog inte bilder på kvällen men här är några få på dagen, som jag fick tag på.


Likes

Comments

Fun stuff
Idag drog jag till skolan för att fixa lite små saker jag hade kvar, sen vid ett var jag golf caddie åt Johan - Eftersom jag lovat honom. Efter det drog jag och Jonte och kollade på Esk's fotbollsträning. Men pallade inte stanna där så länge, så jag drog hem efter ett tag. Vid nio åkte jag hem till Lukas där jag mötte upp grabbarna och Sanna, men nu så är jag hemma!
Tårta och grejer och grejer

Likes

Comments

Fun stuff
Nu har jag kommit hem efter en riktigt mysig grillkväll vid vattnet. Kändes verkligen som sommarlov när satt ute på altanen och bara snackade om allt möjligt, blir verkligen glad när det är så ljust ute på kvällarna också. Nu är det bara 6 dagar kvar!
Haha vad gör jag?

Likes

Comments