Vardag
Här är några bilder från igår när vi firade Ellen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag
Freeeeeedag - Efter skolan gick jag, Torun och Linda till stan och fixa lite saker till imorgon. På kvällen träffade jag dessa snyggingar hos Isabelle, vi lagade tacos och snackade massor. Lite senare mötte vi upp Torun hos henne och satt där och snackade.
Verkligen glad att jag har er tjejer! 

Likes

Comments

Vardag
Skönt att veckan snart är slut, det jobbigaste var nog fysikprovet som vi hade idag. Annars då? Jo i torsdags byggde jag klar min fågelholk på teknikvetenskapen. Idag på idrotten fick vi välja att ha spinning eller löpa utomhus, jag var en utav väldigt få som valde att springa ute i spöregnet - Rätt skönt faktiskt, även fast det bara blev en 5-7 km runda.
Mitt peacemärke blev lite snett dock...

Likes

Comments

The truth is that..
Jag är så trött på svek, lögner och brutna löften - Du ser bara sämre ut när du står där, inte vet vad du ska säga när jag redan vet allt. Patetiskt. Men vet du vad som är mer patetiskt? Att jag förlåter dig varenda gång. Undrar egentligen hur många gånger jag har förlåtit dig för att jag inte vill förlora dig. Vet att du inte läser min blogg, det är därför jag skriver det här.
Men man brukar ju säga, om de inte går efter dig när du går ifrån, fortsätt gå. Så det är precis vad jag tänker göra. Fortsätta gå. I'm a slow walker, but I never walk back... 

Likes

Comments

Vardag
Vart och träffat några fina tjejer på stan idag, blev en fika och massor av snack.

Likes

Comments

Fun stuff
Hann inte uppdatera igår, men efter skolan gymmade jag. Sen tog jag mig till Torun och vid tio blev vi hämtade av Linda och drog ut till Sävsta. Kvällen i övrigt vart ganska bra.

Likes

Comments

Träning
Spenderat hela dagen med Wilma och Esmeralda, har haft det riktigt bra. Vart i ishallen mellan två till sex och haft mina sista ispass för säsongen, tråkigt men samtidigt skönt... 

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag fått några små saker gjorda - Städat mitt rum, eftersom jag inte hade träning så var jag även ute och sprang. Kvällen spenderades med Torun och det blev riktigt bra.

Lukas och jag har lätt bästa humorn, borde skaffa serie och grejer.

Likes

Comments

Shopping
Fanny väckte mig bra tidigt för att hon ville åka till Västerås, haha söt... Fick med mig lite små saker hem, mest till sommaren dock. Annars har jag bara haft ett ispass idag.

Likes

Comments

Vardag

Vaknade jag rätt sent, skönt att bara sova ut... Vart nere i ishallen och haft ispass och fys. Nu sitter jag bara i sängen, myser och dränker mig i musik. Urbanears, choklad, jordgubbar, ny tidning, knästrumpor, stor vit stickad tröja - Bästa känslan.

Likes

Comments