Skrevet i : Interiør

Ah, i juni så flytter jeg og Caroline sammen og vi har skrevet kontrakt på en leilighet som fortsatt blir bygd as we speak. Hele leiligheten skal være hvit og lys og den er midt i sentrum i Fredrikstad, det blir så bra!

Vi skal hovedsakelig ha det ganske stilrent, men må også ha litt farger i tillegg. Vi går derfor for blå spisestuestoler og litt farger på bilder vi skal ha i stua. Den brune stolen er fra Kremmerhuset og den sikler vi begge på, så den må vi også finne en plass til😍


Pappa er så snill som har tatt på seg oppgaven til å lage et betong spisebord til oss, det er jo så fint!

Jeg gleder meg bare mer og mer og skulle ønske juni kom imorgen! Men, det er moro å ha noe å se frem til😄

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Reiser

I 2016 var jeg på mange reiser, noe jeg er kjempe takknemlig for. Jeg jobber i 100% jobb og det jeg elsker å bruke mine ferier på er å reise, så det er det jeg prøver å bruke de fleste pengene mine på. En hel del av reisene mine er også takket være mamma, som også har vært min faste reisepartner de siste årene.😃


Jeg tenkte jeg skulle samle reisene mine fra 2016 i noen innlegg med alle de flotte bildene jeg har fått tatt.

Dublin.

I april var jeg og mamma i Dublin, her opplevde vi mye fint, det var en sinnsykt fin by med masse fine bygninger og vi var ganske heldige med været, frem til vi dro til Cliffs of Moher.

Cliffs of Moher er et sted utenfor Dublin og det tok noen timer med buss. Når vi kom frem regnet det og blåste noe forferdelig, men det var en fin opplevelse uansett og utsikten og stedet var verdt hele turen!

Vi var også i Dublin Zoo og så mange fine dyr. Jeg likte at dyreparken var såpass stor og at dyrene hadde store plasser å gå på, det er ingenting verre enn å se dyr som har små plasser å gå på.

Tallinn.

Kun en liten måned etter jeg hadde vært i Dublin var det tid for Tallinn med Ine. Denne byen var også kjempe koselig og det var så mange fine gater og bygninger å se på. Våren var i lufta og vi satt ute på markedsplassen og spiste mat hver dag under varmelamper, det var så koselig!

Jeg elsker bygninger og farger og her fant du det rundt alle hjørner!

Thailand.

Bare noen uker etter Tallinn så dro jeg og Talina til Thailand! En av de beste og fineste feriene jeg noensinne har hatt! Det å være 2 uker i paradis med sin beste venn er det veldig få ting som slår.

Vi var altså 2 uker i Thailand og vi bodde på 5 forskjellige hotell og besøkte 3 forskjellige øyer; Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan!

Alle øyene hadde sine fine sider og jeg er så glad vi besøkte alle sammen. Vi tok fly til Koh Samui og etter en sinnsykt lang reise kom vi frem og var noen dager før vi tok ferje til Koh Tao. Etter Koh Tao og mange opplevelser tok vi ferje videre til Koh Phangan og så var vi de siste dagene i Koh Samui før vi tok flyet hjem igjen.

Bildene over er fra Koh Samui.

Bidene ovenfor er fra Koh Tao og Koh Nang Yuan. Koh Nang Yuan er en egen øy som man kommer til med båt fra Koh Tao, jeg skal love dere at den veien opp til utskikkspunktet drepte meg nesten, men SÅ verdt det!


Bildene ovenfor er fra Koh Phangan.

Også er det de siste bildene fra de siste dagene våre i Koh Samui. Herregud jeg merker jeg savner dette skikkelig nå!😍


Stay tuned for neste innlegg 😄

Likes

Comments

Skrevet i : Roma 2016

Fra lørdag 31.12 til mandag 02.01 så var jeg og Caroline i Roma😍

Det er en fantastisk fin by med såå mye å se på. Vi brukte mesteparten av tiden på å bare gå rundt i gatene og ta masse bilder. Maten i Italia er jo en drøm for meg som er kresen så det gikk i pasta og pizza😋

Vi kom frem til Roma i 13-tiden på lørdagen og hele dagen gikk til gåing, så vi var ganske så slitne på kvelden. Vi tok taxi til Colosseum for å feire nyttår og etter at vi fikk se litt fyrverkeri så gikk vi hjem igjen.

På søndagen var det blå himmel og sol så vi fikk tatt masse fine bilder og vi fikk sett Vatikanet, Colosseum på nytt, Fontana di Trevi og mye mer😄

Likes

Comments

Skrevet i : London 2016

Jeg var i London i oktober og glemte helt å legge ut bilder fra turen her, så nå kommer de😌

Jeg og mamma var er par dager i London og fikk sett mye på kort tid. Siden vi har vært der tidligere flere ganger så vet vi heldigvis hvor mesteparten av ting ligger, og det er like koselig hver gang.
Vi måtte så klart gå oss en tur til London Eye og Big Ben som dere ser på bildene. I tillegg så tok vi en halv dag for å se på Stone Henge. Utrolig hvordan det går an å få de store steinblokkene oppå hverandre midt ute på et jordet, utrolig fascinerende og veldig gøy og ha sett det😄

Likes

Comments

Skrevet i : Barcelona 2016

Som nevnt var jeg og mamma i Barcelona fra torsdag til søndag. På fredag så dro vi på ballongtur litt utenfor byen og det var såå fint😍

Mamma vekket meg tiidlig og sa vi skulle ut på tur, jeg skjønte ikke så mye, for tenkte vi allerede var på tur, haha. Og turen var jo da å fly i luftballong! Sinnsykt kult og få oppleve det, det var noe for seg selv! Vi var ca. 2000 meter opp i været, det var veldig rart å være langt over skyene.

Likes

Comments

Skrevet i : Barcelona 2016

Fra torsdag til søndag var jeg og mamma i Barcelona. For en fin by det er! Byen er veldig stor i seg selv, så man får ikke akkurat med seg byen ved å bare gå rundt, så vi valgte den klassiske turist metoden og hadde billetter til hop on/hop off buss😄 Vi har fått sett det meste tror jeg; La Sagrada Familia, Parc de Guille, havna, matmarked, det gotiske kvartalet og mye mer.

Legger ved mange bilder fra turen, bilder sier mer enn ord😍

Parc de Guill.

Parc de Guill.

La Sagrada Familia.

La Sagrada Familia.

Det gotiske kvartalet.

​​Det gotiske kvartalet.

Likes

Comments