Kaffepaus emellan föreläsningar. lång dag idag så det behövs! Blev en Chailatte denna gång ☕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alltså jag är fullt förälskad i dessa beiga/nude färger. Tycker ni om nude? 

Likes

Comments

Hej alla läsare! Igår blev det universitets seminarier samt föreläsningar för vår del trotts att det var lördag eftersom att här så måste man "ersätta" alla röda dagar. Den 31 oktober är en röd dag här som faller på en måndag så igår hade vi alla de lektioner som skulle hållts den 31. Detta låter ganska konstigt eftersom att vi i te ersätter våra röda dagar hemma i Sverige. Efteråt blev det en kaffestud med P. & T., mysigt nu när det är riktigt höstväder! 🍁🍂🐾 Vad gör ni i helgen?

Likes

Comments

Parisian cafe latte & strawberry velvet cupcake. 💄​

Likes

Comments

Ledhund på besök under psykiatri seminarium. 😍😍😍

Likes

Comments

Soligt&Matchande 💅

Likes

Comments

Egentid och ansiktsmask 😗

Likes

Comments

Kanelbullens dag! Blev självklart en tur till affären för att inskaffa ingredienser sedan bak-kväll efter den obligatoriska heldagen i biblan. Redan trött på att plugga haha. 
Firar du kanelbullens dag?

Likes

Comments

I fredags var vi på operation på öron näsa hals-kliniken. Intressant och lärorikt. Dessutom hade de lila operationskläder vilket jag tyckte var riktigt kul och tjejigt. Det borde faktiskt finnas operationskläder specifikt avsedda för kvinnor. Alla som någonsin haft på sig ett par scrubs vet att storlek s ser ut som ett tält på de flesta av oss tjejer. Visst, dessa kläder avser i första hand ett skydd för den som bär på dem men det betyder väl inte att bra passform och stil bör uteslutas, eller? Jag är iaf. för mer feminina scrubs! vad tycker du? kommentera gärna!

Likes

Comments