Posted i: EVERYDAY

Nyt år, ny start, ny kost med fokus på sundhed. Jeg har besluttet mig for at starte på en frisk og komme i form. Det vil jeg gøre ved at lytte til min krop og bruge min viden, på den måde ved jeg hvad den har brug for. Jeg har nu droppet alt det usunde, det er smidt ud i skraldespanden. Jeg vil starte på en frisk og begynde at lave flere smoothies og juicer med mine nye maskiner i hverdagen. Det er lækkert, sundt og kan nemt erstatte et måltid. Sund hverdagsmad skal frem og de hurtige frysepizzaer skal pakkes væk. Det bliver nok lidt en udfordring i starten, men min vilje mod et sundere jeg, kommer til at vinde. Jeg vil gerne opnå en tilfredshed med min krops udseende og opnå et fantastisk energi niveau og overskud i hverdagen. Jeg har faktisk også købt lidt træningsudstyr til herhjemme, så man hurtigt kan afsætte nogle minutter hver dag. Yogamåtte, hulahopring, hjul og en elastik blev det til.


Likes

Comments

Posted i: EVERYDAY

Året 2016 har fremskønt mange fantastiske oplevelser og udfordringer. Det er faktisk præcis et år siden Nicolai og jeg flyttede sammen i vores lille lejlighed, placeret midt i byen. Året 2016 har været fyldt med fødselsdage, barnedåb, familiefrokoster, ferier og pendle tid i offentlig transport til min elevplads (det sidste har været en udfordring). Jeg har samlet en lille collage af billeder fra højdepunkterne i årets løb. Det var det år jeg begyndte at blogge i. Blogging er dog ikke nået så langt, da det er svært at få tid til, men jeg prøver indimellem. En af de bedste ting ved 2016 er, at jeg tog min eksamen og blev udlært ernæringsassistent. Jeg har nu en måneds praktik tilbage, hvorefter jeg så er helt færdig med min uddannelse og ledig på market igen.

Nu er vi gået ind i år 2017, hvilket jeg er meget lykkelig over. Det er nemlig tidspunktet hvor man kan begynde på en frisk - en helt ny start. Der er mange ting at se frem til allerede nu. Min far har inviteret Nicolai og jeg på skiferie til Frankring, Val Thorens i påsken. Min mor har inviteret os på sommerferie til Grækenland, Kreta og så er der en masse planlagte fødselsdage og konfirmationer at se frem til. Venner bliver til forældre og tiden flyver pludselig afsted, meget hurtigere end forventet. 

Glæder mig til et spændende, nyt, udfordrende og lykkebringende år.


Likes

Comments

Posted i: INTERIOR

Hej på bloggen. Idag er det den 2. December og jeg skal blankt indrømme at jeg ikke har nået at pynte op til jul endnu. Jeg har dog planer om på søndag at tage en tur i skoven, for at finde noget gran, mos og nogle grankogler - så jeg endelig kan lave mine advents lys og kalenderlys dekorationer.

Jeg har ferie i hele næste uge, hvilket jeg glæder mig RIGTIG MEGET TIL. Planen i min ferie er at pynte til jul og få købt og ordnet alle julegaver.

Jeg har linket nogle billeder som er min inspiration til kreativ pynt med stil. Jeg vil gerne holde det stilrent derhjemme. Jeg har noget med nisser som jeg synes er vildt uhyggelige, så de skal ikke ind i mit hjem. 😁

Likes

Comments

Posted i: EVERYDAY

Igår lørdag, var jeg til årets første firma julefrokost med Nicolais arbejde. Vi startede aftenen ud med en tre retters menu på kok og vin. Efterfølgende var der blevet booket bord på "privaten", som er en lounge/cocktail bar i Odense centrum.

Som i kan se var jeg iført en rød kjole fra asos. Jeg synes farven faldt lige i øjnene til sådan en julefrokost, hvilket efter min mening passer perfekt til julen. Udover kjolen er mine accessories fra Marc Jacob og pilgrim.

Likes

Comments

Posted i: EVERYDAY

Hej på bloggen.

Jeg har bestemt mig for at overflytte min blog fra bloggers delight til nouw. Det har jeg grundlæggende fordi at jeg er meget mere til designet på nouw´s blog, samt deres hjemmeside er meget mere overskuelig og let tilgænglig.

Nu er det efterhånden også noget tid siden jeg sidst har blogget, og derfor tænkte jeg, at det skulle være nu hvor jeg kunne starte på en frisk. Der er sket en del siden sidst. Jeg er nemlig blevet færdig med min svendeprøve og har fået mit karakterbrev og kan derfor kalde mig selv for ernæringsassistent.

Den sidste skoleperiode på uddannelsen har været meget hård, hårdere end de andre og hårdere end forventet. Jeg har virkelig været udmattet og træt, hvor jeg ingen gang har haft overskud til at spise et ordenligt måltid. Hele forløbet har virkelig kunne mærkes på kroppen den sidste stykke tid, den har nemlig været ved at give op og sige STOP mange gange. Men nu er det hele overstået og jeg skal ikke tænke mere på skolegang og eksamener. Det er fantastisk at rent faktisk bare slappe af på en lørdag, uden at skal tænke på lektier.

Jeg havde en super dejlig dag i går. Min familie kom og spiste på skolen, da jeg fik overrakt mit karakterbrev. Efterfølgende havde min mor inviteret halvdelen af familien på besøg til spisning, hvor jeg fik en masse gaver, hvilket var en kæmpe overraskelse. Jeg fik blandt andet en super fin halskæde med min stjernetegn, en cubus 8 i hvid, en håndbagage kuffert som matcher til min store rejsekuffert, og en masse roser og blomster.

Knus Emilie

Likes

Comments