Nicolai og jeg var på Restaurent Lieffroy i går, torsdag. Jeg lovede jer at tage nogle billeder, så i kunne følge lidt med. Her er de så.

Vi startede aften ud med en lille snack af blomkålssuppe, kaviar og en skefuld af tatar og urtemayo.

Forretten som jeg fik bestod af jomfruhummer m. artiskokker, kastanjer, æggeblomme, lardo og hummersauce - Nicolai fik en ret bestående af frisk fangst fra storebælt med grillet jordskok, rosenkålsblade og røget hollandaise.

Hovedretten bestod af Ballotine af kalvemørbrad med gule og røde beder, sort hvidløg, kartoffelpure og grønkål.

Næste ret på menuen bestod af et udvalg af oste med behørig garniture. Så er vi endelig nået til desserten, som den sidste ret på aftenens menu. Desserten bestod af karamelliseret ananas med brownie, is med brunet smør, passionsfrugt og safran.

Det smagte vidunderligt. Virkelig fint sted. Alt er gennemført og servicen er i top. Tag et kig på deres hjemmeside her http://lieffroy.dk

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Denne uge har jeg glædet mig meget til.. For nemlig i aften har jeg billetter til forpremieren "Fifty Shades Darker" dadadadammmmm..... Uhh.. det bliver så spændende, jeg håber virkelig at den er god. Før filmen er Nico og jeg blevet inviteret på aftensmad hos min svigermor. Jeg tror vi skal have hjemmelavet pizza. Namnam.

Det stopper ikke endnu, for Imorgen har Nicolai bestilt bord på Lieffroy. Det var en adventsgave i december måned til mig. Lieffroy er en fantastisk gourmet restaurant med beliggenhed helt ned til vandet i Nyborg. Vi skal have 4 retters med vinmenu. Det glæder jeg mig meget til at opleve. Jeg skal nok se om jeg kan få taget nogle gode billeder, som jeg kan dele med jer fredag.

Likes

Comments

Hvad skal tiden dog bringe... Jeg er det man kalder ny ledig. Min uddannelse er slut og jeg har ikke noget job. Jeg er dog medlem af A-kassen FTF-A, som støtter mig. Det er mit ansvar at søge mindst 2 aktive stillinger om ugen på jobnet. Det er en svær proces, jeg havde ikke regnet med at det ville være så svært at søge arbejde. Jeg har fået 3 afslag indtil videre. Jeg ved ikke hvad jeg vil... jeg skal søge bredt, så alt det jeg kan finde ud af at lave, skal jeg søge, uanset kurser og uddannelse. Jeg synes dog også at, det har en begrænsning. Jeg vil jo helst ikke søge noget som, jeg ikke har lyst til at lave.

Jeg har skrevet nogle uopfordret ansøgninger, til butikker i byen. Jeg kunne godt tænke mig at prøve noget andet, som ikke har noget med ernæringsassistent eller køkkenbranchen at gøre. Jeg er virkelig spændt på hvad min fremtid bringer.

Jeg har nu været ledig i en uge. Jeg må indrømme at det er dejligt at gå hjemme, men det er GODT NOK også kedeligt. Jeg er blevet vildt rastløs. Jeg gider ikke gøre rent, søge stillinger, vaske tøj og lave aftensmad mere. :-D Det er faktisk hvad min dag bringer, hver dag. Det er alt for ensformet til mig.

Hvis jeg helt selv skulle vælge, så ville jeg sindsygt gerne være selvstændig. Det der med at have ens eget og være sin egen chef. Den tanke kan jeg nu meget godt lide. :-) Meeeeeen..... hvad skulle jeg dog være selvstændig med? Har i nogle ideér?

Likes

Comments

Nyt år, ny start, ny kost med fokus på sundhed. Jeg har besluttet mig for at starte på en frisk og komme i form. Det vil jeg gøre ved at lytte til min krop og bruge min viden, på den måde ved jeg hvad den har brug for. Jeg har nu droppet alt det usunde, det er smidt ud i skraldespanden. Jeg vil starte på en frisk og begynde at lave flere smoothies og juicer med mine nye maskiner i hverdagen. Det er lækkert, sundt og kan nemt erstatte et måltid. Sund hverdagsmad skal frem og de hurtige frysepizzaer skal pakkes væk. Det bliver nok lidt en udfordring i starten, men min vilje mod et sundere jeg, kommer til at vinde. Jeg vil gerne opnå en tilfredshed med min krops udseende og opnå et fantastisk energi niveau og overskud i hverdagen. Jeg har faktisk også købt lidt træningsudstyr til herhjemme, så man hurtigt kan afsætte nogle minutter hver dag. Yogamåtte, hulahopring, hjul og en elastik blev det til.


Likes

Comments

Året 2016 har fremskønt mange fantastiske oplevelser og udfordringer. Det er faktisk præcis et år siden Nicolai og jeg flyttede sammen i vores lille lejlighed, placeret midt i byen. Året 2016 har været fyldt med fødselsdage, barnedåb, familiefrokoster, ferier og pendle tid i offentlig transport til min elevplads (det sidste har været en udfordring). Jeg har samlet en lille collage af billeder fra højdepunkterne i årets løb. Det var det år jeg begyndte at blogge i. Blogging er dog ikke nået så langt, da det er svært at få tid til, men jeg prøver indimellem. En af de bedste ting ved 2016 er, at jeg tog min eksamen og blev udlært ernæringsassistent. Jeg har nu en måneds praktik tilbage, hvorefter jeg så er helt færdig med min uddannelse og ledig på market igen.

Nu er vi gået ind i år 2017, hvilket jeg er meget lykkelig over. Det er nemlig tidspunktet hvor man kan begynde på en frisk - en helt ny start. Der er mange ting at se frem til allerede nu. Min far har inviteret Nicolai og jeg på skiferie til Frankring, Val Thorens i påsken. Min mor har inviteret os på sommerferie til Grækenland, Kreta og så er der en masse planlagte fødselsdage og konfirmationer at se frem til. Venner bliver til forældre og tiden flyver pludselig afsted, meget hurtigere end forventet. 

Glæder mig til et spændende, nyt, udfordrende og lykkebringende år.


Likes

Comments