Contains affiliate links

Bar chair: Lovewood

Hej skønne læsere,

Så er det tid til nogle nye stole til vores lille bar i køkkenet. Vi har nu haft dem i et stykke tid og vi er så glade for dem, derfor bliver jeg simpelthen nødt til at dele dem med jer. Stolene er så lækre at sidde på, da de er udhulet og betrukket med det flotte brune læder. Benene er af eg, og har disse fede detaljer med lædersnorerne. Jeg kan helt klart anbefale dem, hvis i mangler nogle enkelte men meget fine stole til baren derhjemme. Udover at de er i så god kvalitet, er de ikke spor skrøbelige, hvilket vi herhjemme er meget glad for. Men ja, blev bare nødt til at dele dem med jer!

Hvad synes I om dem?

Knus

Emilie Fyrster 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Photographer: Louise Greve

Hej pigerne,

Som nogle af jer nok ved er jeg model, og har været det lige siden jeg var baby. Derfor tænkte jeg at nogle af jer ville synes det kunne være spændende at høre lidt om hvad man skal forberede sig før en shoot, og andre kunne bruge det til deres modelshoots fremover. Der er nemlig mange ting og sager, som skal være i orden før man tager afsted på job - hud, tøj, negle, makeup osv.
Det første som man skal tænke over er at holde ens hud sund og ren, det betyder altså at man skal tænke over hvad man drikker og spiser. Derudover er træning også vigtig for at holde kroppens form og den sunde hud. Selvfølgelig er det ikke altid lige nemt at holde huden ren når man er teenager, men det er vigtigt at man forsøger så den ikke bliver endnu værre. Når man er model er det vigtigt at man har rene negle, altså uden neglelak eller falske negle på, når man skal på job. Tøjet skal også være i orden, med det mener jeg at man skal altid pakke en taske med noget forskelligt tøj, så man ikke kommer ud for at mangle noget - jeg pakker næsten altid en hel kuffert også hvis jeg kun skal være der et par timer. Det er ikke det eneste jeg pakker, nemlig også makeup, da man kan komme ud for at makeupartisten bliver syg eller lignende.


I kan finde mange flere model tips og inspiration på bloggen @LouiseGreve! Hun er en utrolig dygtig fotograf, som ved en masse omkring modelverden.


Håber I har en skøn dag!

Knus

Emilie Fyrster 

Likes

Comments

Dette indlæg er sponsoreret af Noella.

Hej skønne læsere,

Jeg har været så heldig at få denne utrolig fine taske af Noella. Jeg har længe gerne ville have en af disse crossover tasker, og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse. Jeg er helt vild med taskens elegante mønster, og dens flotte sølv detaljer. Derudover er den virkelig også fin indeni med dens røde læder, som pifter tasken lidt mere op - synes også den bliver lidt mere eksklusiv at se på, på grund af dens flotte detaljer indeni. Jeg kan klart anbefale tasken her, den passer til en hver event, og så er den virkelig praktisk. Den har en del lommer, hvilket jeg er helt vild med, så ens sager ikke bliver rodet sammen. Jeg er så glad for min skønne taske, I kan finde jeres på Noellafashion.dk (HER).

Wepshop: HER

Noella bag/Crossover taske medium: HER

Knus

Emilie Fyrster

Likes

Comments

Rings & big necklace:Pure by nat, Small necklace: Pilgrim

Hej pigerne,

Jeg har fået disse tre flotte ringe af min mor, som jeg ville dele med jer. Det er tre enkelte ringe, som jeg har sat sammen, hvilket også er meningen med dem. De er så flotte, og passer til alt. Den store halskæde er fra Pure by nat og den lille er fra Pilgrim. Ringene er utrolig smukke og helt unikke når de sættes sammen. Det er helt klart min yndlingsring lige pt.

Hvad synes i?

Knus

Emilie Fyrster 

Likes

Comments

Hej søde læsere,

Så er det tid til lidt mere beauty. Jeg har nemlig fået disse tre ansigtsmasker af min skønne kæreste. Det er et græsk mærke, som laver en masse forskellige produkter til alle de forskellige parter på kroppen. Jeg har været så heldig at få tre forskellige slags, så dem vil jeg lige fortælle lidt om, da de er blevet en stor del af min aftenrutine.

Damask rose:

Denne maske er en overnight treatment, det vil sige at man skal tage den på om aftnen også sove med den. Jeg har prøvet den et par gange nu, og er helt vild med den. Jeg kan mærke at den arbejder med min hud, også behøver den ikke et tykt lag, hvilket jeg er glad for da den ikke bliver smurt ind i hovedpude og dyne natten over. Derudover har den virkelig en helt fantastisk duft af roser, perfekt at falde i søvn til.

Nectarine:

Så er der denne maske, som er utrolig lækker! Hvis man døjer med meget tør hud, kan jeg klart anbefale denne maske. Den efterlader nemlig huden fuldstændig fugtig og blød. Når jeg har brugt den føler jeg, at jeg ikke har brug for nogen som helst form for creme de næste ti dage. Den er virkelig god!

Watermelon:

Den her maske, Mmmm! Den dufter så godt, jeg får helt lyst til at spise den. Den her er virkelig også god, jeg har dog kun prøvet den en enkelt gang, men er stadig meget tilfreds. Masken her, gør huden frisk og kølig, hvilket i sidste ende giver huden en fin lille glød.

Jeg synes disse tre masker, giver et flot resultat lige efter brug. Kan helt klart anbefale dem, jeg er nemlig rigtig glad for mine!

God dag!

Knus

Emilie Fyrster 

Likes

Comments

Hej søde læsere,

Så er det sidste dag på modemessen i København, og det bliver selvfølgelig nydt fuldt ud. Jeg har gået og luret lidt igen for jer, haha - og der er lige en ekstra ting som de fleste buttikker også har i deres kommende kollektioner, nemlig dyreprint. Som i også kan se på billedet ovenover, har jeg en nederdel på fra Sisterspoint, med dyreprint. Det ser simpelthen så fedt ud - I'm in love! Men ja, jeg har brugt det meste af dagen på at rydde op og pakke ned, så det har ikke været det vildeste. Om aftenen kom min søde familie og hentede mig, og så gik turen hjemad efter en skøn uge til fashionweek.

Knus

Emilie Fyrster 

Likes

Comments

Hej skønne læsere,

Så er det anden dag på modemessen i København, med Sisterspoint. Jeg har fået mødt en masse nye mennesker, alt fra folk fra Kina til Norge, England og Sverige. Det har været så spændende, at møde så mange forskellige typer mennesker med forskellige baggrunde og historier. Derudover har jeg også lagt en hel del mærke til, hvad de fleste butikker har til fælles i de kommende kollektioner, sådan at i også kan være lidt foran i fashionverdenen.

Rød - der er simpelthen rødt tøj i hver butik. Det er også en rigtig god efterårsfarve, som passer til det meste i garderoben. Men rød var ikke det eneste jeg så over det hele, nemlig også blomster. Blomsterprint var der også, i store og små blomster. Jeg synes selv at det giver noget lidt ekstra til et helt enkelt outfit, at have en fin trøje med nogle store eller små blomster på. Striber så jeg også utrolig meget af, hvilket gør det hele lidt mere råt.

Jeg håber i kunne bruge det!

knus

Emilie Fyrster 

Likes

Comments

Hey guys,

Så er jeg på vej hjem fra en hård, men fantastisk tur på fashionweek. Jeg tog afsted i tirsdags med Sisterspoint, hvor jeg skulle arbejde som model. Det betyder altså at jeg skulle prøve tøj for kunderne og servere drikkevarer. Det har været så hyggeligt og sjovt, at få lov til at prøve hele den nye kollektion - men virkelig også hårdt at skulle stå op i al den tid. Om aftnen tog vi (teamet fra Sisterspoint) ud for at spise noget lækkert aftensmad, hvilket vi gjorde på en hyggelig restaurant i Tivoli.

Håber at i også hygger!

Knus

Emilie Fyrster 

Likes

Comments

Hej søde læsere,

Da jeg var i Hamborg her forleden, var jeg lige et smut i Zara. Jeg stod nok i kø i 20 minutter for at få en jakke, og da det endelig blev min tur og jeg kom hen til kassen, duftede jeg til en parfume, men nåede ikke at købe den da de havde travlt. Senere på dagen var vi kørt ud i et center for at shoppe videre, hvor der heldigvis også lå en Zara, og gudskelov var der slet ikke lige så mange mennesker. Så jeg endte med at købe disse to lækre parfumer. De er simpelhen så gode. Den jeg duftede i kassen hedder "Original", og er lidt sød og en smule tungere end den anden, som hedder "Fruity", de er mere meget frisk og sommerlig - så den er helt perfekt til nu. Jeg fortryder overhovedet ikke mit køb, og kan klart anbefale disse parfumer. Udover at de dufter utrolig godt, holder de også længe på huden. Og et lille trick er, at smøre en form for creme på inden man sprøjter, jeg bruger altid kokosolie (kommer nok ikke bag på jer, haha), men det gør at den trænger nemmere ind og derfor holder længere. Disse to er ihvertfald mine favorit parfumer lige pt.

Fortsat god sommer!

Knus

Emilie Fyrster 

Likes

Comments

Dette indlæg er sponsoreret af Dressforsucces

Hej skønne læsere,

Dette indlæg bliver et hurtigt og spontant et af slagsen. Jeg er nemlig på vej ud for at spise med familien, men inden da ville jeg lige dele min lækre nye trøje med jer. Jeg er helt vild med dens søde flagerpager ærmer, som giver lidt ekstra. Jeg har valgt at sætte min sorte nederdel fra SistersPoint sammen med trøjen da jeg synes det er super enkelt og fint sammen. Man kan selvfølgelig også vælge at sætte et par jeans til, men fordi jeg skal ud og spise nu her, ville jeg gøre lidt ekstra.

Trøjen kan købes (HER) på Dressforsucces.dk

Jeg håber i alle har en skøn dag, nu vil jeg tage ud og spise med min familie.

Kisses

Emilie Fyrster 

Likes

Comments

Instagram@emiliefyrster