en långpromenad med Elvis och Lo i förmiddags, så skönt trots att solen inte ville visa sig... imorgon åker vi ner till stan och går en sväng!

Likes

Comments

usch, vilken jobbig lämning vi hade imorse. varannan vecka är barnen ute på morgonen när vi lämnar och den andra veckan är dom inne. när vi har lämnat inne har det inte varit några problem, men idag när dom var ute, fy alltså! Stella bröt ihop totalt så fröken tog henne och sa hejdå till mig. jag började gråta så fort jag gick genom grinden. så jobbigt! ringde när jag kom hem och då var allt jättebra och det är ju det jag vet, annars hade hon sjävklart fått följa med hem igen... igår kväll sa hon att hon längtade efter kompisarna på föris, men det är något som inte känns bra för henne att börja dagen ute... Men det känns bra att veta att hon blev glad så fort jag hade åkt iaf 💜

Likes

Comments

vi dricker kaffe och målar med vattenfärg, och i bakgrunden sprakar brasan, så mysigt! en toppen söndag med min älskade familj 💖
i veckan ska jag städa och möblera om i datarummet och gästrummet, är så taggad!! 💪

Likes

Comments

Idag har vi varit hos min moster, vi har fikat och hälsat på hennes kaspiska hästar, så fina!
nu ska vi röja undan det värsta här hemma för om ca en timme kommer farbror Jan och Elina 😊

Likes

Comments

snorhalt ute idag! fick bli en kort promenad med Elvis, stapplade mig fram som en gammal tant, haha.

hämtade stella från föris, åkte hem och bakade kolakakor. fick en köksassistent av Rickard när jag fyllde år och jag älskar den!

Snart är det dags för middag, fläskpannkaka 😙

Imorgon ska vi åka till min moster och hälsa på hennes hästar!

Likes

Comments

jag måste till frisören snart igen!! blir galen på mitt hår och mig själv... ena sekunden känner jag för att låta mitt eget mörka växa fram för att slippa slita på håret, sen nästa sekund vill jag bleka utväxten och fortsätta vara tokblond 😂 haha... vilka problem jag har va?
man hinner tänka för mycket när man går hemma om dagarna.
vi får väl se hur jag gör! 💇

Likes

Comments