Jag älskar numera livet som mamma! Lite trött kan man vara när Bella inte vill som man vill, men vad gör man? Hon sover åtminstone på nätterna! Just nu har jag en liten stund för mig själv när hon sover.
Jag försökte träna men hon blev jätteledsen så fick avbryta och nu har jag ingen lust. Jag får träna när Daniel kommer hem helt enkelt!
Sen ville jag spela lite spel och de ville inte Bella så fick avbryta det med ;)
Inte mig emot, älskar att vara med henne. Att hon vill att jag tar hand om henne är en helt underbar känsla!

Nu har vi haft namngivning för henne och det blev alldeles perfekt! Många som kom och vi hade tur med vädret!

Vi fick många fina presenter och tårtorna var supergoda!! ☺️
Jag ska fortsätta njuta av lite egentid nu!

Hade fint!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har så fruktansvärt svårt att älska mig själv, min kropp. Jag har aldrig tyckt att jag är speciell eller har något att tillföra den här planeten. Det tycker jag fortfarande inte. Inte mer än att min dotter ska ha den bästa mamman hon kan få. Jag vill att hon ska älska sig själv, ha en bra syn på sitt liv och inte behöva ta åt sig eller bli mobbad. Hon ska ha en stark bakgrund att komma från och inte känna sig nedtryckt och heller aldrig trycka ner någon. Hennes val om rökning, alkohol och sådant det är helt upp till henne, tyvärr kan jag bara hoppas att hon inte väljer att börja med något sådant..
Jag tycker att man ska älska sig själv! Jag har haft fruktansvärt svårt med det, men har nu bestämt mig för att livet är för kort!! Bättre att njuta av det man har än att vara negativ och ledsen hela livet!

Min kropp är långt ifrån vad jag vill ha... Magen är svullen, låren är mer fett än där behövs. Annars är jag i stort sett jättenöjd med kroppen. Jag har fina armar, fin ansiktsform. Stora ögon. Fina vader. Man får ta hand om det man har! Jag behöver komma igång och röra på mig mer bara! Det är ju så härligt väder nu så man får ta vara på stunderna!

Jag älskar mig! Min kropp! Mitt barn ❤️ endast min kropp skapade Bella. Det gör min kropp unik.

Likes

Comments

En liten berättelse om när vår fina Bella kom till världen!

Den 5:e februari var jag på sista besöket hos barnmorskan innan BF. Det var ett hastigt besök men jag frågade om jag kunde få bli undersökt samt få en hinnessvepning. Min vanliga BM var sjukskriven så jag träffade en annan, hon sa absolut och undersökningen visade att jag var öppen ca 1cm och livmodertappen var mogen men fortfarande bakåtlutad. Men hon lyckades svepa iaf. Jag blev besviken då jag tänkte att jaha! då är det jättelångt kvar tills bebis kommer då tappen inte är framåt än.. Men tji fick jag!
Natten mellan den 5:e och 6:e februari hade jag svårt att sova, jag vaknade flera gånger med smärtor i magen och va tvungen att kissa, vilket jag gjorde varje gång jag vaknade så kanske 1 gång i halvtimmen ungefär.. När jag sedan tappade lusten att försöka somna om klockan 9 på grund av mer smärta som kom oftare och o gjorde mer ont. jag klockade smärtan ända fram till runt klockan 17. Jag ringde koordinatorn 11:22 som sa att jag förmodligen skulle bli hemskickad då de va oregelbundet och för korta värkar. Hon sa däremot att jag var välkommen senare om de drog på lite mer i intensitet. De gjorde dom successivt och jag ringde koordinatorn igen kl 15:42. Barnmorskan jag pratade med då var otrevlig och sa att jag hade pinvärkar då jag fått en hinnessvepning dagen innan.. Jag blev jättearg och värkarna tilltog ännu mer. Vid ca 17 hade jag så ont att jag grät igenom dom, jag vet inte om de va för att jag var arg på koordinatorn också för de kändes verkligen som värkar. de va konstant från 09:17 (började klocka då) till 16:49. Då fick Daniel ringa och ljuga och säga att de va regelbundna och att de var 1 minut långa minst. (De va dom inte. Fortfarande ca 2-10 minuter imellan varje och 20-60 sekunder långa.)
Vi fick då åka in och kolla hur det låg till, vi bad att få åka till Mölndals förlossning då det var närmast och vi trodde bara de skulle vara en kontroll. På plats blev det ctg och värkarna låg på ca 70-95 i styrka. Vilket är starkt och gör vääldigt ont!! Jag fick andas igenom det men kunde fortfarande prata. Jag blev undersökt och var öppen 4cm!! 4!!!!! Jag började nästan gråta.. Tänkte att nu är de fan dags?! Vi blev flyttade till ett förlossningsrum med badkar och fick direkt hoppa i värmen och jävlar vad skönt de va! I min journal står det att värkarbetet började kl 18, men det var ju för det va då vi kom in.
Smärtan tilltog ännu mer och jag fick lustgas på lägsta nivån, de luktade asäckligt!!! Men efter några värkar att andas med den kändes det skönt. Man kunde sväva bort från smärtan lite.
Jag kände att det började trycka mycket neråt och bad att få bli undersökt igen, så jag gick upp ur badet och de undersökte mig och jag var då öppen 7cm!! Vafan? Detta går jättefort nu ju!! Jag tänkte att nu har jag väl min lilla docka här när som helst!!
Det gjorde mer och mer ont men värkarna var FORTFARANDE oregelbundna och väldigt korta vilket jag tyckte var väldigt skönt. Lustgasen ökades i styrka och jag kunde hantera värkarna bra med andningen. Runt 21 bad jag om EDA och var sååå trött och hade så ont.. Det var ett enormt tryck neråt och de sa att det var fosterhinnorna som spände så mycket. Jag fick krystimpulser innan vattnet gick och jag kunde INTE stoppa dom, det var heeeelt sjukt... Fortfarande öppen 7-8cm bara.. ledsen och besviken. Jag försökte dricka mycket vatten men fick dropp pga jag spydde i varje värk. Antibiotika sattes in på tok för sent för GBS och skulle behöva verka i 4 timmar men den hann bara verka i 2. Runt ca 22 var jag öppen 9 och vattnet gick, genomskinligt och mycket!
22:10 satte krystvärkarna igång och jag lyckades få till ca 5 krystningar per värk trots att de va så korta! Efter andra krystvärken frågade de om jag ville känna på huvudet (som hade mycket hår) det gjorde jag, det var riktigt häftigt och slemmigt ! haha..
Fortsatte krysta och tror det tog ca 10 krystvärkar så va hon ute. Hela tiden andades jag på bra och lustgasen fick bara va med under den brinnande smärtan för den gjorde mig yr annars. Jag halvsomnade imellan krystvärkarna för de var verkligen som att ta i med HELA kroppen och det tog enorm energi. Det var skönt att äntligen få krysta och gjorde egentligen inte så ont utan mer jobbig tryckkänsla. Sista krystvärken kom och våran dotter kom ut 22:50, 1 timme och 10 minuter innan beräknad! Från att vi kom in till att hon va ute tog det ca 7 timmar. Jag kan tänka mig att göra om det, men helst vill man ju slippa den brinnande smärtan! Nu är vår lilla Bella här och vi har kommit hem och hon är så snäll mot oss. Sover nästan hela dagen och äter med jämna mellanrum och amningen börjar bli väldigt bra nu. Jag blev så glad när hon kom upp på bröstet, men jag grät inte och kände aldrig den överväldigande lyckan.. Däremot har det kommit nu och jag älskar henne redan så mycket och allt hon gör är så sött och mysigt! Underbara unge.. Nu är det dags att njuta.


Likes

Comments

Jahaja! Då var vi på det efterlängtade datumet! Men ingen bebis?! Hmm, mycket konstigt, jag som trodde du var sugen på att träffa mig lika mycket som jag är sugen på att träffa dig! Nyfikenheten dödar mig långsamt! Älskade barn, hur ser du ut? hur liten är du? Vem är du?! Kom o hälsa på mamma och pappa nu! Vi har längtat tillräckligt tycker jag ! ❤️ helt sjukt hur man kan längta efter någon såhär mycket! Älskade barn.. Mamma vill ha dig här nu!
Vi har lagt en gissning! Den 8de februari kl 4 tror vi att du är här. Vi får se! Jag hoppas verkligen!😍
Sen kan det ju tekniskt sett gå 2 veckor till. Men de hoppas vi inte 🙊

Dagens mage! Sista dagen i vecka 40! Jag o D kollar på the maze runner! Jag har gjort färdigt engelskan idag! Och kan lugnt inleda nästa del snart! Ska bli spännande att se hur de blir med bebis och plugga ! 🙊

Likes

Comments

Imorgon är det den 29de januari, då är jag i vecka 40 och har i ca 3-4 månader trott att mammas lilla hjärta ska födas imorgon! Känns spännande och har haft ont i magen hela dagen idag, smärtsamma sammandragningar, men annars inga direkt känningar ☺️ trodde vattnet sipprade imorse men det var bara väldigt lite efter jag kissat klart och har inte läckt alls hittils, de läckte bara imorse 2 gånger! Hmm.. Jag undrar. BF nästa fredag iaf! 😃
Nu taggar vi till! ☺️

Spenderar dagarna med min lilla kille här och de är supermysigt! Försöker kolla serier så tiden går och myser med mitt lilla hjärta i magen som sparkar och har sig hela tiden ☺️ mycket aktiv sen igår kväll ❤️
Hoppas nästa inlägg blir förlossningsberättelse 😍 vi ses och hööörs! Toodles!☺️

Likes

Comments

Hejhej! Vilket väder vi har idag va?! Typ en halvmeter snö 😁

Idag var planen att plugga.. Ja de måste jag göra. Och äta något, är jättehungrig.
Nu är väntan inte lång, 17 dagar kvar av denna eviga längtan! Om de inte är så att bebis vill gå över tiden!
Trötthet och slapphet slår till hela tiden, det är tungt och smärtsamt, förvärkar hit och dit. Bebis kom nu.

Kan inte säga mer än att jag längtar! Försöker fördriva tiden med spel, började spela Zelda twilight princess igen! Stort favoritspel som jag inte varvat än!😁

Nu tackar jag för mig och ska börja skriva lite på engelskan!☺️👌🏻 ha de fint!🌸

Likes

Comments

Vårat underbara barn! Längtan är ju enorm nu...
Mina dagliga rutiner nuförtiden :
Vaknar kl 6 med sambon inför jobbet.
Ligger o känner vad bebis gör oftast vaken vid denna tid 😪
Somnar om runt 7-halv8.
Vaknar runt 11-12 kanske. Känner efter bebis, kollar facebook/instagram.
Går upp, försöker tvinga i mig frukost!
Plockar undan från gårdagen då vi oftast är så trött o alltid glömmer något!
Sätter mig vid TVn eller datorn (datorn för plugg mest)
Diskuterar saker på facebook.
Blir trött.
Sitter bara.
Kollar film.
Sambon kommer hem.
Äter mat.
Kollar mer på TV.
Sen är de dags o sova igen... Kul liv? Ja så är de när man är gravid sista tiden! 👍🏻

Likes

Comments

Bm-besök idag.
Ny BM : uuunderbar!!!
Sfmått : 33, mitt på kurvan
Hb : 109
Blodsocker : 5,5
Blodtryck : 118/79 tror jag de va
Bebis : inte fixerad än utan vrider sig så ryggen ligger till höger eller vänster.
Förvärkarna fortsätter!
Fick riktigt ont idag och har massa sammandragningar.
Bebis sparkar glatt och blev skrämd inatt av pappa som pruttade på magen, bebis blev så rädd att h*n fick hicka!
Känns som dessa veckor går sjukt långsamt...
Vill bara att de ska vara våran tur nu så vi får träffa vårat hjärta!
Allt är redo för dig nu så nu ska vi bara stå ut sista tiden och vila tills det är dags! Vi skulle träffat moster Sarah och Björn med kusinerna idag men vädret satte käppar i dom hjulen och vi fick tyvärr ställa in hela helgen som skulle varit med lek o bus med töserna!

Snart är det dags ialla fall! Är nöjd att fått bytt BM för denna kvinna va helt underbar! Helt sjukt verkligen! Att vissa är så otroligt olika!
Nu blir de dricka upp chokladen och sen röra sig hemåt! Vila vila vila!

Likes

Comments

Oj shit! Tiden flyger iväg!
Har haft fullt upp med jobb, skola och nationella prov! Ja både det ena och det andra! Nu har det lugnat ner sig lite och jag har valt att inte jobba pga graviditeten. Får hemsk foglossning när jag rör mig för mycket! Idag tog jag tag i all skit som jag verkligen behövde för att hemmet ska va så fint och iordning som möjligt tills våran lilla kommer!
Rensade igenom en hel byrå, 6 papperskassar och därav slängde en jävla massa kassar med gammal skit!! Resten föste jag ner i förrådet! Det får tas itu med när lilla H kommer! Så! Tillbaka till mig..
Min mage blir större o större!

Detta var outfiten jag bar när vi firade lillejul hos mamma pga många olika anledningar! Det var väldigt mysigt och min syster hade köpt massa vra böcker inför bebis ankomst! Bra mat och vad det betyder när barn gör olika saker!
Helt underbart! Lilla H börjar bli stor nu och känner sparkar väldigt hårt och mycket rörelse där inne! Det är så mysigt! Snart har vi vårat lilla liv hos oss! Nästan 6 veckor kvar till BF bara! Nu bärjar det verkligen blid dags! Några väskor är packade, lite grejer ska kokas och ja det börjar bli fördigt här hemma!😍 gipsmagen blev gjord också igår! Fina Veronica hjälpte mig och fixa till den! Den ska bara slipas lite så är den redo att hängas upp sen eller vad vi väljer att göra med den 🌸

Mer saker som hänt hmm. Jag möblerade om i sovrummet för o få in spjälsängen och det blev superbra! Något vi har kvar att göra är göra oss av med Daniels skrivbord och göra plats i sovrummet, kanske få upp en tv på väggen. ☺️
Fixa ett matsalsbord i vardagsrummet och få färdigt i bebisrummet!😍
Annars är den här maman redo att åka in o föda i stort sett!
Bebis trycker neråt och fixerar sig, h*n har legat neråt sen RUL de lilla busfröt ! Mamma är glad iaf!☺️

Införskaffade lite lampkulor till spjälsängen när de börjqr bli mörkt o lillen vill ha mat! Så man lätt kan tända o se vad man gör!😳
Vi får inte glömma lilla Otto nu dock! Sötiskatten! Han är så söt o gillar mammsen! 💕 sover hos mig varje natt och är så mysig! Jag älskar och hatar honom på samma gång!!😡❤️
Han kan va riktigt jobbig men så söt som han är så är de värt det i slutändan!🌸

Likes

Comments

Nu när alla vänner får barn i oktober så känns de segt att jag har ca 13 veckor kvar! Men de närmar sig med stormsteg! Vill ha min bebis nuu.. Men den bakas ju ännu. Så det är ju påväg! Har varit på en gravidfika och de va mysigt! Kul att dela med sig av sina upplevelser. Och få dricka kaffe o äta gott ☺️

Waynes coffee kommer jag gå till i fortsättningen, mycket trevligt café, och inte för mycket oväsen. Såg en tjej som gick dit bara för att amma o slippa kylan. Myspys! ☺️
Nu ligger jag i soffan o kollar på det okända och läser gravidtidning om förlossning och smärtor och sådant! Väldigt intressant. De står att de är bra att försöka vara förberedd och läsa på, o känner att allt känns väldigt naturligt, men så enkelt är de ju inte för alla.

Man börjar bli rätt stor nu fast många tycker man är liten för att vara i vecka 26! Men ja vad vet jag. ☺️ bebis verkar växa som h*n ska och fick SF-mått på 26. Får se om vi följer kurvan om 4 veckor! ☺️ 25e november, åh ja de börjar närma sig nu iaf! 3 månader kvar 🌸

Det var det för idag, nu blir det att städa! Hade haj!

Likes

Comments