Contains affiliate links

1 HERE 2:HERE 3:HERE 4 HERE HERE

hey piger 

her er det lidt inspiration af nogen af mine nye favoritter, er helt vild med de nye Balenciaga sneakers og elsker også deres støvletter de er to die for.

Håber i får lidt inspiration og syntes at tingene er fede.

kys kys Emilie. 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

TØJ:JAKKE: H&M HOODIE:HERE kan købes lyserød i butikken BUKSER:ZARA T-shrit: HERE SKO:HERE

Hey piger

Så er jeg tilbage igen, efter en lidt lang pause, men håber det er okay. Jeg har haft så travlt med min skole, for er nemlig startet i 10 klasse på Bernadotteskolen, så skulle lige startet og komme godt gang. Men nu er jeg tilbage og er klar til at ligge en masse indlæg op og håber at det okay for har glædet mig til at komme tilbage med en masse fede indlæg.

Så det ser jeg frem til der kommer en masse om vinter tøj og alt muligt andet godt, så er i fuldt gang med at finde nye ting og noget inspiration som jeg kan dele med jer til bloggen.

Så jeg ønsker jer alle en gode ferie og i ser snart mig igen på bloggen.

Kys kys Emilie.

Likes

Comments

BLAZER HERE

KJOLE Kan købes i butikken Zara

SOLBRILLER HERE

TASKEHERE

Hey piger

her der nogen billeder for sommerferien fra Palermo, som jeg lige ville dele med jer håber i kan lide dem og får noget inspo

Kys kys Emilie

Likes

Comments

SKOHERE KJOLE UDSOLGT

Hey piger

Så er jeg ankommet til Italien og det super lækkert det er 32° så det kan man lige overskue.

Jeg har allerede været i Cefalú og nu er jeg kommet til Mondello der er en stor forskel på de to byer som jeg har været på, den første var super lækker og med flotte strande, og masser af lækkert mad. Mondello kan man godt mærke på at den ligger tættere på storbyen Palermo. Om 4 dage tager vi til Palermo hvor der er en masser af shopping så det ser jeg frem til.

håber i alle nyder den sidste sommer og får slappe af.

Kys kys Emilie.


Likes

Comments

solbriller nr. 1 HERE

Hey piger

her er de sidste billeder fra Spanien som er for de sidste dage de.

Vi var både i barcalona og vi var også på et outlet hvor jeg fik købt de fedeste solbriller som er fra kypers, er så glad for dem, der spejlglas hele vejen rundt på solbrillen som gør dem super fede, det dem som jeg har på første billede.

håber i kan lide billederne og i får lidt inspo og jeg tager til sescilien her den 28 så der kommer masse af indlæg op.

Kys kys Emilie.

Likes

Comments

HEY PIGER

Jeg er tilbage med en masse billeder og blog indlæg, som kommer op under min ferie med mine veninder. Jeg skal så meget her i sommeren. Lige nu er jeg i spanien, i min venindes sommerhus med mine veninder, som ligger 1 time væk fra Barcelona, og her skal vi være i 2 uger. Indtil videre har vi kun været her i 4 dage og vi har allerede lavet en masse ting. Jeg har fået en masse af gode billieder af hvad vi har lavet. Vi nyder at være her i varmen og holde ferie og bare slappe af og ikke tænke på noget.

Vi hygger bare og vi laver alt det jeg kan lide og lave på ferier, som at ligge og sole sig og shoppe. Så det kan ikke blive berede for mig.

Imorgen tager vi piger til Barcelona for at hente en til at vores veninder, som kommer herned. Vores veninde lander klokken 16 og vi tager ind til Barca klokken 10 så der er masser tid til at se byen og shoppe, så det glæder jeg mig til!!

kys Emilie

Likes

Comments

Hey Piger

Langt tid siden.

jeg er tilbage igen med en masse af opslag, jeg har haft så travlt med skolen og eksamener og forberede dem,

nu er jeg snart færdige med dem alle mangler kun de mundtlige eksamener og jeg skal aldrende op på tirsdag i dansk, og efter dansk eksamen så mangler jeg kun 2 og så er jeg færdig med det hele.

Efter eksamener for jeg sommer ferie og den 29 tager jeg til Spanien med 5 af mine rigtige gode veninder hvor vi skal være der i to uger, og det ligger en time væk fra Barcelona så vi tager nok ind til Barcelona en af dagen. og der hvor vi skal bo er hus mine veninde Katinkas sommerhus som er lige blevet færdigt så det bliver så lækkert og jeg lover der kommer mangen blogindlæg op og billeder på Instragram.

Jeg skal også til Italien med mine mor,far og søskende vi skal til Sicilien i Palermo hvor vi skal være der ca to uger også det bliver super lækkert med en masse af varme til sommer.

håber i alle sammen for en god sommer og vi ses nok snart.

Kys kys Emilie.

Likes

Comments

JARKEHERE SKO FRA BILLIBI BUKSER HERE

hey piger

Nu er vi kommet ind i maj måned, og konfirmationer er godt i gang.

Os som går i 9 klasse har lige haft skriftlige Eksamene. I søndags var jeg til min bedste veninde Lauras konfirmation, som blev holdt på Vesterbro, i et super fint lokale. Hun havde en helt fantastisk dag, med massere af gode taler, lækkert mad og selvfølgelig gode gaver. Så er der ikke så meget andet man kan be om. Som i kan se på mit outfit, fik jeg købt den pinke jakke som jeg havde lavet et blog indlæg om "ting du skal have til sommer" Jeg kunne slet ikke stå for den pinke farve, og måtte bare købe den. Den passer jo perfekt til tiden nu, hvor der er konfirmationer hele tiden og dimensioner. Man kan jo også have den på til hverdag, det kommer jeg helt sikkert til at have her når været bliver lidt bedre vejr.

Vi krydser finger for at der kommer til være mere varme og sol, det er jo maj måned.

håber i fik lidt inspiration.

Kys kys Emilie.

Likes

Comments

billeder HERE & HERE

Hey piger

så er det mandag, ugen er starte, jeg har eksamener hele ugen så har lidt travlt med det, men skal nok skynde mig med at lave nogen flere blog indlæg som bliver super fede.

Håber i får en god uge og vi ses nok snart igen.

Kys kys Emilie

Likes

Comments

HættetrøjeHERE Jakke Zara Bukser HERE SkoHERE

Hey piger!

Nu er påskeferien over, og skolen er startet igen. I dag tog jeg og 3 af min veninder på Olivers Garage, for at nyde det dejlige solskinsvejr ved havet. Vi fik taget nogle super lækre billeder, håber kan lide dem og i får noget inspiration!

Kys kys Emilie <3

Likes

Comments