View tracker

billeder fra the classy issue

Hey piger

så er det lørdag og det er langt tid siden jeg har lavet saturday inspo og nu er den oppe igen og håber i kan lide det.

Kys kys Emilie

Likes

Comments

Hey piger

Jeg håber jeres weekend er startet godt ud, og at i få god weekend. Jeg har her for nyligt købt mig et par nye sneaks fra Alexander McQueen, jeg havde tænkt mig at købe de hvide med snørebånd, men så, så jeg dem her og jeg blev helt forelske i dem! jeg købte den den 26 dec i Illum.

Normal pris 3700 kr, men der var 40% på dem så de kosted 2200 kr og det synes jeg er en fair pris for nogle super lækre sko og det er nogen som jeg kan gå med i lag tid.

Kys kys Emilie.

Likes

Comments

Billeder: tumblr & the classy issue.

Likes

Comments

Hey piger

Så har det været jul og nytår, jeg ønsker jer alle et godt år og håber i blev skudt ind med et brag af en fest, for det gjorde jeg. Udover det, at i havde en god jul og fik det i ønskede jer og at i havde nogle gode dage med familien. Jeg holte jul derhjemme og det gør vi hvert år. I år var vi 8 personer og næste år bilver vi 12 for mine kusiner holder med os hvert andet år. Men det var en super hyggelig aften og alle hyggede sig og vi fik lækkert jule mad, som er altid godt, jeg vandt i år mandelgaven, så det var jeg mega glad for, jeg fik nogen gode gaver og så kan det ikke blive bedre.

nytår jeg holdte nytår derhjemme, jeg spiste med min familie og nogle af mine venner og mine forældres bedste venner, som vi holder hvert år nytår sammen med hvert år, hjemme hos os. Det er super hyggeligt. Jeg blev dog ikke hjemme hele natten, kl 12 tog vi piger over til nogen af vores rigtige gode venner og holdte nytår med dem, det var som sagt en super aften med en masse af sjov.

kys kys emilie.

Likes

Comments

Hey piger

fredag d.16 holdet min tvilling Oline og jeg fødselsdag, for alle vores veninder. Vi var ialt 23 piger, det var middag, hvor vi fik hovedret og dessert. Det var super lækkert og vi havde en fantastisk aften.

Kys kys Emilie <3

Likes

Comments

Hey piger!!

i lørdags var jeg sammen med nogen af mine rigtige gode veninder, hvor vi var på cafe “Zirup“ det var super hyggeligt og det var pisse sjovt, vi fik lige lyst til at tage nogen billeder med på vejen, så det gjorde vi så, jeg har også fået en helt ny jakker som jeg er sååå glad for det er min vinterjakke og den er super lækker og lige mig, i stilen og har ville have sådan en jakke i noget stykke tid.

outfits

jakke: topshop

skjote: zara

bukser: weekday

smykker:månesten

Kys kys Emilie


Likes

Comments

Hey piger

i går var det lørdag, men nåde ikke at lave et opslog, så jeg var altså lige nød til at ligge det op nu håber det er okay.

Kys kys Emilie

Likes

Comments

Hey piger,

I torsdags d. 1 december havde vi galla på min skole fra 4. - 9. klasse. Eftersom jeg går i 9. Klasse skulle jeg efter tradition danse les lancier med min årgang foran resten af skolen. Pigerne fra min klasse holdte warm hjemme hos en pige ved navn Sara. Hun bor lige overfor skolen hvilket passede perfekt. efter vi havde været hjemme hos Sara, var der middag på skolen. Man spiste i klasserne sammen med alle forældrene.

Senere på aftenen tog vi til en afterparty med hele årgangen i et festlokale i nærheden af skolen. Det var super fedt!

OUTFIT:

Kjole: købt i Grækenland i sommers

Sko: Trend Footwear

Øreringe: ZARA

Armbånd: Stradivarius

Kys kys Emilie


Likes

Comments

Hey piger

Er jeg den eneste som savner sommer ferien? Bare at være på ferie og slappe af, for det gør jeg, jeg savner varmen så meget og kan ikke holde ud, at det er vinter nu!!

I sommerferien var jeg i Grækenland med min famille, der er vi stort set hvert år, da jeg har familie på cos og rhodos. Vi er der næsten 3 uger og det var så rart at være der, for jeg kender det så godt, da jeg har været der så mange gange. I år var vi på cos, simi og rhodos. Det var første gang vi var på Simi, det var super lækkert og mega god mad. Det var en meget afslappende og stille tur, eftersom det er en meget lille ø, som ligger tæt på tyrkiet.

Kys kys Emilie.


Likes

Comments

HEY PIGER

følte lige at jeg ville ligge nogen billeder op på bloggen håber i kan lide dem, i har en super aften!!

Kys Kys Emilie

billeder: tumblr & the classy issue


Likes

Comments