HættetrøjeHERE Jakke Zara Bukser HERE SkoHERE

Hey piger!

Nu er påskeferien over, og skolen er startet igen. I dag tog jeg og 3 af min veninder på Olivers Garage, for at nyde det dejlige solskinsvejr ved havet. Vi fik taget nogle super lækre billeder, håber kan lide dem og i får noget inspiration!

Kys kys Emilie <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

solbriller HERE Jakke Here sandaler HERE SkoHERE BlazerHERE T-shirt HERE

HEY piger

så er det forår og sommeren er på vej til Danmark, her er det nogen fede sommer tøj som er super moderen for det er blevet super moderen med lysse rød og gul og denim, som er super flotte til sommer og når man får lidt farve ser det rigtig lækkert ud, de ting er nogen ting som jeg selv rigtig gerne vil have i min garderobe til sommer.

håber i kan bruge det til noget inspiration til jeres sommer garderobe.

Kys kys Emilie

Likes

Comments

jakke fra siste år BUKSER HERE SKO HERE TASKEHERE

Hey piger!

Så er forår endelig kommet til Danmark - super lækkert! Nu er det for alvor tid til at udskifte gaderoben, med sommertøj. Der kommer mange blogindlæg op omkring forårsjakker og andet tøj. Håber I nyder det lækre vejr - lad os krydse fingre for at der varer ved.

Kys kys Emilie.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Gul glas HERE Rødt glas HERE gemensigtige glas HERE gul glasHERE

Hey piger

Den nye trend med at have blogger briller:

Som i kan se er det blevet et hit at gå med fake briller, med forskellige glas og stil, der er rigtig mange som er kommet med på moden. Der er rigtig mange som synes at det er mega fedt og at det er nice, så er der andre som syges de er mega grimme, men det er jo op til en selv. Jeg er selv mega fan af briller og synes at det kan gøre noget nice ved ens outfit og fuldende outfittet på en super lækker måde som ingen anden ting kan gøre, og hvis man gerne vil prøve noget nyt, hvorfor så ikke kaste sig ud i at tage et par briller på. Her er der nogen forskellige briller som jeg selv synes er maga fede, på hver sin måde. Håber i fik noget inspiration.

Kys kys Emilie

Likes

Comments

jakke HERE BukserHERE T-shirtsHERE ØreringeHERE solbriller fra budapest

Hey piger

her er der nogen billeder fra i går af min out håber i kan lide billeder og i fik lidt inspiration.

Kys kys Emilie

Likes

Comments

muf10 

Hey piger

som i måske godt ved elsker jeg muf10! Jeg synes de laver noget så fedt tøj og de er for fede. De tænker nyt og laver deres ejet og de er bare for gode til det de laver! Navnet er også bare godt og logoet er for nice fordi det er simpel men fedt. Og jeg elsker ideen da de lavet det og jeg elskede hvordan de satte hele brandet op. de ting som jeg rigtige gerne vil have der fra er:

bomberen i armi grøn UDSLOT

hoodie holdet med grøn skrift HERE

tee shirt holdet HERE

håber i fik lidt inspo.

Kys kys EmilieLikes

Comments

lampe HERE BordHERE Sofa HERE

Billeder HERE & HERE

Hey piger

jeg vil lige dele nogle lækker billeder af noget som jeg drømmer om at have i min bolig når den dag kommer, at jeg flytter hjemme fra, er det helt klart i den her stil.

Elsker alt ved at ved indretning og at man kan gøre det til sit eget hjem og hvor der er både noget fashion og personlighed i det man laver lige som når man klær sig på og det ville jeg også have i min lejlighed om et par år.

Håber i kan lide mine ideer og i fik lidt inspiration til jeres hjem eller værelse.

kys kys Emilie.


Likes

Comments

frynset jakke HERE ØRGERRINGENHERE SNeakerHERE CUCCIHERE TASKE HERE JAKKEHERE


Hey piger
Her er der lidt lækkert forårsinspiration, som jeg godt kunne tænke mig at købe i løbet af 2017.
Jeg er bestemt vil med muf10 jakken og zara jakken! Bliver helt klart nogle af mine næste køb. Jeg vil også gerne have et par nye Alexander McQuuen sneakers til sommer, for jeg synes det ser super lækkert ud med brune ben og et par hvide sneaks. Som i nok godt ved elsker jeg store flotte øreringe, som bare pepper outfittet op. De her øreringe her er fra Mango og de er lidt mere specielle end hvad jeg normalt går med.
Håber i kan lide mine ønsker og de næste køb.
kys kys Emilie

Likes

Comments

JakkeHERE HættetrøjeHERE BrillerHERE ØreringeHERE SkoHERE BukserHERE TaskeHERE

Hey piger

jeg har prøvet at lave noget nyt håber i kan lide det og i nyder jeres ferie så meget som jeg gør for det ville gøre mig glad hvis i gør.

Kys kys emilie

Likes

Comments