Hey piger 

så er jeg kommet hjem der er gået et par dage siden sidst. Jeg har haft mega travlt med alt muligt og har slet ikke haft tid til noget fri tid, men nu er jeg gang igen og har en masse  billeder som jeg ville dele med jer og hvad jeg har oplevet i min ferie. 

jeg var jo i Budapest som er hovedetstanden i Ungarn, jeg boede på pest siden som er der hvor alle butikkerne er.

og vi boede på et mega lækker hotel som hed hotel Zenit  som lå på en sidegade op til gågade så det var mega fedt og det lå bare perfekt. Budapest er der to sider den inden hedder Buda og den anden hedder Pest og mellen dem er der en kanal som hedder Donau floden som holder dem adskildt. 

Buda er mere den side hvor slotte og gamle fæstninger er. Det er bjerg siden og der er mangen trapper over det hele kan jeg godt sige jer.

selve byen er ret så fedt. den minder meget om Paris som jeg havet fåget fortalt, men så heller ikke, bygningere var så flotte og jeg var meget overrasket over hvor flot en by det var og masse af seværdigheder man kunne opleve. 

Det var super fedt at opleve noget nyt som Ungarn. 

kys kys Emilie 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hey piger!!

så er det idag jeg tager afsted til Budapest.

jeg kom i tanken i morges at jeg vil grene vil blive klippe og jeg havet brug for det, forde mit hår var virklige silt,

så jeg sage til min mor vil du ikke klippe mit hår og nu har jeg nu kort hår. Min mor er frisør så det er derfor jeg fik gjordt det ellers ville jeg nok ikke.

jeg tager afsted kl 15 til lufthaven, så er det snart og alt er næsten pakkede og jeg glæder mig så meget det bliver så spænde.

Kys kys

Emilie.


Likes

Comments

​Hey piger !! 

så er det lørdag håber i har en god ferie og nyder jeres ferie for den varer jo kun en uge, og i skal sikkert et eller andet lækkert sted på ferie!!

Jeg har fundet noge fede billeder på Vogue og på the Classy issue. 

Jeg elsker den her stil, som er på mode lige nu, og at man kan gå med street tøj, fx elsker jeg band trøjer og har ret mange af dem bl.a. metallica. Og det ser bare fedt ud til alt og gør noget ved ens tøj, som jeg rigtig godt kan lide. 

I morgen rejser jeg til Budapest, som er hovedstaden i Ungarn og glæder mig så meget til at se byen og den skulle være så smuk og kan selvfølgelig ikke vente til at shoppe og bare se byen. Jeg har hørt, at stedet skulle være smukkere end Paris så det bliver også spændende at se, selvom jeg aldrig har været i Paris. 

Jeg skal være i Budapest fra søndag til trosdag og jeg skal afsted med min famille, så det bilver mega hyggeligt!!

Håber i alle sammen får en fatastisk ferie.

Kys kys 

Emilie.Likes

Comments

Hey piger !!!

Så jeg hjemme fra Barca, det er sku endelig meget rart at være hjemme igen, men hold nu kæft hvor er det varmt i barca og alt for koldt het i DK, jeg er ved at dø af kulle!!!

Men jeg har ihvertfald harft en fatastisk tur til Barca og er kun overraskede over hvor godt jeg kan lide byen!! Alt ved den gør mig helt glad og jeg elsker at være der!!!

Om jeg har set ting og seværdigheder? ja det kan i tro! jeg tror jeg har set alt. Jeg har været over det hele i Barcalona og set alt, men har ikke fået taget billeder af det hele, da man mange af stederne ikke måtte tage billeder, så derfor har jeg ikke så mange billeder for rejsen.

Men min tur har været så god og jeg har fået lækkert mad og og megt nyt tøj, en del kan man godt sige!!!

ups har måske købt lidt for meget men det går lige.

Kys kys Emilie Likes

Comments

​Hey piger 

Så er det lørdag som jeg pejler at gøre vær lørdag, ville lave det her kort for jeg skal til Barcalona i morgen med min klasse, det er nemlige vores 9 klasse tur, og glæder mig så meget og jeg lover at jeg tage så magen billeder af alt og skal nok ligge en del ud bare VENT, og når jeg kommer hjem så er jeg hjemme i en uge, også tager jeg til Budapest med min famile, og det glæder jeg mig også til jeg har aldrig været der men jeg har kun hørt godt om det så kan ikke vente.  

Kys kys Emilie.

Likes

Comments

​Hey piger 

i går var det fredag og ville bare lige dele nogen billeder fra i går af mit tøj som jeg havet på og mine nye stiletter! 

tøj:

trøje: zara 

busker: zara 

smykker: Valentino & bangel up 

stiletter: trend foowear 

kys kys Emilie <3 

Likes

Comments

​Hey piger 

det er mandag I dag og jeg er sammen med den her lille brut " Dixe ". 

Som jeg passer og har gjort det siden hun var en helt lille hvalp, så jeg kender hinden godt. Hun er næsten 2 år i dag og hun er en finsk lapphund. 

jeg går med Dixe tre gange om ugen og jeg nyder at gå med hende, da jeg har selv har haft en hund men den døde for næsten 4 år siden så det er rart at have en hund i sin hverdag, da jeg var vandt til det og ville bare lige dele det med jer da jeg bruger meget min tid med hende. 

Kys Kys Emilie <3 

Likes

Comments

​Hey piger ! 

så er det søndag den best dag på ugen for der for man slappe helt af, det gør jeg vertifaldt og bare nyde at man ikke skal nå noget, det her er nok min hverdags makeup men det skifter meget med om jeg har meget makeup på, også ander gange har jeg slet ikke noget på. 

Men i dag har jeg værken for meget eller for lidt synges jeg og det er rat at have det jeg har på og det ser stadig godt ud. 

makeup: 

ansit makeup: 

mac (Minerailze concealer) 

kat von d (shade + light contour palette)

mac (mineralize skinfinish i gold deposit) 

øjenbryn: 

anastasia (perfect brow pencil)

øjene:

mac (mineralize skinfinish i gold deposit) 

maybelline (lustrous beige) 

benefit (roller lash mascara)

læber: 

channel lipglose (glitter) 

Kys kys Emilie <3 Likes

Comments

​Hey piger 

Så er det lørdag i dag piger og selvføglig kommer der en saturday inspo.

Vil bare lige dele hvad jeg har fundet idag og nogen  super lækker billeder.

Kys kys Emilie <3 

billeder fra: tumblr & the classy issue. 

Likes

Comments

Hey tøser

ville bare lide dele nogen nice billeder fra i dag af håber i kan lige dem.

Kys kys Emilie <3

tøj:

trøje & busker: zara

sko: vans 

tasker: balenciaga & louis vuitton 

solbriller: celiné 
Likes

Comments