JakkeHERE HættetrøjeHERE BrillerHERE ØreringeHERE SkoHERE BukserHERE TaskeHERE

Hey piger

jeg har prøvet at lave noget nyt håber i kan lide det og i nyder jeres ferie så meget som jeg gør for det ville gøre mig glad hvis i gør.

Kys kys emilie

Likes

Comments

Hey piger

så er det mandag start på en ny uge

har fundet nogen lækker billeder håber i kan lide dem.

billeder:HERE HERE

Kys kys Emilie

Likes

Comments

briller HERE Jakke HERE Velour sæt HERE Sko HERE

Hey piger

havet lige løst til at ligge et indlæg, til bloggen af min out for i dag, da jeg går stor set altid i da velour sæt det er mit y og elsker at have det på og lever i det.

så ville lige vise jer hvad jeg elsker at gå i når jeg ikke orker noget og bare gerne være afslappe håber i kan lide det.

Kys kys Emilie

Likes

Comments

Mango bag HERE

mango jacket HERE

mango t-shrit HERE

mango bag HERE

Hey piger

det er mine fave´s lige nu fra mango de har nogen super lækker ting her i øjeblikke, kan virkelig godt lide de to føste ting, tasken og jakken vil jeg rigtig geren have, tro at jeg køber det da de er så flotte og kan ikke lade være med at tænke på det hele tiden håber i kan lide de her items fra mango.

Kys kys Emilie

Likes

Comments

1 HERE 2 HERE 3HERE 4 HERE

Hey piger

Hvad kan man lave på en søndag, jeg har valt at lave det her opslag fordi ens søndag bliver altid hvor man bare ligger i sengen og får ikke noget ud af dagen, så jeg har nogen ideer, hvad man kan lave og stadig have en hygge dag fx med en veninde.

Sidst søndag var jeg sammen en af mine veninder som hedder Katinka vi var ude at få lavet negle hus ladies nails i waterfront, de var super gode og vi fik lavet akryl, jeg valte at de skulle være røde og de blev supper flotte, efter vi havet fået lavet negle tog vi på cafe og det var super hyggeligt.

Her er der nogen af mine y-steder hvor jeg tager hen ps bar og grill, bronx burger,gasoline grill er helt klart nogen af mine favoritter.

Kys kys Emilie.

Likes

Comments

billeder fra the classy issue

Hey piger

så er det lørdag og det er langt tid siden jeg har lavet saturday inspo og nu er den oppe igen og håber i kan lide det.

Kys kys Emilie

Likes

Comments

Hey piger

Jeg håber jeres weekend er startet godt ud, og at i få god weekend. Jeg har her for nyligt købt mig et par nye sneaks fra Alexander McQueen, jeg havde tænkt mig at købe de hvide med snørebånd, men så, så jeg dem her og jeg blev helt forelske i dem! jeg købte den den 26 dec i Illum.

Normal pris 3700 kr, men der var 40% på dem så de kosted 2200 kr og det synes jeg er en fair pris for nogle super lækre sko og det er nogen som jeg kan gå med i lag tid.

Kys kys Emilie.

Likes

Comments

Billeder: tumblr & the classy issue.

Likes

Comments

Hey piger

Så har det været jul og nytår, jeg ønsker jer alle et godt år og håber i blev skudt ind med et brag af en fest, for det gjorde jeg. Udover det, at i havde en god jul og fik det i ønskede jer og at i havde nogle gode dage med familien. Jeg holte jul derhjemme og det gør vi hvert år. I år var vi 8 personer og næste år bilver vi 12 for mine kusiner holder med os hvert andet år. Men det var en super hyggelig aften og alle hyggede sig og vi fik lækkert jule mad, som er altid godt, jeg vandt i år mandelgaven, så det var jeg mega glad for, jeg fik nogen gode gaver og så kan det ikke blive bedre.

nytår jeg holdte nytår derhjemme, jeg spiste med min familie og nogle af mine venner og mine forældres bedste venner, som vi holder hvert år nytår sammen med hvert år, hjemme hos os. Det er super hyggeligt. Jeg blev dog ikke hjemme hele natten, kl 12 tog vi piger over til nogen af vores rigtige gode venner og holdte nytår med dem, det var som sagt en super aften med en masse af sjov.

kys kys emilie.

Likes

Comments

Hey piger

fredag d.16 holdet min tvilling Oline og jeg fødselsdag, for alle vores veninder. Vi var ialt 23 piger, det var middag, hvor vi fik hovedret og dessert. Det var super lækkert og vi havde en fantastisk aften.

Kys kys Emilie <3

Likes

Comments