Header

Hey bloggen!

Plejer man ikke at sige at et nyt år, byder på nye udfordringer? - Jeg accepterer ihvertfald udfordringen om at blogge 30 dage i træk.. Nouw har udfordret alle bloggere, til at udvikle sin blog og finde sin egen niche, og til at arbejde med sin blog på en meget mere professionel og struktureret måde.

Det her er en genial måde for mig (som nybegynder) at udvikle min blog, og få den skudt igang med et BRAG, ved hjælp af #nouw30daychallenge. Jeg håber da på at kunne fuldføre den her challenge, selvom jeg ved at det kommer til at kræve en masse planlægning. Udfordringen starter d. 22 januar og slutter d. 20 februar kl. 23.59. Nouw udtrækker en vinder som har vist mest engagement, og vinderen får en weekendtur til Paris med en ven/veninde!

Det skal nok blive pisse fedt, og jeg glæder mig til at se om jeg kan klare det! Hvis du er blogger og gerne vil deltage i udfordringen, så følg dette link.

Knus fra Emilie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen!

Elsker du selvforkælelse? Elsker du beauty, overraskelser og at få masser for pengene? Så er Goodiebox helt sikkert noget for dig. Selvforkælelse er utrolig vigtigt i en travl hverdag - og når der kommer en lille overraskelse med lækre produkter hver måned, kan man da ikke andet end at smile! Min mor tilmeldte sig Goodiebox for et par måneder siden, og vi "deler" lidt produkterne sammen - og vi er mega glade for det! Det er mega skønt, at der kommer nogle små overraskelser leveret hver måned, med produkter man måske ikke selv havde opdaget. Og så får man mega meget for pengene. Vi modtog i dag en serum, en carmex læbepomade, en ansigtsmaske og mere til. Priserne står i et lille hæfte man får med, hvor man også kan læse mere om produkterne - og det er vildt hvor mange penge man sparer! Jeg synes Goodiebox er et pisse fedt koncept, og det er en rigtig god måde at forkæle sig selv på!

Tilmeld dig Goodiebex her.

Det er lige gået op for mig, at det lyder som om at hele det her blogindlæg er sponsoreret - men det er det faktisk overhovedet ikke.. jeg synes bare i burde tilmelde jer det her mega fede koncept haha.

Hvis i vil have et blogindlæg for hver Goodiebox jeg modtager (altså hver måned) hvor jeg viser alle produkterne - så skriv en kommentar nedenunder!


Knus fra Emilie

Likes

Comments

Hey bloggen!

Jeg blev simpelthen nødt til at snakke om en video, som min veninde Clara uploadede på YouTube her forleden. Jeg blev virkelig inspireret af hendes video, hvor hun deler sine tips til at blive glad og positiv i 2018. Clara er som person verdens mest smilende menneske, og det smitter simpelthen af på mig - og det er jeg utrolig glad for. Jeg har fokuseret rigtig meget på at tænke positivt for tiden, og det har gjort mig meget mere smilende og glad. Små ting som rent vasketøj og en iskaffe efter skole, kan gøre mig utrolig glad.- men det er også de lidt større ting som at jeg har verdens bedste venner og familie.

Clara snakker i videoen om forskellige emner som at leve i nuet, fokusere på det positive i negative situationer, at fjerne "giftige" venskaber som ikke gavner og sidst men ikke mindst. SMIL! Hele videoen er en guide på at være den mest glade version af sig selv, og det synes jeg er et pisse fedt budskab.

Det er vigtigt at dele en masse positivitet, og jeg har selv erfaret at hvis man spreder sit glade humør, og giver små energi boost til andre, gavner det også en selv - uden at man nødvendigvis lægger mærke til det med det samme.

Så giv et lille smil til dem du møder på gaden, eller hjælp din veninde igennem fysik timen, ved at sige at "det nok skal blive kanon fedt". Det er jo de små ting der tæller (som man siger)

Jeg synes i skal tage et smut forbi Claras video, og så håber jeg at det enten kan give dig en øjenåbner, eller et smil på læben!

Likes

Comments

Hey bloggen!

Jeg vil gerne fortælle jer om denne cool velgørenheds t-shirt, som er lavet i samarbejde med JustFemale, Julie Pallesen og ThisWay. Når man køber en t-shirt, doneres 30 kr. til Gadens Børn, som er med til at hjælpe børnene i Indien.

Julie Pallesen er en dygtig blogger og model, som elsker at rejse og har derfor valgt at designe de to forskellige t-shirts trykt med forskellige rejsedestinationer. "Skyline" og "Sun".

Jeg var så heldig at modtage "Sun" t-shirten i julegave fra min kusine Cecilie, der arbejder hos Just Female. Jeg synes virkelig de her t-shirts har et vigtigt budskab, og så er de mega nemme at style! De er SÅ fede. Jeg har fået mega mange kommentarer, når jeg har t-shirten på - og så er det bare endnu federe at vide, at man støtter Gadens Børn i Indien.

Køb din t-shirt her.

Knus fra Emilie


Likes

Comments

Hey bloggen!

Mit navn er Emilie Bødker, jeg er 15 år gammel og bor i København. Til dagligt går jeg i folkeskole, men slutter (heldigvis) niende klasse til sommer! Jeg går til håndbold i min fritid, elsker iskaffe og instagram - og har i mange år overvejet at starte en blog, og det har jeg endelig besluttet mig for at gøre!

Jeg er vild med alt inden for fashion verdenen og har altid elsket at shoppe.. Måske kunne man endda kalde mig lidt af en "shopaholic".. Derfor kommer i til at se en masse fashion inspiration, men også hverdagsskribleri med tanker jeg gerne vil dele med jer. Mig og min familie rejser flere gange om året, og jeg tager altid en masse lækre billeder, som i kommer til at se en hel del til.

Jeg håber i vil følge med i min hverdag, her på bloggen!

Knus og kram, Emilie

Likes

Comments