Hej alla! Vet att det var ganska längesedan jag uppdaterade så det säger jag förlåt för. Dagarna går så otroligt fort här med allt man gör och upplever hela tiden. En av de anledningarna över att jag inte har uppdaterat är att jag inte har haft så mycket bilder eller så mycket att skriva om. Därför skriver jag nu ett summeringsinlägg över ur det har varit och vad jag har gjort.

Så förra tisdagen (5 september) började jag i High School! Jag går på Zeeland East High School, en skola som jag hittills gillar väldigt mycket! Varje dag ser likadan ut då man har samma legioner varje dag. Jag har valt att läsa Film History, English 10, Forensics, Psychology, Aerobics och US History. Alla mina klasser är roliga och alla lärare är sjukt bra på sina ämnen. Det enda som är lite av en downside är hur korta alla raster är. Man hinner knappt till sina lektioner då skolan är ganska stor. På lunchen måsta man slänga i sig sin man för att hinna äta upp den. Jag brukar däremot ha med mig lunch så behöver inte så i kö och köpa vilket sparar lite tid. Jag sitter med Alexis varje dag då hon fortfarande är den jag känner bäst. Jag har däremot fått någon typ av vän i alla mina klasser nu vilket känns skönt. Majoriteten av alla är supersnälla och välkomnande när man nämner att man är en utbytesstudent. De frågar många frågor och man har alltid något att prata om i början haha. Detta är däremot inga jag har börjat vara med efter skoltid.

Jag har inte heller börjat i någon skolsport än men det ska jag nog göra nästa vecka! Jag ville från början prova på Volleyboll men eftersom jag kom försent missade jag tryouts och fick då inte det. Istället ska jag nu prova på att bli en cheerleader och verkligen få hela High School upplevelsen! Detta betyder att jag inte har gjort så mycket efter skolan utan mest åkt hem och tagit det lugnt. Två kvällar i veckan dansar jag på samma dansstudio som Alexis gör men jag tror att jag snart kommer sluta. Det är verkligen roligt att dansa på en amerikansk studio men i just de grupperna jag måste vara i är det bara massa 12/13 åringar som bara vill repetera hela tiden. Jag känner mig inte bekväm med det till 100% utan tycker det blir ganska stelt att vara tre huvuden längre än alla och fem år äldre.

Som sagt ska jag försöka börja uppdatera oftare men kan inte lova något. Nu måste jag däremot gå upp och äta lite innan jag sätter mig ner för att ta mig igenom lite läxor.

Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments