Godmorgon! Nu sitter jag här bredvid Alex medan han spelar på sitt xbox. Jag vaknade ganska sent idag av att Dusty började gå på mitt ansikte. Jag gick sedan upp för att ta ett glas vatten och kanske äta lite. Där träffade jag Marlene som sa att Kelly och Alexis var och handlade frukost så jag nöjde mig med mitt glas vatten och gick ner igen.

En stund senare gick jag upp igen och strax efter det var det dags för frukost. Vi åt quiche med spenat och svamp, bagels och jordgubbar. Efter frukosten gjorde vi egentligen inget speciellt utan satt mest och tog det lugnt. Tillslut så tröttnade däremot jag och Alexis på det och gick istället ut och badade i Marlenes pool. Alex hade gått ut tidigare så han var redan i vattnet. Alexis hoppade i först och satte Dusty, som hade följt efter oss ut, på en sån liten surfbräda. Jag hoppade i strax efter men det var inte så varmt så jag var inte i länge. Jag gick istället upp och njöt av solen det sista.

När vi kom upp igen var det dags för middag och då beställde vi pizza. Jag tog en vegetarisk medan de andra tog någon bbq sort. Efter middagen så bestämde vi oss för att jag, Alexis, Alex, Kelly och Josh skulle åka och spela minigolf. Jag var den som kom sist men det var fortfarande väldigt roligt att göra. Strax var klockan halv tio och vi bestämde oss för att börja bege oss hemåt. På vägen stannade vi först på Culvers där vi köpte så kallade Custards. Detta är något som liknar glass, bara lite krämigare. Jag tog en Salted Karamell malt vilket var super gott, dock väldigt sockrigt så man blev lite illamående av den. Vi åkte efter detta till Joshs hus för att släppa ut hans hund. Där fick jag se hans samling av Yeezy skor (15 par)!!!

Vi kom senare hem och då satt vi och tog det lite lugnt innan jag och Alexis började dra oss till sängs. Där låg vi och pratade en stund innan vi bestämde oss för att sova.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments