​Som mitt förra inlägg också lydde har det vart fullt upp.. Suck. Men jag ska verkligen försöka ta tag i bloggandet igen, känner att jag verkligen vill skriva av mig om kvällarna, så nu tar vi tag i livet igen. 

Vad har jag gjort idag då? hmm, idrott på eftermiddagen, åkte tillbaka hem till min pojkvän och väntade på att han skulle komma hem från praktiken. 
Direkt när han kom hem så drog vi & Calle till Net on Net och köpte lite behövligt till babyn's nya bil. Jag fick även med mig turkisk peppar hem så det ska jag avnjuta snart medans jag ska plugga historia.. tråkigt men jäkligt viktigt. 

Kom hem typ halv 7? noll tidsuppfattning haha.. Åt & nu sitter jag här. 

Ska fortsätta städa klart det lilla i rummet, sen är det pluggdags. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite har hänt sen sist. 

fått hem min gamla mobil & alla tillhörigheter, ( den vart upphittad av en jätte snäll kille ) Tack till dig. 

fått hem en ny mobil, samsung galaxy s6. Det var ändå dags för en ny då min gamla la av hela tiden.

Idag så red jag även Amadeus igen, sist var cirka 5 månader sen, snacka om att jag var lycklig. Hoppade upp barbacka och red ett litet markarbetes pass ( serpentiner & volter mest ) på en äng efter en lättare skrittur, så mysigt och satt bara och log genom hela ridturen, även om han dumma sig lite! På söndag sitter jag där uppe igen, ååh längtar! Imorgon ska vi till Solvalla för Diamantstoet finalen, får väl se hur det går.. Sista spåret på volstart med tillägg... mjaaa, wish us good luck.Likes

Comments

​Ja, jag drog ju som sagt till Elmia igår. Hade bara så jävla naja och allt kändes bara perfekt.. Tills någon snor min mobil som innehöll bankkort, busskort och körkort och 240 kronor.. Blir bara så jävla irriterad på sånna människor. Du som tog den kommer ändå inte få någon användning för den då den är död och har 2 pin koder på sig.. Och ja allt som går att spärra är spärrat.


Aja, nog om det. Vi har precis beställt en ny mobil. En samsung galaxy s6 fick det bli. Ska även försöka ta tag i det här med att fixa hem nytt körkort och bankkort och kontakta skolan angående busskortet. Så jävla less på er pantande människor..

Likes

Comments

Jaha, då har vi precis landat hemma efter en hektisk dag i Färjestad. Vi kom fram runt 12.30.
Placerade oss 2a!!! i v75. Mer nöjd kan man inte bli, sådan häst vi äger alltså, helt amazeballs.

Nog om det, nu ---> duscha, färga håret, packa till Elmia inför imorgon & sova typ. Larmet går 06.00 och dodgen rullar 07.30.

Likes

Comments

Imorgon bär det av till Karlstad för v75 trav med Q.
11 rullar bussen, så ingen sovmorgon imorgon heller..! Tror jag överlever ändå..;)


Jaha, vad har man gjort idag då? Drog till Amadeus runt 8, gav frukost och tog en promenad på typ 90 minuter ihop med Elin. Efter vi schlängt ut dom i hagen ( vi är sega så här var typ klockan 13 ) med lite lunch satte vi oss i solen & smörjde utrustning & lyssna på musik. Goals typ, eller?

Kom hem halv 3, slängde i mig mat, drog till stallet hemma. Tog in tailen, körde henne 40 min cirkus, gick hem. Tillbaka till stallet & mocka igen.
Typ precis pustat ut och nu ska jag sova, helt slut.

Likes

Comments