Kikket på kalenderen idag og innså det bare er 19 dager igjen til jeg er tilbake i vakre Roma! Det har vært en veldig lang ventetid, samtidig som det også har gått litt fort. Jeg har visst helt siden jeg kom hjem fra forrige opphold, at jeg skulle tilbake. Jeg ville egentlig helst ha flyttet ned i August men det lot seg ikke gjøre.

Mens jeg var i lykkerus over at det er såpass få dager igjen til jeg flytter, så satte jeg meg ned med en kopp med te og favoritt magasinet mitt, Reiselyst. Det var nemlig en liten artikkel om Roma der. Anbefales virkelig å lese dersom du planlegger en tur til Roma, eller bare er nyskjerrig på hva man kan oppleve av fantastiske restauranter, gelato, overnattinger og guida turer. 


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Siden det er år og dag siden sist gang jeg var i Frognerparken, bestemte jeg og en kompis oss for å dra dit idag i det nydelige høstværet. Tror det har gått nærmere 8 år siden sist gang.. Det er nesten litt flaut å innrømme siden det er en plass jeg liker utrolig godt her i Oslo.

Når vi begynte å gå innover de langstrakte grusveiene, slo det meg virkelig hvor mye jeg savner de nydelige parkene i Roma. Under oppholdet mitt der, brukte jeg utrolig mange timer bare på å ligge på gresset mellom trærne og lese favoritt bøkene mine. Man fikk en slik ro i kroppen som ikke kan forklares. Vi hadde også mange hyggelige pikniker med andre studenter med masse god mat og selvfølgelig vin!

Fikk som sagt dratt med meg Simon på hans første tur til parken idag. Tror han ble rimelig lei av meg etterhvert, ettersom jeg skulle stoppe opp og knipse bilder av alle de nydelige høstfargene som jeg er så fasinert av. Men, jeg tror det kom en del godt ut av det også, fordi da fikk han virkelig sett alle mulige krinkelkroker som finnes der.

På vei hjemover til Bislett fant vi denne lille snertene saken! Gleder meg selvfølgelig bare enda mere nå til å være omringet av dem i Romas gater, som det heldig vis ikke er så lenge igjen til!

Likes

Comments

Likes

Comments

I dag har virkelig vært en helt utrolig koselig dag! Ble invitert ut på middag med min far, som en liten før-bursdags feiring på Bølgen & Moi, med helt nydelig mat og masse bobler i glasset. Selv om den "store" dagen, i morgen, mest sannsynlig kommer til å bli tilbrakt med nesen ned i skolebøkene, var det utrolig koselig å få en liten mini feiring med godt selskap.

Likes

Comments

Nå som September snart er over, begynner virkelig høsten å blomstre for fullt. Har brukt mye tid denne måneden på å sitte inne, eller egentlig rundt omkring på de fleste biblioteker og studieplasser man kan finne.. Derfor tok jeg meg litt tid før frokost i dag morges, for å lufte hodet og tankene i den friske høstlufta.

Likes

Comments