I går fikk jeg overnattings besøk av ei venninne jeg bodde sammen med i Roma forrige gang. Det var så utrolig godt å se henne igjen! Vi mimret tilbake til alle de gode minnene og opplevelsene vi hadde sammen, over noen glass vin. Senere på kvelden ble det litt god gammeldags serie-titting før vi sovnet.

Våknet faktisk kjempe tidlig idag, noe som jeg virkelig ikke hadde trodd, etter den "lange" reisen i går og lite søvn. Bestemte meg derfor for å gå rundt og bli litt kjent i området og samtidig besøke kjente plasser.

Turen startet ved Colosseum, hvor det var kjempe masse folk! nesten påske tilstander. Varmt var det også! sola stekte som bare det. Er jo derfor veldig typisk meg å pakke meg inn i en ullgenser og boblevest, i frykten for å fryse, noe som jeg innså ganske kjapt etterpå at ikke hadde vært nødvendig.

Videre gikk turen ned mot "bløtkaka" som vi kaller det. Rett over gaten fant jeg en butikk hvor jeg fikk kjøpt meg litt lys og noen pynteting til leiligheten for å gjøre det litt hjemmekoselig.

Etterpå dro jeg til favoritt caféen min i Roma, nemlig Barnum. De har verdens beste kaffe der og en utrolig hyggelig betjening!

Uten å tenke så mye over det hadde jeg allerede gått over 1,5 mil på bare noen få timer. Er helt sykt hvor oppslukt man blir av å gå og kikke i alle disse fantastiske gatene! Man merker virkelig ikke avstandene.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Da var jeg kommet frem til leiligheten i Roma! Den er helt fantastisk og beliggenheten kunne ikke vært bedre. Ble litt surr på flyplassen da jeg kom frem til Italia.. klarte selvfølgelig å surre meg bort til feil terminal for bagasjebånd, i tillegg hadde jeg en sjåfør som ventet på meg, så etter mye om og men, fant jeg bagasjen min. Typisk min uflaks når ellers hele turen så langt hadde gått fint.

Ble møtt i døren av to hyggelige italienere som viste meg rundt i leiligheten. Hadde virkelig ikke forventet at den var så stor som den var. Før jeg begynte å pakke ut, knipset jeg noen få bilder slik at dere også kunne se.

Her er også noen bilder i farta av utsikten fra vinduet mitt.

Likes

Comments

Reisen er godt i gang og jeg sitter for øyeblikket i København! Sto opp i ørska klokken 05.00 i dag morges, så kjenner øynene begynner å ligne sandpapir snart. Måtte derfor unne meg to kopper kaffe da jeg ankom CPH. Liker veldig godt å mellomlande i København, er så utrolig mye fint og se på! og nå som det er jul og all julepynten er på plass er det ekstra fint. Kan virkelig ikke få nok av julepynt!

Likes

Comments

Bare få timer igjen til siste eksamen dette halvåret. Kan si nervene begynner å krype inn, men det skal samtidig bli utrolig herlig å bli ferdig. I morgen går flyttelasset til Italia! ENDELIG.


Likes

Comments

Kikket på kalenderen idag og innså det bare er 19 dager igjen til jeg er tilbake i vakre Roma! Det har vært en veldig lang ventetid, samtidig som det også har gått litt fort. Jeg har visst helt siden jeg kom hjem fra forrige opphold, at jeg skulle tilbake. Jeg ville egentlig helst ha flyttet ned i August men det lot seg ikke gjøre.

Mens jeg var i lykkerus over at det er såpass få dager igjen til jeg flytter, så satte jeg meg ned med en kopp med te og favoritt magasinet mitt, Reiselyst. Det var nemlig en liten artikkel om Roma der. Anbefales virkelig å lese dersom du planlegger en tur til Roma, eller bare er nyskjerrig på hva man kan oppleve av fantastiske restauranter, gelato, overnattinger og guida turer. 


Likes

Comments

Siden det er år og dag siden sist gang jeg var i Frognerparken, bestemte jeg og en kompis oss for å dra dit idag i det nydelige høstværet. Tror det har gått nærmere 8 år siden sist gang.. Det er nesten litt flaut å innrømme siden det er en plass jeg liker utrolig godt her i Oslo.

Når vi begynte å gå innover de langstrakte grusveiene, slo det meg virkelig hvor mye jeg savner de nydelige parkene i Roma. Under oppholdet mitt der, brukte jeg utrolig mange timer bare på å ligge på gresset mellom trærne og lese favoritt bøkene mine. Man fikk en slik ro i kroppen som ikke kan forklares. Vi hadde også mange hyggelige pikniker med andre studenter med masse god mat og selvfølgelig vin!

Fikk som sagt dratt med meg Simon på hans første tur til parken idag. Tror han ble rimelig lei av meg etterhvert, ettersom jeg skulle stoppe opp og knipse bilder av alle de nydelige høstfargene som jeg er så fasinert av. Men, jeg tror det kom en del godt ut av det også, fordi da fikk han virkelig sett alle mulige krinkelkroker som finnes der.

På vei hjemover til Bislett fant vi denne lille snertene saken! Gleder meg selvfølgelig bare enda mere nå til å være omringet av dem i Romas gater, som det heldig vis ikke er så lenge igjen til!

Likes

Comments

Likes

Comments

I dag har virkelig vært en helt utrolig koselig dag! Ble invitert ut på middag med min far, som en liten før-bursdags feiring på Bølgen & Moi, med helt nydelig mat og masse bobler i glasset. Selv om den "store" dagen, i morgen, mest sannsynlig kommer til å bli tilbrakt med nesen ned i skolebøkene, var det utrolig koselig å få en liten mini feiring med godt selskap.

Likes

Comments

Nå som September snart er over, begynner virkelig høsten å blomstre for fullt. Har brukt mye tid denne måneden på å sitte inne, eller egentlig rundt omkring på de fleste biblioteker og studieplasser man kan finne.. Derfor tok jeg meg litt tid før frokost i dag morges, for å lufte hodet og tankene i den friske høstlufta.

Likes

Comments