Header

Tjena! Idag är det fredag och det betyder ingen skola på 2 dagar, yeey! Denna helg kommer bli lugn, vilket jag tror är behövlig för min del. Så idag blir det att kolla på serier, äta gott och ta nässpray för jag har börjat bli förkyld igen! Sen imorgon får vi se lite vad som händer på dagen, men på kvällen kommer Wilma och några till mig vilken ska bli kul! Hörs
Stina gjorde en jätte fin frisyr på mig!

I onsdags hade vi återträff med konfan!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ny vecka har börjat, vilket är skön eftersom man då vet att det är en vecka närmare höstlovet/jullovet! Förra veckan var otroligt jobbig även fast vi var "lediga" på onsdagen. Vi hade 2 matteprov, engelska inlämningar, springa 3000m på snabbaste tid och ett stort so prov som tog väldigt lång tid och många missade bussen och tåget hem i fredags, så det var lite segt men gud va skönt nu efteråt att ha gjort klart allt. Så denna veckan är rätt så lugn, ska bara lämna in en engelska uppgift och några no frågor.

Likes

Comments

Jag saknar sommaren sååååå mycket.

Snapchat är den bästa uppfunna appen! Adda mig: Emiliawinbladh

Tycker inte om människor som dömer folk utav ens rykten, bättre att lära känna personen först och sedan dra slutsatser.

Jag verkligen ogillar att vara blek (dock är man det 3/4 av året, om inte mer)

 Vill så gärna ha långt hår, tycker det är så sjukt fint. Har faktiskt kollat på ett löshår som man kan ha på fest osv. Det är med clip-on så att jag inte behöver ha i det hela tiden. På den salongen kollar man upp så att man köper sin "egen" hårfärg och så klipper man in den i sitt egna hår så att det ser naturligt ut, för det fulaste som finns är ju när löshår är helt fel färg och i en annan form än sitt eget hår. 

Den ända serien som jag har kollat klart på är PLL, väldigt bra serie som inte innehåller massa fantasy eller liknande utan mer mysterium. Om ni inte har sett den, GÖR DET! 

// BIld från konfirmationsdagen i år. 

Likes

Comments

Sitter på tåget från Göteborg och kom och tänka på att jag har en blogg, haha. Så nu får ni lite uppdatering om vad som händer i mitt liv. Förra helgen var kanon kul med lite festligheter hos en tjej kompis, träffade många kompisar som har börjar gymnasiet som man inte träffar så ofta längre, vilket var så kul! Sen har vi firat morfar som fyllt jämt m.m.
Sen på veckorna är det skolan,läxor och träning som står i fokus. Men denna vecka hade vi ledigt på fredagen, alltså idag. Så passade på att åka till Götet och shoppa! Sen lite senare går tåget till Lidköping med bästa tjejerna, där vi ska träffa kompisar och ha kul! Annars så har det hänt och händer det ganska mycket i mitt liv just nu, men vad det är håller jag för mig själv. HÖRS
Likes

Comments

Har precis kommit hem från min fotbolls match, tyvärr blev det en förlust igen. Förra gången vann vi mot dem men denna gången hade de toppat en del..men, men det tar vi igen i nästa match! Gårdagen var också väldigt lyckad med först 20år kalas med god mat och trevligt sällskap och sen åkte jag, Linn, Alice och Wilma till Vara och där hade vi en riktigt rolig kväll med mycket härliga människor!  


//Gammal bild från Madrid hösten 2013 

Likes

Comments

Dagen har mest bestått av läxor som vi fick denna veckan I skolan. Men om någon timme ska vi till en i laget som har fyllt 20 år och fira henne! sen lite senare ska jag åka till några vänner och så får vi ser lite vad som händer där, men roligt blir det! Sen imorgon blir det match. 

Världens finaste Primeboots jag fick av mamma och pappa!!

Likes

Comments

Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan, alltså rätt så seg. Men nästan direkt efter skolan hade vi fotbollsträning som var jätte rolig! Tyvärr har min fot börjar svullna upp lite igen efter vrickningen i helgen, men det ska nog gå bra med lite tejp, för blev uttagen till A-lags matchen på söndag!


Likes

Comments

Hejsan! För någon timme sedan kom jag hem från våran fotbolls match gick väll sådär, men tyckte ändå vi spelade kanon bra! Igår så var jag och Alice domare för de yngsta som spelarna på 7 manna. Vi tog även skolfoto i tisdags. Sen i måndags hade vi våran egen träningen efter skolan! Så mycket fotboll blir det, men ska försöka blogga lite oftare ändå.


Outfit från i tisdags. Blus-Ralph Lauren D&S// Jeans-A&F// Stövlar-Primeboots

Likes

Comments

Los Angeles! Det är så mycket att se och uppleva så man hinner inte blogga och sånt. Vi bor just nu i Santa Monica, som är sjukt fint och super varmt!
Men mer uppdaterar antagligen hemma sen puuuss


Likes

Comments