Igår jobbade jag några timmar, åkte hem och vilade ett tag och sen mötte jag Angelica i MOOD när hon slutat jobbet. Vi gick bort till Olivia som hade sitt event för hennes bok-släpp. Det var superkul och nästintill en ära att få vara där med tanke på hur bra jag tycker hon är på att skriva. Blev ingen sen kväll utan var hemma i tid och kollade ikapp PH med Axel och även lite Game of Thrones. Skönt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag åkte jag hem till Lovisa och sen gick vi till Broms för en fika. Tyvärr är jag ingen kaffe-drickare vilket är jättetråkigt, men en varm choklad funkar absolut utmärkt det med. Vi pratade ikapp lite om vad som hänt sen sist och vad som händer framöver. Framförallt om att vi blir grannar (!!) i början av oktober! Ska bli så jäkla kul. Sen gick vi runt i Fältan lite och kikade i butiker innan jag tog bussen hem.

Jag har precis varit och handlat, så ikväll blir det tacos! Tänkte börja med maten alldeles strax så det bara är att börja äta så fort Axel kommer hem. En måndag som började väldigt dåligt men slutade väldigt bra <3

Likes

Comments

En solstråle <3 // Axel i lördags på väg hem

Jag har jobbat stängning på jobbet hela helgen. I lördags när jag stängt så mötte jag Axel så gick vi på bio i MoS. Vi såg American Made och den var bra. Tror vi hade lite högre förväntningar om den, men den var absolut bra. Annars så har jag inte gjort så mycket mer den här helgen än att jobba.

Idag är planen att träffa Lovisa som jag inte träffat på jättelänge. Vet inte vad vi ska hitta på men jag är sugen på att bara chilla. Är ganska låg idag, känner mig lite deppig typ men så får det vara ibland.

Likes

Comments

Idag mötte jag Angelica i vanlig ordning runt lunch. Vi gick runt och snackade lite, fotade och chillade innan hon började sitt jobbpass. Sen åkte jag hem och har varit hemma sedan dess. Nu väntar jag på att Axel ska sluta jobbet så vi kan gå och inhandla kvällens middag. Blir en lugn fredagkväll då jag kör jobb hela helgen.

Likes

Comments

Bilder från igår.. Regnet seriöst ÖSER ner utanför fönstret idag. Jag är ledig och tänker inte gå en meter utanför dörren om jag inte är tvungen hehe. Sitter med en stor, stickad polotröja på mig i soffan med en filt och kikar på Unga Mammor. Blir så sjukt inspirerad av Julia som är mamma till Milan. Hon är GRYM!

Likes

Comments

Såhär har jag sett ut idag. Uppsatt hår och sköna kläder. Har varit med Angelica och dogsen. Skönt att komma ut lite när man är ledig hehe. Det blir så sällan man faktiskt är ute och bara går när man inte har hund dagligen längre..

Nu har jag precis gjort mig i ordning och bytt kläder, skor och jacka. Ska nämligen möta upp mina kollegor och min gamla chef för middag. 🌟

Likes

Comments

Min favvishoodie från Zara gick jag runt med idag. Och ett par fula och slitna slip-ons hehe.

Likes

Comments

ÄR inte Angelicas hundar typ dom sötaste??

Spenderade min måndag med Angelica och hennes två hundar. Dog när jag klev på tunnelbanan och såg dom haha <3 Vi uträttade lite ärenden först innan vi slog oss ner på winercaféet. Vi tänkte fika först men sen tog vi varsin toast skagen med pepsi och pommes till. Sen gick vi runt lite, fotade lite och sen tog vi en fika faktiskt.

Nu är jag hemma igen. Har hängt tvätt och ska snart gå till coop och handla hem det nödvändigaste och sen slänga ihop en sallad. Axel blir sen hem idag så blir enkel mat när jag är själv!

Likes

Comments

mood


Vet inte riktigt vad det blev av den här "moodboarden". Försökte samla lite inspiration till vår hall, haha..

Likes

Comments

Instagram@emiliawestling