alltså hur snygg är inte denna klänninge. Den finns på nelly.com och det är 70 % rabatt på den, klicka på länken här nedanför så har ni chans att köpa klänningen som kostar 119 kr som det är 70 % rabatt på. Världens bästa Deal liksom. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, Som jag längtar efter jullov och jag förtjänar verkligen det. igår va jag så pass dålig i kroppen så jag fick gå tidigt från skolan, Tur så har jag världens bästa pojkvän som körde hem mig till honom så jag fick vila och tro mig jag fick vila, jag kom hem till honom kl 1 sen sov jag till 5-6 så ville han dra och träna och då fortsatte jag att sova tills han kom hem igen, Snacka om att vara trött? men jag tror jag är så trött eftersom jag är inne i ett skov just nu och får ta så mycket mediciner för min värk. idag har jag skrivit världens svåraste prov i medicin, om hela nervsystemet asså man hör ju på det hur jobbigt det är. Men det va sista provet innan jul så jag körde hårt. i morgon ska jag fixa naglarna och köpa julkänning och i helgen ska jag sova hos Denni sen på lördag ska jag fixa fransarna sen tror jag att vi bara ska vara hemma och mysa i helgen. Jag längtar sååå mycket tills den 30 då vi åker utomlands och ska fira nyår. Vem vill inte vara med den man älskar på nyår? och vem blir din nyårs kyss?

Nu ska jag ta mina mediciner sen sova..

Likes

Comments

Alltså i looooove Madlady. Så snygga kläder och annat är helt säker på att jag kommer köpa min nyårs outfit där då jag och Denni ska åka utomlands över nyår. När ni handlar på Madlady.se har ni chans att få 10 % rabatt på det ni köper om ni Klicka här 😘  

Likes

Comments

Hej.. Tänkte det va dags att öppna en blogg igen då jag bloggade mycket som liten, men saker har ju förändrats sedan dess så jag tänkte presentera mig. Jag heter Emilia Johansson Waad och jag är 17 år, jag bor tillsammans med min familj i Alvesta och i Vislanda. Min familj består utav Mamma,lossas pappa, riktiga pappa och lossas mamma. 2 systrar, och min chihuahua baggy. Jag läser andra året på teknikum vård & omsorgs programmet. Där jag träffade min pojkvän Denni som jag varit tillsammans med i drygt 8 månader. När jag tagit studenten ska jag plugga vidare till behandlingspedagog. Min dröm sedan liten va att hjälpa människor. Jag är en glad och ärlig tjej som vet vad jag vill i livet. Varje dag kämpar jag med min sjukdom som är ledgångsreumatism och jag undersöks även för MS, Vilket är väldigt tufft men livet är till för nya utmaningar. 

Likes

Comments