Hej! Just nu är jag mitt uppe i renovering av mitt sovrum där tapeter, möbler och golv ska bytas. Det är en lång process men förhoppningsvis blir det bra! Jag vill få en mer hotel look där man använder neutrala och lätta färger samt inredningsdetaljer för en mer lyxig stil. Några tips jag kommer använda mig av ville jag gärna visa er!

Sängen anses vara rummets mittpunkt. Fluffiga täcken och kuddar som lyser upp rummet. Vitt är fräscht och kan ge den mer lyxiga känslan. Var dock inte rädd för att använda olika material då den fortfarande ska se och vara mysig.

Blommor och växter är någonting som ger rummet mer liv och är lätt att dekorera med. Man behöver inte ha äkta blommor eller växter för att få den känslan, låtsasblommor funkar också bra.

Något som jag tycker är viktigt är förgval i rummet. Dett är altså önskat val av färger som ska gå ihop i rummet för att få en mer fullständig look. Det behöver inte vara alla möbler och inredningsdetaljer men majoritet eller större möbler. Jag vill ha vitt, grått och även beige som färgval i mitt rum. Kram!

Likes

Comments

I lördags hade jag och min moster ett bord bokat på Sture Hof för en härlig lunch. Jag har aldrig ätit där förut så det var svårt att bestämma vad jag ville testa. Det blev carpaccio med löjromskräm, västerbottenost och syltad lök. Det var en förrätt/mellanrätt då jag ville ha något lite lättare och det var otroligt gott! Sarah tog en räksallad med ägg, avokado och nobisdressing.
Till dessert beställde vi in varsin chokladtårta med blodapelsinsorbet och pistagenötter. Den var också otroligt god och var proppmätt när vi gick där ifrån. Efter det åkte vi till Mall of Scandinavia för att shoppa då jag inte har haft tid att åka in till stockholm när det öppnades. Efter att ha shoppat många timmar tog vi en enklare rätt i gallerian som var skinka och mozzarella. Mycket mat och shopping men det säger jag inte emot..!

Likes

Comments