Hej på er! För ett tag sedan så beställde jag och Chelsey lite grejer från Colourpop, jag beställde 3 stycken matta liquid lipstick och 1 lip gloss från dem. De färger jag beställde var solow, Bianca, avenue och bestie. Och bestie var då läppglanset :) jag är super nöjd med leveransen, inga problem och jag vi slapp tull denna gången. Det gick dessutom väldigt fort med tanke på frakt från usa tar alltid sån tid. Frakten kostade ca 250 tror jag! Men det var inte så farligt med tanke på att dessa bara kostade 6$ styck! Super bra pris verkligen! Jag gillar inte riktigt någon av färgerna speciellt mycket, tycker alla är super fina men kanske inte det som jag passar allra bäst i. Men själva kvalitén, asså wow hörrni! De sitter så bra, är otroligt matta, känns knappt på läpparna! Så rent generellt är jag så nöjd med dessa! Kommer förmodligen snubbla över deras sida nån gång igen hehe.
Har ni beställt därifrån nån gång?
Kramkram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Smygtitt från dagens lektion av 20-tal när Wilma sminkade mig 😄 fler bilder kommer upp senare!

Ser ni hur många år det lades på av sminket?
Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er, är fortfarande inte pigg och jag känner mig lite halvt döende men jag har iallafall haft en otroligt lugn och mysig dag. Har vilat, sett serier och bara myst idag, pappa hämtade mig hos Philip när han slutade jobbet så åkte jag hem och lagade middag till familjen. Gjorde kycklingköttbullar med ris och en egen sås, blev super super gott! Kan verkligen rekommendera att laga mat på kyckling färs, helt otroligt gott!

Nu ligger jag iallafall i ett bad med ansiktsmask, hårinpackning och tända ljus. För att hoppas återhämta mig litegrann iallafall inför skolan imorgon, måste pallra mig dit för vi har 20-tals sminkningar på maken, där vi sminkar, fixar hår, stylar samt fotograferar nere i studion, då jobbar vi i par och jag gjorde allt det på Wilma förra veckan så nu i veckan är det hennes tur. Så får kämpa mig igenom imorgon. Hoppas jag vaknar frisk imorgon, det hade varit skönt!

Juste jag ska göra nya fransar imorgon också, så kanske kan göra ett inlägg om det imorgon!
Nu ska jag iallafall ta och duscha av mig och krypa ner i sängen.

Hoppas ni mår bättre än jag och att dagen varit bra! ❤️

Likes

Comments

Hej på er hörrni! Jag vet att det var sååå länge sedan jag bloggade sist, knappt ens så jag kommer ihåg sist jag gjorde det! Men kände att jag måste komma igång med det igen för det är så sjukt roligt! Har dessutom så mycket nytt jag måste visa er och blogga om! Så ser verkligen fram emot att börja igen! ❤️

Men Idag åkte jag till skolan och hade svenska lektion men eftersom jag är så otroligt förkyld, (varit det i snart en månad!) så var det allting jag klarade av så åkte hem till Philip igen och har tagit det sjukt lugnt hela kvällen, tog även igen lite sömn som jag missar pågrund av all hosta jag får på natten. Nu tror jag vi ska se någon film och fortsätta mysa innan paradise hotell börjar!

Hoppas allt är jätte bra med er så hörs vi väldigt snart!

Likes

Comments

Tänk dig att du sitter i en trång bur,utan möjlighet att röra på dig. Eller att ens sträcka ut dina ben ordentligt.Tänk dig att sitta där, dag in och dag ut. Veckor som övergår till månader ochIbland i upp till flera år. Varje dag kommer det människor med gasmasker ochskyddsutrustning för att spruta in dessa giftiga ämnen i din kropp, som inteens de kan handskas med utan dessa extrema skyddsdräkter. Helt plötsligtförlorar du förmågan att se, samtidigt som det blir tyngre och tyngre för digatt andas så fortsätter tortyren. För de tar ingen hänsyn till att du mårdåligt. Men denna gång utförs dock ett försök för allra sista gången på dig.För eftersom du har ett mindre liv inuti dig, ett mindre hjärta som bultar isamma takt som sin mors, så ska ditt idag sluta slå. Det enbart för att de skakunna studera din bebis och hennes hjärtslag, det är bara en tidsfråga innanhon också blir oanvändbar och lämnad åt samma öde som dig.

Varje år gissas det att det skerdjurförsök på mer än 100 miljoner djur. Varav 12 miljoner inom EU och fleratusen per dag i Sverige. Det är än väldigt svårt att få fram exakt statistikför detta då informationen skiljer sig lite från land till land. Enligt densvenska och europeiska djurskyddslagsstiftningen får man använda sig avdjurförsök, men enbart när men inte kan bära sig åt på något annat sätt. Det ärde djurförsöksetiska nämnderna som ska godkänna alla djurförsök innan deutförs. Problemet är att dessa nämnder är för djurförsök och tycker det är heltokej. Det finns även folk som ska bedöma om försöket är värt lidandet fördjuret. Dessa personer får tillochmed bryta djurskyddslagen och ge dessa djurmer lidande än vad det står i lagen. Dessutom är det sällan som ett försök integodkänns för djurens bästa utan det handlar oftast på något fel med ansökan. Många av dessa fall handlar om kosmetika, därdjur får lida till vår fördel – Så att vi ska känna oss lite finare.

Många vill inte erkänna för sig självavad de egentligen stödjer när de köper produkter vars företag testar sinaprodukter på djur. Många vill inte stå för dessa hemska metoder, men skjuterbort tanken när det väl kommer till kritan att de står där i kassan med ettläppstift från exempelvis Mac, som är ett av många märken som testar på djur. (Lägger upp en bild med lista på några som testar och några som inte testar lite längre ner) För färgen var ju så himla fin, eller hur? Och den matchade ju verkligen dendär klänningen du köpte till festen nästa helg. Då är det inte längre någon sombryr sig om att tänka en extra gång på det där djuren som kanske miste sitt livi produktionen av just det där läppstiftet. För det är ju trots allt ”bara”djur. Dessa djur får olika virus injicerade, de blir brända levande, förlamade,utsatta för extrema temperaturer, blir tvingade att andas in giftiga ämnen, fårämnen på huden som skadar dem, dräktiga blir dödade för att kunna studera derasfoster, får sina ögon ihop sydda och tårna av klippta. För forskningens skull.

Man kan tycka att så pass långt som vifaktiskt kommit med forskningen idag bör vi kunna hålla oss till metoder där viinte inkluderar dessa stackars djur som får lida för våra fördelar. Därför börvi sluta stödja dessa hemska djurförsök och inte köpa produkter vars företagtestar på djur. Det finns andra alternativ som är minst lika bra. Det är intevärt att djur ska behöva lida för att vi ska kunna köpa och använda kosmetika.Så sluta köpa smink från dessa företag, och gör gott. Gott för dessa stackars djur som kanske endag kan få möjlighet att se frihet, slippa dessa hemska burar och framförallt.Alla fruktansvärda försök som de utsätts för. För vi utför inga försök påmänniskor, så varför ska djuren som också är levande individer utsättas fördet?

Så nästa gång du överväger att köpa detdär fina läppstiftet från Mac, stanna upp och tänk efter. För tänk, bara tänk;om det hade varit du som suttit i den där buren, dag in och dag ut.

.

Likes

Comments

Blev nominerad av @FridaElisabethz och @CaisaJ till att göra Liebster Awards som går ut på att jag svarar på de 11 frågor som de gett mig och ställer sedan vidare 11 frågor till några andra! Men eftersom jag blev nominerad av både Frida och Caisa så har jag 22 frågor att svara på men kommer inte svara på alla!


Vad tycker du om feminism?

Feminism är bra med tanke på hur mycket hemskt som kvinnor utsätts för i olika delar av världen, däremot tycker jag inte att feminism ska gå ut på att hata på män. Jag tror inte att vi kan skapa en jämnlik balans i samhället om vi för att höja den ena parten - sänker den andra. Det är helt ologiskt. Så extrem feminism och extrem feminister äcklar mig, för att vara ärlig. Men jag tycker annars att feminism är bra!


Vilken är din mest minnesvärda dag?

Jag vet faktiskt inte vilken som är min mest minnesvärda dag men en av de bättre dagarna i mitt liv var nog när jag började gymnasiet, när jag fick lära känna så underbart fina människor och fick en ny start i skolan. Dessutom att jag fick möjligheten att gå stylist & spa måste nog vara en av de bästa saker som hänt mig. Jag får hålla på med det jag brinner för och älskar att hålla på med. Så det är en dag som jag skulle kunna säga har stor betydelse för mig.


Vart vill du bo och varför?

Jag vill bo i Göteborg, i ett stort vitt hus och en fin trädgård. Jag vet inte varför men har alltid älskat Göteborg, tycker att den staden är en så enormt härlig och mysig stad och hela miljön där är så otroligt fin.


Vad stör du dig mest på?

Otacksamma, otrevliga och sura människor. Jag hatar verkligen folk som inte är annat än otrevliga och snobbiga. Jag är en relativt glad person som alltid vill allas bästa och vill kunna prata med alla. Då blir jag så otroligt bestött när någon bara kastar onödiga och bitchiga kommentarer tillbaka när man försöker vara snäll. Likaså med blickar. De som klagar på allting man gör och bara ser det dåliga och inget bra med en.

ER stör jag mig på.

Vad är ditt drömjobb och varför?

Min allra största dröm är att starta en egen salong där jag både ägnar mig åt make up, naglar, hår, fransförlängning och hela spa/hud-terapeut delen. Som kan ordna en hel bröllops look till exempel. Och eftersom jag blir make up artist, spa terapeut och hår& kläd stylist så kommer jag måste läsa till naglar och fransar efter jag gått ut.

Vart vill du komma med din blogg och varför?

Jag vill kunna nå ut till folk och kunna tipsa folk. Men vill mest blogga för min egen skull, då jag tycker det är ett bra sätt att skriva av sig lite på. Även som roligt till att ha kvar om några år och kunna titta tillbaka på! Skulle varit riktigt kul att bli en stor blogg men det är inget jag strävar efter, för har varken tid eller ork att lägga ner tillräckligt med tid på bloggen för det.


Vad är din åsikt kring att en del smink testas på djur?

Det är så fel som det kan bli, jag har nyligen hållit tal på svenska nationella om varför vi inte bör köpa djurtestat smink. Kanske lägger ut det här på bloggen! Jag kommer hädanefter att försöka att inte köpa smink från företag som testar på djur.

Tre senaste bilderna jag tog?

Inte de tre senaste jag tog men de tre senaste sparade jag har!


Tre tips på vad man kan göra om man mår dåligt?

- Sök stöd och hjälp hos dina nära och kära, jag lovar att det är betydligt lättare om du har förstående personer runt om kring dig som hjälper dig att kämpa dessa dagar du inte orkar själv.

- Lägg undan sociala medier och gå ut på en promenad, umgås med din familj eller någon vän. Eller måla i en mindfulness bok, där du färglägger olika detaljer i en bok. Funkar mycket bra för mig!

- Kom ihåg att du är så himla bra, och tänk att det kommer bli bättre. Oavsett hur tufft det känns just nu så kommer saker och ting bli bättre! Försök tänka positivt!


Hur skulle du vilja spendera din nästa födelsedag?

Jag skulle vilja spendera den med min pojkvän, mina bästa vänner och min familj& släkt.


Vem skulle du vilja spelade rollen som dig i filmen om dig?

Nina Dobrev, Leighton Meester eller Blake Lively. Mina absoluta favorit skådespelare.

Detta var en riktigt rolig utmaning tycker jag! 

De jag nominerar att svara på dessa frågor är

@Wjohansson , @chelseytegman , @Jenniferchristina @Myolivia @evelinatarander och @WilmaEricson

& här är frågorna jag vill att ni ska svara på!

Vad tycker du om feminism?

Vilken är din mest minnesvärda dag?

Vem skulle du vilja spelade rollen som dig i filmen om dig?

Hur skulle du vilja spendera din nästa födelsedag?

Tre tips på vad man kan göra om man mår dåligt?

Tre senaste bilderna du tog?

Vad är din åsikt kring att en del smink testas på djur?

Vart vill du komma med din blogg och varför?

Vad är ditt drömjobb och varför?

Vad stör du dig mest på?

Vart vill du bo och varför?Likes

Comments

Oerhört fin låt, blev verkligen rörd av denna video. Så alla borde lyssna på den, garanterar rysningar!❤️

Likes

Comments

Hej på er! Imorse så vaknade jag klockan tjugo i åtta och jag var så pigg! Tycker det var riktigt konstigt med tanke på att vi ställde om alla klockor till sommartid i natt! Så egentligen var då klockan tjugo i sju? Hur gick det för er andra att ställa om klockan? Var det jobbigt att kliva upp? Tur att det är söndag iallafall :)
Jag började se en serie idag som jag tycker verkar sjukt bra! Black widows heter den, en svensk-norsk-dansk serie!
Just nu sitter jag iallafall på bussen på väg till stan för att möta upp Chelsey, Aimee & Donna på avion, så då ska jag åka med dom hem till Philip!
Hoppas alla får en bra dag och glad påsk (lite sent) hörni!❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er finisar! Förlåt för att jag varit så borta på sista tiden! Har haft massa andra saker jag behövt prioritera! Men nu tänkte jag iallafall köra igång igen, med en liten make up tutorial på en enkel fest make up, med bilder! Där jag steg för steg beskriver hur jag gör osv! Så fortsätt läsa och så hoppas jag du tycker om det här typen av inlägg!


Börjar med att lägga upp en osminkad bild så ni får se skillnad på resultatet senare!

Då börjar jag med att applicera primer, och då använder jag Time balm från the balm och en som mattar ner sminket från Lumene. Eftersom jag älskar time balm men tycker att den gör mig så oljig och glansig speciellt kring t-zonen.

Efter jag gjort det använder jag min cover all mix från Make up store, den ljusrosa färgen lägger jag på blåa partier, dvs under mina ögon och den vita och den gula färgen lägger jag på röda partier dvs finnar och kring näsan där man oftast är lite röd. Ni får ursäkta den fula bilden men eftersom den nästan är slut så.

Efter det går jag in med min foundation och idag använder jag min från fit me, i färgen 110 eftersom jag är sjukt blek just nu.

Och på det en concealer, också från Fit me.

Sedan lägger jag Make up stores löspuder före jag går in med min countor. Till det använder jag både smashbox countor kit och en kall ögonskugga från Make up store. Jag använder de kalla färgerna under kindbenet och till att countora näsan. Medan jag lägger de varma bronzern på sidorna av pannan för att värma upp ansiktet lite.

Sen är det dags för highlighter och rouge! En av mina favvo moment, använde två highligters idag, både en från Make up store, en gleam drem i färgen rose. Jag älskar den här highligtern eftersom den syns i nästan alla olika ljus och vinklar. Applicerar den med min beauty blender, vilket jag tycker ger bäst resultat.

Men eftersom den är i kräm form kan den kännas lite kladdig, därför lägger jag ett tunt lager av mary-lou manizer ovanpå. Därefter cindy-lou manizer som ett rouge.

Ögonbrynen gör jag med min anastasia dip brow pomade i färgen chocolate. Därefter så lägger jag lite av en kall ögonskugga från smashbox på eftersom chocolate är så pass varm. Sen en ögonbryns gel för att hålla dem på plats. (fick även plocka mina bryn lite för att jag märkte att det behövdes)

När jag är färdig med mina ögonbryn så gör jag en grundskuggning och det med en färg från min smashbox full exposure palett.

Lägger en mörkare varm brun färg som en intensitets skugga i ytterkanten och möter upp den i grundskuggningen så den får en fin uttoning. Lägger även färgen med en snedställd ögonskuggs pensel ytterst på den nedre fransraden som jag sedan tonar upp och möter med den andra skuggningen.

Efter jag gjort det så lägger jag en vit ögonskugga på locket och "trycker" sedan in den krämiga gleam dreamen på locket för att skapa lite färg och även bättre fäste för eyedusten från Make up store, färgen Fame jag lägger sedan för att ljusa upp hela sminkningen.

Sedan gör jag en eyeliner före jag lägger up mascara, som jag gör med en mascara från Isabella Löwengrip, som är min absoluta favorit mascara!

Sedan fattas det bara lösögonfransar och en vit kajal i vattenlinjen, så medans jag väntade på att limmet skulle torka målade jag dit det. Använder ett par fransar från Kiss Envy, mina favvo fransar, dock vet jag inte vad de heter. (Limmet hade ej hunnit torka helt på bilderna, därför det syns så väl)

Efter det applicerade jag mitt favvo läppstift från Hm i färgen Chocs Away. Sedan är sminket färdigt!

Likes

Comments