Hej hunni!

Alltså måste ändå börja inlägget med att skryta hur fett chill vecka jag har haft, måndagen började att jag började vid kl 12 då jag är befriad från idrott. Det gjorde att jag hade gott om tid på morgonen då taxin inte kom för att hämta mig förens vid 11. I tisdags var det planerat att det skulle bli en normal soldag men vaknade upp med värk i hela kroppen så jag bestämde mig för att stanna hemma då jag knappt kunde ta mig upp från sängen. Inget mer med det förutom att jag hade glömt att avboka taxin så han ringde ju o väckte mig men men de va ju mitt fel ändå så får väll skylla mig själv. Idag onsdag så var alla lektioner inställda då lärarna hade en massa utvecklingssamtal. Dock blev det ändå tidig uppstigning då vi självklart hade lite tider till sjukhuset inbokade. Aja det var bara o göra men snäll som mamma e åker vi förbi max och köper lite mellanmål mellan sjukhustiderna. Måste ba lägga till att deras lyxshake i chokladsmak är HIMMELSK. Nu iklätt har jag haft lite "spa" dag eller vad man säger. Började med en extra varm extra lång dusch följt av lite hårvård och tillslut en ansiktsmask som sitter på nu. Efter att jag sköljt bort den ska jag faktiskt ta och lägga mig. Jag har varken skola icon eller på fredag pågrund av detta "toppmöte", vilket e skönt, i guess. Men har faktiskt tänkt åka och hälsa på min gamla skola med min älskade kompis Isabelle. har inte varigt där sedan skolavslutningen i år och känner väll att det är på tiden att se hur det går för dem. Vidare till fredag så kommer Isabelle för att sova över och på lördag e det dags för vår tradition, Bowling!!!!!

Aja nog för idag, puss puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag vet att jag inte varigt så aktiv o så i en vecka nu men det har varit lite mycket just nu. En sak som jag märkt är att det har blivit såååå mycket kallare och så mörkt om dagarna. Även om det är jobbigt när man är ute så tycker jag även att det är mysigt.🤗
Alltså det är ju nu alla doftljus och ljusslingor kommer fram och mycket mer kommer fram, helt ärligt hade jag velat att snön skulle komma nu direkt då det ljusar upp lite. Till det negativa så fryser man ju rumpan av sig, så när jag kom hem kokade jag genast upp en kopp te, värmde en vetekudde, tog ett par filtar och lade mig för att läsa en bra bok. Bättre kan de ju inte bli, särskild inte med ljusslingan jag satt upp precis bredvid. Boken heter iallafall legend och är en dystopi, ungefär samma stil som hungergames och mazerunner. Skitbra o spännande! Tips! Ännu en sak som hänt e att jag börjat lyssna på en massa jullåtar och jag vet att det bara är november men i samband med mina mysiga lässtunder eller pluggstunder så går det ju inte att låta bli att ha en mysig jullista på i bakgrunden.

Puss puss och så hörs vi!😘

Likes

Comments

Var bara tvungen att lägga in en mild på min frukost som jag åt idag. Taxin kom inte förrens 9:20 så jag hade god tid på mig till att äta frukost så jag tänkte att det var perfekt till att lyxa till det lite. Och de e ju hur gott som helst samtidigt som det är så enkelt. Plus poäng för att det ser fint ut oxå.

Aja det kommer att komma ut en storytime inom kort så håll utkik

Puss o kram!

Likes

Comments

Igår var jag på Liseberg med ungdomsgruppen från barncancerfonden och det var nog den första gången som jag vart i Liseberg under halloween faktiskt men det var skitkul. Det var ju som ett helt annat ställe med en massa skrothögar lite här var men ändå mysigt. Hahah lite svår att förklara men men. vi kom dit vid 17 tiden och det hade då redan börjat mörkna vilket gjorde det hela bättre. tyvärr han vi inte göra så mycket då de var SÅ MYCKET folk. Det fanns ju 3 spökhus och en spökattraktion och eftersom att själva spökattraktionen var närmast huvudentrén så tyckte vi att det var en bra ide att starta med den. kön här var ju längre än jag väntat mig då detta ändå var den minst läskiga av alla fyra tillsammans. Själva köandet blev även roligare pga att det liksom fanns aktörer som va typ helt utklädda till zombies och gick längs grinden som sträckte sig kring kön, det gjorde att man inte tog det hela som att vi stod och köade till något. Men helt ärligt, det va ju inte ett dugg läskigt vilket gjorde mig lite besviken men ändå mer taggad på kommande spökhus.

MEN, det finns alltid ett men, vi valde helt klart fel spökhus när vi skulle bestämma vart vi skulle förr. Ne men vi valde att gå "vinden". De skulle tydligen föreställa en lägenhet där barn innan ska ha varit instängda och därför hemsöker de nu lägenheten. Det var ju perfekt också, kön var ju pytteliten, trodde vi. Vi stod alltså i den kön i 1 timme och 40 min och när man väll var inne gick det så snabbt att jag kanske till och med tycker att de inte var värt väntetiden. och eftersom att vi var flera stycken så hade vi delat in oss i flera grupper, eller och grupper men vi gick inte alla tillsammans. Men för att ändå hålla ihop lite hade vi bestämt att vi skulle äta tillsammans så efter de första spökhuset så var det ju tid att äta. Och efter maten hann jag inte med något mer då jag hade en taxi bokad vid den tiden. Aja men det var ju skitkul så länge jag var där och det bästa var ju att träffa alla!

Lägger till några bilder och så hörs vi!

Puss och kram!

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från Teneriffa, där jag var nyligen.

Likes

Comments

Välkomna till min blogg! Ne men allvarligt, jag har funderat på att starta en blogg ett tag nu då jag alltid älskat att skriva men även dela med mig av bilder osv. Och vad är då bättre än en blogg?

Jag vet ju att jag inte har några läsare än, obviously, me jag hoppas ändå att denna bloggfamiljen kommer att växa<3<3

Om DU händelsevis snubblat in på denna bloggen och gillar att läsa om lite allt möjligt så tror jag att du kommer att känna dig som hemma här. Jag kommer, som ni nog förstått, att skriva om allt mellan himmel och jord men hoppas ändå att kunna behålla en röd tråd. En sak som jag redan nu vet kommer att vara ett återkommande tema är angående mina sjukdomar då jag nästintill växt upp med sjukhuset som ett andra hem. Så vet du redan nu att du stör dig på sådant och tycker att jag bara skriver allt för att jag vill att ni ska tycka synd om mig så bör du nog leta vidare bland andra bloggar, det finns ju tusentals! Jag kommer även att skriva om resor och SÅKLART vardagen.

Aja detta får räcka för mitt första inlägg men håll utkik för en mer detaljerad presentation!

Puss och kram!

Likes

Comments