Ojojoj vilket väder vi har haft idag!

Började dagen med att vara i skolan och efter att redovisat i SO fick vi gå hem (12.45)

När jag väl kom hem blev det hoppning med mina små. Första hoppträningen på ca 1 1/2 månad (oj). Vädret har inte varit bra innan såå idag passade vi på. Kaninerna gick så fint. Det stressade och smått förvirrade gänget som i ridhuset strax innan nyår var ett helt nytt gäng. Alla tre har helt klart utvecklats av pausen.

Arla gick lugnt och fint, som han brukar här hemma. Lika mysig och fin som vanligt.

Casper gick helt klart bättre än tidigare. Har lugnat sig en hel del och allt klickade såå bra idag.

Pinocchio fick testa bröstsele och oj vad positivt! han koncentrerade sig mer på hinderna och lyssnade mycket bättre när jag tog lite i kopplet. Väldigt fin förbättring.


Kramar

Emilia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​De sista dagarna innan vår hemfärd från Kroatien var vi i en nationalpark som heter Plitvice. Har var stora sjöar och vattenfall med väldigt fint vatten. Massa fiskar fans här också.

Likes

Comments

Vet inte egentligen varför men jag älskar att fota blommor, det behöver inte vara några speciella blommor utan jag tycker det är roligt ändå. Såå tänkte att detta blogg inlägg fick bli mer blommor än text så ni får njuta av lite bilder istället för massa text

Likes

Comments

I somras konfirmerades jag, och idag var det återträff. Vi kollade på biler från våran läger tid och gjorde en del lekar. De flesta som var på lägret kom inte utan vi var bara 10 ungefär. Men det var roligt ändå. Ibland så saknar jag lägret men samtidigt är det skönt att inte vara på läger då det var väldigt mycket känslor som kom upp.

I konfirmations present fick jag bland annat en systemkamera som alla bilderna på denna bloggen är fotade med, smycken och pengar.

Bilderna är från konfirmationsdagen.

Likes

Comments

Efter att vi varit i Österrike kom vi fram till vårt resmål, Kroatien.

35*c och sol hela veckan. Absolut inget att klaga på. Blev mest bad på dagarna och på kvällarna gick vi i städer och liknande.

Likes

Comments

Hejsan.

Tänkte göra fyra inlägg om min semester i somras där ni får veta lite mer var vi var och vad vi gjorde. Valde att dela upp det i fyra stycken för att annars skulle det bli alldeles för mycket för ett inlägg

Första vi gjorde på semestern var att stanna i Österrike där vi var uppe på en glaciär och vandrade i snö trotts att det var stekande sol. Vi var även inne i ett ispalats samt gick över en hängbro som var flera tusen meter upp över marken.

Likes

Comments