mode & skönhet

Hallå hallå! Imorgon är det tredje advent. Nu sitter jag och skriver och lyssnar på julmusik. Har hunnit baka lussebullar och har skaffat mig ett nytt slitsamt jobb sedan förra gången jag skrev här. Hur som helst så lever jag, jag är frisk och ung. I dessa tider påminns man särskilt om hur tacksam man bör vara. Hur jobbigt man än har det så är varje dag en ny dag. Varje morgon innebär en ny start.

Just nu längtar jag till nästa höst. Vill så gärna börja plugga. Har dock fullt upp nu också med jobbet och allt därtill. Hinner tyvärr inte uppdatera så ofta eftersom jag jobbar kväll och sover resten av tiden hehe...

Hur som helst... Pratade om black friday i mitt förra inlägg. Köpte två par kostymbyxor från Bik Bok som jag hade gått och beundrat så länge. Det ena paret var svart och det andra puderrosa. Kommer lägga upp en outfit med de puderrosa någon gång i framtiden också. Nedan ser ni iallafall det svarta paret. Hittade också ett tjusigt grått linne med spetskant.


Linne - BikBok

Kostymbyxor - BikBok (hittar du här)

Kappa - Mango (hittar du här)

Väska - H&M (hittar du här)

Skor - H&M


Jag önskar er en fortsatt trevlig helg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

mode & skönhet


Nu är det äntligen december och det märks verkligen när man går runt i nylonstrumpor. Njuter dock av årstiden och allt den för med sig. Finner så mycket tacksamhet och lycka när jag sitter inne på fik och barer med vänner och njuter av sorlet och värmen. Pepparkakor, lussebullar, snö.. need I say more?

Har dessutom investerat i en grå vinterkappa från Mango. Den är inte särskilt tjock och man behöver definitivt några lager under. Sprang dessutom in i BikBok häromdagen när jag var ute på stan med några vänner och köpte ett par handskar då mina händer höll på att frysa sönder.Rock - Mango (Går att hitta här)

Skor - H&M

Långärmad klänning - Mango

Touch-handskar - BikBokKör som sagt på rött läppstift numera. Det jag har på bilden är från Lush. Fick en rekommendation från en kompis och är väldigt nöjd med köpet. Läppstiftet har lite av en satin finish och torkar inte ut läpparna som matta läppstift tenderar att göra. Det sitter dessutom som berget. Är ändå lite försiktig när jag äter och dricker och då sitter det kvar. Torkar man sig om munnen och äter oförsiktigt kan man behöva dutta på ett lager efteråt. I dagsljus lutar det lite åt det rosa/rött medan det lutar åt orange/rött i gulare ljus.

Läppstiftet hittar du här. Jag köpte det i stiftformat i butik, vilket inte verkar finnas online. Annars kan man köpa det som en liten kaka. Det är alltså samma produkt fast i olika format.


Likes

Comments

mode & skönhet

Nu har jag beslutat mig för att starta en blogg! Detta är väl ännu ett sätt för mig att uttrycka mig och vara kreativ. Mitt namn är Emilia, jag är 19 och kommer ifrån Göteborg. Här kommer jag dela med mig av några funderingar och delar av mitt liv. Förhoppningsvis finner du det intressant!

Nu är det ju snart december och det är dags att förbereda julklappar, fancy clothing och dylikt. Lät mig inte luras av årets black friday, men köpte ändå lite saker jag gått och beundrat ett tag. Svängde förbi Gina Tricot och hittade den förtjusande klänningen på bilderna nedan. Tänkte ha den till nyår, men vi får väl se... Vad gäller min stil har jag en fäbless för 40-talsmodet och dåtidens makeup, Amy Winehouse, Adele och klassiska klädesplagg, varför denna blogg kommer visa upp en del sådant. Svarta kläder och rött läppstift is life, just saying...

För övrigt hoppas jag att du följer min resa här i bloggvärlden. Sen får vi väl se var jag hamnar...


Likes

Comments