Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag varit uppe i ottan för att åka in till Borås och äta julfrukost med jobbet. Det var väldigt mysigt, älskar verkligen mina arbetskamrater!! Gud, denna dagen har känts så lång bara för det och sedan kunde jag inte hålla mig vaken när jag kom hem så sov väl någon timme då med..

En annan grej, jag är hemma? På en Lördag? Ensam? Kommer inte ihåg senast detta hände men det har vart SÅ SKÖNT. Och alltså en ledig helg?? Både lördag och söndag. Sådan lyx. Imorgon kanske jag, Lovisa och Clara ska in till Göteborg och julshoppa lite. Ska bli väldigt mys det med men vi får se!! Ska väl snart bege mig iväg för att hämta Clara då hon skall sova här inatt.<3 //bby bye

Likes

Comments

Hejsan. Jag kom hem från jobbet för en stund sedan och har nu kollat sista avsnittet av SKAM. Skäms inte när jag säger att jag började kolla idag, haha:// Men slutade faktiskt skolan kl 09.30 idag då andra lektionen blev inställd. Väldigt skönt. Skulle ju då egentligen använda den tiden till plugg men det blev visst inte så. Därför sitter jag nu och ska försöka påbörja mitt tal, (som tydligen ska vara klart imorgon??) som jag ska hålla på Torsdag. Det gäller att vara ute i god tid mina vänner:pppPp

Helgen har bestått av jobb och lite mys med Clara och Lovisa men annars bara ännu mer jobb. Imorgon börjar vi iallafall skolan 12.30 som varje tisdag<3 Bästa. Sedan är jag även ledig!! Lyxen. Längtar typ tills imorgon lol, längtar till att sova nu med, men längtar också efter ett -iallafall- halvdant tal att vakna upp till. Hm, vi får väl se hur detta går.

Såg ju idag också att biljetterna till Bråvalla släpptes, saknar faktiskt mycket nuu

Titta så fina<3

<3Dröm sött<3

Likes

Comments

Drunknar i plugg. Det blir sådär mycket att man(iallafall jag) bara lägger sig i sängen istället. Alltså inte gör någonting. Eller så blir det raka motsatsen, att man gör allting och vad som helst för att inte plugga. Typ som igår. Jag städade hela mitt rum, bäddade rent i sängen, jag tvättade och hängde in allt rent i garderoben samt började rensa kläder. Ja ni hör ju.. Egentligen borde jag plugga till två prov, skriva ett tal och göra två inlämningar :-) Nu ska jag nog sätta på en film.. hahah.. Står LOL alternativt F i pannan på mig/ KUL

Likes

Comments

Hejsan. Idag hade vi bara en lektion i skolan så var hemma ganska så snabbt igen. Sedan dess har jag kollat på X Factor och ett flertal oväsentliga klipp på youtube. Som vanligt. Borde egentligen plugga psykologi då jag har prov på torsdag men får göra det imorgon. Haha kommer hata mig själv imorgon.

Har även bakat pepparkakor med mamma, eller ja.. Mamma bakade pepparkakor och jag försökte hjälpa till på ett hörn men tröttnade ganska så fort. Är inget stort fan utav pepparkakor men dessa blev faktiskt goda.

Juste, beställde ett lip kit från Kylie cosmetics häromveckan och jag fick hem det igår, testade det och det satt på kan man säga. Fick knappt av det innan jobbet så det låter lovande inför någon möjligtvis kommande utekväll.

Nu har jag inte så mycket mer att säga, ska dricka en kopp kaffe och äta lite knäckebröd hade jag tänkt. Är helt fkn slut men kan ej sova(inte ens napa), fattar ingenting. Får iallafall försöka sova någonting inatt.

bye<3

Likes

Comments

Igår spenderades dagen i Göteborg med väldigt fina människor. Vi åt god mat, drack drinkar och dansade till Håkan. Mina skyhöga förväntningar inför kvällen och hela gårdagen besvarades med hästlängder!

Dagen idag har dock inte varit så produktiv då jag typ endast sovit.. Ja det var det. Nu ska jag äta någonting till kvällsmat och sätta på en film hade jag tänkt. Vill kolla någon mysig film som typ Bröderna Lejonhjärta så tror det blir den, annars någon julfilm kanske.

Au Revoir

Likes

Comments