Drunknar i plugg. Det blir sådär mycket att man(iallafall jag) bara lägger sig i sängen istället. Alltså inte gör någonting. Eller så blir det raka motsatsen, att man gör allting och vad som helst för att inte plugga. Typ som igår. Jag städade hela mitt rum, bäddade rent i sängen, jag tvättade och hängde in allt rent i garderoben samt började rensa kläder. Ja ni hör ju.. Egentligen borde jag plugga till två prov, skriva ett tal och göra två inlämningar :-) Nu ska jag nog sätta på en film.. hahah.. Står LOL alternativt F i pannan på mig/ KUL

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan. Idag hade vi bara en lektion i skolan så var hemma ganska så snabbt igen. Sedan dess har jag kollat på X Factor och ett flertal oväsentliga klipp på youtube. Som vanligt. Borde egentligen plugga psykologi då jag har prov på torsdag men får göra det imorgon. Haha kommer hata mig själv imorgon.

Har även bakat pepparkakor med mamma, eller ja.. Mamma bakade pepparkakor och jag försökte hjälpa till på ett hörn men tröttnade ganska så fort. Är inget stort fan utav pepparkakor men dessa blev faktiskt goda.

Juste, beställde ett lip kit från Kylie cosmetics häromveckan och jag fick hem det igår, testade det och det satt på kan man säga. Fick knappt av det innan jobbet så det låter lovande inför någon möjligtvis kommande utekväll.

Nu har jag inte så mycket mer att säga, ska dricka en kopp kaffe och äta lite knäckebröd hade jag tänkt. Är helt fkn slut men kan ej sova(inte ens napa), fattar ingenting. Får iallafall försöka sova någonting inatt.

bye<3

Likes

Comments

Igår spenderades dagen i Göteborg med väldigt fina människor. Vi åt god mat, drack drinkar och dansade till Håkan. Mina skyhöga förväntningar inför kvällen och hela gårdagen besvarades med hästlängder!

Dagen idag har dock inte varit så produktiv då jag typ endast sovit.. Ja det var det. Nu ska jag äta någonting till kvällsmat och sätta på en film hade jag tänkt. Vill kolla någon mysig film som typ Bröderna Lejonhjärta så tror det blir den, annars någon julfilm kanske.

Au Revoir

Likes

Comments

Mycket snack och lite verkstad kan summera min söndag. Plugget stod högst upp på listan men än så länge har det endast resulterat i lite nätshopping och serietittande. Unga föräldrar säsong 4 har ju kommit ut<3 mysprogram!

Nu har jag precis käkat pizza och ska snart plocka upp Lovisa Persson som får bli mitt sovsällskap inatt!

Bild från cyprus<3

Likes

Comments

Ett X antal dagar/månader/år sedan jag postade någonting här, men men. Har iallafall precis slängt mig i sängen efter ett jobbpass och ska väl snart sova. Hinner nog plöja igenom några Youtubeklipp innan dess dock, hehe.

Hoppas ni haft en fin fredagskväll!

Likes

Comments