Måndag: slutade 8
Tisdag: 8-8
Onsdag: slutar 8
Torsdag: 8-8
Fredag: slutar 8
Lördag: LEDIG
Söndag: LEDIG
Ska fixa fransarna antingen lördag eller söndag.

Perfekt att egentligen bara vara på jobbet 2 dagar på en vecka och ändå få ihop 38h och även 18 nattjour timmar.


Blev nyligen klar med städningen. Dammat och dammsugit hela huset. 😅
Nu inväntar jag en kompis som ska komma förbi med mer bebiskläder och även lite mammakläder som jag ska kika på.
Killen min tycker begagnat är för fattiglappar. Så jag får väl vara det då. Perfekt ju med lite begagnat också och inte bara nytt när de ändå växer fort och även mammakläder som är svindyra! Eller ja lika dyra som vanliga kläder men ändå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Andra gången idag vi ska se nått på tv som vi pratat om och det är nå jävla fotboll istället 😡

Står liksom både på tv.nu och PÅ TVEN att det ska vara det vi tänkt!

Likes

Comments

Jag har haft ont i ligamenten av och till när jag gjort häftiga rörelser. Typ rest mig fort eller så. Men mest när näsan strejkade som värst. Igår hade jag även lite ont på vänster sida i sidan av magen, början till foglossning kanske?
På kvällen hade jag ont i högra sidan i korsryggen och som sträckte sig ner till knäet. Men idag känns det inget.
Allt hör väl till så inget att oro sig för. 😊

Här får ni en bild på mig och min mysis till Dexter.

Likes

Comments

Så kände jag mig igår.
Planen var att jag och Robin skulle åka till husbåten och vara där över dagen när mamma m familj och moster med familj skulle dit. Men Robin kände sig mer förkyld och orkeslös så han låg bara i sängen och ville/kunde inte följa med. Vilket resulterade att jag var sur hela morgonen/fm och tyckte han skulle rycka upp sig och bita ihop. Mitt sätt att se på saker, haha! Som mina småskyskon fått höra det, får se hur det blir när vi har vårat egna barn utanför magen sen.

Jag åkte iaf till husbåten själv och var supersur på Robin. Det jag längtade efter att åka dit försvann lite för jag hatar när saker inte blir som planerat.
Ringde iaf Robin och pratade med honom igenom typ hela skogen dit. Så då var jag inte så sur längre.

Väl däruppe så slår jag i ena foten i en sak och börja blöda uppe på foten och sen senare slår jag i tån I SAMMA SAK IGEN. Så nageln delade sig och blödde. Gör fortfarande ont vid tryck eller när jag rör foten.
Inte nog med det så gör en i sällskapet illa sig när hen ska åka vattenskidor så där står vi valet i kvalet hur vi lättast ska ta oss till en bil och till akuten. Men blev att vi blev kvar.

Jag har sedan jag blev gravid haft svårt att sitta länge och bara pratar. Blir trött och gäspar och har lätt till att bli rastlös.

Jag åt lunch hemma vid 1, 3 pannkakor. Sen skulle vi grilla vid 5.
Men i och med olyckan så blev maten förskjuten så maten sattes inte igång förrän halv 18. Vi skulle grilla typ 10 pers och potatis till det och grillen var en sån liten som man kan köpa på rusta för typ 100 spänn. Eller ja i den storleken den är nog inte köpt där. Tänkte att bara mitt kött lär ju täcka hela grillen. Då jag även hade Robins mat med så kunde vi ta i matlåda. Frågade mamma om det bara fanns den grillen och sen frågade hon hur länge jag skulle stanna.

Fanns bara den grillen så kände att det kommer ta evighet innan maten. Så jag valde att åka hem och grilla hemma.

Väl i bilen grina jag typ halva vägen hem. Dels för att grillen var så liten och dels för att jag inte visste varför jag grina.

Att grina har hänt flera gånger. Några av dem börjar jag bara grina och vet inte ens varför jag grinar och kan inte sluta. Sen om jag läser nått eller ens innan jag läser och vet att det kommer bli sorgligt så börjar jag grina.
Alltså hur fjantigt, men så är det.

Alltså jag måste tillägga att jag även kan få skrattanfall och svårt att sluta skratta, inte bara lipanfall 😂 


Nu är det iaf skönt att det är en ny dag, dock är det ett dygn på jobbet. Men det blir kul 😊

Likes

Comments

Hämtade hem denna igår som dessutom är gratis.

Frågan är ju vad ska man med kondomen och öronpropparna till?
Eller ja öronpropparna är väl bra kanske för föräldern som ska upp och jobba sen.

Likes

Comments

Ställ gärna frågor så ska jag försöka svara så gott jag kan😊

Likes

Comments

Ligger i sängen och tycker det var rätt skönt att inte bli utringd imorse. Fast låg bara mellan 00-12 som tillgänglig. Igår fick jag dock jobb mellan 7-11, hur fjantigt lite är inte det? Är typ 300 efter skatt, haha.

Snart ska jag gå upp och äta frukost och sen göra mig iordning om ett tag för att sedan luncha med 3 av mina fina vänner på thaien. 1 av dem brukar vara med på middagarna jag har med några kompisar men två av dom som jag ska luncha med träffar jag tyvärr inte lika ofta. Dom 2 har även barn, en varsin dotter på 2 och 3 år 😊

Likes

Comments

Ny vecka idag 😀

Älskar mina Calvin Klein underkläder som jag fick av Robin när jag kom hem från Cypern. Extra fint när man har gravidmage tycker jag 😍

Likes

Comments

Fast den var ju inte igår direkt, haha. Känns så sjukt att detta är 7e sommaren då jag inte ska tillbaka i skolbänken efter sommaren. Eller ja detta år blir det ju lite annat. Ska ju plugga, men hemifrån :)

Detta är alltså från 2011 i maj tror jag det var.

Jag hade förövrigt ingen kille att gå med, så min kompis Alexandra följde med.

Dessa 3 tjejor hänger jag med fortfarande. Vi träffas ca 1 gång i månaden och har middagar. :D Ni ser 4 tjejer på bilderna, men en är Ellens syster. Så det är bilden med oss 4 framifrån som jag menar.

Likes

Comments

Idag har jag, Matilda och Robin varit till Husby och sen till Stjärnsund och spelat minigolf. I Husby är det som äventyrsgolf men inte så modern direkt och i Stjärnsund mer vanliga banor som är nya och kanterna är i plåt så bollarna fastnar på kanterna istället för att studsa in mot plan igen.

Jag vann iaf i Husby, i Stjärnsund vann Robin.
Hade tänkt bada också, men vädret var inte så lockande.

Haha va glad jag såg ut. Kan säga att jag fick 7 på denna 😬

Likes

Comments