1 vecka, 7 dagar eller kanske max 25 dagar sen är han äntligen här.
Men du får gärna komma ut idag, imorgon eller helst nu 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Köpte nya vinterskor som blir perfekt till våra barnvagnsturer i vinter. Har bara finare stövlar, ett par med lite klack och sen ett par jättevarma "skoterstövlar". Så kändes bra att köpa lite mer skönare men ändå fina vinterskor. Dock får jag se hur storleken blev. För dessa kändes lite små och nästa storlek väldigt stora, men fick gå inne hemma och ha 30 dagars öppet köp.

Årets första julbord.

Råttor? Nej katterna som hellre biter sönder påsen för att få tag i mat än att gå en halv meter till matskålen. Typiskt när påsarna annars går bra att sluta igen. Så blir att hälla i maten i gamla säcken tror ja när den tagit slut.

Ont i rygg och ben gjorde det när vi gick. Och för att inte glömma magen som var så hård efter maten. Nu kan jag inte heller knäppa min fina regnjacka så var rätt kallt att gå ute idag.

Blev iaf present till lillasyster Matilda och lite annat nödvändigt att ha hemma.

Vill ha en ny vinterjacka i turkos/ljusblå färg men hitta ingen och kan ju inte direkt pröva hur de sitter. För de finare jackorna jag hittade så var det typ 1 dm mellan blixtlåsen. Hittade även jättefina byxor och en stickad tröja på lager 157. Hoppas de finns kvar sen när bebis kommit så jag kan pröva dem och förhoppningsvis köpa dem 😊

Likes

Comments

Idag på eftermiddagen efter att ha suttit och pluggat till och från ett bra tag vid datorn (sett på rederiet i omgångar också) så kunde jag knappt sitta för det var så obehagligt. Magen var spänd och hård och när jag la mig ner kom illamående smygandes och blev mer och mer tills jag satte mig upp och då var det inte heller skönt.

Nu ligger jag i sängen och det ska bli riktigt skönt att sova lite. För har även blivit väldigt andfådd nu på kvällen när jag rört på mig.

Imorgon väntas liten shoppingtur. Måste hitta något till lillasyster som fyller 12 i helgen och sen skulle vi behöva bunkra upp med lite kattmat och kattsand, toapapper och lite annat. För när bebis kommer, blir det inte affär på ett tag. Inte för oss båda samtidigt iaf för då får en va med bebis så han slipper basilusker utifrån i onödan.

Vi ska även käka vårat första julbord för i år. Ska bli så gott.

Hoppas ryggen är snäll imorgon så jag orkar gå mer än i kanske 1 affär.

Likes

Comments

Äntligen snö ute. Man blir ju så glad av att kolla ut.

Idag går vi från två siffrigt till en siffrigt till BF. Alltså 9 dagar kvar och skulle tro att det är max 22 dagar till igångsättning ifall vi skulle gå över så om max kanske 25 dagar så borde vår bebis vara här 😍

Likes

Comments

Tog blodprov för att ta ny blodgruppering som man ska göra i vecka 36 och även när man byter efternamn. Tog i armvecket men fick blåmärke lite längre ut på armen så tror det hör ihop. Men var liksom över 2 veckor sen jag tog blodprovet 🤔

Likes

Comments

Efter att ha ställt om klockan vid 8 när den ringde till halv 9 och sen vakna 9.10. Åt frukost och kolla på ett avsnitt av rederiet, sov en stund till. Plugga på datorn, åt och såg ett avsnitt innan jag sov en stund till innan jag skrev klart det sista. Nu är klockan snart 3 så kanske bäst att bädda sängen och ta reda på disken. Känns som jag sovit mycket idag. Efter det ska jag kanske ta och baka lussebullar, ska bara kika om vi har allt hemma, annars får det nog bli i helgen.

Om en timma ungefär kommer nog Robin hem och ikväll ska vi bara mysa framför massa serieavsnitt och käka pizza. Ska bli kul för förra helgen var det en riktigt sport helg då vi satt på varsin sida av soffan och kolla på olika saker. I helgen har vi även lyxat till det och köpt så vi kan ha dipp till chipsen, mums.

Detta hade varit rätt härligt. Sol, bad och älsklings Thailand. Men det får bli om kanske 2 år när vår bebis blivit lite äldre. Men ut i Europa kommer vi nog åka tidigare.

På tal om något annat, sjukt att ens bröst kan förändras så. Där är de ju typ platta och nu har jag fått 1-2 storlekar större i BH och sen ska de tydligen kunna bli ännu större när bebis kommer.

Likes

Comments

Barnmorskan har frågat de sista gångerna om dagarna går fort eller långsamt och nu går det långsamt men ändå fort på nått konstigt vis.

Idag har jag ätit frukost till Rederiet. Sov sen en stund innan det var dags att plugga och jag hann mycket idag så hinner nog det sista imorgon som ska in senast den 28e eller om det var den 29e. Nästa vecka tänkte jag starta uppdrag 2 som ska in den 13e så är jag i god tid.
Sen har vi haft besök av min "mostermoster" och hennes man.
Nyss har vi sett på Modus och sen lyxfällan.

Hoppas bebis vill komma ut snart 😍

Likes

Comments

Jag vet inte om jag haft sammandragningar innan eller inte. Har iaf inte haft ont och magen kanske har varit hård nån gång men vet inte.
Men ikväll när jag satt mig i soffan vid 21 tiden så kändes det som mensvärk som kom och gick. Förvärkar kanske?
Bebis har även rört sig mycket nu på kvällen.

Det med fostervatten tycker jag är svårt för tydligen kan det sippra. Det borde ju vara lätt att kunna missa det?

Hoppas han vill ut snart 😍

Imorgon går vi in i vecka 39 och vi har då gått 38 fulla veckor!

Likes

Comments

Allting såg bra ut. Livmodern är högt upp nu under brösten så därför det känns lite konstigt/jobbigt att sitta ibland. Bebis har nu även fixerat sig och är klar för att komma ut. Därav det känns som jag är kissnödig direkt efter toabesök igen. Även när han ligger där och kommer åt urinblåsan så kan det komma kiss om han till exempel boxar till den.
Frågade om SF måttet men det har jag glömt av redan 🙈 hade kissprov med mig som var visade sig vara bra. Hade gått upp ca 0,5 kg sen förra gången.
BM tror att bebis väger runt 3500g nu. Förut har hon kollat hjärtljudet lite över naveln på vänstersida på min mage och nu var det mer i mitten och under naveln.

Nästa besök är 30/11 och då har vi gått en dag över BF. Så detta besök kan varit det sista. Hoppas 😍

Idag ska vi även börja sova med snuttefilten i sängen så bebis känner sig trygg med den när han känner att den luktar oss även om han inte är på oss.

Likes

Comments