Livet är bra underbart.

Satt och höll i Wilmer för ungefär 5 minuter sen och nu ligger han och sover i barnvagnen och jag saknar honom redan. Så mysigt att ha honom i famnen.
Satt och tittade på instagram och måste nästan kika i vagnen för att titta att han ligger där, för hur underbart är det inte att jag har min egna lilla bebis nu 😍
Äntligen är vi en riktig familj ❤️

Nu har vi VILLA, inte VOLVO och inte VOVVE men en helt perfekt son och två katter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är min man det och Wilmer får vara det nu också. Kolla va söta 😍

Likes

Comments

Först att mamma kom hit.

Sen kom Robin med blommor till mig och gjorde hemmagjorda semlor.

På kvällen tog vi promenad till donken och åt kvällsmat. Premiär med Wilmer på restaurang. Det var även där jag och Robin spenderade vår dag efter första gången vi träffades efter han visat sig intresserad av mig. Satt inte på samma plats idag, men två bord bort.
Kommer ihåg hur fina jag tyckte (tycker) hans ögon var. Vågade liksom knappt titta på honom.

Kommit skapligt med snö!!

Likes

Comments

Ligga i gymmet prata, lyssna på Astrid Lindgrens låtar och dra mamma i håret. Härlig torsdag.

Rätt skönt att bara ligga här, är så trött efter att ha ammat ammat ammat i en vecka och väckt W varannan timme natt som dag. Eller ja på dagarna har han knappt sovit mer än nån minut åt taget på mig. Nu får de bli mer "vanlig" amning och sova lite mer. För är yr när jag står upp. Mjölken min har kommit igång ordentligt igen så hoppas det blir bra annars får vi köra på ersättning helt.

Mamma var så snäll och kom hit och var här några timmar så jag fick prata av mig.
Skulle träffat min kompis Nathalie igår men vädret gjorde att vi stannade hemma.

Ska mer köra nu att jag ammar när han verkligen visar att han är hungrig och hittills idag så har det funkat, för han har ätit aktivt på ett helt annat sätt än tidigare. Höll liksom på att bli galen efter att suttit fast i soffan hela dagarna.

Skulle fått amningshjälp idag men hon var ju sjuk, så typiskt. Men han äter ersättning lite också, kissar, bajsar och är en glad bebis .

Likes

Comments

För mig i alla fall.

*Att det ska kännas när man måste krysta. Det var barnmorskan som sa när jag skulle trycka på.

*Att all smärta släpper när bebis kommer ut. Till viss del. Men gjorde ju ont när de skulle trycka ut blod och göra så livmodern drog ihop sig.

*Amma var fjärde timme fick vi höra på BB. Amma varannan timme så mjölken kommer igång bäst har vi fått höra nu efter.

Likes

Comments

Både jag och Robin har skilda föräldrar. Självklart tycker nog de flesta barn om att ha sina föräldrar ihop om de är sams och inte bråkar hela tiden. Jag har tyckt det varit roligt att åka till pappa i Göteborg. Tråkigt att åka hem, då jag inte skulle träffa honom på ett tag. Roligt att fira flera födelsedagar och många julfiranden.

Men nu som vuxen är det bara drygt. Att det finns många alternativ vart man ska fira exempelvis jul. Alla vill inte träffas så vi skulle inte kunna bjuda hem alla. Eller ja bjuda kan man sen är det ju upp till var och en om man kommer eller inte.

Till rubriken. Ingen har varit otrogen. Man kan säga att man kommer vara ihop förevigt. Men ingen kan veta hur framtiden ser ut. Jag har sen jag blev gravid drömt samma dröm flera gånger. Att Robin lämnar mig innan Wilmer föds. Sist skrev jag på messenger till honom att vi saknade honom och Wilmer med. Då blev jag blockad. Så glad varje gång jag vaknar och inser att det var en dröm.

Jag ska göra allt för att Wilmer ska få en riktig familj. Det har han ju men att han får ha det jämt.

Att vara otrogen när man har barn så anser jag att man gör sina barn mer illa än vad man gör mot sin andra hälft. Hur kan man riskera att ens barn tycker mindre om en, att man gör så barnen inte får bo på ett ställe med sin mamma och pappa?

Sätter man barnen i första hand så gör man inte så mot sina barn.

Jag skulle aldrig kunna göra så mot Robin och definitivt inte mot Wilmer. Och vet att Robin aldrig skulle kunna vara det heller.

Likes

Comments

Första riktiga veckan hemma själv med Wilmer. Efter 5 veckor ledig började Robin jobba idag.
I fredags var han på kurs så var hemma själva då också.

Jag tyckte först det kändes onödigt att Robin skulle vara hemma så länge i början då bebisar äter, sover och bajsar. Men vi har knappt hunnit gjort så mycket annat än allt runt bebis. Vi har bytt blöjor ihop och gjort det mesta ihop, så mysigt.
Jag tyckte även det var läskigt i början att bära honom. När han låg på min mage första gången vågade jag inte flytta på honom något. Jag har haft så ont när jag rest på mig (i början) så har inte alltid vågat bära W. Varit yr på det och då har jag inte heller vågat bära honom.
Men nu känns det bra.

Vi sov även själva i natt och Robin sov nere. Så kommer det vara i veckorna och det tycker vi båda är den bästa lösningen. Han kör mycket i sitt jobb så behöver ha bra fokus.

Nu ser jag på rederiet och Wilmer ligger och sover i min famn. 💕

Likes

Comments

Fler barn som kan ligga hur länge som helst och prata och le med sin sängmobil?
Han älskar mest den vi har vid skötbordet där kan han verkligen ligga länge men den i sängen börjar han också gilla.
Vi har även en kanin som spelar och den satt jag på i vaggan igår så somnade han till den.
Alla tre har olika melodier.

Så bra att han börjar gilla även den i sovrummet för nu kan jag lägga honom där medans jag fixar lite annat. Man kan ju inte direkt lämna honom på skötbordet.

Likes

Comments

Stress och amning hör ju inte ihop.
Ni som följt mig ett tag har nog läst att studierna gjort mig stressad. Redan innan graviditeten.

Så idag har avbrutit mina studier eller pausat en obestämd tid framöver.

Nu är det full fokus på Wilmer, vila, äta och amma amma amma.

Vi ska tillbaka till helamning och tror på oss. Med hjälp från MVC så kommer det gå galant.

Imorse hade jag ammat ett tag sen gav ersättning. Han har de senaste dagarna ätit 100ml 4 gånger om dagen men nu pt han ca 45ml sen ville han ej ha mer. Kräktes en del efter så han lär varit mätt.

Är så glad för den pratstund vi fick med BM Gunilla som vi fick igår. Hon liksom var positiv och det är klart att man kan gå tillbaka till att helamma sa hon! Även om bebis skulle blivit bekväm.

Tänk om vi vetat för nån vecka sen vilket amningsstöd man kan få av MVC. BVC gav oss ett tips! Väck honom om han somnar vi bröstet och ha ingen filt på.

Igår fick vi massor av tips.
Så som amningsställningar, dricka mycket, amma ofta (vid BB sa de var fjärde timme), amma före ersättning, ta det lugnt och vila. Stressa inte. Tryck inte på brösten vid amning om näsan ligger emot vid liggamning. Utan flytta bebis.

Så:
Amma, amma, amma.
Ät
Drick mycket
Ta det lugnt - stressa inte!

Likes

Comments

Eller hur jag ska uttrycka det. Träffade hon jag hade på MVC under graviditeten när vi skulle gå h från BVC och hon tog sig tiden att utan planerat besök prata amning i 40 min!!

Så taggad, glad och ja ni får höra mer sen.
Vilka underbara människor jag stött på under denna graviditet 😀

Likes

Comments