Hallon, blåbär, banan och bollnäsfil 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så himla gott och enkelt 😋

Det ändå man behöver köpa är:
Kittet på bilden.
Kyckling
1 lök
1 paprika
Kokosmjölk.

Till och med riset är med i kittet😀
Vi hade även i bambuskott och sen hade jag i mer kyckling än det står och 500g kokosmjölk istället för 200g. Så det blev till 4 portioner, istället för 2 som står på förpackningen. Riset räckte dock bara till drygt 2 portioner. Så två matlådor som vi måste koka mer ris till.
Vill man få den väldigt goa smaken så ska man nog följa receptet med antal och storlek men detta blev supergott det med, men inte lika gott som sist då vi följde receptet.

Likes

Comments

Snart börjar mästarnas mästare och sen är det serien Innan vi dör. Härlig avslut på en härlig söndag.

Här får ni en söt bild på en ekorre som jag såg idag😊

Blev visst två ;)

Likes

Comments

Jag har länge sagt att jag tycker att denna mobil (alltså Nokian) varit den roligaste jag haft. Mycket på grund av spelet Snake. Men nu kan jag ju spela det från min smartphone också 😀👍🏻

Men helt ärligt tycker jag att dagens mobiler förstör oss. Man sitter alldeles för mycket med sina mobiler istället för att umgås. Många umgås ju med varann fast med en varsin mobil i händerna.
Bedrövligt.

Likes

Comments

Orange is the new black
Orphan black
Bates motel
Scream
The Returend
From dust to down
Bloodline
Between
Preacher
Stranger things
QA
Shooter
The strain
Bron
Svartsjön
Jordskott
Midnattssol
Riverdale
Andra avenyn
Prison break
Pretty Little liars

Det är några av de serierna jag följer 😊

Likes

Comments

Alltså hur gott ser inte detta ut då😍
Middag ute idag.

Träffade älskade vänner och de/vi började prata om att åka på kryssning. Jag skulle verkligen älska det. Men hur ska jag kunna planera det nu med ivf och allt runt det. Hur ska man förklara varför man inte kan veta än om jag kan i maj eller inte. Tänk om vi bokar på själva äggplocksdagen tillexempel. Jag vill inte berätta vår resa offentligt, inte än i alla fall. Jag är ju offentlig här men ingen vet ju hur jag ser ut av mina läsare, ja ni fattar.

Likes

Comments

Att man ska behöva göra allt själv. När vi skulle ta de sista proverna som är hiv och hepatit så skulle de skicka hem papper på vad som skulle tas, men efter en stund ringde jag Vdc och de hade redan skickat dem dit. Så då kunde vi själva boka tid för provtagning. Men efter några dagar kom papperen hem ändå. Men kunde inte läkaren på kvinnokliniken sagt att de även kommer in i ens journal på en gång. Eller borde man fatta det själv?

Lika som nu när vi fått brev att remissen var skickad till IVF. Så ringde jag idag och de sa att de fått in alla papper och så, så vi kunde fixa en tid då. Vi fick i mitten av april. Då vi ska planera och kolla på allt. Men om jag inte hade ringt själv, när skulle de då bokat in en tid? För de hade inte bett oss boka tiden.

Så helt enkelt det gäller att ligga i 😉 min sambo tyckte jag i början var för påstridig, men tjo fick han när jag fick rätt 😂 han trodde typ att de skulle tycka jag var knäpp.

Likes

Comments

C-vitamin och folsyra. Folsyra fick jag utskriven av barnmorskan på Vårdcentralen när jag ville fråga om läkemedel samtidigt som man vill skaffa barn. Så de har jag ätit ett x antal tabletter av.. Medans c-vitaminer i drygt en månad kanske. Gjorde det i och med att jag läste att det kan va bra för spermieproduktionen men började äta jag också. Men för någon dag sen läste jag att det var en myt. Så inte vet jag.

En fråga.
Är det någon mer än jag som känner att man har ont ibland/rätt ofta i nedre delen av magen när man vaknar på morgonen? Jag mår ofta illa när innan jag ätit frukost och kan även vara så på dagarna. Jag har varit så med illa mående i flera år. Ätit losec/omperazol vid två tillfällen och då har illamåendet försvunnit ett tag iallafall. När jag var på utredningen och skulle göra gynkontrollen så berättade jag att jag har ont ibland där. Då sa hon att det nog är ägglossningen för det gjorde även ont när hon tröck där. Jag kan ha äl nu så just idag kanske det är pågrund av älen men har haft ont denna gång typ sen mensen..

Likes

Comments

Eller ja är fortfarande förkyld, men idag ska jag ta och köra ett danspass, svettigt och kul med en kompis.

Måndag igen och jag känner att jag måste börja äta lite nyttigare och röra på mig mera. Jag är normalviktig och allt sånt men är så lätt att tycka synd om sig själv i det läge jag är i livet. Så när tillexempel mensen kommer fast det är mitt i veckan så känner jag att jag orkar inte ens bry mig om jag äter en chokladbit eller kan till och med ta lite onyttigt för att tröstäta ibland.

Nu ska jag i alla fall laga ris och kyckling, det ska bli smarigt.

Hade! 🌞

Likes

Comments

När man vet att man kommer behöva vara ledig från jobbet innan sommaren någon/några dagar (förhoppningsvis), så känns det lite svårt att kunna planera in annat och vara ledig om det skulle behöva. Dels för att tänk om det inträffar samma dag eller om man inte får vara ledig. Eller ja våra besök till ivfen sen kommer jag vara ledig varken jag får eller inte.


Att se på film och serier är min största hobby när jag är hemma. Nyss såg vi en skräckfilm om tre kompisar som skulle göra inbrott inne hos en blind man. Väldigt spännande film. Don't breathe heter den.
Nu väntar vi på att Innan vi dör börjar på 1an.
Den är också bra, för er som inte sett den serien än.

Ha en fortsatt trevlig söndag.

Likes

Comments