Kräftpremiären för i år fick bli på jobbet. Åt halva paketet så imorgon har jag hälften kvar 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter förra helgen när jag var förkyld så hitta jag detta märke på halsen. Tänkte att det kanske var smuts men det går inte bort. Så måste vara pigmentfläckar av graviditeten. Så hoppas det försvinner efter lillkillen är född.
Vill ju liksom inte gå runt med en fläck där jämt som ser ut som jag är smutsig 😱😬

Likes

Comments

Igår var det ju tjejkväll med tema eld och rött. Så julklänningen fick åka på. Passade även då på att ta lite gravidbilder innan. Har inget stativ så Robin fick ta men tror vi ska försöka palla upp och ta lite på båda oss också, för magen börjar ju faktiskt bli en kula nu😀

Maten är både vegansk och vegetarisk.

Likes

Comments

Har blivit två intensiva dagar efter sjukstugan här. Igår jobb 8.30-16. Vid 17 fixade jag fransarna.
Idag har jag jobbat mellan 7-16 men har ändå haft en bra arbetsdag. Snart ska jag fixa i ordning mig för en tjejkväll med middag som jag ska vara på till 18. Ska bli skoj.

Imorgon är det jobb som gäller mellan 8-8 och då tänkte jag ta med kräftor och ha lite kräftmys. Min mamma med syskon och familjer ska ha kräftskiva imorgon så jag får ha min egen, haha. Men ska bli mysigt det å. Är ju så svårt att få till så alla kan så det gör inte så mycket för mig 😊 självklart är det tråkigt att missa då jag även missa förra helgen på grund av förkylningen. Men det blir ju fler gånger 😀

Likes

Comments

Idag körde jag mitt första jobbpass efter förkylningen. Var riktigt skönt att komma igång igen.
(Jag hade tappat många fransar på ena ögat så jag har inte målat ojämnt 😉😅)

Nu har jag tagit bort fransarna och provat på nått annat där man permanentar fransarna så de är böjda ett bra tag och även färgat.
Bild kommer senare.

Likes

Comments

Känns så skönt att jag verkligen "är på banan" igen. Idag har jag orkat damma och dammsuga hela huset, slängt massor vid återvinningen och handlat.

Nu blir det sängen och sen upp tidigt för att göra ett dags pass på hemtjänsten. Eller ja tidigt och tidigt, börjar inte förrän 8.30, haha.
Sen ska jag efter all denna dumma förkylning äntligen fixa fransarna imorgon kväll 😀

Likes

Comments

Jag som är medlem på det apotek fick detta paket gratis 😀

Det som var extra bra med denna box var en napp, det söta hjärtanet att hänga på vagnen och gravid och babytidningen.

Likes

Comments

Såhär ser det blivande bebisrummet/skötrummet och då är det bara utplockat med alla kläder vi hade där. Hade som walk in closet där innan.

Nu ska liksom hela rummet tapetseras om och vi har inte valt tapet ens än!
Vi var iaf och kolla lite igår och nån av alla vi igår kikade på, eller de jag i förrgår kikade på eller Ikeas med ugglor ska vi välja mellan.
Vi ska nog ha en fondvägg och sen enfärgat på de andra 3 så vi kan sätta upp fina söta tavlor.
Här får ni liten kik av några av tapeterna som skulle funka.

Det finns ju SÅ HIMLA MÅNGA ATT VÄLJA PÅ. Men ändå inte, hehe så får se vad det blir.


Men iaf sen har vi ju både skötbord och säng att välja på och vi är ganska oense här om vilket skötbord. Så ska bli spännande att se vad det blir i slutändan.

Är iaf så himla skönt att barnvagnen är klar och babyskydd till bilen är vi lite inne på BESAFEs. Tycker de verkar ha bra grejer.

Vad har ni valt för babyskydd?

Likes

Comments

Egentligen hatar jag själv att lyssna på drömmar folk berättar. Men just nu och just drömmar om bebis blir ju ändå nått annat.

Först drömde jag att vi fick vår lille son. Men han var inte så liten. Han var som en Michelingubbe och kunde redan krypa och ställa sig upp själv när han kom ut och ville definitivt inte amma för det stadiet var han förbi.

Vaknade för jag hostade så.

Drömde sen vidare eller ja en ny dröm, och då hade vi fått 3 till kattungar som såg ut som våra och jag födde en kattunge likadan som vår Fiona. Hon ville inte heller amma men efter många försök så gick det. Hon gjorde det för jag tjata och tjata och vilka huggtänder hon hade!


Nu är jag glad att det bara var drömmar och vår lille son ligger kvar i magen.På tal om annat! Kl är 11.30 och jag ligger kvar i sängen. Lär väl pallra mig upp och äta frukost.

Tänkte hinna städa huset då jag börjar känna mig bättre och har även blivit bokad på 8.30-16 jobb imorgon så lär känna att det känns bra att röra lite på sig.

Likes

Comments

Idag hämtade vi ut en varsin gratisbox på Babyproffsen.
Detta fick vi i 😀👍🏻

Likes

Comments