Nu har vi fått svar från andra provet som min sambo gjort och det visar lika.
Så nu kommer vi få gå till vårdcentralen och ta lite blodprover som man tydligen ska göra. Kolla att man inte har hiv och sådant innan man får börja med ivf. Så när de har svaren på blodproverna så kommer vi få sätta igång med ivfen.

Även fast det är sorgligt och så att vi inte får barn på naturlig väg så är jag jätteglad att vi nu kommer få hjälp. Chanserna att det kommer gå bra är ju ganska stor, så det känns bra.

Borde nästa vecka få hem brev om vilka prover vi ska ta så vi kan boka tid vid vårdcentralen.

Likes

Comments

Vad gör man när allt bara känns piss?

Hade planer idag när jag kom från jobbet att åka och simma, men satt och kolla igenom byggnadslovspapper till ett projekt till huset och det var så obegripligt så höll på med det ett bra tag innan jag gav upp. Då blev också min motivation till att göra något annat 0.

Denna väntan på att utredningen ska gå och vi får svar på allt om vi får göra provrörsbarn eller fortsätta själva ett tag till gör mig galen. Eller ja inte just det utan att ha behövt vänta på att bli med barn i över 1,5 år. Hur kan andra ha så himla lätt, även om de lever osunt? 

Att andra blir med barn, fast de verkligen inte "förtjänar" det eller borde ha barn just nu. BLÄ på det.


Jag vill så gärna blogga, då det är kul, men när man egentligen inte har så mycket att skriva, då min vardag är dötrist, gör inte det hela något roligare.


Skulle så gärna vilja hitta någon som skriver om liknade så man har någon att skriva med.

Likes

Comments

Nu har vi påbörjat utredningen. Varit på både besök 1 och besök 2. På besök 1 fick vi träffa kurator och sen fick jag ta blodprov och min kille fick grejer så han kunde komma tillbaka en annan dag och göra sitt prov. Besök 2 fick vi svar på bådas prover. Mitt visade bra men min killes visade inte riktigt så bra. Men vi är i alla fall inte sterila. Så vi borde kunna få egna barn iaf. Han ska få göra provet igen och visar det lika så kommer vi att få hjälp att skaffa barn. Men vi kommer inte kunna få göra provet förrän i februari. Så det är bara att vänta och vänta...

Likes

Comments

Jag började med att tempa i kanske december -15, men i somras kände jag att det bara kändes jobbigt och stressande när alltid mensen kom i slutet av månaden. Jag har nu sen kanske 2 månader tillbaka börjat igen och hoppas att jag inte ska behöva hålla på så länge.
Jag kan känna att, men denna månad blir det säkert. Tempen visar sig hög nån dag extra men sen ner och mensen kommer.

Denna gång ska jag enligt appen ha mens på lördag (förhoppningsvis uteblir den). Min temp har legat väldigt jämt ända sen efter äl denna gång på ca 36.8 men i tisdags gick den ner till 36.69, upp igår till över 36.80 och idag ner till 36.37. Mätt samma tid och somnat samma tid dagen innan.

Vad tycker ni om natural cycles appen?

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg! 

Denna blogg kommer att handla om min resa till min största dröm jag har i livet. Att bli mamma. Namnet i denna blogg är påhittad och jag använder denna bloggen för att skriva av mig och få tips och annat via denna sida, då det bara är jag och min kille som delar detta.

Vi har i över ett år försökt fått barn, utan ett ändå + på stickan. Nu i november ska vi till vårt första möte för att påbörja utredning.

Tror vi är många därute som är eller varit i samma sists som inte berättar för någon utan håller det tunga inom sig.

Lite info om mig utan att gå in på för mycket privat så är jag 24 år gammal.

En sak som stör mig här i livet är att vi som skulle kunna bli hur bra föräldrar som helst måste vänta och sen finns det vissa som inte ens skulle se åt ett barns håll som får barn av "misstag".

Där har ni lite info om mig och mitt liv, nu ska jag kika på starten av den svenska serien. Midnattssol.

Trevlig söndagkväll alla!

Likes

Comments