Nu har jag varit borta en vecka ifrån bloggen så här kommer en liten "catch up" i form av bilder.

Bilderna består bland annat av en måltid på pinchos, mina skor på gymmet och mina underbara pannkakor, hihi (-;

Denna veckan kommer att bestå av träning, nationella prov och inte så mycket mer, vad jag vet.

Har ni föresten köpt eran skolavslutningsklänning än om ni ska ha någon? Har ni hittat en som ni vill ha? Själv har jag några olika som jag hittat på nätet som jag funderar på.

Ha en bra vecka, kram <3Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I helgen har jag gjort om i mitt rum, eller pappa har, haha.
Han målade om mina väggar så att alla är vita, då jag innan hade en fondvägg som var svart med röda blommor. Vi bytte även ut en möbel mot ett sminkbord. Jag har tidigare suttit i mitt fönster och sminkat mig, så det känns väldigt skönt att nu ha ett riktigt ställe att sitta och sminka mig vid.

Här nedan ser ni detaljerna i mitt rum. Tycker själv att det är väldigt fint och stilrent med en röd tråd, alltså gulddetaljer.

Ser ni föresten mitt hemmagjorda U i cinema-boxen? Haha, det fanns bara ett u.
Ha en bra kväll, kram <3

Likes

Comments

Här nedan är några av mina favorit "girl power" låtar. Så sjukt peppande låtar av coola tjejer.
Har en hel spotifylista med peppande girl power låtar till dagar man behöver lite extra pepp eller endast känner sig as cool<3

Likes

Comments

De senaste veckorna har jag hört kommentarer från folk om hur andra ser ut och hur man beter sig. För att förtydliga har beteendena inte ens varit något negativt, men folk har fått det att låta som att det är dåligt. Själv har jag aldrig ens tänkt på de sakerna som de påpekar.

Vad är vitsen med det egentligen, att kommentera någon annan. Gör det dig själv gladare? Troligtvis inte. Gör det dig själv till en bättre person? Absolut inte!

Jag är en person som inte lätt tar åt mig av andras kommentarer, men det händer att jag gör. Vissa kommentarer träffar och speciellt om en och samma kommentar upprepas.
Vissa människor tar åt sig av alla kommentarer. Man kan bli sårad, arg och en del kan till och med vilja ändra på sig själva på grund av en j*vla kommentar.

I dagens samhälle påverkas vi mycket av sociala medier och reklam. Alla vill visa upp sin bästa sida på sociala medier, men man ser inte det negativa som kan finnas i en persons liv bakom den där snygga instagrambilden. Reklam består oftast utav retuscherad bilder som bygger upp orimliga ideal för alla lättpåverkade ungdomar.

Snälla låt alla vara nöjda med sig själva och sluta jämför er med varandra. Jag vet att det är svårt, men vi måste försöka både för andras och våran egen skull.

Folk måste sluta bedöma varandra och speciellt sluta att upplysa varandra om deras brister, för alla har dem. Ingen är perfekt, så är det bara.
Varför måste man leta fel hos andra. Det hjälper inte dig själv och absolut inte personen du kommenterar.

Likes

Comments

Nu sitter jag ännu en gång och skriver om dans, haha. Är nämligen på väg hem från min danslektion. Det är verkligen såå kul, men även jobbigt. Enligt mig är det den absolut roligaste träningen man kan hitta, och det finns så mycket man kan göra inom dans!

Annat som hänt är att jag har avklarat ett nationellt prov i engelska och har det andra imorgon. Prov är ju inte det roligaste men engelska är helt okej.

Känner mig så tråkig förresten. När jag inte har något speciellt att skriva om så blir det ett sånt här inlägg, vilket för det första inte är det roligaste och sedan blir rubrikerna så tråkiga, antingen datum eller klockslag, aja...

Ha en bra kväll <3

Loggan är Independance academy, helt enkelt den bästa dansskolan ♡

Likes

Comments

Ett danspass avklarat, har en idrottsuppgift som måste skrivas klart och just nu lyssnar jag på en podd. Detta var/är min eftermiddag och kväll.

Fick tyvärr ont i knät under danspasset men insåg det först senare. Får hoppas på att det går över snart.

Detta blir ett väldigt kort inlägg, men kände bara att jag ville lägga upp något här med tanke på att det har ekat tomt i över två veckor.

Hoppas alla får en bra kväll, kram <3

Två bilder av min lunch på påskafton <3

Likes

Comments