Header

Jag har försökt skriva det här inlägget nu tusen gånger men vet aldrig vad jag skall skriva och hur, men vi gör ett försök...

Just nu har jag ju kommit tillbaks till Finland och det regniga klimatet, som faktiskt känns bra. Min solbrända hud älskar faktiskt regnet just nu. Jag vet inte varför men jag var först och främst rädd över att åka iväg för en vecka, hör ni hur löjligt det låter. Jag var rädd att lämna mitt liv för en vecka, ingen aning varför... kanske för att mitt liv kändes som ett kaos i mitt huvud och jag var rädd att allt skulle bli värre ifall jag inte var här och höll kontroll över det.
Nu är jag ändå tillbaks hemma igen och allt känns så mycket bättre nu ! Jag fick en paus från allt och påriktigt tid till att fundera på saker och ting. När jag kom hem hade jag varit utan R i en vecka och det kändes helt annorlunda att se honom, men på ett bra sätt. Jag var glad över att se honom men jag märkte också att jag klarar mig utan honom, vilket jag aldrig tidigare såg möjligt. Veckoslutet efter samlades vi med flickorna, vi sex för första gången, gud så roligt har jag inte haft sen vem vet när. Högstadiet kanske ?
Jag har också insätt vem som är i mitt liv och inte är värd det, men också vem jag fryst ut och kanske nu senare ångrat - och det skall jag ändra på.
Just nu undrar jag hur mycket ett år utomlands kunde göra åt mej efter gymnasiet, vilka alla perspektiv det skulle ge, då redan en vecka kändes som en räddning, att få släppa allt för en vecka från axlarna och sedan lyfta upp dem och placera om. För just nu mår jag bättre än någonsin !

Likes

Comments