Header

Jag fick som födelsedagspresent i Maj när jag fyllde år av mina föräldrar en ansikt samt massagebehandling och nu hade den tiden äntligen kommit !
Vi började att kolla på min hy ( vilken hon sade att var väldigt fin, troligen just på grund av att jag inte använder smink ) och se vad vi skulle göra till den.
Hon började ifall jag minns rätt med en lätt mask som skulle ta bort den allra största orenheten, därefter blåste vi varm ånga samt la på en återfuktande kräm & serum. Serumen masserade hon in i ansiktet, halsen, nacken samt övre bröstet och lät sedan vara en stund. Vi formade också mina ögonbryn här under tiden. Tillslut la hon på den tjocka peeloff masken som ni ser på bilden och lite återfuktande serum igen, så var vi färdiga !

Det var lätt det skönaste jag någonsin varit med om i mitt liv och nu vet jag precis vad jag önskar mig i alla jular samt födelsedagar framöver. På sidan om behandlingen pratade vi också en hel del om hur jag sköter min hy & vad jag kunde förbättra och ändra på vilket jag tyckte var nice.

Mina föräldrar hade frågat kosmetologen om man kan i så här ung ålder börja med ansiktsbehandlingar eller om det är skadligt, men i småa mängder skall det bara vara bra och förebyggande till att hålla i skick en fin hy :-)

Likes

Comments