Ett glas vitt är härligt på en solig dag som denna !

Idag vaknade jag verkligen med den där känslan att oj vilken bra dag. Den senaste tiden och specielt gårdagen har kändast på något sätt lite jobbiga och dystra, men idag när jag öppnade gardinen och solljuset paserade in genom fönsterrutorna så kände jag verkligen glädje och frihet i mig. Jag var första gången glad över att gå till jobbet, slutföra det bra och komma hem igen. Hemma har jag badat, ätit, städat och nu skriver jag detta inlägg, skönt. Ikväll ska vi ännu på kvällspromenad med Rickard ifall vädret tillåter & kanske hämta plockmat. Jag skulle verkligen vela att varje dag vore som denna, hoppas i varje fall att humöret håller !

​Dessutom !!! Tusen, tusen tack till er alla läsare som nu fått mig på andra plats på Nouw i hela Finland, jag tror inte ni förstår hur stort det är ! Tusen, tusen tack <3

Likes

Comments

Kärlek <3
Mamma & pappa
Kvällen sammanfattad- skön

Likes

Comments

Hej och hå folket ! Hoppas ni har det bra för det har jag i varjefall, idag är det midsommar och allt så vad kunde vara dåligt ? Jag kommer spendera midsommaren nere i skärgården hos en kompis med vänner, familj, pojkvän mm. och jag tror det kommer bli jätte bra ! Hör ni alls hur taggad jag är haha ? Aa men, jag kommer igen ta kameran med och försöka få taget lite bilder som jag imorgon sedan skrivet ett inlägg om. Ha en härlig kväll och håll er säkra från vattnet !

Kram, Emilia

Likes

Comments

Jag har nu haft min Canon 1000d kamera sedan jag fyllde 10 år, så den börjar nu ha en riktigt bra ålder bakom sig. Den fungerar fortfarande lika bra som vad den gjorde då, alltså den är i väldigt bra skick men jag skulle ändå vela uppdatera mig. Därför undrar jag om här finns några kamera proffsar som kunde ge några råd, vad är en bra kamera & skulle passa för Sigma objektiv ? Jag själv har sett på Canon 100d men vet inte riktigt... 80d vore en dröm, tyvärr har jag inte sådana summor just nu... Så hjälp vore toppen ! Efter att jag hittat något som känns rätt så kommer jag sälja min nuvarande kamera + dess objektiv, så är någon intresserad kan den höra av sig :-)

Likes

Comments

Sunday trip to Old Tallinn

På söndag morgon vaknade vi tidigt och började klockan 9.00 och köra mot Borgå för att plocka upp en av oss resenärer. Det var alltså jag, Ricke, Mathilda & Pablo som åkte över till Tallinn för en liten söndags-kryssning. Jag hade aldrig förut varit till Tallinn så det var roligt att äntligen få se den staden också och uppleva den med ägna ögon :-)

Kryssningsbåten dit var väldigt full och alla människor där var ofc. efter alkohol drycker ( vilket vi också var haha ) och var redan från början onyktra. Barn-familjer var där också vilket jag själv inte ansåg så passande att ta med småbarn på en sådan här kryssning...

Själva Tallinn var från första ögonblicket inte riktigt i min smak, hamnen var som den är i alla andra platser också, men själva staden var också ganska "smutsig". Gamla staden var ändå ett stort plus då den låg väldigt nära hamnen och man lätt kunde gå dit & husen i gamla staden också var väldigt fina !

Efter att vi suttit ner oss på en terass och shoppat lite skumvin & annat gott så drog vi ändå oss tillbaks till båten & taxfree. Där köpte jag själv bara en ny parfym och lite godis, sen var det dags att återvända hem igen :-)

Åsikter om Tallinn så här första gången var väll helt okej, fast direkt på nytt skulle jag nog inte åka dit.

Likes

Comments

Grattis till konfirmanden !

Idag var det vår kompis, lillebrors Alexs konfirmation och vi var där med flickorna och hjälpa till. Klockan 11 började med matlagning & dukning innan gästerna började komma och 16.30 var det sedan för vår del över. Vädret var verkligen på vår sida & bilderna jag tog blev verkligen fina !

Jag tycker verkligen om att fotografera samt utveckla mig själv och vad kan inte bli sötare bilder än den här lilla flickan, så söt.

Fram för kameran :

Jag tycker verkligen om dessa bilder då de ser så somriga och fräscha ut !

Likes

Comments

Idag var det sommarlovets oficiella första dag och den började redan 8.00 med jobb. Jag hade lite blandade känslor för det men dagen gick snabbt och snabbt var klockan 15.00 och jag slapp hem, eller hem & hem, rättare sagt till Ricke - där jag kommer bo ungefär hela de här fem veckorna.

På eftermiddagen åkte jag ännu via Ina en sväng innan jag körde hem och satt där en god stund ! Även om man redan sätt varandra hela dagen så har man ändå på något sätt tusen saker att prata om :-)

Ikväll kommer ännu R hit och sova då han imorgon har inträdesprov, vilket jag förståss håller tummarna för att skall gå bra !

Likes

Comments