Header

1. Idag på morgonen efter gymmet. 2. Ut och ta lite sol på benen. 3. En selfie från söndagens grillkväll.

Nu är det alldeles som sommarlov för mig! Faktiskt mera lov nu än om en vecka, då mitt jobb börjar på måndagen med tidig väckning..
Men iallafall så har jag fått vara hemma de här två dagarna och ännu imorgon då niorna har slutarbetsprojekt vecka. Vi har med Mathilda nestan allt jobb gjort men en text fattas ännu som måste skickas in. Vi berättar alltså om språkresan till Malta, som vi förra sommaren var på och får se om jag delar med mig något här också :)

Idag sov jag länge och bra, kände för att åka till gymmet och köra ett ben / rumppa pass och det for riktigt bra! Hemma hoppade jag raka vägen i dushen och sen fixade jag ett super gott morgonmål åt mig! Turkisk yougurt, två bananer och ett glas citron saft.
Nu ska jag bara sätta mig med datorn i solen och försöka skriva något på texten och senare på kvällen träffa Evelina en sväng.

Likes

Comments

​Lumene Petals 15 och Lumene Tea Rose  12.

Likes

Comments

Vi beslöt igår med några vänner att åka till Mathilda för att sitta kväll och grilla. Det var riktigt skönt att på en sönda bryta lite rutiner och umgås iställe för att sitta hemma. Länge blev det dock inte då jag redan mellan 23.00 - 24.00 var hemma, men bra så också ibland :)

Likes

Comments

​Skor - Vagabond, Leggings - H&M, Klänning - All about eve, Solglasögon - Ray Ban

Likes

Comments

​Här kommer lite midsommar inspiration från Chiquelle. .

Likes

Comments

​Jag inskaffade igår mig ett par nya skor från Quattro Stagione. Tyckte de var så somriga, blir riktigt eleganta med mina svarta kostymbyxor och en vit kragskjorta. Betalade 19.90e för dem.

Likes

Comments

Jag är en person, en person som lägger stor betydelse på utsende men främst på kläder. Kan nestan kalla det för en hobby. En liv stils hobby som jag tror kommer föra mig fram i livet.

Sen jag var liten har jag gillat att vara utstående, hatade att vara som alla de andra. De andra flickorna ville se ut som prinsessor, men jag ville vara annorlunda så jag drog svarta Adidas skor och svarta jeans på mig. Mins hur min mamma tvivlade på mina klädval, men lät mig alltid klä och gå ut som jag ville. Vilket jag är enormt tacksam över, att hon inte tvingade stänga in mig själv. Men trots allt när jag ser tillbaks till tiden förstår jag inte varför, snyggt var det ju inte, men det byggde bra upp mitt nuvarande självförtroende.

Jag kan inte stolt säga att jag har ett väldigt bra självförtroende i alla situationer, men när det gäller utseende och att peppa andra att våga ha på sig vad de vill. Ja, då sitter det där de ska. Många personer jag träffar vågar alldeles för lite. Tycker det är sorligt, för varför skulle man inte villa vara den bästa versionen av sig själv? För mig, är det en vinnande känsla då jag hittar något as snyggt, som på samma gång är utanför min bekvemlighetszon. När någon nästa dag kommenterar plagget, då vet jag att jag lyckats.

Kommer alltid minnas 2012 när vi åkte med familjen till Köpenhamn. Det var shopping som gällde, och jag hade köpt mig beige chinos, ett par så snygga bruna lederskor och en svart blazer. Med mina sista pengar som jag hade sparat, köpte jag ett par Ray Ban solglasögon i pilot modell, vilka jag ännu har kvar i bra skick! Minns hur kvinnan vred och gned dem passliga för mitt lilla huvud, och jag var så stolt. Där gick jag sedan, så glad på gatan mitt i Köpenhamn, med mina nya inköp på och sedan dess har det staden alltid gätt en så härlig känsla åt mig!

Tyvärr kan man idagens samhälla kalla klädintresserade människor för underliga, fjortis eller malliga. Går du med annorlunda kläder, kläder som är du, då är du underlig. Är du påverkad av dagens samhälle, och köper de nyaste kollektionerna, då är du fjortis. Och går du med ett bra självförtroende är du mallig. Känner själv igen mig, beklagligtvis.

Men jag hoppas, jag verkligen hoppas att jag kan utnyttja mitt intresse på något sätt i framtiden. När jag tänker mig min framtid i mina vildaste drömmar, då jobbar jag som högsta vd eller producenten i VOGUE. Jag skulle sitta i mitt kontor med mina svarta pumps, som självklart skulle ha röda botten, och med nyaste artiklarna framför mig, väntandes på godkännande att bli publicerade. Jag skulle hoppa efter jobbet i min svarta Range Rover, körandes och kolla läget i en liten butik, som skulle ha logon efter mig. Förstås är det stort drömt, men man skall väll ha stora drömmar?

Det jag bara vill komma fram till på något sätt är att ta på dig vad du vill. If you like it, wear it. Göm inte dig i något som inte är du, när du ser tillbaka på bilder är det bättre att skratta än ångra och att framför allt inte ta åt sig något från någon annan!

Emilia

Likes

Comments

1. Har du mjölk i kaffet? - Ja, riktigt lite.
2. Apple eller android? - Apple
3. Spolar du vatten på tandborsten innan eller efter du haft på tandkrämen? - Innan
4. Knyckla eller vika pappret? - Vika
5. Fönsterplats eller gångplats? - I buss fönsterplats men i flygplan gångplats då trycket blir för stort för mig vid flygplans fönstret.
6. Stressad eller lugn? - För det mesta är jag väldigt lugn som person, innan prov är jag lite stressad men inte annors.
7. Tålmodig eller otålig? - OTÅLIG!
8. Planerare eller impulsare? - Planerare. Måste varenda dag skriva ner vad allt jag måste göra i ordning. Dock, går oftast inget som planerat och jag måste skriva om allt.
9. Uppklädd eller nedklädd? - Tyvärr uppklädd.. Ibland går det t.o.m över då jag inte kan gå till skolan med en munkjacka utan att känna mig som i pyamas..
10. Musik eller böcker? - Just nu båda, men en tid sedan skulle jag ha svarar musik.
11. Kan du nå nesan med tungan? - Nej, jag kan inte.
12. Tror du på spöken? - Till en viss grad jo.

Likes

Comments

Skor - Vagabond, Kostymbyxor - Vero Moda, Skjorta - Zara, Väska - Azezzorize

Tjaa!
Hade en väldigt lugn onsdag idag då ja mådde väldigt dåligt på morgonen, gick på de två första lektionerna men hamnade gå hem igen. Gjorde sedan absolut ingenting vettigt, solade och sov och försökte skriva på slutarbetet några rader..

Senare på kvällen kom Mathilda till oss, och så åkte vi ner till stranden. Pratade allt från himmel till jord om sommarjobb och killar till nesta år då vi börjar gymnasie. Det var så varmt och skönt ute vid havet! Hoppas hela sommaren kommer fortsätta likadant!


Likes

Comments

Var år 2013 i Holland, Amsterdam i fyra dar. Hotellet vi bodde på var Grand Hotel, med fem stjäror. Minns ännu när vi kom fram till hotellet, hur en kille som jobbade där tog våra väskor och placerade dem på en guldkärra som på filmer, och liten som jag var då, tyckte jag att rummen var enorma då de va så gammalmodigt höggt byggda. Vi besökte bla Hard Rock Cafe och Heinekens gamla fabrik, samt vaxmuseumet. Staden hade både bra och dåliga sidor i sig men så som jag minns idag var den helt okej. I mitt minne nu när jag tänker tillbaks skulle jag inte åka dit igen, usel shopping och var man än gick satt det berusade men på terrasserna... Var förstås ganska liten ännu då, och det kanske skulle vara helt skoj att nångång åka dit med vännerna för ett långt veckoslut !

Likes

Comments

Sista tisdagen, sista religions timmen och sista tyska timmen för grundskolan. Kan inte kännas bättre!
Skriver rakt från skolan, väntar bara på att komma hem till solstolen, och dricka något kallt och gått. Samt skriva slutarbetet i text form som skall skickas in men det skall vell gå snabbt.. Bara den är inlämnad har jag inga skoluppgifter kvar mera, så för min del har vell sommarlovet sedan börjat :)

​+ Nu kan jag varenda dag ligga och sola och bli brunare!

- Känns så onödigt att komma till skolan och göra ingenting..

- Måste börja sommarjobba den 6.6 och kommer inte ha något sommarlov alls..

+ Dock gillar jag mina arbetstider ( 8.00-13.30 ) och man får ägna pengar. 

+ Nesta vecka är vi tre dar lediga och de följande dagarna är inte vanliga skoldar.


Likes

Comments

Spenderade fredakväll med att fira Linas födelsedag i en lokal ute vid havet. Lokalen var på väldigt fint ställe då man kunde gå ner till vattnet och se staden på andra sidan, speciellt när det började bli mörkare och ljusen speglade sig mot vattenytan. Och inte ska vi glömma att nämna hur fin födelsedagsbarnet också var! Älskade hennes klänning, så snygg!

Det var också jätte roligt att få umgås med henne och hennes vänner mera, då jag inte förut har kännt dom så bra. Och man kan vell kalla det för en lyckad fest då kvällen blev morgon och sista stoppet var vid hesburger, vilket förstås är ett måste, hah.

( Tyvärr har jag inga ordentliga bilder från kvällen, glömde alldeles bort att ta foton men aa, det får duga med lite text )

Likes

Comments