Nu när skolan ïgen har rullat på ett tag, och man bara sitter innomhus dagarna långa på samma gång som vädret ute bara blir kyligare, då märker man att huden också börjar reagera på detta. Tillexempel mitt ansikte glänser och blir alldeles fettigt under dagen och på kvällen är det allt annan än fresht. Därför är det så viktigt att komma ihog att rena ordentligt huden och hålla den återfuktad ! Och nu har jag fått chansen att få pröva Maybeautys ansiktsmasker, som jag hört så mycket om och själv påriktigt få se om de fungerar ;)

Måste säga att jag tyckte den fungerade riktigt bra och var nog den bästa peel - of masken jag prövat på ! Förstås tar inga skönhets produkter 100 % bort alla o ren heter efter första gången utan det gäller bara att pröva en längre tid och se vilka resultat man får, och det är precis vad jag tänker göra med Maybeautys produkter ! Ifall du också har blivit intresserad över att prova ansiktsmasken eller någon annan deras produkt så har jag nu en rabatt kod för dig !

Använd koden etmask vid kassan eller klicka här så får du färdigt 30 % rabatt på ditt köp !

Inlägget är ett samarbete med Maybeauty.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här har jag samlat lite bilder som jag inte tror att jag visat :-)

Höstlovet har varit jätte bra och jag har inget att klaga på. Har varit med vänner & kille massor, tjejkväll, bada, ätit gott och festat. Det där med att festa får dock vänta nu ett bra tag, mindes inte hur dålig följande dag alltid känns...blä.

Tänkte bara slänga in en kort och snabb uppdatering innan jag ska dra ut med en kompis, så det inte står allt för tomt här.

Likes

Comments

I, I'll keep a picture of you one the wall, of you on the wall. And choke on the memories.
I, I'll keep a picture of you if you call, of you if you call. And choke on the memories.

Hej ! Hur mår ni ? Jag mår i.a.f jätte bra !

Veckan har startat lätt med korta dar och inga läxor, vilket alltid är skönt ! Hade idag en mysig sovmorgon med R, innan jag hamnade dra iväg till skolan för att ha finska. Tur for dagen ändå relativt snabbt, och jag slapp hem 16.00. Fast man slutar så sent vissa dagar så känns det inte så jobbigt då man fått sova lite extra på morgonen. Verkligen lyx att man har flera sådana dar den här perioden !

Åkte senare på kvällen och söka Ina, vi tog några bilder och kom sedan hem til mig. Jag redigerade bilder, medans hon såg på videon och catchade lite upp vad som hent på senaste tiden. Nu har hon dock åkt hem och jag ligger bara och kollar sociala medier, och kanske någon serie snart.

Men, imorgon är sista skoldagen innan höstlov och den avslutas redan 12.00, roligt ! Har inte riktigt några speciella planer för lovet, men på fredagen är det bastukväll med mina två närmaste kompisar och efter det blir det fest. Veckoslutet efter får man sedan se vad man hittar på, har länge redan velat gå och äta Nepalskt, så kanske man nu skulle ta och göra det. Annors blir det troligen ett ganska lugnt och skönt lov.

Ha ett bra höstlov !

Likes

Comments

Iiiiiik, se mitt nya hår !!

Hade idag efter skolan tid hos frisören, bara för att fresha lite upp håret med nya render inför vintern. Det blev både mörkare och ljusare den här gången igen, för jag märkte att min utvekst inte syntes lika mycket alls när där var mörkare render med i roten. 

Som ni ser så hade jag också i baktankarna att klippa mönster i nacken... och det blev de också ;) 

Ville dock ha något simpelt mönster, och att den skulle vara liten nu i början. Den är nu 5cm och färgad me samma mörka färg som renderna så den skulle synnas lite bättre. Ännu känns det lite konstigt att känna det när de är så kort, men man blir ju van, och blir jag int så gömmer jag den bara under håret löst :)

Likes

Comments


1. Hur gammal är du om 5 år, och hur tror du att ditt liv ser ut ?

Om 5 år kommer jag vara 21 år gammal, och oj så mycket jag längtar ! Jag kan inte föreställa hur mitt liv kommer se ut då, men jag hoppas att jag bor i en lägenhet med min kille, går i någon skola ( vet dock inte vilken ), mår bra och är lycklig. Det här är förstås det där vanliga och hur man enkelt tänker sin framtid, men vem vet ? Kanske jag inte ens är kvar i Finland då, utan min väg någon annanstans redan då börjat :)

2. Hur löd det senaste sms du fick ?

Det var från Pappa och han svarade Ok. ( Behöver nemligen skjuts senare idag då det är alldeles för kallt för att köra mer längre sträckor... )

3. Är dina föräldrar gifta eller skilda ?

Jag har haft den turen att mina föräldrar är lyckligt gifta och vår familj bor under samma tak :) Har faktiskt inte ens någon nära kompis med skilda förädlrar, vilket förstås är roligt.

4. Vilken eller vilka kroppsdelar är du mest nöjd med ?

Vi börjar med de negativa och där skulle jag nog säga min mage och korta ben. Det är så jobbigt att försöka ​köpa jeans då det aldrig finns tillrekligt korta..haha. Som positiv skulle jag kanske säga mitt hår och hender. Om håret räknas som en kroppsdel ?

5. Har du några tatueringar ?

Nej jag har inga tatueringar men har redan i några år planerat att jag i framtiden vill ha ett vitt hjärta och min makes första bokstav intatuerat med vitt bläck på handleden. Och efter att jag sett på Hollywood fruarna så vill jag också ha mina kommande barns namn tatuerade på sidan av fingret.

Likes

Comments

Så här såg min fredag kväll ut... Nej skämt.

Här var vi igen, sittande i bilen från stad till stad sjungande med till Clavin Harris.. En del vänner drog iväg på fest, så vi kuskade några bekanta dit och bytte några ord med vännerna, alltid lika roligt att träffa dem som flyttade till nya städer och skolor under sommaren, och få en liten uppdatering på deras liv ! Efter det blev det lite onyttig plåckmat, sovande och sist öppnades även flaskan, haha. Dock smakade den inte alls lika bra som den såg ut, blä.

Tror detta veckoslutet bara kommer bli sovande, tittande på YouTube videos och kanske träffa någon enstaka vän. Lugnt och bra, för det behövs också ibland !
Likes

Comments

OH MY MY

Jag är kär. Bokstavligen kär.

Som jag sagt så lyssnar jag nuförtiden på musik 24/7 och uppdaterar min spotify varannan minut, och då kunde det ju inte passa bättre än ett nytt album av One Republic. Har nu sju nya absolut favorit låtar och kommer spela sönder dem innan veckan är slut !

Likes

Comments

Här har ni lite sneakpeak på vad jag fyllt min garderob med ;) Vist är den snygg ? Och så klart så är den inte äkta pälls !

Ska åka och fotografera lite bilder så fort som möiligt, den här gången till ett lite annorlunda ställe och då ska jag bära den här så vi hoppas att vi kan få några riktigt coola och snygga bilder, så ni får en bättre titt på den.

----------------------------------------------------------

Det har varit värsta ( ​positivt )  uppdateringen idag här på bloggen, och det är helt enkelt för att jag hamnade stanna hemma idag från skolan. Var där första lektionen men mådde så dåligt att jag inte mera kunde fokusera mig, så fick komma hem. Det var nog tur, för det har inte ännu heller gått alldeles om, men vi hoppas att jag mår bättre ikväll och att det inte är något virus !

Likes

Comments

1. Jag tvättar mitt ansikte med min Mia Clairsonic ( 149e ) eller använder Loreals Pure - Clay Mask ( 12.80e ). Brukar använda clairsonicen varannan eller varje morgon på samma gång som jag går i dushen, beroende på hur fettigt mitt ansikte blivit under natten. Själv tycker jag att den är värd pengarna, och jobbar bra med huden. Loreal har också många andra masker men just den som jag har, Clay Mask innehåller eucalyptus som skall minska porerna och friska till huden. Den blir jätte kall på ansikte och doftar fresht, så brukar lyxa till det ibland på kvällen med den !

2. Sminket tvättar jag bort med Acos Cleansing Gel ( 7.50e ) eller Lumene Deep Cleansing Gel Wash ( 7.55e ) . Acons rengöring köper jag från apoteket men då det är akut att skaffa en ny så får det bli Lumenes produkter från vanlig matbutik. Själv tror jag på att vanliga matbutiks produkter nog fungerar, men att riktiga eko produkter bygger upp och förstärker huden för en längre tid. Jag är en person som är väldigt noggrann med att rengöra huden, och jag tror jag till och med rengör den för bra. Efter att jag tvättat det mesta sminket bort från ansiktet så använder jag ännu Garniers Softening Toner ( 2.90e ) i hela ansiktet och Niveas Double Effect Make- up Remover ( 5.95e ) för att få all maskara bort från ögonen / fransarna. Dessa två har varit nu mina stora favoriter i 2 -3 år och kommer nog vara det i framtiden också ! De är så sjukt bra, vänliga mot huden och sköna att jobba med, och priset kan ju inte heller bli mycket bättre !

3. Som återfuktande krem använder jag Acos Face Day ( 9.90e ) som jag då köper från apoteket. Den är ganska tjock i koncistensen men fungerar. Det är ganska lite produkt men för mig håller en tub ändå i ungefär 9 - 10 månader.


​På bilden ovan har jag ingen bas i ansiktet, bara lite mascara och ögonbrynsgel.

Likes

Comments

Hjälp, är i knipa just nu med att hitta en ny vinterjacka ! Jag har från tidigare en mörkblå i längre modell från Springfield och en kort, sportigare modell från Jack Wolf, men skulle nu villa ha en kort mörkblå eller svart som skulle se lite stiligare ut.

Själv är jag kär i den till vänster från Ralph Lauren men är lite osäker ifall den blir för rund på, och så har den ingen luva, vilket jag gjärna önskat mig. Men där är ändå något som jag gillar i den, och den är inte lika dystert svart som den andra, utan kan se freshare ut mot ansiktet sen på vintern.

Henri Lloyds jacka till höger skulle vara rakare modell och med luva, som man skulle få bort när man önskar sig det. Men ser den kanske lite trist ut ? Den är lite grann billigare också men inte någon märkvärdig summa.

Ni ser, jag pendlar av och ann med dessa två. Det skulle underlätta massår ifall jag skulle hitta dem i någon butik så man slapp och prova, eller så tar jag och beställer hem dem. Men jag vet att vilken jacka jag än köper, måste den passa ihop med mina svarta Vagabonds.

Nu när ni hört mina kriterier och sätt jackorna, så vilken tycker ni att skulle vara bättre ?

Likes

Comments