View tracker

Diskussioner, Ralle

Hej alla fina<3

Det här med framtiden och framtidsplaner. Jag lever helst i nuet. Men klart jag har tänkt på framtiden. Min framtid inom häst har mer blivit som en dröm. Jag har liksom levt in i framtiden lite för mycket ibland. Det har vart från att rida in unghästar, rida i Falsterbo osv. Jag har till och med letat unghästar på hästnet när jag inte haft något att göra. Alltså jag levde i min framtid ett långt tag men sen kom jag väl ner på jorden eller nu vad man säger.

Nej men jag kan väl berätta lite om planerna inför 2017 som jag vet.

Jag ska ta över min syrras D-ponny och det blir nog ett intensivt tävlings år. Känner lite att det kommer vara sista året för mig och Ralle, växer ganska fort men kan inte påstå att jag är lång men han är en ganska liten C. Och sen har vi Bellis henne har jag inte nämnt på länge. Den lilla hästen hoppas jag är såld innan 2017 men jag tror inte det. Min syrra ska förhoppningsvis skaffa stor häst och det ska bli kul.

Jag hoppas att 2017 blir ett bra tävlings år och att jag iallafall har hoppat en MSV B innan jag måste sälja honom. Och just det ska även va med i division 1 laget<3

Min första tävling med Ralle.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla fina<3

Sorry blev ingen veckoplanering igår då det blev så sent. Så ni får den idag.

Måndag: (hemstudiedag) Skritta Ralle.

Tisdag: (08:00-14:20 skola) Ralle vila.

Onsdag: (08:00-14:20 skola) Skritta Ralle.

Torsdag: (08:00-14:20 skola) Skritta Ralle

Fredag: (08:00-14:20 skola) Kompisar och skritta Ralle.

Lördag: Ralle vila och förhoppningsvis in till stan och shoppa.

Söndag: Skritta Ralle.

Likes

Comments

View tracker

Hej alla fina<3

Hur har er dag varit? Min har varit okej dock har jag sån jävla pms.

Måndag: (08:00-14:20 skola) Matte och Ralle vaccinerad så han vilar.

Tisdag: (08:00-14:20 skola) Ralle vila och Dans kl 20:00-21:00.

Onsdag: (08:00-12:55) Skritta Ralle.

Torsdag: (08:00-14:20 skola) Skritta Ralle.

Fredag: (08:00-14:20 skola) Skritta Ralle.

Lördag: Skritta Ralle.

Söndag: Skritta Ralle och grönt kort kurs?

Likes

Comments

Ralle

Hej alla fina<3

Kommer lite nya ändringar här på bloggen. Jag kommer bara skriva 2-3 gånger i veckan. Kommer alltid komma en veckoplanering på måndagar.

Idag var jag ute och skrittade Ralle. Han har blivit bättre så nu ska jag skritta ett tag. Red på hacket, han funkar ganska bra på det kan dock bli lite stark på det ibland.

Här kommer några bilder som jag tog idag.

Likes

Comments

veckoplanering

Hej alla fina<3

Sorry att jag inte skrivit på ett tag & att det blir en sen veckoplanering.

Ralle har tyvärr blivit halt så han får vila några dagar så får vi se om det blir bättre.

Måndag: (08:00-14:20 skola) Ridhus

Tisdag: (08:00-14:20 skola) vila & konditions dans

Onsdag: (08:00.12:55 skola) Vila

Torsdag: (08:00-14:20 skola) vila & kanske va med någon

Fredag (08:00-14:20 skola) Vila & kanske hänga med några

Lördag: Skritta om han är bättre

Söndag: fortsätta skritta om han är bättre

Likes

Comments

Diskussioner

Hej alla fina<3

Innan jag börjar detta inlägg så vilj bara säga att detta är mina åsikter och man för tycka och tänka hur man vill. Vi bort tråds allt i Sverige.

Vänner är något som man behöver här i livet. Man klarar sig aldrig ensam inte jag iallafall. Visst har jag varit ensam ibland men jag tror alla känner sig ensam någon gång i livet. Speciellt när man blivit sviken, det är väldigt jobbigt. Det finns gått om falska "vänner" såna som bara pratar skit och som låtsas gilla än. Och sen finns det bra vänner såna man kan prata med men man ska inte säga för mycket till dem. Sen har vi äkta vänner såna finns det inte mycket av. Själv har jag 3 stycken. En äkta vän kan man lita på och som finns i alla lägen.

Hur är jag som vän?

Jag anser mig själv som en bra vän. Pratar oftast inte så mycket skit och är bra på att hålla hemlisar. Dock suger jag på att hålla mina egna. Jag är ganska lätt att bli vän med är öppen för dem flesta och är ganska duktig på att ge andra chanser. Dock är det ganska jobbigt att jag ger andra chanser så lätt för vissa förtjänar inte det. Som sagt är jag väldigt ärlig och öppen. Hah när jag var liten eller mindre så var jag en sån jävla idiot jag bytte vänner typ hela tiden och pratade så jävla mycket skit. Men man mognar vissa mognar långsammare än andra.

Falsk "vän"

Tex en sån som bara är vän med än för att komma åt nån annan eller utnyttjning. Såna där jävlar som kan äta bajs. Usch på dem. Dem som oftast är populära brukar vara så (inte alla). Har varit med om det många gånger. Usch det är så vidrigt när man trodde nån var en vän och så visade sig att den bara låtsades. Det är verkligen väldigt tragiskt. Fast när en sviker än så börjar man hata på den och då är man ju precis lika dan.

Detta är verkligen ett svårt ämne men ändå så viktigt. Jag tror alla haft en falsk "vän" nån gång och att man har varit falsk själv även om man inte vet om det.

Som sagt detta är mina åsikter<3

Likes

Comments

Ralle, Skola, Vardag

Hej alla fina<3

Idag slutade jag skolan 11:30 på grund av att No blev inställd. Vi pratade om valet i USA på en lektorn. Alltså är inte alls insatt i poetik men även jag fattar att detta kommer gå åt helvete. Aja Trump vann det är som det är.

Det blev en mys tur ute i skogen. Frös om både fingrar och fötter. Men det snöade inte iallafall.

Inlägget om "vänner" kommer i morgon kl 6 på morgonen.

Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs<3

Likes

Comments